Sari la conținut

Alta blondă, Lujerului, 0760543018

Postări Recomandate

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
BLONDA blonda, sunt noua pe sait dar nu si in arta amorului, ofer companie intima, sex oral neprot.cu final.corpor.si normal in pozitii excitante,69, cunnil.si alte fantezii, poze reale, militari (cora lujerului). 26 Mar 11:41

0760543018 

Bucuresti

•  
  •  
  •  

Pret: 100L ora

post-9697-0-86346900-1364295618_thumb.jpgpost-9697-0-38013300-1364295628_thumb.jpgpost-9697-0-25480500-1364295635_thumb.jpgpost-9697-0-59596100-1364295644_thumb.jpgpost-9697-0-59031200-1364295654_thumb.jpgpost-9697-0-35703500-1364295676_thumb.jpgpost-9697-0-87850400-1364295685_thumb.jpgpost-9697-0-58917100-1364295698_thumb.jpg

post-9697-0-32344100-1364295667_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

BLONDA blonda, sunt noua pe site, dar nu si in arta amorului, ofer companie intima, sex oral neprot. cu final. corpor. si normal in pozitii excitante, 69, cunnil. si alte fantezii, poze reale, Militari (Cora Lujerului), 0760.543.018 Bucuresti

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/blonda-blonda-sunt-noua-pe-site-dar-nu-si-in-arta-amorului-ofer-companie_6175543.html

post-65979-0-47559800-1364397529_thumb.jpgpost-65979-0-53167600-1364397530_thumb.jpg

post-65979-0-69151700-1364397533_thumb.jpgpost-65979-0-86247500-1364397534_thumb.jpg

post-65979-0-42434200-1364397535_thumb.jpgpost-65979-0-39372700-1364397536_thumb.jpg

post-65979-0-04386100-1364397537_thumb.jpgpost-65979-0-96703300-1364397537_thumb.jpg

O stie cineva?

Postat

Am fost eu ieri. Atmosfera de foarte fast food si o locatie batraneasca vizavi de Cora Lujerului in blocul cu Banca Transilvania la parter, un apartament in care ai sanse mari sa te vezi cu cineva cand mergi la baie. De fata ce sa zic, e cea din poze si arata dupa cum se vede foarte bine la corp. Pacat ca nu stie sa isi scoata in evidenta corpul. La fata e dragutica, nu e vreo mare frumusete dar nici nu mi-ar fi rusine cu ea pe strada.

Am stat la un oral scurt neprotejat si un normal ce a durat cateva minute in care fata chiar a dat impresia ca ii placea si parea dezamagita ca a durat asa putin. As fi vrut sa mai stau dar erau clienti la rand ce stateau la coada (ascunsi in bucatarie).

Note:

Aspect fata: 8 (cu ceva retus la machiaj si mers la sala cateva luni ar ajunge in top).

Oral: 7

Normal: 8

GFE: destul de calda si prietenoasa dar imi e greu sa notez ca era parca prea concentrata si vizibil stresata de clientul ce astepta in bucatarie.

Concluzie: inca nu pot sa ma decid probabil daca ar intra pe mana cuiva care sa o slefuiasca ar ajunge in top. Si daca ar fi in alta locatie clar m-as mai duce la ea. In conditiile actuale inca nu stiu.

• Like 4
Postat

@bai Rodrigo, n-ai inteles , nu-mi asum nimic si nu-ti iau nimic ai deschis un thread cu acelasi numar si aceiasi blonda din pacate care tocmai era deschis inainte cu cateva ore si-l vedeai si fara search. Mai citeste regulamentu putin si dupaia vino cu replici d-astea de om frustrat , mama ce v-as pune cu botu pe labe, astia noi si mandrii.

Postat

Pretul a fost 100RON ca in anunt (stabilit o ora cu maxim 2 finalizari).

@sangre: lasa-i si tu pe astia noi mai usor ca uite asa le piere oamenilor cheful sa mai aduca informatie noua. 

Postat

@bai Rodrigo, n-ai inteles , nu-mi asum nimic si nu-ti iau nimic ai deschis un thread cu acelasi numar si aceiasi blonda din pacate care tocmai era deschis inainte cu cateva ore si-l vedeai si fara search. Mai citeste regulamentu putin si dupaia vino cu replici d-astea de om frustrat , mama ce v-as pune cu botu pe labe, astia noi si mandrii.

Bai @Sangre, presupunerea a fost a mea, am presupus ca e una noua, pentru ca la o cautare cu Google nu gaseai nicaieri numarul. Pozele la fel, unicat pe net. Acum dracu stia ca Google spidereste atat de greu forumul asta, in mod normal exista  un sitemap si in maxim cateva ore inghitea orice continut nou. Asta a fost presupunerea. Clar acum?

E cel putin a treia blonda de la Lujerului: 

1) https://nimfomane.com/forum/topic/11310-blonda-cora-lujerului-0764452294/

2) https://nimfomane.com/forum/topic/11808-0760821391-blonda-delia-trasaturi-rusesti-cora-lujerului/

aceiasi blonda ... dupaia ... mandrii

Poate-ti rupi putin din pretiosul timp si mai deschizi si o carte de gramatica inainte sa-ti refulezi online fanteziile de gheiciune...

• Minus 4
Postat

De cand a aparut anuntul m-am tot uitat la acest post am sunat in urma cu ceva timp dupa ce a aparut anuntul sa intreb daca pozele sunt reale, raspunsul afirmativ, bun asa evidenta intrebare a fost cand pot sa fac o programare, raspunsul nu a fost asa de bine venit mi-a raspuns ca oricand, imi cam mirosea a fast fuck, zic ok in week-end lucrezi, da nu e nici o problema.

Acum 2 saptamani cam asa am zis sa imi incerc norocul sambata, dar evident avea telefonul inchis si am decis sa merg la o alta donsoara mai aproape de meleagurile mele in zona Zepter Alba Iulia.

Ieri cu ceva acumulari in instalatie am zis, ok o sa o incerc si pe colega tipei de la Zepter Alba Iulia pe nume Diana, zic boon sun ferm convins ca voi ajunge repede in zona si voi rezolva problema naaa teapa ca avea  telefonul inchis. Maamaaa ce ma pot enerva fetele astea care nu au nici un program ferm.....  da da nici o problema, lucram si in week-end daaa cum sa nu.... iar in timpul saptamanii de la 11 pana noaptea tarziu.... bai esti nebun.

Ok raman in pana prostului, ca am zis ca dee merg la sigur ma mai gandesc stai cuget ca ....` nu puteam sa cuget inainte de a face dusul pregatit dat cu parfum alea alea.... click imi aduc aminte ca am sunat-o pe titulara postului in urma cu ceva timp, ma uit prin agenda telefonului la apelate si am noroc ultima din lista daca mai sunat pe vreunul se stergea numarul de ce vrei sa faci daca esti fan Nokia. Ramai cu lopetica in mana si zambesc ca un prost are telefonul deschis ahaaa "am avut noroc", si imi aduc aminte de filmul Milionari de week-end  "ba n-ai avut fututi gura matii" ca nu raspunde la telefon. Zic p... mea asta e imi fac programul tre sa alimentez camila, si vad eu ce fac dupa. 

Se duce fraieru aranjat, papion imi mai lipsea... la benzinarie sa puna motorina. La benzinarie p...  evident pompa de motorina era plina de combustibil, ca plm de ce nu ar fi, nu? Scot manusile, imi torn singur in rezervor,  ca doar suntem la Petrom,  incep sa torn eu suna telefonul,  cine dnezeu suna cu numar pe care nu il cunosc baa si insista nu gluma, opresc alimentarea pentrua raspunde: ea: Da , eu: Da, ea: M-ai sunat, eu: Da?, ea: Da. (ok am dat peste o tampa) in acelasi timp un fatalau de la benzinarie apare din pamant sa imi spuna ca nu se vorbeste la telefon in benzinarie... eu: (tare in clanta) Sa mori tu... ea: Cine eu?  eu: Nu tu mai fata, un cretin de pe strada, te pot suna in 5 minute?

Zis si facut sunat in 5 minute vb cu fata cerut scuze explicat cele intamplate, intrebat daca ora este ora, daca pozele sunt reale, stabilit intalnirea i zic ca ajung in cam 20 30 de minute zis si facut ajuns in zona Cora Militari imi explica cum sa ajung evident am bajbait ceva ca nici una nu stie sa explice... gasesc cu greu un loc de parcare, imi dau seama ca este cam ora 16:15 si ca sunt pe locul unuia deci sa schimb locul de parcare gasesc un taram nou pe un trotuar inalt :) fericit las si nr de telefon in geam, oricum imi dau tel pe silent da sa fie. Sun fata din nou la ora 16.23 imi spune interfonul.

Urc la etaj ma intalnesc cu doi curiosi de pe palierul fetelor, el: da ce faci aici esti de la posta sau de la cablu, sunt de la mata in gandul meu. Caut pe cineva zic eu, sun pe fata imi raspunde vine si ma ia repede si scap de cei doi curiosi. Acum panica stai asa ca nu e nici blonda si nici alba... ups ce ai facut bree dupa atata drum e o romulana... ea: cu mine ai vb la telefon, dar nu sunt eu fata din anunt fata din anunt este acum ocupata, daca vrei te iau eu.  eu: astept nu e o problema.

Ma duce intr-o camera imi aduc aminte de confratele  vpop chiar ca te poti intalnii cu oricine in acea locatie, in camera aer f inchis batranesc deschid un pic fereastra ca mi se facuse rau. Stau un pic de vorba cu romulana imi spune ca pe fata o cheama Diana si ca are 20 de ani si ca s-a apucat de treaba recent imi dau seama ca in acea camera s-au facut pozele dupa aranjarea mobilierului si o intreb cine a venit cu ideea de a face poza cocotzata pe masa :) cica a fost a Dianei ideea, zic ok. Mai stam la taclale si apare si Diana, da este ea in poze dar nu era fardata era data doar cu un fond de ten. Inmanez banii si o rog sa ma duc la dus, nu imi da prosop uit si eu sa intreb recunosc. Ajuns in baie imi cam pun mainile in cap, baia mica doar geluri de femei ma uit mai atent dau de un gel de dus barbatesc zic din nou "am avut noroc" , mi se raspunde din nou "ba n-ai avut...." ca nu e apa calda zic ok dau repede sa ma dusez intr-un final dupa ce aproape termin dusul vine si apa calda mama ei de apa calda.... dau sa ma mai incalzesc. Fericit ca am terminat imi dau seama ca nu era nici un prosop curat in baie decat unu cu care m-am sters pe picioare ca sa nu las dara de apa prin apartament, ajung in camera o rog sa imi dea un prosop curat imi aduce unu sintetic urasc prosoapele de acest gen deoarece nu reusesc sa ma sterg niciodata cu ele cum trebuie.

Ma asez in pat fata se dezbraca sanii nu mari dar potriviti pentru corpul iei cu sfarcurile mici si tari, ee ce trebuie destul de slim daca era un pic mai inalta era exact ce imi doaream...  Fata incepe cu un oral destul de uscat (cred ca are o problema deocamdata cu fluidele adica nu le accepta) am rugat-o de vreo doua ori sa o mai umezeasca dar relativ tot la fel a fost face si ceva deep, poate poate mesterul se trezeste hmm asa si asa.

Ma ridic un pic o pun pe spate si incep sa muncesc eu un pic la ea poate vazand priveliste se va inampla ceva, nu am simtit nici un miros dubios era totul curat, hmm cat de cat ok se intampla ceva, dar fata nu era epilata proaspat, no problemo ca si eu am barba, intepa un pic limbutza da asta e cand mananci cu piper nu e la fel si nu se plange nimeni. Dupa ce incerc sa o satisfac si pe fata parca i vine si iei cheful si la a doua partina de oral a mers mai bine, se scoala si mesteru, pune fata prezervativul, din initiativa mea deci nu ma grabeste deloc. Era doar unu, zic ok in gandul meu nu e nimic de ingrijorat... prezervativul in schimb era mic, intra cu greu il trage ea pana sus nu m-am putut abtine si i zic daca era mai mare intrau si oole  :clap2  se uita la mine f serios eu incep sa rad stai mai fata linistita ii zic ca nu iesa asa de usor mai ales ca e mic (si ma strange de ma ia naiba)... se urca pe mine acum ce sa spun fata destul de stramta incercam sa intram nu prea se poate... mama lui de prezervativ :) data viitoare vin cu ale mele ma hotarasc sa schimb la  :doggystyle  daca nu intra nici acolo asta e, o mai sarut pe corp fata cat de cat se umezeste intra si asta micu cu ceva probleme dar intra aaa e stramta fata si incep sa dau, cat de cat mi-a dat impresia ca i placea deoarece se impingea un pic in mine si eu in ea, ne-am sincronizat destul de bine dau ceva timp nu o prea am cu timpul si ma ia oboseala nu mai schimbam ca la cat de stramta e nu cred ca mai intra.... si o rog sa ma termine si pe mine oral. Ma asez pe marginea patului si ma sterg de transpiratie ca ma luasera caldurile, scoat prezervativul ma sterg cu vreo 2 servetele umede ca mai vroia asta micu sa mai zica ceva si e dupa cum am spus si mai sus este destul de speriata cu fluidele. Fata incepe cu un oral destul de bine executat ajutat de mana acum era si umezit de la servetelele umede asta micu si parca mai mergea si imi spune ca pot sa termin pe corpul iei imi aleg tinta sanii iei pe care o rog sa ii tina cu mana ca sa nu cada necazul pe jos si sa facem mizerie.... Termin pe sanii iei evident dupa ce sunt avertizat pentru a inspe mia oara sa nu termin pe fata  saraca cred ca are o problema f mare cu fluidele, sau au vizitat-o multi badarani. 

Ma duc sa fac un dus eram cam rupt, zic fac un dus stau un pic si facem numarul doi. Dragi confrati cam de pe aici s-a terminat partea placuta si au inceput problemele. La dus na teapa ca era numai apa fierbinte evident dupa ce m-am dat cu gel a inceput sa vina numai apa clocotita... si de nu m-am oparit ma simteam ca o gaina intr-o oala de gatit...am iesit m-am uitat in oglinda in baie eram rosu ca un rac. Ajung in camera dau sa ma usuc repede ma uit la ea si incerc sa i spun ca nu are rost sa mai facem si numarul doi, dar fata imi taie vorba si incepe sa imi explice ca am stat cam mult la prima finalizare si ca timpul este o ora si ca se contorizeaza o ora de cand am intrat pe usa, acum daca era fata desteapta si ma lasa sa termin ce aveam de zis iesea toata treaba bine eu ma scuzam ca nu mai pot ea accepta si ramanea pe alta data dar cum duduia mi-a taiat vorba na ce sa mai zic, sa ma mai cert cu ea, nare rost.  

Acum dragi confrati daca lucrurile se puteau agrava, da s-au agravat si mai tare ca a inceput calvarul ea ma grabea sa ies a inceput sa sune telefonul dadeau de la una la alta telefonul explicai lu cutarascu ca eu sunt ocupata cu un client nu conteaza ca sunt 3 pupaze in locatie si evident toata lumea vine pt donsoara Diana ca e cea mai buna dintre toate... deci pe scurt o dezorganizare "perfecta" in care eu eram grabit sa ma imbrac ca sa nu ma intalnesc cu vreun client, eram inca ud, dee prosopul m-a ajutat foarte mult nu tragea deloc apa de pe mine noroc cu hainele uscate pe care le-am tras repede pe mine in acest timp, de dupa usa si cu usa pe jumatate deschisa Diana vorbea cu un client care vroia tot la ea, donsoara mai mult ca sigur isi mai facuse inca o programare si am fost scos repede din locatie ca sa nu ma intalnesc cu vreun client, na teapa cand sa imi ajunga liftul ca sunt 3 din cate am observat, iesa din alt lift un confrate, se uita dubios la mine ma uit urat la el si ii zic usa alba drepata, rade tamp si imi spune mersi frate e blonda, eu cu un sictir maxim: da da da..... o deci super pe langa cel care era in apartament mai era inca unu cu care m-am intalnit eu.

Ajung jos in asa zisa parcare, ma amuz deoarece toate masinile inafara de a mea erau ridicate ma urc in ea blochez usile ma cert cu un politist care evident trage de clantza stiam eu ce stiam cu zona asta...  nu ca as fi eu un mare delicat dar ma scoate din sarite tupeul. Ma uit la ceas de curiozitate era 17.30 ce sa mai zic ora e ora de cand ai sunat ca esti jos la interfon si pana ai ajuns la masina inapoi, binee asaa.

Ca sa nu mai cititi toata intamplarea puteti citi aici. Dupa cum a spus si un confrate mai sus pozele sunt ale fetei, si arata destul de bine, sanii bine proportionati sfarcuri mici si tari foarte dragute,  fresh, slim cam cum imi plac mie. Acum daca reusesti sa treci peste nebunia din acel cuib si sa te gandesti ca te vei intalnii cu o fata cum ti-ai dorit in liceu si o sa te simti bine cu ea cum nu reuseai sa te simti niciodata bine cu fetele din liceu, care cat de cat stie ceva meserie dar mai are de invatat (destul de mult) atunci poti sa te duci la Diana.

Notele ca sunt neaparate:

Locatie: 2-3 dus numai apa fierbinte chiar nu am putut sa ma clatesc cum trebuie la plecare.

Fizic: 9 este exact ce imi place mie daca era mai inalta lua punctaj maxim

Oral: 6 uscat si cu o mare problema cu fluidele, era 5 noroc cu servetelele umede de la final. nu accepta CIM si nici COF ci doar COB

Normal: 8 din nou am facut doar  :doggystyle  se implica (cel putin la inceput), si este stramta 

Gfe:  8  este comunicativa si asculta cat de cat sfaturile in timpul actiunii,

3   la final a scazut destul de mult pentru ca am fost dat afara efectiv, nici nu am apucat sa ma usuc cum trebuie

Tarif: 100/h maxim 2 finalizari din cate a spus la telefon in realitate cu totul alceva

Concluzie: Eu personal cred ca o sa mai trec ca deja stiu programul, dar cred ca peste ceva timp, poate reusesc cele 3 pupaze  sa se organizeze un pic altfel te simti ca in pauza de liceu cand incercai sa fumezi o tigara.

Ps: nu futeti luni ca e cu probleme,  si zicala "daca dai bani luni dai toata saptamana" 

Ps2: nu am gasit termenul COB dar banuiesc sa ma corecteze cineva daca gresesc inseamana come on body

Sa aveti o zii buna si ciocane tari.

• Like 15
Postat

0760543018  - blonda 18 ani slim la 100 ron....

Foarte tentat de pozele aparute pe net am zis sa dau o fuga, o fi pe bune, nu o fi?

Dau telefon , raspunde colega de camera, imi da toate detaliile, programez treba peste jumatate de ora . Ajung in zona, ma indruma la scara blocului , ajung destul de usor in locatie. Locatia este langa Cora Lujerului. 

Prima impresie: deschide fata blonda, da frumoasa, inalta, slim, tanara, aranjata frumos. Partea cu minus era imbracata banal, a devenit mult mai sexy cand s-a dezbracat. 

Am stat o ora, doua numere, primul am inceput direct la normal , fata m-a excitat destul de tare. La al doilea am combinat atat oral cat si normal, am schimbat diferite pozitii, nu a comentat de loc, a fost destul de supusa. Ce nu mi-a placut a fost gfe-ul mic , lipsa de implicare. 

Tarif : 100  ora, nu merge pe numar sau pe jumatate de ora. 

Si acum partea interesanta, notele :

Normal : 8

Oral : 8    (cu prezervativ, nu ma risc fara ) 

Aspect   fata   :  9

corp   : 9  ( sanii cam micuti dar destul de draguti )

Gfe :  4-5

Locatie : 6 (  patul cam mic , de fapt e o canapea, mobila cam veche )

Concluzie : la banii astia e de revenit pentru cine isi doreste o pustoaica inalta, slim  si draguta. Nu recomand pentru cei care vor Gfe mare. 

• Like 4
Postat
Hi, 

I just came back from this lady with positive feeling. If you are really into younger ladies, then she is a must to visit. She is really the schoolgirl experience or the pretty daughter from the neighbors.

Her name is Diana, she is located opposite of Cora in the street strada fabricii. Location is clean but with very old furniture and old bathroom 5/10. But it is really clean, she gave me a clean towel and Nivea soap was there, so you have all you need!

The girl is about 19 years old, she is 1,72-1,74 tall. She has has first of all a very cute and innocent, smiling face with shiny eyes and blond colloured hair. (Face 9/10). Her body is very good looking, perfect breasts of a handful, very clean pussy and clean body. (Body 9/10). She was dressed in a legging pants and a transpartant looking t-short (7/10). She is overal very beatutifull, smiles a lot and makes a lot of eye contact.

I choosen to stay 1 hour at the price of 100 Ron with 2 fin.

She started with soft touches and oral nep. It is obvious she is quite new into this work because she acts a little bit shy during the action. She licked and sucked the penis for  till i told her to stop (7/10).

I went on the her in missionary position. I really felt her pussy was getting wet during the sex, for a moment it felt like she was enjoying also because she became very wet. I  finished in the missionary position.

The second round she start to tease my cock and she she was massaging my testicles and she played with it till my penis became hard. After that she moved into oral and later we switched to a long lasting 69 position. Her pussy is really clean and shaven, no smells and very well taken care off. I was touching her body well all over and it feels really soft like a schoolgirl. Perfect!

After the 69, she came on me and rides me while she was looking in my eyes. Later we switched again to missionary. At the and I finished with a hand-job cum on body.

Girl: Face 9/10 and body 9/10

Oral: 6/10, I hope she improve when less shy

Normal: 7/10

Gfe: 7/10 ( I hope she improves when less shy, she does really her best) 

Overall: It was a nice experience, very pretty girl made my day!! (7/10). I really will become a loyal client!!

Recomandation: ABSOLUTELY YES if you are into teens and younger looking ladies!!

-------

Hi,

M-am întors de la această doamnă cu sentiment pozitiv. Dacă sunteți într-adevăr în femei tinere, apoi ea este o necesitate pentru a vizita. Ea este într-adevăr o experiență școlăriță sau fiica destul de la vecini.

Numele ei este Diana, ea se află vizavi de Cora pe strada Strada Fabricii. Locația este curat, dar cu mobilier foarte vechi și baie vechi de 5/10. Dar este într-adevăr curat, ea mi-a dat un prosop curat și Nivea săpun a fost acolo, astfel încât să aveți tot ce ai nevoie!

Fata este de aproximativ 19 de ani, ea este de 1,72-1,74 înalt. Ea a are în primul rând o, fata foarte drăguț și nevinovat zâmbind cu ochii strălucitoare și părul blond colloured. (Face 9/10). Corpul ei este în căutarea foarte bun, sanii perfecte de o mână, păsărică foarte curat și trupul curat. (Corp 9/10). Ea a fost îmbrăcată într-o pantaloni legging și o transpartant în căutarea t-scurt (7/10). Ea este Overal foarte beatutifull, zâmbește mult și face o mulțime de contact cu ochii.

Am alese să stea o oră la prețul de 100 RON, cu 2 fin.

Ea a început cu atingeri moi si nep oral. Este evident că este destul de nou în acest lucru, deoarece ea actioneaza un pic timid puțin în timpul acțiunii. Ea a lins și supt penisul de până i-am spus să se oprească (7/10).

M-am dus la ei în poziția misionarului. Chiar am simtit pasarica ei a fost obtinerea umed în timpul sexului, pentru un moment am simtit ca ea se bucura, de asemenea, că ea a devenit foarte umed. Am terminat în poziția misionarului.

A doua rundă a începe să tachineze penisul meu și ea a fost masajul testiculele mele și ea a jucat cu ea până la penisul meu a devenit greu. După ce sa mutat în orală și mai târziu am trecut la o lunga durata pozitia 69. Păsărică ei este foarte curat și bărbierit, nu miroase si foarte bine luate de îngrijire off. Am fost atinge trupul ei bine peste tot si se simte foarte moale ca o școlăriță. Perfect!

Dupa 69, ea a venit la mine și mi-plimbari in timp ce se uita în ochii mei. Mai târziu, am trecut din nou la misionar. La și am terminat cu o cum mana-de locuri de muncă pe corp.

Locația: 5/10 (dar curate!)

Fata: Face 9/10 și corp 9/10

Oral: 6/10, sper că ea a îmbunătăți atunci când mai puțin timid

Normal: 7/10

GFE: 7/10 (sper ca ea îmbunătățește atunci când mai puțin timid, ea are într-adevăr ei cel mai bun)

În general: A fost o experiență frumoasă, fata foarte draguta a făcut ziua mea! (7/10). Într-adevăr, voi deveni un client fidel!

Recomandare: Cu siguranță, da, dacă sunteți în adolescenti si femei mai tanar!

• Like 9
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur
Postat

O mare tzeapa!

cu ceva treaba in zona sun astazi, imi raspunde politicoasa, imi ofera detaliile cerute, mai spre final devine un pic cam plictisita de intrebarile mele, in fine ma programez. Pentru ca traficul mi-a jucat feste am sunat (in timp util) sa-i comunic ca voi intarzia cu scuzele de rigoare, ea mi-a comunicat ca nu-i nici o problema sa o resun cand sunt in zona. Resun si anunt ca in 10 minute voi ajunge ea ma roaga sa fie in 20 (lucru care ar fi trebuit sa-mi dea de gandit dar ma simteam prea vinovat ca eu insumi intarziasem). Ajung, astept sa treaca cele 20 de minute, sun si resun si tot asa ... de 5 ori in interval de cca 10 minute si .. nimic. Nu raspuns, nu sunat inapoi, nimic.

Concluzia: neseriozitate, lipsa totala de respect intr-un cuvant (de fapt doua) - de evitat

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost acum 1 saptamana la domnisoara ..confirm poze reale .erau 2 fete in aparatment una blonda si una bruneta .initial mia palcut bruneta dar blonda a fost mai dibace si mai zambit mai provocator...

dus impreuna ..urmat de un oral semislabutz se vede ca e la inceput.

locatia este dezamagitoare ..aspect neingrijit al locatie

fata ar avea potential daca sar ingriji cineva de ea ...

accepta Fk,cuni,oral si normal la pretul de 100 lei

Nota 8 ..promite

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Buna ziua

Tentat de pozele atasate si com colegilor am zis sa dau o fuga pana la domnisoara blonda...

Fiind aproape de mine (la doar 3 stati) o sun imi explica pe unde stau(desi stiam),ajung in zona Cora sun din nou imi explica cum sa ajung...

Intru in casa (locatia mai old dar curat)Fata frumoasa nu grasa,sau vrun dinte lipsa. Stabilim inca o data ce si cum,imi da un prosop si ma invita la baie..

Am platit 1 ora 100 ron si am inceput actiunea.

A inceput cu un oral cam timid,parca zici ca o musca::)))dar se straduieste sa te multumeasca,urmat de un 69,are pasarica frumoasa,curata,fara alte mirosuri.

Normalu cu ea deasupra,nu are cine stie ce miscari dar nu comenteaza daca vrei sa schimbi sau sa o inveti ceva..

Primul nr sa terminat cu ea deasupra,mie mi-a placut...urmatorul dupa un dus(si eu si ea)...sa mai dezmortit fata parca vorbea mai mult..

Din nou oral+ normal cu schimb de poziti termin in dogystyle...

Mai fac un dus si plecat acasa multumit.

Notele mele pentru:::Locatie 7 (pacat de mobila veche)

Oral     7-8  (mai are de invatat multe)

Normal 7-8 (nu com nimic din cei spui) 

Ea ca fata si cum arata     9 (include fata+igiena )

Eu sunt multumit de servicile care le ofera la 100 ron ora...de revenit!!!

Tin sa precizez ca intamplarea a fost ieri adica(vineri)

Va salut si sper sa ajute.

• Like 8
Postat

Salut!

Vineri am sunat la d-soara,am stabilit sa ne vedem intr-o ora.Dupa ce m-am luptat cu traficul,am ajuns la timp la Cora,sunat, urcat,apartament cu aspect horror,m-a intampinat o chivutza:'colega mea este ocupata,trebuie sa mai stepti sau poti sa intri cu mine".Restul e can-can.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sunat sambata dupa-masa, programat pentru mai spre seara.

Cand am ajuns in zona, cam cu 20 de min inainte, sun de control. Telul inchins. Astept 15 min, iar tel inchis. Dau un sms, niciun raspuns.

Cam neserioasa treaba.

Postat

Am vb la tel cu duduia , am plecat spre locatie si cand am ajuns la scara blocului nu a mai raspuns la tel . Neserioasa maxim

Postat

Am vb la tel cu duduia , am plecat spre locatie si cand am ajuns la scara blocului nu a mai raspuns la tel . Neserioasa maxim

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Iti intelegem supararea dar trebuia sa ne spui asta de 8 ori?

Postat

fiind baiet blocuri de fete cutreieram , mi-am zis eu, ia sa vad cum e blonda : dat telefon azi [ numar cel din topic] indrumat dirijat destul de simplu locatia cunoscuta : CORA vizavi bloc cu banca Transilvania , urcat etaj superior , casa scarii ceva de exceptie horor [ trebuie vazuta macar odata ] , intrat ,indrumat in camere micutza cu un pat la perete de colega brunetzica ; blonda [ GHINION ]era ocupata cu un client [ desi la telefon nu mi s-a spus], si am avut de ales sa plec sau sa raman cu colega , mi s-au spus serviciile:oral neprotejat, normal protejat , fara CIM,FK ,60 ron 1 finalizare[20minute] 100 ron 2 finalizari 1 ora ,m-am uitat la ea :nu era grozava dar nici de refuzat asa ca am zis asta e,mi-era si lene sa plec sa caut altceva prin zona [ gresit am gandit]. Dezbracat eu dezbracat ea indrumat sa stau in pat pe spate linistit ca SCARTAIE patul si aud vecinii , inceput un oral cu putine buze putine degete ,cand s-a trezit puturosu mi s-a specificat foarte clar :daca vrei si normal scoala-te in picioare si eu stau capra ca eu stiu cum sa stau sa nu scartzaie patul, m-am blocat dar am zis iarasi asta e, dar cand am incercat sa intru in camarutza a iesit un parfum care mi-a adormit puturosul , si uiate asa cum am trecut la un oral si-n picioare si lateral si pe spate ce cu greu am finalizat, si uite asa am avut parte de blonda de la lujerului, incerc sa dau niste note :

locatie 4

corp brunetzica 7

oral 7

normal 3 [ n-am reusit pe motiv olfactiv]

gfe 6

bilet pe strapontina 60 ron

baie nici nu am pus problema , servetel umed si GOOOO

DE REVENIT as reveni ca sunt chiar curios cum e blonda ca era cu un client care chiar futea o ora la ea, in rest decizia va apartine , Stima

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...