gaby26 Reputație: 9 Postat Martie 27, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Postat Martie 27, 2013 2x2, sfioasa te intreb, ma primesti si pe mine? cu bratele deschise sau incrucisate ??
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 2x2, sfioasa te intreb, ma primesti si pe mine? cu bratele deschise sau incrucisate ?? daca vrei sa intri pe sectorul `limbi`,vorbesti cu mine daca vrei pe sectorul `degetari`,vorbesti cu gabriel
johnsmith1979 Reputație: 119 Postat Martie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Martie 27, 2013 La ce manevra te referi teposule? :350x
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 La ce manevra te referi teposule? :350x sa ma sari din post bre
gaby26 Reputație: 9 Postat Martie 27, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Postat Martie 27, 2013 Teposule, da' limbi si degete de-odata nu merge? )
johnsmith1979 Reputație: 119 Postat Martie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Martie 27, 2013 Eeee si tu acuma... cum sa fac asa ceva pai ori suntem ori nu mai suntem... in grup? :laugh2
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 Teposule, da' limbi si degete de-odata nu merge? ) Merge ...da` orgasmu` in seama cui il pui...lu` limbistu` sau lu` degetel??? Eeee si tu acuma... cum sa fac asa ceva pai ori suntem ori nu mai suntem... in grup? :laugh2 GRUP ORGANIZAT........ne luam intre 5 si 15 ani
gaby26 Reputație: 9 Postat Martie 27, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Postat Martie 27, 2013 pai impartim orgasmele in mod egal, ce ramane pun pe seama mea deal?
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 pai impartim orgasmele in mod egal, ce ramane pun pe seama mea deal? Esti pe interes...nu te mai iubesc gataaaaaaaaaaa parte-n parte daca vrei...fiecare cu orgasmu` lui....altfel nu
gaby26 Reputație: 9 Postat Martie 27, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Postat Martie 27, 2013 Total interesata Tepy ...evident, de orgasmele noastre )
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 Total interesata Tepy ...evident, de orgasmele noastre )unde,cand???
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 27, 2013 Salutare natiune futacioasa! Dupa cum observati,cam din 6 in 6 luni, intra Scaraotzchi si ai ai sai 1.000 de draci in forumul nostru. Bine,mai intra si in acest interval,dar cam tot la juma; de an se inflameaza rau situatiunea. In ultimile dati,subiectul ce face ca forumul sa semene cu un camp de lupta este cel legat de "grupuri sociale" , "fratii" si alte initiative centrifuge. Oameni buni,suntem aici intr-o comunitate virtula, in care marea majoritate dintre noi,din ratiuni evidente, evoluam in mai stricta sau mai putin stricta confidentialitate. Evident, s-au nascut anumite simpatii, prietenii chiar. Consolidate la o bere,o cafea,o samahoanka.un cico. Astfel,unii dintre noi ne cunoastem la fatza,stim cine suntem in viatza reala,unii ne-am vizitat,ne-am imprumutat bani, masina,carti, am ajutat cu un loc de munca sau doar un sfat, cu o interventie pe ici pe colo, un medicament rar sau o recomandare la un doctor,la un avocat...ma rog,asa cum fac prietenii de obicei. Dar aceste mici grupuri,sunt grupuri mici si foarte mici,alcatuite din oameni compatibili, ce impart unele valori comune. Ideea de infiintare a "grupurilor sociale" am combatut-o si data trecuta,o combat si acum. Motivele sunt evidente,cel mai important fiind disolutia forumului,fiecare grup marginindu-se sa discute si sa recenzeze in interiorul lui, nemaiaducand practic nici un aport forumuli si restului comunitatii. Dar cine ne impiedica sa ne intalnim? Cine ne impiedica sa discutam intre noi pe mess,in sistem conferinta? De ce sa formam grupuri formale in interiorul forumului,pe platforma sa, creeand in acelasi timp frustrari si invidii altora. Nu uitati ca data trecuta,scandalul monstru care a izbucnit,a avut, printre altele, la origine tocmai aceste lucruri. Ne putem intalni,vorbi,face ce credeti voi,dragii mei, si fara sa formam grupuri formale. Putem comunica intre noi si fara sa fim uniti in fratii. Dar,daca vrem ca forumul sa continuie,trebuie sa recenzam,sa contribuim toti la aceasta baza de date futacioasa. Altfel,am fost pr forum,am cules informatii,am contribuit si noi,am creat un grup si ....adio si n-am cuvinte...te-am sedus si te-am abandonat,forumule draga. Hai sa nu dizolvam forumul,pentru ca acesta e pericolul.Inchei aici,urandu-va din tot sufletul... SA FUTETI BINE ! 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 27, 2013 Teposule, da' limbi si degete de-odata nu merge? ) Numai daca ne iei pe amandoi deodata :laugh2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 27, 2013 Salutare natiune futacioasa! Dupa cum observati,cam din 6 in 6 luni, intra Scaraotzchi si ai ai sai 1.000 de draci in forumul nostru. Bine,mai intra si in acest interval,dar cam tot la juma; de an se inflameaza rau situatiunea. In ultimile dati,subiectul ce face ca forumul sa semene cu un camp de lupta este cel legat de "grupuri sociale" , "fratii" si alte initiative centrifuge. Oameni buni,suntem aici intr-o comunitate virtula, in care marea majoritate dintre noi,din ratiuni evidente, evoluam in mai stricta sau mai putin stricta confidentialitate. Evident, s-au nascut anumite simpatii, prietenii chiar. Consolidate la o bere,o cafea,o samahoanka.un cico. Astfel,unii dintre noi ne cunoastem la fatza,stim cine suntem in viatza reala,unii ne-am vizitat,ne-am imprumutat bani, masina,carti, am ajutat cu un loc de munca sau doar un sfat, cu o interventie pe ici pe colo, un medicament rar sau o recomandare la un doctor,la un avocat...ma rog,asa cum fac prietenii de obicei. Dar aceste mici grupuri,sunt grupuri mici si foarte mici,alcatuite din oameni compatibili, ce impart unele valori comune. Ideea de infiintare a "grupurilor sociale" am combatut-o si data trecuta,o combat si acum. Motivele sunt evidente,cel mai important fiind disolutia forumului,fiecare grup marginindu-se sa discute si sa recenzeze in interiorul lui, nemaiaducand practic nici un aport forumuli si restului comunitatii. Dar cine ne impiedica sa ne intalnim? Cine ne impiedica sa discutam intre noi pe mess,in sistem conferinta? De ce sa formam grupuri formale in interiorul forumului,pe platforma sa, creeand in acelasi timp frustrari si invidii altora. Nu uitati ca data trecuta,scandalul monstru care a izbucnit,a avut, printre altele, la origine tocmai aceste lucruri. Ne putem intalni,vorbi,face ce credeti voi,dragii mei, si fara sa formam grupuri formale. Putem comunica intre noi si fara sa fim uniti in fratii. Dar,daca vrem ca forumul sa continuie,trebuie sa recenzam,sa contribuim toti la aceasta baza de date futacioasa. Altfel,am fost pr forum,am cules informatii,am contribuit si noi,am creat un grup si ....adio si n-am cuvinte...te-am sedus si te-am abandonat,forumule draga. Hai sa nu dizolvam forumul,pentru ca acesta e pericolul.Inchei aici,urandu-va din tot sufletul... SA FUTETI BINE ! Total de acord cu tine, numai ca noi vrem doar sa fim lasati sa ne simtim bine cu cine ne dorim si cum ne dorim, numai ca mereu apar anumite persoane care ne fac tampiti si retardati etc etc ca au ei de impartit oaresce lucruri cu cineva. Noi daca vrem sa ne grupam nu vrem sa facem asta ca sintem mai cu mot sau mai de elita ca altii. Vrem pur si simplu ca sa fim lasati sa ne simtim bine. Si asta vrem sa o facem aici pe site. Noi nu vom fi solidari si nici nu vom intra in corpore in greva de postari si de recenzii. Nu asta este scopul nostru. Vrem doar sa se tina cont ca sintem un grup care s-au cunoscut aici pe site si aici vrem sa ne fie bine. Oare e mult ce cerem? Eu nu cred.
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 27, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 27, 2013 Topicul asta nu ar mai fi existat, daca nu s-ar face atata offtopic.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 27, 2013 g2br131,nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun,sau nu vrei sa intelegi. Observ si o usoara iritaer in postatea ta,pe care sincer,nu o inteleg. Faceti-va dragilor,grupuri,fratii, ce mai vreti voi,dar apoi sa nu va plangeti ca forumul lancezeste,ca nu mai sunt recenzii,ca fiecare bisericutza isi ofera informatii in cadrul ei si nu mai are treaba cu restul lumii. Dar,decizia este a celor in drept. Noi putem comenta,putem argumenta pro si contra,decizia o iau adminii. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 27, 2013 Iritarea nu are nici cea mai mica legatura cu persoana ta. Of daca toti ar fi fost ca tine nu mai aveam nevoie de grupuri si grupulete. Noi nu dorim sub nici o forma schimbul de informatii in privat si am mai spus-o odata si o sa o mai repet : noi vrem sa stam aici, sa recenzam aici, sa ne simtim aici ca si acasa sau ma rog mai bine ca acasa. Dar nu mi se pare normal ca daca postezi pe undeva ceva sa apara cineva sa te invete cum sa te porti, atata timp cat nu jignesti pe cineva. Oare nu avem voie sa ne placa o persoana chiar daca altora le este antipatica? Nu fiecare este liber sa placa sau sa antipatizeze pe cine vrea? De ce trebuie sa vina cineva sa ne tot spuna cu cine avem voie sa vorbim si cu cine nu? Eu am tot militat sa se tina cont de principiul " foloseste telecomanda" . Daca cuiva nu-i place un topic e liber sa se uite pe toate celelalte la un loc.Dar din pacate nu se face asa.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 27, 2013 Iti multumesc pentru frumoasele cuvinte g2br131, dar totusi iritarea de care singur pomenesti a fost legata (ba dublata chiar), de postarea mea...deci,ce putem intelege? Ai dreptate cand iti exprimi nemultumirea fata de cei ce vor cu orice chip sa-si impuna punctele de vedere, simpatiile, antipatiile, sistemele de punctaj, politica forumului, uneori folosind mistouri ieftine,de peluza, sau chiar jigniri. Cred, in acelasi timp, ca nu "enclavizarea " este solutia, ci pur si simplu ignorarea. Nimic nu doare mai mult acest tip de persoane ,decat ignorarea....crede-ma ! Sunt convins ca nu doriti sa va inchideti in "turnul vostru de fildes" ,dar acest lucru se va intampla usor, usor, de la sine, pe nesimtite aproape,in mod natural. Si iarasi te rog sa ma crezi,ca stiu ce spun. 1
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 In numele lu` Suleyman vreau razboi!!! : Fratie...hmmm Aici se pot forma gasti,gashculite,cloace,sezatoare,etc...nicidecum o fratie. Eu unul ,sincer,nu le vad rostul...virtual sunt niste cauze pierdute...parerea mea! Nu pot sa ma intalnesc cu X,Y sau Z(membrii ai forum-ului)de doua-trei ori pe saptamana,la o bere,un cico sau o pi_da decat daca sunt membru al unei ``fratii``???ERONAT TOTAL......mi-e chiar mai usor asa...neintegrat in vreo fratie a pizdii ,a uterului,a trompelor........sau a saxofonului Hai va salut cu mult respect!
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 27, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 27, 2013 Uite ca de exemplu eu nu ma pot intalni real decat in cazuri exceptionale. :
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 27, 2013 Iti multumesc pentru frumoasele cuvinte g2br131, dar totusi iritarea de care singur pomenesti a fost legata (ba dublata chiar), de postarea mea...deci,ce putem intelege? Ai dreptate cand iti exprimi nemultumirea fata de cei ce vor cu orice chip sa-si impuna punctele de vedere, simpatiile, antipatiile, sistemele de punctaj, politica forumului, uneori folosind mistouri ieftine,de peluza, sau chiar jigniri. Cred, in acelasi timp, ca nu "enclavizarea " este solutia, ci pur si simplu ignorarea. Nimic nu doare mai mult acest tip de persoane ,decat ignorarea....crede-ma ! Sunt convins ca nu doriti sa va inchideti in "turnul vostru de fildes" ,dar acest lucru se va intampla usor, usor, de la sine, pe nesimtite aproape,in mod natural. Si iarasi te rog sa ma crezi,ca stiu ce spun. In prima postare ai descris perfect situatia in care ne aflam acum si ai amintit de vechile razboaie. Iritarea mea are legatura cu starea si nu cu naratorul.De altfel am si fost de acord cu tine si la prima si la a doua postare. Acum daca ti s-a parut ca am tras in pianist imi cer mii de scuze. Pianistul a interpretat perfect, dar partitura era naspha.
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 @cassy Uite ca eu pot si o si fac.....vineri ma duc la gand-bang:)) P.S. daca ai fi inmatriculata in vreo fratie de ce ai putea?...cu ce ti-ar schimba situatia?...te-ar invoi membrii fratiei de acasa?
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 27, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 27, 2013 Dar nici asa nu as putea, dar macar in grupuri nu se face offtopic.. aici nu mai poti propune un subiect si sa primesti raspunsuri concludente.
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 27, 2013 Postat Martie 27, 2013 Pai si daca faci o fratie cu specimene ca mine si gabriel crezi ca ai sanse de reusita??? Slabe sanse sa primesti raspunsuri concludente:))) Scuze de off-topic!))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 27, 2013 Pai si daca faci o fratie cu specimene ca mine si gabriel crezi ca ai sanse de reusita??? Slabe sanse sa primesti raspunsuri concludente:))) Scuze de off-topic! )) bueyyyy aia e fratia threesome si merge si off-topic si on top (lady on top) :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum