Sari la conținut

7 octombrie - referendum

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Trecând peste fumigenele și vuvuzelele mîșkiniene, trebuie să avertizez că acest referendum este o mare capcană. Întrebarea care este pe buletinul de vot este dacă suntem de acord cu modificarea Constituției, fără a preciza ce anume, ce capitol, paragraf etc., în situația în care nu a fost practic, nicio dezbatere publică până acum. Asta înseamnă, că pe baza acestui referendum, în ipoteza unei prezențe de 30 % +1 și a unui vot pentru (DA) de 50% +1, Constituția poate fi schimbată unde vrea pula lui Dragnea, sau, al oricui. Bizonul electoral a spus că e de acord.  :slap2

P,S, Schimbarea Comstituției nu este așa simplu de realizat, dar un vot la referndum ar fi un prim și esențial pas. 

P.P.S. Muie Cerrone, Mișkin și alți distruși!

1. Intrebarea de la referendum este urmatoarea : Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?" Intrebarea nu este stabilita nici de PSD, nici de Dragnea, nici de Guvern. Forma intrebarii e stabilita prin legea nr.3/2000 -  legea referendumului, art.7 alin (1). Mai clar, indiferent de tema referendumului, dacă scopul e modificarea Constituţiei, întrebarea e una standard, stabilită încă din anul 2000.

2. Nimeni nu mai poate adăuga ceva la legea de revizuire a Constituţiei. Ea a fost publicată în Monitorul Oficial, împreună cu avizul CCR. Orice modificare (cum zice @ Picon : ce vrea pula lui Dragnea) ar fi tardivă, ilegală şi în afara avizului dat de CCR. Practic, nu există nici cea mai mică posibilitate ca întrebarea de la referendum să se refere la altceva în afară de articolul 48 din Constituţie.

Si-atunci, ce-avem noi aici ? Avem asa :

1. @ Picon habar n-are dar se baga si el ca musca la cacat.

2. @ Picon are ceva habar dar minte ca un penal recidivist.

Concluzia : @ Picon e tampit. Si nenorocit. Si-atunci trebuie dat pe mana canibalilor !

Mare jegos esti bai Picoaie. De-acum ar trebui sa fii aruncat la cazanul cu smoala !

Casalotule !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

1. Intrebarea de la referendum este urmatoarea : Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?" Intrebarea nu este stabilita nici de PSD, nici de Dragnea, nici de Guvern. Forma intrebarii e stabilita prin legea nr.3/2000 -  legea referendumului, art.7 alin (1). Mai clar, indiferent de tema referendumului, dacă scopul e modificarea Constituţiei, întrebarea e una standard, stabilită încă din anul 2000.

2. Nimeni nu mai poate adăuga ceva la legea de revizuire a Constituţiei. Ea a fost publicată în Monitorul Oficial, împreună cu avizul CCR. Orice modificare (cum zice @ Picon : ce vrea pula lui Dragnea) ar fi tardivă, ilegală şi în afara avizului dat de CCR. Practic, nu există nici cea mai mică posibilitate ca întrebarea de la referendum să se refere la altceva în afară de articolul 48 din Constituţie.

Si-atunci, ce-avem noi aici ? Avem asa :

1. @ Picon habar n-are dar se baga si el ca musca la cacat.

2. @ Picon are ceva habar dar minte ca un penal recidivist.

Concluzia : @ Picon e tampit. Si nenorocit. Si-atunci trebuie dat pe mana canibalilor !

Mare jegos esti bai Picoaie. De-acum ar trebui sa fii aruncat la cazanul cu smoala !

Casalotule !

Baleno, nu mai semnaliza!  Pentru ca cetățenii să știe ce votează, trebuie să fie dezbateri publice, campanii de informare, politicienii pro și contra să facă la rândul lor campanii etc. Mai sunt 2 săptămâni și pula!  Vezi ce scrie aici, vaco? Întrebarea care este pe buletinul de vot este dacă suntem de acord cu modificarea Constituției, fără a preciza ce anume, ce capitol, paragraf etc., în situația în care nu a fost practic, nicio dezbatere publică până acum. 

Culcă-te!

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Baleno, nu mai semnaliza!  Pentru ca cetățenii să știe ce votează, trebuie să fie dezbateri publice, campanii de informare, politicienii pro și contra să facă la rândul lor campanii etc. Mai sunt 2 săptămâni și pula!  Vezi ce scrie aici, vaco? Întrebarea care este pe buletinul de vot este dacă suntem de acord cu modificarea Constituției, fără a preciza ce anume, ce capitol, paragraf etc., în situația în care nu a fost practic, nicio dezbatere publică până acum. 

Culcă-te!

trebuie sa-i dau dreptate piconului in aceasta cauza

• Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti.
  • Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti.
Postat

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42285043_1897341537238796_2525138546084282368_n.jpg?_nc_cat=0&oh=10902d16967dc3bbd8d7eeba92d77745&oe=5C634015

Se mai poate imbunatati ceva pe aici? Cei mai buni medici, tinerele talente pleaca in strainatate.... Ca nu sunt bani de pensii si salarii... Ce va urma?

10 probleme ale scolii din Romania     

https://www.youtube.com/watch?v=zJ0SLePNJFE

copii cu dificultati de limbaj si lipsa terapeutilor logopezi

https://stirileprotv.ro/stiri/social/in-sistemul-de-invatamant-sunt-de-trei-ori-mai-putini-logopezi-decat-ar-fi-necesar.html

scoli cu wifi dar cu wc in curte

https://www.youtube.com/watch?v=fJvnVOkpFfA

https://adevarul.ro/locale/vaslui/statistica-ministrului-educatiei-ziua-unirii-principatelor-2400--scoli-romania-wc-ul-curte-cei-mai-vitregiti-elevi-1_5a68d41fdf52022f75d3929d/index.html

si

romanii vor sa studieze in strainatate

https://www.youtube.com/watch?v=WTTPLEV5YeM

mai mult de 6000 de romani pleaca in fiecare an sa studieze in strainatate 

https://www.youtube.com/watch?v=znHGM5sl730

ce cauta tinerii romani in strainatate?

https://www.youtube.com/watch?v=9JlnCuG9X1s

medicii romani pleaca in strainatate

https://www.youtube.com/watch?v=Iijk5OPYIvI

În România, avem un consum alimentat de importuri!

https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/ce-fabrici-de-ciocolata-mai-are-romania-878865

alimente expirate si printre altele painea congelata adusa din afara, 

https://a1.ro/video/antena-3/previziuni/produse-expirate-de-un-an-vandute-in-hypermarket-id774800.html

medicamentele expirate (nu toate farmaciile sunt dispuse sa ajute cetatenii)

https://www.ziardecluj.ro/voi-ce-faceti-cu-medicamentele-expirate-e-ilegal-sa-le-aruncam-la-gunoi

si

http://www.totuldespremame.ro/vocea-ta/vocea-ta-cum-scapat-legal-de-medicamentele-expirate-misiune-aproape-imposibila

adevaruri incomode despre vaccinuri! si amenda pt nevaccinarea copilului?

https://www.youtube.com/watch?v=YSg_wT0in8Y

pesta porcina, adevar sau minciuna?

https://www.youtube.com/watch?v=aFKXzyjRhMk

si lista continua.  :(  

tara plange si babele se piaptana.    dar cui ii pasa??

www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-35/dezastru-demografic-populatia-romaniei-se-reduce-cu-5-romani-pe-ora-suntem-pe-locul-2-la-migratie-dupa-siria-142618.html%C2%A0%C2%A0

Românii fug din țară

Mediafax scrie că, la toate se adaugă exodul populaţiei. Potrivit ultimelor estimări, peste cinci milioane de români sunt în străinătate. Un raport ONU subliniază că suntem pe locul doi, după Siria, în ceea ce priveşte migraţia în ultimii 10 ani.

"România nu are o evaluare serioasă a deficitului de pe piaţa forţei de muncă pe sectoare şi ocupaţii şi este departe de a avea o abordare sistematică a imigraţiei ca forţă de muncă şi tampon pentru îmbătrânirea populaţiei", 

Mediafax citează expunerea de motive a proiectului, care arată că în ţara nostră se nasc sub 200.000 de copii pe an. "Dacă se menţine acelaşi ritm, în 15-20 de ani va fi pusă în dificultate atât piaţa muncii ce va rămâne fără salariaţi cât şi bugetele de sănătate şi de pensii care vor avea nevoie de sprijn tot mai mare de la bugetul de stat", se menţionează în proiectul depus la Senat, semnat de zeci de parlamentari.

Tot mai puțini copii

populatia se reduce cu 5 romani pe ora.

(UN COMENTARIU): acei oameni nu au dispărut complet! Ei au inca familii în tara cărora le trimit bani, de pe urma cărora statul încasează TVA și bineînțeles că acesti bani contribuie cu un procent însemnat la PIB. Și încă ceva: daca scade natalitatea nu va mai fi cine sa muncească când vom ajunge noi la vârsta pensionării. Tinerii incep sa plece cu tot cu copii, rămân aici doar bătrânii care în curând dispar și ei, așa că nu vor mai avea cui trimite bani ... situația e grava.. nici vorba de creștere economică

Muntii nostri aur poarta, noi umblam din poarta in poarta   :mellow:

Am adaugat aici problemele care ne preocupa in comun: educatia, sistemul sanitar, fabrici romanesti inchise, disparitia miilor de hectare de padure in Romania si taierea ilegala a copacilor, distributia alimentelor si originea lor (in umbra coruptiei la scara mare). Eu personal nu sunt de acord cu aceste ''festivitati'' atat de scumpe cand avem griji sociale urgente...

Rog reflexionati asupra situatiei si nu va mai obositi inutil in certuri aici pe forum, comunicam civilizat, e posibil sa ne concentram la solutii?

Radics Elena 0721609296. 

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Nu stiu la ce visati voi cu referendum / voturi  :laugh2  :slap2 . S-a facut 'update' la 'soft' cu mult timp in urma si inca merge. Ma doare fix undeva de cine dracu e presedinte, prim ministru sau alte basme/povesti - raspandite de aceeasi sursa. Ganditi cum gandesc cei care au milioane in conturi, apoi veti incepe sa realizati 'niste chestii' si mai ales veti pretuii ce este important - timpul.

Nu va mai pierdeti timpul frate cu asa ceva...este doar parerea mea.....nu doresc sa jignesc pe nimeni.....cert este ca murim mult prea repede ca sa avem timp sa ne pese de altii !!!!!!!!!!! ASA GANDESC JEGOSII CARE SUNT LA 'PUTERE'.

Atata circ, actorie, etc. prost sa fi sa mai crezi ca 'votul tau' conteaza.

Au instalat Fantani la Unirii =))) 9 Mil euro parca ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Nu stiu cum doarme Firea cu atatea puli indreptate spre ea.... Aaaa stiu cum..... LINISTITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat

Nu stiu la ce visati voi cu referendum / voturi  :laugh2  :slap2 . S-a facut 'update' la 'soft' cu mult timp in urma si inca merge. Ma doare fix undeva de cine dracu e presedinte, prim ministru sau alte basme/povesti - raspandite de aceeasi sursa. Ganditi cum gandesc cei care au milioane in conturi, apoi veti incepe sa realizati 'niste chestii' si mai ales veti pretuii ce este important - timpul.

Nu va mai pierdeti timpul frate cu asa ceva...este doar parerea mea.....nu doresc sa jignesc pe nimeni.....cert este ca murim mult prea repede ca sa avem timp sa ne pese de altii !!!!!!!!!!! ASA GANDESC JEGOSII CARE SUNT LA 'PUTERE'.

Atata circ, actorie, etc. prost sa fi sa mai crezi ca 'votul tau' conteaza.

Au instalat Fantani la Unirii =))) 9 Mil euro parca ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Nu stiu cum doarme Firea cu atatea puli indreptate spre ea.... Aaaa stiu cum..... LINISTITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* veți prețui...

Dacă nu scriai cu font mare și bolduit, poste nu sărea în ochi greșeala.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Nefiind o întrebare clara, ori votat NU, ori stat acasă.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Nefiind o întrebare clara, ori votat NU, ori stat acasă.

Clar!

• Minus 1
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Odata cu referendumul asta nu mai poate lumea de spitale, scoli si autostrazi, inainte ii cam durea in cur. Daca ref nu trece, sa vezi ce se pun romanii pe construit si scolit.

Stadioanele facute aiure nu deranjeaza, 70 de mil euro locari pentru educarea lgbtista nici aia nu deranjeaza, iar banii aia de ref. vin dintr-un fond special pentru chestia asta, o rezerva.

Pentru cei care zic ca nu se duc pt ca ref. cu 300 de hoti nu se aplica, asta este pentru ca ala a fos run ref.CONSULTATIV si NU DECIZIONAL, cum e asta de acum.

Eu initial am zis ca ma doare in pix de ref, dar vazand cata propaganda curista si marxista cultural a inceput sa fie pompata, de-a dracu ma duc si votez DA.

• Like 1
Postat

Clar!

M-ai și luat la ochi.
  • Oras:Constatna
Postat

Odata cu referendumul asta nu mai poate lumea de spitale, scoli si autostrazi, inainte ii cam durea in cur. Daca ref nu trece, sa vezi ce se pun romanii pe construit si scolit.

Stadioanele facute aiure nu deranjeaza, 70 de mil euro locari pentru educarea lgbtista nici aia nu deranjeaza, iar banii aia de ref. vin dintr-un fond special pentru chestia asta, o rezerva.

Pentru cei care zic ca nu se duc pt ca ref. cu 300 de hoti nu se aplica, asta este pentru ca ala a fos run ref.CONSULTATIV si NU DECIZIONAL, cum e asta de acum.

Eu initial am zis ca ma doare in pix de ref, dar vazand cata propaganda curista si marxista cultural a inceput sa fie pompata, de-a dracu ma duc si votez DA.

cu cedry2k la semnatura si te duci votezi da. iti suna cunoscut asta?

Muie UE cand ei cica ne permit sa poluam

Fac presiuni pe clerici

Si ne recomanda sa primim poponarii-n biserici;

Si fiind tot mai multi poponari in mortii lor

Or sa obtina peste cadavrul meu legalizarea adoptiilor.

Handicapatule

• Minus 1
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

jos cu mani pula rea! 

Postat

cu cedry2k la semnatura si te duci votezi da. iti suna cunoscut asta?

Muie UE cand ei cica ne permit sa poluam[/size]Fac presiuni pe clerici[/size]Si ne recomanda sa primim poponarii-n biserici;[/size]

Si fiind tot mai multi poponari in mortii lor[/size]

Or sa obtina peste cadavrul meu legalizarea adoptiilor.[/size]

Handicapatule

Fa proasto, mai lasa pula aia din gura ca stampila pe DA inseamna exact ce zice cedry2k, a dreacu de mortii tai ai rasarit si tu asa de prost ?

Pardon, dobitocule.

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

* veți prețui...

Dacă nu scriai cu font mare și bolduit, poste nu sărea în ochi greșeala.

Poste,poste...

A pus si omul un i in plus dar idea era cu totul alta,ai tinut tu mortis sa arati ca tu pretuiesti viata doar cu virgule si cratime,ca te deranjeaza pacifistii cand in mintea ta e haos total,genu' de om care crede ca-i meritul lui ca are plamani,rinichi si alte cele,persoana care-si alege vreo 4-5 'victime', apeland la o 'tactica'care se vrea a fi perversa, huiduite precedent de un grup de vreo 5 asa,si le vorbeste vulgar,ii ia la misto,dar cu replici si stiluri imprumutate de la altii,sa arate ca poate SI El sa fie sarcastic,ironic,si Inteligent...

In fine,iti tot scriu fiindca eu nu pot accepta ca exista atata ura in tine,rautate si scarba...il intreci pana si pe bunica-miu,de asta iti si cunosc caracterul atat de bine. :)...adica,cata ura,falsitate,at least 5 fețe,ignoranta poate sa care un om dupa el...crede-ma,m-as intalni cu tine doar sa te duc in stadiul in care sa dai in mine,dar rau,suficient sa ma pastrez pe linia sa plutire ca apoi sa te dau in judecata pentru tentativa de omor ca tu sa intri in puscarie. :)...adica la modul asta,fiindca stiu ca o persoana exact ca si tine face mult,MULT rau societatii,direct dar mai mult indirect,faci rau oamenilor care o sa moara candva,exact ca si tine de altfel,si nu,nu esti nemurici,nu te mai pacali zi de zi,toti suntem muritori.(poate o sa te gandesti de doua ori,macar, daca nu o sa vrei sa fii mai bun)...uite,al meu bunic om rau aproape toata viata lui,a facut cancer la un moment dat si acolo s-a terminat tot...schimbat la 1279 de grade,zambea intruna,se uita in gol intruna,iar mai zambea,vorbea numai calm,a cam murit zambind...practic intelesese ce era de inteles. :)

Stiu ca ai scris ceva de aurolaci intr-un post,dar ai facut-o la modul ala,Cu Superioritate,ala de thă,se subintelege ca esti peste ei...nu stiu,stii la ce ma refer,nu? :)...sentimentul ala de multumire,satisfactie,cand treci pe langa ei si te bucuri ca nu esti ei si ei nu-s tu. :)...uite,esti genul de om care se bucura de existenta aurolacilor pentru ca in felul asta ai grad de comparatie,ai interzice ca un cuplu gay sa infieze un copil,in felul asta copilul sa poate ajunge un om sanatos,crescut cu iubire,macar,daca nu cu iubire de 'mama si tata' si ai fi pro abuzurilor din orfelinate,centre de plasament,parcuri,si nu neaparat pro dar pentru ca nu iti pasa.

Repet,acel 'aurolac' este lasat la varsta de 9 luni in maternitate,'cacat' de o aurolaca debusolata care il lasa acolo...de acolo statul roman se ocupa de viata lui,insa statul roman nu e nici mama,nici tata,statul roman vrea doar bani,angajeaza oameni care vor tot bani,toata lumea vrea bani,unii si haine pentru acasa,banane ori ce mai pica,iar acei aurolaci se fut in cur intre ei,se bat intre ei sau batuti de cei le le fura bananele,devin monstri...e aurolacul de vina sau lipsa de empatie,de iubire pentru oameni si viata,din partea celor ce-l denigreaza?A doua e,iti spun eu,s-a inteles? :)

.................si gata.Se spune ca la batranete e mai multa suferinta si durere decat fericire si liniste...La multi ani!!! :)

Postat

Fa proasto, mai lasa pula aia din gura ca stampila pe DA inseamna exact ce zice cedry2k, a dreacu de mortii tai ai rasarit si tu asa de prost ?

Pardon, dobitocule.

Ai dreptate. Daca se duce cineva, da ar trebui votat. My bad.

• Like 1
Postat

Poste,poste...

A pus si omul un i in plus dar idea era cu totul alta,ai tinut tu mortis sa arati ca tu pretuiesti viata doar cu virgule si cratime,ca te deranjeaza pacifistii cand in mintea ta e haos total,genu' de om care crede ca-i meritul lui ca are plamani,rinichi si alte cele,persoana care-si alege vreo 4-5 'victime', apeland la o 'tactica'care se vrea a fi perversa, huiduite precedent de un grup de vreo 5 asa,si le vorbeste vulgar,ii ia la misto,dar cu replici si stiluri imprumutate de la altii,sa arate ca poate SI El sa fie sarcastic,ironic,si Inteligent...

In fine,iti tot scriu fiindca eu nu pot accepta ca exista atata ura in tine,rautate si scarba...il intreci pana si pe bunica-miu,de asta iti si cunosc caracterul atat de bine. :)...adica,cata ura,falsitate,at least 5 fețe,ignoranta poate sa care un om dupa el...crede-ma,m-as intalni cu tine doar sa te duc in stadiul in care sa dai in mine,dar rau,suficient sa ma pastrez pe linia sa plutire ca apoi sa te dau in judecata pentru tentativa de omor ca tu sa intri in puscarie. :)...adica la modul asta,fiindca stiu ca o persoana exact ca si tine face mult,MULT rau societatii,direct dar mai mult indirect,faci rau oamenilor care o sa moara candva,exact ca si tine de altfel,si nu,nu esti nemurici,nu te mai pacali zi de zi,toti suntem muritori.(poate o sa te gandesti de doua ori,macar, daca nu o sa vrei sa fii mai bun)...uite,al meu bunic om rau aproape toata viata lui,a facut cancer la un moment dat si acolo s-a terminat tot...schimbat la 1279 de grade,zambea intruna,se uita in gol intruna,iar mai zambea,vorbea numai calm,a cam murit zambind...practic intelesese ce era de inteles. :)

Stiu ca ai scris ceva de aurolaci intr-un post,dar ai facut-o la modul ala,Cu Superioritate,ala de thă,se subintelege ca esti peste ei...nu stiu,stii la ce ma refer,nu? :)...sentimentul ala de multumire,satisfactie,cand treci pe langa ei si te bucuri ca nu esti ei si ei nu-s tu. :)...uite,esti genul de om care se bucura de existenta aurolacilor pentru ca in felul asta ai grad de comparatie,ai interzice ca un cuplu gay sa infieze un copil,in felul asta copilul sa poate ajunge un om sanatos,crescut cu iubire,macar,daca nu cu iubire de 'mama si tata' si ai fi pro abuzurilor din orfelinate,centre de plasament,parcuri,si nu neaparat pro dar pentru ca nu iti pasa.

Repet,acel 'aurolac' este lasat la varsta de 9 luni in maternitate,'cacat' de o aurolaca debusolata care il lasa acolo...de acolo statul roman se ocupa de viata lui,insa statul roman nu e nici mama,nici tata,statul roman vrea doar bani,angajeaza oameni care vor tot bani,toata lumea vrea bani,unii si haine pentru acasa,banane ori ce mai pica,iar acei aurolaci se fut in cur intre ei,se bat intre ei sau batuti de cei le le fura bananele,devin monstri...e aurolacul de vina sau lipsa de empatie,de iubire pentru oameni si viata,din partea celor ce-l denigreaza?A doua e,iti spun eu,s-a inteles? :)

.................si gata.Se spune ca la batranete e mai multa suferinta si durere decat fericire si liniste...La multi ani!!! :)

Așa...și? Care e problema ta?

'aidepulamea! Să scrii atâta poliloghie, ca să spui...ce? Îl faci invidios pe știuletar, să moare ce-am pă casă!

P.S. Stai cuminte, că sunt pașnic, nu lovesc primul. Doar o flegmă între ochi. Oentry asta nu se face pușcărie, aurolacule!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Culcă-te!

Doar  daca esti tampit nu stii despre ce-i vorba. Asa cum pari si tu pentru ca o tii aiurea cu intrebarea care e pe buletinul de vot desi ti-am reprodus exact care e continutul.Te-ai pus la tuta pe mormant si repeti ca un papagal cu paragraf, capitol, numai prostii.

Auzi, dezbatere !! Ce cacat de dezbatere sa mai faca cineva. N-are niciun rost, aici nimeni nu convinge pe nimeni.

Spui bazaconii. Trage-ti cipilica pe capatzana si pun'te la orizontala.

Ametitule !

Postat

Doar  daca esti tampit nu stii despre ce-i vorba. Asa cum pari si tu pentru ca o tii aiurea cu intrebarea care e pe buletinul de vot desi ti-am reprodus exact care e continutul.Te-ai pus la tuta pe mormant si repeti ca un papagal cu paragraf, capitol, numai prostii.

Auzi, dezbatere !! Ce cacat de dezbatere sa mai faca cineva. N-are niciun rost, aici nimeni nu convinge pe nimeni.

Spui bazaconii. Trage-ti cipilica pe capatzana si pun'te la orizontala.

Ametitule !

corect este sa pună jos, acea lege de revizuire, aprobată de parlament, sa nu existe dubii.

Nu de alta, dar stau destul de prost, la încredere.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.