randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 18, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 18, 2018 Oameni buni , Irinuca este foarte curata , foarte atenta la corpul ei si la curatenia in locatie.Este chiar obsedata de aceste detalii.Nu am vazut nicaieri de ani de zile ceva negativ in privinta asta....sa fim obiectivi.Eu am fost de mai multe ori la ea si vorbesc pe baza unei realitati.Plus atitudinea ei si implicarea.Niciodata nu s-a grabit sau nu m-a zorit.Si a prestat mereu la acelasi nivel de calitate foarte buna.Te tzuc A!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 Stii ca te iubim Brandunico :))))))))))))))) @vistantric tie vad ca iti place sa te bagi ca supozitorul.Probabil nu te-a mai luat nimeni la maciuca de ceva timp si te-ai gandit sa ne determini pe noi sa facem asta :))))))))))))))))) Bine ca ne-ai incercat tu pe toti si stii ca doar de vorbe suntem buni, am uitat ca ai kilometrajul depasit :))))))))))))))))))))))) aaa...pai ce-ai facut, vrei sa gasesti un sens cuvintelor lui vis? asta daca se nastea mai devreme era mamal si tatal dadaistilor. 1 2
alexandrumilebei Reputație: 29 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2018 Cred ca ai o parere buna despre tine de ceri 600 lei pe ora. Nu faci nici 100 daca ar fi in bune. Esti doar o pestoaica 1 1
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 18, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 18, 2018 Mars ma!
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 18, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 18, 2018 Stii ca te iubim Brandunico :))))))))))))))) @vistantric tie vad ca iti place sa te bagi ca supozitorul.Probabil nu te-a mai luat nimeni la maciuca de ceva timp si te-ai gandit sa ne determini pe noi sa facem asta :))))))))))))))))) Bine ca ne-ai incercat tu pe toti si stii ca doar de vorbe suntem buni, am uitat ca ai kilometrajul depasit :)))))))))))))))))))))))Cum adică m-am băgat?Păi...si tu ce cauti aici?!Cum adica sunt trecută?M-ai încercat tu?Nu cred, e doar gura de tine!Țărani prosti care doar stiu sa se bată cu pumnii in piept...in fata unor femei!Comportament de huligani... 15 13
matizgalben Reputație: 58 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2018 Hai sa va spun si experienta mea de ieri cu Randunica.Sunt pe forumul asta de 5 ani, si am citit mii si mii de posturi de aici. Imi place sa urmaresc din umbra fara sa comentez prea mult.Un om fericit si multumit cu viata lui nu arunca cu cacat in alt om prin acel hate care e indreptat catre Randunica de unii cetateni aici pe site.Daca ai ceva de comentat sau nu esti de acord cu ceva, o poti face in mod civilizat, insa acesti terminati si frustrati simt multa durere cand stiu ca Randunica incaseaza 300 de ron pentru jumatate de ora. Aceasta DURERE este REALA, sincera, si ei raspund prin hate, prin jigniri necivilizate aduse aici pe forum, unde orice ratat are un cuvant de spus, mai ales cand se exprima ca ultimul gunoi din ghetou.Daca preturile ei ti se par mari pentru ca tu esti un sarac care nu a stiut sa faca bani in viata asta, sa stii ca iti poti exprima opinia si civilizat, nu trebuie sa apelezi la jigniri ca ultimul ratat ce esti.Ieri am ajus fara probleme in complexul rasarit de soare din Titan si cada era deja pregatita. Asa cum au spus si altii aici pe forum, spatiul era foarte curat, faianta aia arata mult mai bine ca in poze, si la fel si presul ala catalogat "ieftin".Aveam senzatia ca o cunosc de-o viata pe randunica pentru ca ii citisem mii de posturi chiar daca niciodata nu am vorbit cu ea pana ieri. Mi-a placut mult modul cum am fost tratat, imbratisarile din cada imi vor ramane mult timp inregistrate pe neocortex.Nu s-a uitat la ceas si am depasit cu foarte mult timpul. Chiar ai ce discuta cu Randunica, si e clar ca scursurile astea care se iau de ea, haterii astia, sunt niste oameni tristi si nefericiti.Nota 10 pentru tot, pacat ca nu o sa mai ramana mult timp in domeniu. Gandirea haterilor retardati e cam asa: "Ba dacă mie nu imi place Randunica inseamna ca oricine se duce la ea e prost hăhă " Asta inseamna o gandire limitata, sa nu intelegi ca poate omul ala nu cauta sa futa, ca poate a futut cat n-o sa futi tu in 10 vieti, si poate are alte chestii care ii plac. Christian Grey. 3
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 Hai sa va spun si experienta mea de ieri cu Randunica.Sunt pe forumul asta de 5 ani, si am citit mii si mii de posturi de aici. Imi place sa urmaresc din umbra fara sa comentez prea mult.Un om fericit si multumit cu viata lui nu arunca cu cacat in alt om prin acel hate care e indreptat catre Randunica de unii cetateni aici pe site.Daca ai ceva de comentat sau nu esti de acord cu ceva, o poti face in mod civilizat, insa acesti terminati si frustrati simt multa durere cand stiu ca Randunica incaseaza 300 de ron pentru jumatate de ora. Aceasta DURERE este REALA, sincera, si ei raspund prin hate, prin jigniri necivilizate aduse aici pe forum, unde orice ratat are un cuvant de spus, mai ales cand se exprima ca ultimul gunoi din ghetou.Daca preturile ei ti se par mari pentru ca tu esti un sarac care nu a stiut sa faca bani in viata asta, sa stii ca iti poti exprima opinia si civilizat, nu trebuie sa apelezi la jigniri ca ultimul ratat ce esti.Ieri am ajus fara probleme in complexul rasarit de soare din Titan si cada era deja pregatita. Asa cum au spus si altii aici pe forum, spatiul era foarte curat, faianta aia arata mult mai bine ca in poze, si la fel si presul ala catalogat "ieftin".Aveam senzatia ca o cunosc de-o viata pe randunica pentru ca ii citisem mii de posturi chiar daca niciodata nu am vorbit cu ea pana ieri. Mi-a placut mult modul cum am fost tratat, imbratisarile din cada imi vor ramane mult timp inregistrate pe neocortex.Nu s-a uitat la ceas si am depasit cu foarte mult timpul. Chiar ai ce discuta cu Randunica, si e clar ca scursurile astea care se iau de ea, haterii astia, sunt niste oameni tristi si nefericiti.Nota 10 pentru tot, pacat ca nu o sa mai ramana mult timp in domeniu. Gandirea haterilor retardati e cam asa: "Ba dacă mie nu imi place Randunica inseamna ca oricine se duce la ea e prost hăhă " Asta inseamna o gandire limitata, sa nu intelegi ca poate omul ala nu cauta sa futa, ca poate a futut cat n-o sa futi tu in 10 vieti, si poate are alte chestii care ii plac. Christian Grey. ba se intampla sa fiu de acord cu ce zici tu. e o cocina aici. (in conditiile in care toata tara e o hazna nu stiu ce sperai tu sa vezi pe un astfel de forum, da' asta e o alta discutie) intrebarea de bun simt care se pune este ce cauti tu in ea sa ne/ii tragi de urechi? tu stii cu ce fel de oameni ai de-a face, titulara are o exprimare care nu lasa loc de nici o indoiala in acest sens...deci cui te adresezi? :) 2 3
Vizitator pla1n_3vil Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 Cum adică m-am băgat?Păi...si tu ce cauti aici?!Cum adica sunt trecută?M-ai încercat tu?Nu cred, e doar gura de tine!Țărani prosti care doar stiu sa se bată cu pumnii in piept...in fata unor femei!Comportament de huligani...Eu vorbeam cu Brandunica, ce te bagi tu? Păi nu te-am încercat pentru ca nu ma atragi fizic, mai vrei ceva? Vezi ca daca nu ar fi "taranii", tu ai manca de doua ori pe an si atunci de la cantina saracilor. Toti de pe forum te plac maxim si insisti sa-ti faci noi prieteni. Nu mai bine iti mai faci filmulete penibile si ma scutesti?Nu de alta dar ma plictisesti de moarte.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 18, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 18, 2018 Eu vorbeam cu Brandunica, ce te bagi tu?Păi nu te-am încercat pentru ca nu ma atragi fizic, mai vrei ceva?Vezi ca daca nu ar fi "taranii", tu ai manca de doua ori pe an si atunci de la cantina saracilor.Toti de pe forum te plac maxim si insisti sa-ti faci noi prieteni.Nu mai bine iti mai faci filmulete penibile si ma scutesti?Nu de alta dar ma plictisesti de moarte.Ce treaba ai tu cu ce mănânc eu sau randunica?Probabil ca vrei sa faci piața pentru noi...Tot țăran rămâi chiar daca iti zic eu sau nu...Asa ca nu imi spune tu ce sa gândesc, ma exprim cum consider de cuviință si e mai bine sa faci atentie la tine!Nu-mi pasă ce gusturi ai tu si nici nu era asta întrebarea...Observ ca tu te bagi in seama cu mine si ma plictisești cu jignirile tale.Rămâi in pătrățica ta!Nu ma intereseaza vorbele tale si nimeni din cei care intra pe acest topic nu se simt interesați de parerile tale despre o persoana pe care nu o cunosti!Vorbele pot continua la nesfârșit...dar decentă tu poți avea?!In ce lupta esti prins si nu poți iesi?Defineste!Daca poți... 16 13
wolf007 Reputație: 498 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 Vorba lui gigi 291.........PACE.....
Vizitator pla1n_3vil Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 Ce treaba ai tu cu ce mănânc eu sau randunica?Probabil ca vrei sa faci piața pentru noi...Tot țăran rămâi chiar daca iti zic eu sau nu...Asa ca nu imi spune tu ce sa gândesc, ma exprim cum consider de cuviință si e mai bine sa faci atentie la tine!Nu-mi pasă ce gusturi ai tu si nici nu era asta întrebarea...Observ ca tu te bagi in seama cu mine si ma plictisești cu jignirile tale.Rămâi in pătrățica ta!Nu ma intereseaza vorbele tale si nimeni din cei care intra pe acest topic nu se simt interesați de parerile tale despre o persoana pe care nu o cunosti!Vorbele pot continua la nesfârșit...dar decentă tu poți avea?!In ce lupta esti prins si nu poți iesi?Defineste!Daca poți...Frustrata de la taranoaia ii face pe altii tarani, OMFG :))))))) Nu am chef sa fac pe psihologul pe moca cu tine, esti obositoare si foarte plictisitoare Tu te-ai bagat in seama cu mine prima, ai uitat sau vrei sa demonstrezi tuturor ca ai mintea odihnita?
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 am facut si eu dus azi ca nu am cada
adyzion Reputație: 193 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Mahala de ambele parti si multa frustrare...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Hai sa va spun si experienta mea de ieri cu Randunica.Sunt pe forumul asta de 5 ani, si am citit mii si mii de posturi de aici. Imi place sa urmaresc din umbra fara sa comentez prea mult.Un om fericit si multumit cu viata lui nu arunca cu cacat in alt om prin acel hate care e indreptat catre Randunica de unii cetateni aici pe site.Daca ai ceva de comentat sau nu esti de acord cu ceva, o poti face in mod civilizat, insa acesti terminati si frustrati simt multa durere cand stiu ca Randunica incaseaza 300 de ron pentru jumatate de ora. Aceasta DURERE este REALA, sincera, si ei raspund prin hate, prin jigniri necivilizate aduse aici pe forum, unde orice ratat are un cuvant de spus, mai ales cand se exprima ca ultimul gunoi din ghetou.Daca preturile ei ti se par mari pentru ca tu esti un sarac care nu a stiut sa faca bani in viata asta, sa stii ca iti poti exprima opinia si civilizat, nu trebuie sa apelezi la jigniri ca ultimul ratat ce esti.Ieri am ajus fara probleme in complexul rasarit de soare din Titan si cada era deja pregatita. Asa cum au spus si altii aici pe forum, spatiul era foarte curat, faianta aia arata mult mai bine ca in poze, si la fel si presul ala catalogat "ieftin".Aveam senzatia ca o cunosc de-o viata pe randunica pentru ca ii citisem mii de posturi chiar daca niciodata nu am vorbit cu ea pana ieri. Mi-a placut mult modul cum am fost tratat, imbratisarile din cada imi vor ramane mult timp inregistrate pe neocortex.Nu s-a uitat la ceas si am depasit cu foarte mult timpul. Chiar ai ce discuta cu Randunica, si e clar ca scursurile astea care se iau de ea, haterii astia, sunt niste oameni tristi si nefericiti.Nota 10 pentru tot, pacat ca nu o sa mai ramana mult timp in domeniu. Gandirea haterilor retardati e cam asa: "Ba dacă mie nu imi place Randunica inseamna ca oricine se duce la ea e prost hăhă " Asta inseamna o gandire limitata, sa nu intelegi ca poate omul ala nu cauta sa futa, ca poate a futut cat n-o sa futi tu in 10 vieti, si poate are alte chestii care ii plac. Christian Grey. #matizgalben, pe langa faptul ca ai scris frumos si ordonat, eu as vrea sa stiu cine e Christian Grey? 1
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 19, 2018 Hai sa va spun si experienta mea de ieri cu Randunica.Sunt pe forumul asta de 5 ani, si am citit mii si mii de posturi de aici. Imi place sa urmaresc din umbra fara sa comentez prea mult.Un om fericit si multumit cu viata lui nu arunca cu cacat in alt om prin acel hate care e indreptat catre Randunica de unii cetateni aici pe site.Daca ai ceva de comentat sau nu esti de acord cu ceva, o poti face in mod civilizat, insa acesti terminati si frustrati simt multa durere cand stiu ca Randunica incaseaza 300 de ron pentru jumatate de ora. Aceasta DURERE este REALA, sincera, si ei raspund prin hate, prin jigniri necivilizate aduse aici pe forum, unde orice ratat are un cuvant de spus, mai ales cand se exprima ca ultimul gunoi din ghetou.Daca preturile ei ti se par mari pentru ca tu esti un sarac care nu a stiut sa faca bani in viata asta, sa stii ca iti poti exprima opinia si civilizat, nu trebuie sa apelezi la jigniri ca ultimul ratat ce esti.Ieri am ajus fara probleme in complexul rasarit de soare din Titan si cada era deja pregatita. Asa cum au spus si altii aici pe forum, spatiul era foarte curat, faianta aia arata mult mai bine ca in poze, si la fel si presul ala catalogat "ieftin".Aveam senzatia ca o cunosc de-o viata pe randunica pentru ca ii citisem mii de posturi chiar daca niciodata nu am vorbit cu ea pana ieri. Mi-a placut mult modul cum am fost tratat, imbratisarile din cada imi vor ramane mult timp inregistrate pe neocortex.Nu s-a uitat la ceas si am depasit cu foarte mult timpul. Chiar ai ce discuta cu Randunica, si e clar ca scursurile astea care se iau de ea, haterii astia, sunt niste oameni tristi si nefericiti.Nota 10 pentru tot, pacat ca nu o sa mai ramana mult timp in domeniu. Gandirea haterilor retardati e cam asa: "Ba dacă mie nu imi place Randunica inseamna ca oricine se duce la ea e prost hăhă " Asta inseamna o gandire limitata, sa nu intelegi ca poate omul ala nu cauta sa futa, ca poate a futut cat n-o sa futi tu in 10 vieti, si poate are alte chestii care ii plac. Christian Grey.Vorba lui Basescu....e corect domnule chestor???? 1
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 19, 2018 Hai sa va spun si experienta mea de ieri cu Randunica.Sunt pe forumul asta de 5 ani, si am citit mii si mii de posturi de aici. Imi place sa urmaresc din umbra fara sa comentez prea mult.Un om fericit si multumit cu viata lui nu arunca cu cacat in alt om prin acel hate care e indreptat catre Randunica de unii cetateni aici pe site.Daca ai ceva de comentat sau nu esti de acord cu ceva, o poti face in mod civilizat, insa acesti terminati si frustrati simt multa durere cand stiu ca Randunica incaseaza 300 de ron pentru jumatate de ora. Aceasta DURERE este REALA, sincera, si ei raspund prin hate, prin jigniri necivilizate aduse aici pe forum, unde orice ratat are un cuvant de spus, mai ales cand se exprima ca ultimul gunoi din ghetou.Daca preturile ei ti se par mari pentru ca tu esti un sarac care nu a stiut sa faca bani in viata asta, sa stii ca iti poti exprima opinia si civilizat, nu trebuie sa apelezi la jigniri ca ultimul ratat ce esti.Ieri am ajus fara probleme in complexul rasarit de soare din Titan si cada era deja pregatita. Asa cum au spus si altii aici pe forum, spatiul era foarte curat, faianta aia arata mult mai bine ca in poze, si la fel si presul ala catalogat "ieftin".Aveam senzatia ca o cunosc de-o viata pe randunica pentru ca ii citisem mii de posturi chiar daca niciodata nu am vorbit cu ea pana ieri. Mi-a placut mult modul cum am fost tratat, imbratisarile din cada imi vor ramane mult timp inregistrate pe neocortex.Nu s-a uitat la ceas si am depasit cu foarte mult timpul. Chiar ai ce discuta cu Randunica, si e clar ca scursurile astea care se iau de ea, haterii astia, sunt niste oameni tristi si nefericiti.Nota 10 pentru tot, pacat ca nu o sa mai ramana mult timp in domeniu. Gandirea haterilor retardati e cam asa: "Ba dacă mie nu imi place Randunica inseamna ca oricine se duce la ea e prost hăhă " Asta inseamna o gandire limitata, sa nu intelegi ca poate omul ala nu cauta sa futa, ca poate a futut cat n-o sa futi tu in 10 vieti, si poate are alte chestii care ii plac. Christian Grey.Sa inteleg ca tu esti nefericit.....sau ai plecat nefericit de la Randu... De fapt asa ai scris si spus tu....
matizgalben Reputație: 58 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Am stat relaxat cu Randunica in cada si am ras despre specimenele retardate care o vorbesc de rau aici pe forum. Ii explicam ca e foarte bine sa raspunda cu aceeasi moneda, pentru ca aia sunt niste oameni cu un nivel intelectual foarte scazut si de aceea trebuie sa e raspunda pe limba lor. Nu te poti apuca sa-i explici unui cretin de ce e cretin, ar fi un lucru futil. Eu niciodata nu as aruca cu hate si nu as vorbi urat, decat unui gunoi de om care nu stie sa vorbeasca civilizat si doar ca raspuns la ce a spus el, e singura data cand e acceptabil sa jignesti, deci doar ca un raspuns. Asa cum a mai spus cineva pe aici, mai sus, asta este nivelul romanilor, poate din griji financiare, poate alte frustrari, asta ii face sa aiba un mod default de a arunca cu hate, chiar si in oameni frumosi cum e Randunica.Repet, un om cu capul pe umeri si fara frustrari ar spus: "Bai parerea mea e ca preturile Randunicii sunt cam mari" - asta inseamna sa te exprimi civilizat, fara frustrari "aaaa sunt prosti aia care apeleaza la Randunica, presul ala e de 5 ron, faianta aia e de 10 ron" si alte exprimari din astea demne de scursuri umane de cea mai joasa speta. Cat despre cealalta intrebare, cine este Christian Grey, puteti sa o intrebati pe Randunica daca nu stiti sa cautati pe google :) Sa inteleg ca tu esti nefericit.....sau ai plecat nefericit de la Randu... De fapt asa ai scris si spus tu.... 1
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 19, 2018 Am stat relaxat cu Randunica in cada si am ras despre specimenele retardate care o vorbesc de rau aici pe forum. Ii explicam ca e foarte bine sa raspunda cu aceeasi moneda, pentru ca aia sunt niste oameni cu un nivel intelectual foarte scazut si de aceea trebuie sa e raspunda pe limba lor. Nu te poti apuca sa-i explici unui cretin de ce e cretin, ar fi un lucru futil. Eu niciodata nu as aruca cu hate si nu as vorbi urat, decat unui gunoi de om care nu stie sa vorbeasca civilizat si doar ca raspuns la ce a spus el, e singura data cand e acceptabil sa jignesti, deci doar ca un raspuns. Asa cum a mai spus cineva pe aici, mai sus, asta este nivelul romanilor, poate din griji financiare, poate alte frustrari, asta ii face sa aiba un mod default de a arunca cu hate, chiar si in oameni frumosi cum e Randunica.Repet, un om cu capul pe umeri si fara frustrari ar spus: "Bai parerea mea e ca preturile Randunicii sunt cam mari" - asta inseamna sa te exprimi civilizat, fara frustrari "aaaa sunt prosti aia care apeleaza la Randunica, presul ala e de 5 ron, faianta aia e de 10 ron" si alte exprimari din astea demne de scursuri umane de cea mai joasa speta. Cat despre cealalta intrebare, cine este Christian Grey, puteti sa o intrebati pe Randunica daca nu stiti sa cautati pe google :)cand iti exprimi opinia despre o baie cu dotari minimale....mult sub un jacuzzi pentru care sa poti plati 300 de ron/30 min...adica 10 ron pe minut (aproximativ valoarea medie a hranei pe zi pentru un pensionar)....inseamna ca arunci cu hate??? Tu...care ai fost un om hotarat....care dispuneai de aceasta suma lejer....ai vizitat o si a fost totul ok.... Fiind un topid deschis opiniilor, recenziilor....putem scrie orice ne duce mintea. Dar ca sa raspunzi la modul ei...BAA....cacatule....futu-ti...sa fac...sa dreg....e totusi departe...
censor Reputație: 11 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Pentru cine nu s-a prins ... pretul este pus intentionat la un nivel ridicat pentru a tria (cerne) clientela. Daca vrei sa scapi de boschetari, pui pretul mare. Doar trolii comenteaza preturile. 1
matizgalben Reputație: 58 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Exact, si ca dovada am stat peste o ora, fara sa ma grabeasca in vreun fel, si repet, e prima oara in viata mea cand am intalnit-o pe Randunica. La 300 ron puteam sa ma duc la un super jacuzzi la Noblesse unde aveam 2 ore asigurate. Chiar ma duc des acolo.Oamenii limitati nu inteleg ca e mult, mult mai important OMUL decat LOCUL. Pentru cine nu s-a prins ... pretul este pus intentionat la un nivel ridicat pentru a tria (cerne) clientela. Daca vrei sa scapi de boschetari, pui pretul mare. Doar trolii comenteaza preturile. 1
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 19, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 19, 2018 Pentru cine nu s-a prins ... pretul este pus intentionat la un nivel ridicat pentru a tria (cerne) clientela. Daca vrei sa scapi de boschetari, pui pretul mare. Doar trolii comenteaza preturile.In sfarsit!!!!!!!Muuultumesc!!!!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 19, 2018 Pentru cine nu s-a prins ... pretul este pus intentionat la un nivel ridicat pentru a tria (cerne) clientela. Daca vrei sa scapi de boschetari, pui pretul mare. Doar trolii comenteaza preturile. ...pentru ca in romania doar oanemii inteligenti, destepti, bine-crescuti au bani, nu? :)
stealthk13 Reputație: 4 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Buna. Poti pune poze cu tine ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum