dic Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2021 inprivat nu pot. aici ... facem subiect de discutii... propui ceva ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 14 ore, anonna a spus: 😜🤪 alchimistule, e suficient ca ma ofer pe mine... am talente ascunse 🤪 i-auzi, ma nebuno. canti la pian c-o mana si cu cealalta pictezi? Scoate si tu talentele la iveala ca sa ne lamurim si noi. La ghici am mai mers si n-am avut noroc :)) 😏
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 13 ore, alchimist17 a spus: i-auzi, ma nebuno. canti la pian c-o mana si cu cealalta pictezi? Scoate si tu talentele la iveala ca sa ne lamurim si noi. La ghici am mai mers si n-am avut noroc :)) 😏 uite, d'asta am avut mereu succes... nu am dat nimic moca...... La mine totul costa, mai ales talentul cu mine nu pierzi nimic ...garantat
the_welder Reputație: 230 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Compton,California Oras:Compton,California Postat Noiembrie 11, 2021 Mă tot întreabă un amic ce nu are cont aici,dacă fata asta și-a găsit mătărânga mult visată. @anonna,dă-ne un update
netration Reputație: 3 Postat Noiembrie 24, 2021 Postat Noiembrie 24, 2021 On 11/11/2021 at 8:26 PM, the_welder said: Mă tot întreabă un amic ce nu are cont aici,dacă fata asta și-a găsit mătărânga mult visată. @anonna,dă-ne un update A gasit o pula. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 28, 2021 Dand un ochi pe aici in minte mi-au venit scene din desenele animate cu ED, EDD & EDDY... le stiti? Cred ca EDD era natangul dar sa va faceti o idee ce mi-a trecut prin cap ... sunt baloanele alea cu aer de la intrarea unor magazine ... aerul umfla manechinul iar mainile se misca haotic 🤣 VREAU PULA!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 3 ore, anonna a spus: VREAU PULA! Cat plătești?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 28, 2021 1 oră în urmă, altu2 a spus: Cat plătești? n-ai sa vezi asa ceva 🤣
andy_marin Reputație: 68 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2021 Buna! Cum putem vorbi mai mult?
curvarbatran Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Decembrie 1, 2021 Tocmai inceput lectura aici. Dupa ce termin de citit decid daca fac o propunere
ionutyfg Reputație: 82 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Decembrie 1, 2021 E bine ca se vrea si nu se oferă
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2021 Postat Decembrie 1, 2021 La 27.08.2018 la 18:54, anonna a spus: Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meu Sa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnic Sa nu comenteze cand este pusa pe standby Sa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare Astea sunt conditiile de inceput Îl știu eu pe unu @dyerseve ii place sa dea limbi e docil urmeaza toate instrucțiunile meticulos
sorindm Reputație: 145 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2021 Pot veni la o proba de lucru și după vedem 😂
Boogdan77 Reputație: 6 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2021 O vrei de tot? Sau doar împrumut? 😅🤷🏼♂️
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 1, 2021 Acum 15 ore, curvarbatran a spus: Tocmai inceput lectura aici. Dupa ce termin de citit decid daca fac o propunere vezi sa fie decenta ...propunerea... in rest , se accepta numai poze indecente ...te risti?
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 1, 2021 Acum 15 ore, ionutyfg a spus: E bine ca se vrea si nu se oferă nu fii atat de sigur 😜... chiar de nu misca, vointa are .... de pula zic
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 1, 2021 Acum 9 ore, sorindm a spus: Pot veni la o proba de lucru și după vedem 😂 nu primesc decat cu recomandari....si fara proba
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 1, 2021 Acum 4 ore, Boogdan77 a spus: O vrei de tot? Sau doar împrumut? 😅🤷🏼♂️ tu esti obraznic ... de tot doar in formol si numai erectila ...cat despre obiecte imprumutate, evit sistemul 1
Boogdan77 Reputație: 6 Postat Decembrie 2, 2021 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 2, 2021 Acum 7 ore, anonna a spus: tu esti obraznic ... de tot doar in formol si numai erectila ...cat despre obiecte imprumutate, evit sistemul Obraznic, doar puțin si cand e nevoie 😂. Cat despre treaba cu formolul, suna dubios tare 😁. Uneori e mai bine sa împrumuți, scapi de bătaie de cap 😂😂😂
just_evo Reputație: 280 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2021 Annona e de fapt un băiat care a deschis topic în speranța de a strânge 200 de posturi ca să vadă contenul gratis al fetelor. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 6, 2021 La 04.12.2021 la 14:45, just_evo a spus: Annona e de fapt un băiat care a deschis topic în speranța de a strânge 200 de posturi ca să vadă contenul gratis al fetelor. Bingo!!!! ai castigat potul cel mare pe vremea mea cea mai cunoscuta intrebare era: Mai ai frati? 🤪 PS: cred ca am pe aici peste 1000de postari si in afara faptului ca nu prea ma intereseaza ce se balmajeste pe aici , stiu cam tot ce trebuie sa stiu .... Vrei vreun pont? sau sa-ti pun o vorba buna pe langa vreo fata.... dar te costa 1
Unchiultau Reputație: 108 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 6, 2021 La 04.12.2021 la 14:45, just_evo a spus: Annona e de fapt un băiat care a deschis topic în speranța de a strânge 200 de posturi ca să vadă contenul gratis al fetelor. Clar!
schweppes123 Reputație: 964 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Anonna, ce tare esti, ai ales cel mai taboo subiect cu putinta, Ca o femeie sa ceara la drumul mare pula... bineinteles in gluma... Ai strans 142500 de citiri... Cred ca ai ajuns in top cu numarul citirilor unui topic.
darbigram Reputație: 11 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 7, 2021 On 8/27/2018 at 6:54 PM, anonna said: Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meu Sa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnic Sa nu comenteze cand este pusa pe standby Sa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare Astea sunt conditiile de inceput 1. Check 2. Check (nu exista prea mult) 3. Check 4. Check Unde aplic? :))
schweppes123 Reputație: 964 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 1 oră în urmă, darbigram a spus: 1. Check 2. Check (nu exista prea mult) 3. Check 4. Check Unde aplic? :)) Daca il rasfoiai macar putin ti ai fi dat seama ca este facut la caterinca
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum