Sari la conținut

Renata -200/400-zona TomisMall - 0725652867

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

mersi din pacate sunt limitat cu punctele de reputatie pozitiva

who knows poate o prind candva la tel

boss fata e frumoasa rau si sta bine si la trup

• Like 1
Postat

Pune si tu o poza cu silicoanele, sa vedem daca le ai mai frumoase decat Raluca de la top.

Raluca le are cam inestetice, ma refer la cicatricile de pe sani, vroiam sa le vad si pe ale tale.

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

.

post-172588-0-19389000-1554114294_thumb.jpg

post-172588-0-70032200-1554114298_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Pune si tu o poza cu silicoanele, sa vedem daca le ai mai frumoase decat Raluca de la top.

Raluca le are cam inestetice, ma refer la cicatricile de pe sani, vroiam sa le vad si pe ale tale.

Chiar arată bine...nu știu de ce nu pune poze cu ele...

Vizitator cenzurat
Postat

eu zic ca-s perfecte

post-172588-0-11029500-1554114550_thumb.jpg

post-172588-0-62674800-1554114553_thumb.jpg

post-172588-0-60464000-1554114557_thumb.jpg

post-172588-0-57941900-1554114561_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:Romania
Postat

Merita 400 / h ? Cum sta la atitudine ? Ultima oara am luat o teapa de la o siliconata, numai fite de milano avea in cap !

Vizitator haloowen
Postat

Barosane dar la tine numa blonda de la BN-uri s-a udat?

In materie de siliconate,renata si diana masaj sunt cele mai bune optiuni in juma de tara

• Like 1
Vizitator cenzurat
Postat

Merita 400 / h ? Cum sta la atitudine ? Ultima oara am luat o teapa de la o siliconata, numai fite de milano avea in cap !

pai 300 era ora

Vizitator cenzurat
Postat

in titlu e 400 

tarifele sunt 150/300

pt neprotejat platesti extra (eu insa nu mai sunt adeptul)

citeste si tu mai multe recenzii si vei vedea.

eu am vb cu ea si zilele trecute pe whatsapp si tot 150/300 mi-a comunicat 

• Like 1
  • Oras:Myspace
  • Oras:Myspace
Postat

Daca tot s-a iscat discutia asta cu merita/nu merita banii,e frumoasa/nu e,sanii sunt ok sau nu,comportamentul e k sau nu am rasfoit un pic topicul fetei si am ''descoperit'' urmatoarele

-are doar 2 recenzii mai mult sau mai putin bune una de la cineva care s-a simtit grabit,iar alta pe care nu am inteles-o prea bine(cea a lui mos ene)

-sunt undeva la minim 15 recenzii bune de la membri mai mult sau mai putin consacrati.Printre ei: Claudiu4sex,Nea Obi,Action,Popeye2000,Teribilul,Ghost,Carbone77,Oua ''ferbinti'',si altii pe care nu i-am retinut,scuze pentru cei nementionatia aici.

Acestea fiind spus il rog pe Pisic sa ''analize this'' si sa mute fata acolo unde ii este locul

Parerea mea

• Like 3
Postat

"Cele care isi pozeaza lindicul sau gaura maro... Sunt mari doamne sau sunt mai feminine."

Sunt unii "gentlemani" pe aici care sunt obsedati de asa ceva, ba chiar vor si zoom. Te doare mintea.

• Like 1
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Va salut dragi colegi,

Am incercat sa o sun pe domnisoara si telefonul este inchis. Aveti idei despre situatia ei? Si-a schimbat cumva numarul de telefon?

Va multumesc anticipat si va doresc ciocane tari 💪

Vizitator pion325
Postat

Raspunde cand are chef. Am tot incercat sa dau de ea si dupa ce am reusit in cele din urma (pe watsapp), mi-a zis locatia, dar cand am intrebat de ora, nu a mai raspuns nici la tell, nici pe watssap si se vedea ca este activa. Plm, o avea ea clientela ei

Vizitator oua_fierbinti
Postat

Pff bine ca am apucat sa o fut si eu o singura data :)) o am trecuta in palmarez pe ea si pe giulia sabrina chiar era mai frumoasa renata la fata ca giulia ii cam fug ochii giuliei daca va uitati atent la ea :))))))))))

• Oras:worldwide e-w
Postat

Mai activeaza? nu functioneaza telefonul ..... ceva noutati ? nu a mai postat nici aici de ceva vreme

• Minus 1
Postat

Mai activeaza? nu functioneaza telefonul ..... ceva noutati ? nu a mai postat nici aici de ceva vreme

Pai spune-ne tu! In 7ani a fost pe SILENT! Doar citesti...
Postat

Pai spune-ne tu! In 7ani a fost pe SILENT! Doar citesti...

de ce trebuie sa te bagi in seara si sa vorbesti offtopic ? de unde stii ca de 7 ani doar citesc ? Poate ca nu poluez topicurile asa cum ai facut-o tu acum inutil. Nu scriu si nu pierd timpul. Vad, sun, merg, nu citesc comentarii inutile, nu postez inutil. Nu intelegi nimic....... Si daca tot nu pricepi, si chiar vrei sa te apuci sa mai scri ceva........ ia un sfat...... si dai delete..... e mai bine asa. 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...