Sari la conținut

7 octombrie - referendum

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Total gresit. Uite de ce :

- a fost revizuita Constitutia. In 2003.

- Adrian Nastase a facut parte din parlamentarii initiatori ai propunerii de revizuire a Constitutiei insa propunerea legislativa nu prevedea mofidificarea duratei mandatului Presedintelui.

- ulterior, s-a depus un amendament care a modificat durata mandatului. Amendamentul a fost propus de Antonie Iorgovan, PNL si PD. Deci Adrian Nastase n-a avut nicio legatura cu schimbarea duratei mandatului de Presedinte.

Nu mai tin minte unde era Iorgovan atunci, dar stii bine ca Iorgovan ca parinte al Constitutiei de dupa 89, a facut-o in calitate de coleg de partid cu Nastase.Eu nu am spus ca a facut-o Nastase cu mana lui, dar pentru el s-a facut.

Stiu ca multi il injura pe Adrian Nastase,nu ma numar printre ei, iar unele aspecte cum ar fi libertatea de miscare individuala prin Europa i se datoareaza si lui.L-am admirat ca profesor de Drept International Public.Nu am vazut nici un profesor atat de liber in gandire pana la el, dar ca premier cred ca a avut si lispuri.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ca de obicei, habar n-ai. Te lua somnul, ai cazut de pe scaun si te-ai trezit si tu sa behai ceva p'aci.

Initiativa legislativa de modificare a Constitutiei nu a apartinut PSD-ului ci unei organizatii civice - Coalitia pentru familie care a strans 3 milioane de semnaturi. PSD -ul a votat in Parlament pentru adoptarea acestei initiative legislative. Insa la fel a votat si PNL -ul. USR  a votat impotriva.

Referendumul se organizeaza pentru ca asa prevede Constitutia si legea referendumului, nu pentru ca asa vrea PSD-ul. Si fiind la guvernare, evident ca are obligatia de a organiza referendumul.

In toata povestea s-a implicat BOR-ul, nicidecum PSD-ul. Intr-adevar, PSD-ul a anuntat de la inceput ca sustine aceste demers civic. Si ce, n-avea voie ca nu vrei tu, casalotule !

Prezenta va fi masiva. Nu-ntelegi nimic din ce se-ntampla in realitatea imediata. Esti aerian total. Ametitule  :laugh2  :laugh2

Du-te fă și te culcă, debilo! 

• Minus 3
Postat

Coane, tu încerci să pari obiectiv și rațional, dar cam șutezi peste poartă! De exemplu, faptul că Năstase a făcut câțiva ani ( vreo 3, dacă nu greșesc) + interzicerea unor drepturi civile pentru încă niște ani, este unul din puținele (în raport cu cât și câți au furat) cazuri. "Fără penali" nu e o fumigenă, este dorința cam a tuturor românilor, dar, ca să vezi că sunt obiectiv, pot afirma fără să greșesc că cei din opoziție achiesează cam fără tragere de inimă, pentru că au și ei hoții lor și nu puțini. Declarațiile publice sunt făcute electoral, dar de fapt, sunt de partea lui Dragnea pe chestiunile legate de justiție. Asta, despre politicieni, despre restul populației, cei ce au ieșit în stradă sau doar au fost de acord, nu poți spune că se cred revoluționari, jignindu-i! Sunt doar cetățeni, care au niște opinii și niște nemulțumiri, pe care le exprimă liber, pentru că de aceea au murit ăia la revoluție. 

Pe de altă departe nu prea ai înțeles mare lucru cu schimbarea . Din contră, nu se vrea schimbarea legilor pentru Dragnea, ci el vrea să le schimbe, adică, el e cel ce vrea ceva suplimentar. Cu alte cuvinte, nu era mașină Volga, ci bicicletă Ural și nu i săa dat, ci i s-a luat.  :laugh2 Acuma ai înțeles, mon cher? 

Stiu bancul, e bun, dar doar bancul.

Postat

Stiu bancul, e bun, dar doar bancul.

Recitește-mi postarea cu calm și vei vedea că am dreptate. Sau, vrei să spui că nu Dragnea și PSD-ul vor să schimbe legile și nu cum ai spus tu? Adică, Ordonanța 13, celelate încercări de o repune pe tapet sub altă formă, Legea/Ordonanța pentru amnistie etc. Toate sunt încercări de modificare a legislației actuale. 

• Minus 3
Postat

Recitește-mi postarea cu calm și vei vedea că am dreptate. Sau, vrei să spui că nu Dragnea și PSD-ul vor să schimbe legile și nu cum ai spus tu? Adică, Ordonanța 13, celelate încercări de o repune pe tapet sub altă formă, Legea/Ordonanța pentru amnistie etc. Toate sunt încercări de modificare a legislației actuale. 

Din pacate nu pot.Nu e prima oara cand mi se intampla sa fiu asociat cu PSD-ul desi spun clar, nu e cazul.Mi se pare strigator la cer sa crezi ca cineva e PSD-ist sau cu simpatii PSD, daca nu sustine ideile celor ce sunt anti PSD.Cine crede ca daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra mi se pare  bolsevic desi tu te pretinzi liberal in gandire.Mai gandeste-te si tu, apoi o sa recitesc cu calm.

Vizitator
Postat

Din meandrele concretului...Trimite-l, Gogule, pe fasolar la somn, nu vezi, ca are chef de harta...

Postat

Din pacate nu pot.Nu e prima oara cand mi se intampla sa fiu asociat cu PSD-ul desi spun clar, nu e cazul.Mi se pare strigator la cer sa crezi ca cineva e PSD-ist sau cu simpatii PSD, daca nu sustine ideile celor ce sunt anti PSD.Cine crede ca daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra mi se pare  bolsevic desi tu te pretinzi liberal in gandire.Mai gandeste-te si tu, apoi o sa recitesc cu calm.

Nene, eu ziceam de afirmația ta și anume că se vrea schimbarea legislației pentru Dragnea, când de fapt e invers. Ți-ai dat seama că ai dat-o de gard - fie că nu știai despre ce e vorba, fie că ai dat-o la plezneală și acum, în loc să recunoști că te-ai aflat ăn eroare, o dai cu abureli/fumigene. Nu mă așteptam la tine, sincer! 

• Minus 2
Postat

Din meandrele concretului...Trimite-l, Gogule, pe fasolar la somn, nu vezi, ca are chef de harta...

Ieși, bă, cretinule!

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

E beat asta, tine predici sforaitoare la 1 noaptea...da :) mea...Treziti poporu'...

Postat

E beat asta, tine predici sforaitoare la 1 noaptea...da :) mea...Treziti poporu'...

N-ai ieșit, bă, debilule! 

• Minus 2
Vizitator mc hammer
Postat

S-a reactivat voma ambulanta. Du-te si te spanzura, faci umbra degeaba

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator mc hammer
Postat

Din pacate nu pot.Nu e prima oara cand mi se intampla sa fiu asociat cu PSD-ul desi spun clar, nu e cazul.Mi se pare strigator la cer sa crezi ca cineva e PSD-ist sau cu simpatii PSD, daca nu sustine ideile celor ce sunt anti PSD.Cine crede ca daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra mi se pare bolsevic desi tu te pretinzi liberal in gandire.Mai gandeste-te si tu, apoi o sa recitesc cu calm.

Omul cu duba e ganditor independent si trebuie sa respectam asta.

Un oarecare fost candidat la presidentia Romaniei spunea, citez: Voi lupta cu toate puterule mele ca tu sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine. Inchid citatul

• Minus 4
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
Postat

100 % PENTRU FAMILIA FORMATA DINTR-UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE.

1000% PREZENT LA REFERENDUM. Prezenta va fi zdrobitoare.

Sa nu uitam ca cei care își dau cu părerea pe net și fac pe "modernii" (doar în capul lor poate fi modern sa se căsătorească 2 femei/pularai între ele/ei) sunt câțiva din ORAȘE și în bula lor de ipocrizie au impresia ca sunt majoritatea. GROSUL POPULAȚIEI E ÎN ȚARĂ ȘI NU STA PE NET SA SE CERTE CU VOI CI VINE LA VOT. (cu tembelismul haștag căcat e fix la fel - 70% din populație muncește și votează, 3 descreierati urla pe străzi și măcăne pe net).

PROBLEMA E SIMPLA: AVEM CEVA ÎMPOTRIVA LOR? NU! SUNT DISCRIMINAȚI? NU! SUNT LIBERI SA SE IUBEASCĂ CU CINE VOR? EVIDENT DA!

E NORMAL CA STATUL SA RECUNOASCĂ LEGAL O DEVIAȚIE? NU! E NORMAL SA LI SE SPUNĂ COPIILOR NOȘTRII CA E COOL SA TE ARZI ÎN BULAN? NUUU!

Orice tip de propaganda trebuie pedepsita.

Noi aici, suntem pe cordeala, pe orgii pe URO, pe BDSM etc etc.

CARE DE AICI VREA CA FIICEI LUI SA II FIE PREZENTAT PUBLIC ZI DE ZI CA E BINE SA FIE TARFA ȘI SA SE FUTA CU CINE APUCA???

Daca suntem bețivi, e vreo problema? Are cineva ceva cu noi??? Nu! Dar nu urlam pe strada ca E NORMAL ȘI NE-AM NĂSCUT BEȚIVI... Bem acasă în liniște.

SA NU CONFUNDAM TOLERANTA CU PROPAGAREA COMPORTAMENTELOR DE GENERATE.

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Cel mai oribil mi se pare un cuplu casatorit, format dintr-o curva si un peste, nu unul din doua femei sau doi barbati.

Numarul barbatilor e in continua crestere, asa ca ori ne indreptam spre o societate matriarhala ori sa acceptam cupluri gay/lesby. Cu sau fara casatorie, mie mi se rupe.

Pana una alta avem un guvern de retardati :)

Postat

100 % PENTRU FAMILIA FORMATA DINTR-UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE.

1000% PREZENT LA REFERENDUM. Prezenta va fi zdrobitoare.

Sa nu uitam ca cei care își dau cu părerea pe net și fac pe "modernii" (doar în capul lor poate fi modern sa se căsătorească 2 femei/pularai între ele/ei) sunt câțiva din ORAȘE și în bula lor de ipocrizie au impresia ca sunt majoritatea. GROSUL POPULAȚIEI E ÎN ȚARĂ ȘI NU STA PE NET SA SE CERTE CU VOI CI VINE LA VOT. (cu tembelismul haștag căcat e fix la fel - 70% din populație muncește și votează, 3 descreierati urla pe străzi și măcăne pe net).

PROBLEMA E SIMPLA: AVEM CEVA ÎMPOTRIVA LOR? NU! SUNT DISCRIMINAȚI? NU! SUNT LIBERI SA SE IUBEASCĂ CU CINE VOR? EVIDENT DA!

E NORMAL CA STATUL SA RECUNOASCĂ LEGAL O DEVIAȚIE? NU! E NORMAL SA LI SE SPUNĂ COPIILOR NOȘTRII CA E COOL SA TE ARZI ÎN BULAN? NUUU!

Orice tip de propaganda trebuie pedepsita.

Noi aici, suntem pe cordeala, pe orgii pe URO, pe BDSM etc etc.

CARE DE AICI VREA CA FIICEI LUI SA II FIE PREZENTAT PUBLIC ZI DE ZI CA E BINE SA FIE TARFA ȘI SA SE FUTA CU CINE APUCA???

Daca suntem bețivi, e vreo problema? Are cineva ceva cu noi??? Nu! Dar nu urlam pe strada ca E NORMAL ȘI NE-AM NĂSCUT BEȚIVI... Bem acasă în liniște.

AVEM DREPTUL LA VICII și PERVERSIUNI. Dar devenim degenerati când confundam normalitatea cu viciile. La care, repet, AVEM DREPTUL!!!

ALCOOL, tutun, jocuri de noroc = VICII

BSDM, URO, scato, futut în cur, INVERSISM, sex în grup = perversiuni.

SA NU CONFUNDAM TOLERANTA CU PROPAGAREA COMPORTAMENTELOR DEGENERATE.

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

o data era suficient cearsaful asta, de cate ori il mai postezi?

• Minus 4
Postat

Am vrut sa dau edit și nu a mers și a făcut telefonul o ghidușie și s-a postat de 2 ori. Și nu e cearșaf. CITEȘTE ȘI ÎNVAȚĂ!!!

o data era suficient cearsaful asta, de cate ori il mai postezi?

Vizitator mc hammer
Postat

Am vrut sa dau edit și nu a mers și a făcut telefonul o ghidușie și s-a postat de 2 ori. Și nu e cearșaf. CITEȘTE ȘI ÎNVAȚĂ!!!

da

• Oras:bucuresti
Postat

Du-te fă și te culcă, debilo! 

Hi, hi, numai in mecla ti le trag. Tu ce crezi, c-or fi toti prosti sa-nghita basmele tale !

Uite ca nu sunt.

Casalotule !  :laugh2  :laugh2

Postat

Omul cu duba e ganditor independent si trebuie sa respectam asta.

Un oarecare fost candidat la presidentia Romaniei spunea, citez: Voi lupta cu toate puterule mele ca tu sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine. Inchid citatul

Bine ca nu mai e printre noi sa vada cum ii masacrezi vorbele.

Totusi, de ce-l citezi ? Si tu, si alti idioti de pe-aici, sunteti vrednici urmai ai bolsevicilor si fascistilor. Impuscati-va in gat !

Postat

Hi, hi, numai in mecla ti le trag. Tu ce crezi, c-or fi toti prosti sa-nghita basmele tale !

Uite ca nu sunt.

Casalotule !  :laugh2  :laugh2

Ia hai, fă! Hai să vedem, în real, ce tragi tu, în mecla cui!

Beși în p.m. de borșitură!

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum pot fi unii de ipocriti.. Codul civil reglementeaza casatoria si nu permite casatoria gay-lor.. faptul ca o adunatura de ratati si disperati dupa orice truc care sa mute dezbaterea de la cacatul in care ne innecam incet dar sigur, in speranta ca vor ajunge si ziua de maine la impartitul ciolanelor, se chinuiesc sa stoarca ce-i mai primitiv in pulimea analfabeta crezand ca se transforma peste noapte in capital de incredere, este confirmarea ca suntem o tragedie in derulare..

• Like 3
Postat

Si ma gandesc si la cazul ipotetic in care peste 50 de ani, copiii nostri vor putea gandi mai liber decat o putem noi face dupa 2 milenii de indobitocire temeinica, care ar fi tragedia daca un copil in loc sa fie mutilat psihic pe viata intr-o casa de copii si sa fie cel care e posibil sa-ti molesteze nepotii sau sa iti dea in cap pentru droguri sa fie crescut de doi parinti educati chiar daca sunt barbati sau femei.. de ce ar fi obligatoriu sa fie si ei gay? Homosexualitatea este cauzata de o transformare genetica la nivelul trigonului cerebral, nu se educa de mic.

• Like 1

Postat

Cum pot fi unii de ipocriti.. Codul civil reglementeaza casatoria si nu permite casatoria gay-lor.. faptul ca o adunatura de ratati si disperati dupa orice truc care sa mute dezbaterea de la cacatul in care ne innecam incet dar sigur, in speranta ca vor ajunge si ziua de maine la impartitul ciolanelor, se chinuiesc sa stoarca ce-i mai primitiv in pulimea analfabeta crezand ca se transforma peste noapte in capital de incredere, este confirmarea ca suntem o tragedie in derulare..

Oricand, prin lege, se poate modifica si/sau completa Codul civil.

Auzi da' care-i cacatul in care ne inecam (un singur n ) incet dar sigur ?Aceeasi placa o aud de vreo 25 de ani si tot la suprafata suntem.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...