Sari la conținut

7 octombrie - referendum

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F

Gogule, eu sunt convins, ca sunt foarte multi gay crestini practicanti, atunci de ce sa nu aiba dreptul de a beneficia de acelasi statut in cadrul Bisericii, doar nu sunt mai putini crestini in fata lui Iisus, presupus a fi infailibil si omniscient?

Este o chestiune de principiu.

Daca sunt gay, nu pot fi crestini practicanti.  :pepsi 

• Like 1
Link spre comentariu

Ia, uite-l, Gogule, cu noaptea-n cap, cata ura propaga.

Degeaba ma injuri de mama, mai mult decat scarba si, pe alocuri, mila, nu primesti.

Ce mai face chinezu fine dineru pulii?

Ai vazut cum au preluat toti faza ?

Mai faci poze la mesele oamenilor dupa ce se ridica de la masa si pleaca ?

Ahahahaha :)))))))

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Ia, uite-l, Gogule, cu noaptea-n cap, cata ura propaga.

Degeaba ma injuri de mama, mai mult decat scarba si, pe alocuri, mila, nu primesti.

Unde te-am înjurat de mamă, debilule? Tu ai curajul să vorbești de așa ceva, tu care o faci permanent, nesimțitule? Mai lasă-ne, bă, cu aerele tale de băiat inteligent și cult, că nu ești decât un semidoct cu arfe, care se dă în stambă pe un site de curve! Nu vezi bă, cretinule, că te contrazici cu toți și că te iau toți la pulă, muistule? Ieși dracu' jegule și borăște-ți frustrările, complexele și ura în altă parte! Aici, mai mult decât muie nu vei putea lua.
  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ma pis pe neamul lui picon.

Cat despre chinez, daca tot doriti aplauze : nu ma deranjeaza deloc, ca "a prins" faza, atata timp cat eu am postat poza si a fost amuzant sa vad cum trepanatii au inghitit galusca.Scopul a fost sa prinda, desi nu credeam, ca sunteti atat de tembeli, pentru a-mi proteja identitatea, deoarece sunt convins ca abuzati de Google Image Search, de fiecare data, cand postez o poza, in speranta ca veti gasi ceva.

Eu zic sa continuati in aceeasi directie.

:)

Link spre comentariu

Cat despre chinez, daca tot doriti aplauze : nu ma deranjeaza deloc, ca "a prins" faza, atata timp cat eu am postat poza si a fost amuzant sa vad cum trepanatii au inghitit galusca.Scopul a fost sa prinda, desi nu credeam, ca sunteti atat de tembeli, pentru a-mi proteja identitatea, deoarece sunt convins ca abuzati de Google Image Search, de fiecare data, cand postez o poza, in speranta ca veti gasi ceva.

Eu zic că ar fi cazul să ne lași, distrusule! 

Ah ... cine se scuză, se acuză! Nu ți-a cerut nimeni să te justifici, să explici. Chiar crezi că ești deștept? Nu, băiete, ești debil mintal și bolnav grav! 

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Despre chinez.......Bla bla bla bla..........."a prins faza"

Oooo da .......................................si inca ce bine a prins faza =))

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Despre chinez.......Bla bla bla bla..........."a prins faza"

Oooo da .......................................si inca ce bine a prins faza =))

Mă, eu cred că vrea să se mute cu chinezoiu'  în Românica, să-l ia de bărbat cu acte și la biserică, de aceea spumegă pe aici!  Pronlema e: chinezoiu' ce religie îmbrățișează, că mă îndoiesc că e creștin-ortodox.  :laugh2

Mai bine înghițea! Știe Mîșkin cine...

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Mă, eu cred că vrea să se mute cu chinezoiu'  în Românica, să-l ia de bărbat cu acte și la biserică, de aceea spumegă pe aici!  Pronlema e: chinezoiu' ce religie îmbrățișează, că mă îndoiesc că e creștin-ortodox.  :laugh2

Mai bine înghițea! Știe Mîșkin cine...

Chinezul e probabil taoist si fine dineru liber cugetator.

Ambii partari

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Trecând peste fumigenele și vuvuzelele mîșkiniene, trebuie să avertizez că acest referendum este o mare capcană. Întrebarea care este pe buletinul de vot este dacă suntem de acord cu modificarea Constituției, fără a preciza ce anume, ce capitol, paragraf etc., în situația în care nu a fost practic, nicio dezbatere publică până acum. Asta înseamnă, că pe baza acestui referendum, în ipoteza unei prezențe de 30 % +1 și a unui vot pentru (DA) de 50% +1, Constituția poate fi schimbată unde vrea pula lui Dragnea, sau, al oricui. Bizonul electoral a spus că e de acord.  :slap2

P,S, Schimbarea Comstituției nu este așa simplu de realizat, dar un vot la referndum ar fi un prim și esențial pas. 

P.P.S. Muie Cerrone, Mișkin și alți distruși!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Trecând peste fumigenele și vuvuzelele mîșkiniene, trebuie să avertizez că acest referendum este o mare capcană. Întrebarea care este pe buletinul de vot este dacă suntem de acord cu modificarea Constituției, fără a preciza ce anume, ce capitol, paragraf etc., în situația în care nu a fost practic, nicio dezbatere publică până acum. Asta înseamnă, că pe baza acestui referendum, în ipoteza unei prezențe de 30 % +1 și a unui vot pentru (DA) de 50% +1, Constituția poate fi schimbată unde vrea pula lui Dragnea, sau, al oricui. Bizonul electoral a spus că e de acord.  :slap2

P,S, Schimbarea Comstituției nu este așa simplu de realizat, dar un vot la referndum ar fi un prim și esențial pas. 

P.P.S. Muie Cerrone, Mișkin și alți distruși!

Nu poate. Pentru ca Parlamentul a aprobat doar revizuirea articolului 48. Iar legea in Monitorul Oficial a fost publicata in sensul asta.

Chiar si CCR-ul lui Dorneanu ar invalida demersul, respingand modificarea altor articole din Constitutie.

Problema e ca acest referendum e cam inutil.

Insa daca tot s-a facut cei care sunt impotriva, nu au decat sa se duca sa voteze „Nu”. Sau sa-si anuleze votul.

Nu prea sunt de acord cu neprezentarea la vot. Desi in cazul referendumurilor, neprezentarea la vot are cu totul alta semnificatie decat in cazul alegerilor prezidentiale, euro-parlamentare, parlamentare si locale.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu poate. Pentru ca Parlamentul a aprobat doar revizuirea articolului 48. Iar legea in Monitorul Oficial a fost publicata in sensul asta.

Chiar si CCR-ul lui Dorneanu ar invalida demersul, respingand modificarea altor articole din Constitutie.

Problema e ca acest referendum e cam inutil.

Insa daca tot s-a facut cei care sunt impotriva, nu au decat sa se duca sa voteze „Nu”. Sau sa-si anuleze votul.

Nu prea sunt de acord cu neprezentarea la vot. Desi in cazul referendumurilor, neprezentarea la vot are cu totul alta semnificatie decat in cazul alegerilor prezidentiale, euro-parlamentare, parlamentare si locale.

Ok, dar baba Safta din Căcărezii din deal, vecina lui Miss kin, ce știe? Ce dezbatere publică a fost și de ce nu va fi întrebarea clară pe buletin? Adică, obiectul referdumului. Ceva pute aici, pe lângă duhoarea mîșkiniană.

Schimbam CoMstitutia prin referNdum, traiti-ar familia!

Intrebarea care este este daca suntem... Ai de :) mea, Gogule, :))))

Puți, min cher, puți!
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Tu nu intelegi.

asadar sunt cu atat mai indreptatiti sa ceara acelasi statut, sau sa nu mai fie membrii.

* membri... Tu și Corina...'aidepulamea! Și o mai făceai pe ea în toate felurile, debilule!

P.S. Inițial, te iertasem, mi-am zis să te las în plm, să nu zici că te analizez cu lupa, deși sare în ochi. Dar, dacă tot te agăți tu de evidente erori de tastare, joac-o p-asta, javră! Altă dată să te gândești de două ori!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

"Min" cher, mi-e teama, ca o cam joci, dupa cum spun eu.

PS.Sperasem sa ia TheCat galusca. Pe adminsarmala nu ai curajul sa-l corectezi, asta e cu "x membrii online"

Ai de :) mea, :))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...