Sari la conținut

Grupuri sociale

Postări Recomandate

Vizitator CactusJack
Reputație: 0
Postat

Da-i Doamne!

Vezi ca esti off topic.

Vizitator CactusJack
Postat

Aveti derapaje spre seriozitate,nu-mi place ...ma duc sa postez pe blogu' lu' Adrian Nastase.....e un subiect beletristic acolo ce ma roade-n.......

Noapte buna preaseriosilor!

Vizitator CactusJack
Postat

In OO...se stie..........de la numaratoare:))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vezi bre sa nu fie gang-bangu' ala din postarea lui Ramonica-dragutzica...

@cassy

Uite ca eu pot si o si fac.....vineri ma duc la gand-bang:))

P.S. daca ai fi inmatriculata in vreo fratie de ce ai putea?...cu ce ti-ar schimba situatia?...te-ar invoi membrii fratiei de acasa?

• Like 1
Vizitator CactusJack
Postat

Nea picoane....nu e ala,da' intrarea se face tot prin.....

Postat

...prin sarindar.

Gabriele,stai linistit bre,nu sunt suparat; te respect prea mult!

• Like 1
Vizitator barzaNoua
Postat

doixdoi, mai e loc  in Gang Bang ul vostru?

Cactusane,pune-mi si mie o pila la jupanu' cadeti-ar tzepu ! Stau odata!

Vizitator CactusJack
Postat

Barzoi....pe ce post vrei sa-ti faci cuibu'?

Esti ca si rezolvat...

Vizitator barzaNoua
Postat

Barzoi....pe ce post vrei sa-ti faci cuibu'?

Fundas ! Nu ti-e clar?!?

• Oras:Bucuresti
Postat

Si prietenia se invata, nu-i asa?

Eu am invatat ca lucrul cel mai important e sa iti accepti prietenii asa cum sunt, cu bune si rele, caci altfel ii vei pierde pe toti pe parcurs.

MB, multumesc pt acest strop de intelepciune!

Nu am citit (inca) mai departe, dar postul asta al tau, face toti banii!

Vizitator CactusJack
Postat

Ok...central te pun:))

Postat

Si pe mine unde ma pui bre teposule? in cur dupa usa?

• Like 1
Vizitator CactusJack
Postat

Direct varf....

Postat

Salutare prieteni.Deci nu voi fi singur in grup.E bine.Acum e mult prea tarziu pt.mine,am avut iar o mini petrecere ,ma culc,dar maine,dupa ce ajung acasa de la noile cafele si intalniri fierbinti,vin si raspund tuturor si discut si cu cei ce vor sa mi se alature in Grupul Social VIRTUAL.Pentru cei ce nu au inteles ideea mea,recititi topicul de deschidere si mai ales explicatiile fratelui Gabriel.Cei ce vor sa se inscrie sa-mi dea mesaj privat.Exprimarea dorintei facuta aici poate fi doar caterinca si nu poate fi considerata serioasa,plus ca poate unii sint mai timizi.Deci,seriozitate,PM.

Noapte buna

Postat

Da bre nenea cu dubla transmisie,noi estem mai retardati,ase...si nu intelegem... :slap2

• Like 1
Vizitator barzaNoua
Postat

....Cei ce vor sa se inscrie sa-mi dea mesaj privat.Exprimarea dorintei facuta aici poate fi doar caterinca si nu poate fi considerata serioasa,plus ca poate unii sint mai timizi.Deci,seriozitate,PM.....

Seriozitate da, PM din cioaca,caci eu n-am.... :slap2

Pai pastrati-mi locul pana ma fac galbior ... :bye   asta daca nu mi s-o pune piticul iara si imi iau zborul...

• Oras:xxx
Postat

vezi @ventrino, fix de de-astia ca tine trebuiesc reinfiintate grupurile.

la inceput nu se justificau, dar in ultima vreme muscatul de cur a ajuns preocuparea generala pe aici, si e mai bine sa ne segregam decat sa ne injuram non-stop.

2x2, vreau si eu in grup, vreau sa fiu aplaudacul tau personal...

@F_m,

Tu ai grupul tau...preocuparile tale... Stii tu, asa ca... gura mica aplaudac de bucatarie ce esti....

@Ventrino, nu e prima oara cand gandesti limpede, bravo. Sa stii ca se primesc si critici atunci cand e cazul, nu ezita sa o faci, pe tine nu ma pot supara vreodata.

Se zvoneste ca Bianca777 pune ceva-n cafea, prea e buna. Scoate ce vrea de la noi. Personal am fost si mi-a placut. Am inteles ca si alti colegi au patit la fel. Oare ce lotiune o avea?

Nu am fost si nici nu ma voi duce vreodata..., dar vreau sa il intreb pe prietenul Doixdoi daca stie ce i-a pus Irina in cafea? Ca prea scoate lucruri traznite din el ;)

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

@F_m,

Tu ai grupul tau...preocuparile tale... Stii tu, asa ca... gura mica aplaudac de bucatarie ce esti....

ai dreptate florine, uneori ma grabesc aiurea sa-mi aleg partea.

multumesc pentru wake-up call...

se pare ca cinicul de serviciu are un demn urmas printre noi

nu mai vreau sa fiu aplaudacul nimanui si incep sa ma intreb daca nu cumva am ales gresit tabara... :(

Postat

@F_m, Irina o zis pe alt thread mai la deal ca esti baiat bun. La fel zic si eu, doar ca te strica bautura. Problema e ca tu nu bei ;) Stii ca asa is io : uneori tin partea unora, uneori ii critic pe altii si uneori is rau fara motiv :)

Postat

Of, mai mama. Multe mai am de zis. 

Acum 435 de ani eram membru in acest grup si cistigam cu deosebita umilinta recunoastrerea Marelui Maestru Patru. 2x2 e pentru plebei. Noi, cei din  centrul Marii Fratii ai Grupului Social de Mahmureala si Gang-Bang (prescurtat MFGSMGG) ii stim titlul adevarat de MM4.  Intr-o zi fatidica am fost chiar aproape sa-l intilnesc de la distanta, dar corpul celest din care face parte corpul meu terestru a cedat si a aminat aceasta intilnire extraordinara.  

Mult mi-a luat sa reintru in gratiile MFGSMGG si dupa juraminte cu singe si pentagrame am reintrat in gratiile sublimei organizatii. Drept recunoastere am fost invitat la o cafea matinala in binecunoscuta locatie X. Pentru cei novici, locatia X se refera la garsoniera Irinei (nume de cod "Randunica"). Fiind totusi sceptic din fire si temator, mai ales prin prisma acuzatiilor ce i s-au adus respectivei domnisoare, am decis sa fiu precaut. Indiferent de credinta ce i-o purtam MFGSMGG, nu am putut sa trec peste acuzatiile de pesteala crasa, PR si proxenetism ce se proferau la adresa respectivei domnisoare. Poate ca parasit de corpul celest si bazat strict pe cel fizic, m-am  hotarit sa iau masuri deosebite de precautie, pentru a nu fi si eu pestit, PR-it sau cafea-otravit. 

Mi-am procurat lentile de contact fumurii, cu efecte de dilatare, ca sa fiu imun la farmecele Irinei. Mi-am luat casti-spion de la chinezi, care in lipsa microfonului sa produca un zgomot constant de fond, astfel incit sa ma faca imun la vorba dulce a Marelui Maestru Patru si, cu mari eforturi, am procurat de la un marinar batrin o maimuta-degustatoare. Pentru cei ce nu stiti, maimuta-degustatoare e o primata din specia Capucin care nu te lasa sa mananci si nici sa bei pina nu gusta ea prima. Desi deranjant la prima vedere, acest obicei (sau dresaj) ajuta enorm in momentele in care mincarea sau bautura iti sint otravite de vrajmasi.

Cu pregatirile facute si cu inima ferecata in distonocalm, am purces spre locatia X. Nu mai are rost sa va dau detalii prea amanuntite despre drum si parcurs dar o sa va rezum intilnirea.

La locul stabilit m-am intilnit cu Irina si MM4. Pe loc am tresarit la aspectul celor doi. Irina, asa cum bine e descrisa, e o faptura migniona si fisneata, ce mi-a amintit imediat de Tinkerbell. Am reusit sa-mi indepartez ochii (protejati de lentile) si privirea mi-a cazut pe 2x2. Acesta astepta in bucatarie, pe un taburet. Bineinteles, era nud. Asta e o conditie esentiala pentru MM4 al MFGSMGG! 

Am fost usor miscat, mai ales ca lentilele mele cu factor de deformare tindeau sa exagereze dimensiunile respectivului maestru. Mai ales ca era in costumul lui Adam. 

Am inceput sa conversam in timp ce Irina facea cafeaua. Castile cu distorsiune ma tineau ferit de limbajul mieros si elevat dar incet-incet am inceput sa prind incredere. Cind am vazut ca maimuta-degustator a dat gata al 4-lea ibric de cafea, doua zaharnite, 1 litru de apa minerala, 3 beri, 0,5 litri de lapte, o prajitura veche, un fursec vechi gasit linga aragaz si mare parte dintr-o petunie aflata pe geam si nu a murit, increderea mea a inceput sa creasca! Nimic otravitor in aceasta locatie! (mai putin maimuta mea care a dezvoltat o flatulatie extrema... probabil de la petunie).

Am sezut ca 3 amici si ,pe parcurs ce castile chinezesti au ramas fara baterie, am constatat ca aud mult mai bine. Si acum cred ca as fi fost privat de o experienta unica, daca maimuta-degustator nu ar fi rontait una din lentilele de contact, permitindu-mi astfel sa-mi deslusesc mai bine interlocutorii.

Temerile mi-au fost risipite imediat si ore si ore au trecut, in care noi ne-am desertat sacii de povesti. MM4 a redevenit 2x2, jovial si prietenos, iar Irina s-a transformat din vrajitoare malevolenta in Tinkerbell agil si poznas. Asa de bine ne-am simtit incit Randunica a si avut o propunere pentru noi. Tinand cont ca suntem asa baieti frumosi si destepti, ne-a propus un post de colaboratori la un club select, din Cipru. Am fost imediat incantati si am plecat direct spre avion!

Acum va scriu din respectivul club. Se cheama Big Bear Club. Eu nu m-am prins de ce. Nu vad nici un urs. Datorita vremii calduroase, clientela (100% masculina) vine foarte lejer imbracata. Multi chiar in chiloti tanga, pe sub pantalonii de piele decupati. Inca ma intreb ce club e asta da ma gindesc ca e un fel de Water Buffalo Club din Familia Flintstone. Ca doar nici aia nu aveau chiar bivoli... Ma mai mira ca multi clienti ne tot pun mina pe picioare. 2x2 zice ca probabil asa e obiceiul la ei. Si... when in Rome... Asa ca ne adaptam. Sintem multumiti si fericiti ca ne-am gasit si am avut incredere. Si eu sint fericit ca nu m-am lasat dus de vorbe despre pesti, nebuni si malevolenta. I'm happy!

Halatul:

25 lei buchet de flori

42,99 lei casti chinezesti

80 lei lentile de contact

6200 lei maimuta-degustator

2000 lei pagube rovocate de maimuta-degustator

In concluzie: recomand cu incredere!

In a doua concluzie, va recomand umor. Va recomand sa rideti cit puteti. E gratis. Va recomand un limbaj simplu si usor de inteles, caci aprehensiunea fata de o cozerie va fa face patibulari in ochii multora. Va recomand sa nu credeti tot dar sa aveti incredere si sa credeti ca ce v-am spus e o mare gogomanie, realizabila sau nu. Ii recomand Irinei sa nu se retraga si lui 2x2 sa devina MM2.

In incheiere, mie imi recomand sa mai beau o bere. Daca bei... mori. Daca nu bei... tot  mori. Daca bei sa bei destul, daca mori, sa mori satul. Amin!

Cu stima,

Darkness

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...