? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 27, 2018 Așa...și? Care e problema ta? 'aidepulamea! Să scrii atâta poliloghie, ca să spui...ce? Îl faci invidios pe știuletar, să moare ce-am pă casă!P.S. Stai cuminte, că sunt pașnic, nu lovesc primul. Doar o flegmă între ochi. Oentry asta nu se face pușcărie, aurolacule! Se face,se face,poti sa-ti imaginezi ca iti voi flegma aragazul cat si fățău' instant,daca vei face asta,nu?...si fiindca ti-am vazut 'chipul' fara sa vreau,ca tot circula pe aici,sunt mai mult decat convins ca ti se vor inrosi falcile cat si chelia,ochii se vor bulbuca la extrem si nu vei apuca sa gandesti de doua ori inainte,cum zilnic faci pe aici,in virtual...nu am mai spus si in realitate pentru ca se subintelege ori pentru ca as fi riscat sa folosesc o expresie pleonastica?,in cazul tau. :) Hai sictir,Iuda in izmene. :) 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2018 Se face,se face,poti sa-ti imaginezi ca iti voi flegma aragazul cat si fățău' instant,daca vei face asta,nu?...si fiindca ti-am vazut 'chipul' fara sa vreau,ca tot circula pe aici,sunt mai mult decat convins ca ti se vor inrosi falcile cat si chelia,ochii se vor bulbuca la extrem si nu vei apuca sa gandesti de doua ori inainte,cum zilnic faci pe aici,in virtual...nu am mai spus si in realitate pentru ca se subintelege ori pentru ca as fi riscat sa folosesc o expresie pleonastica?,in cazul tau. :)Hai sictir,Iuda in izmene. :)Ești bine? Tot cu droguri proaste, ratatule?Ieși, bă, mațe-fripte! 2 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 29, 2018 https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42640247_1924316637648195_8824021313338212352_n.jpg?_nc_cat=101&oh=1e9e51db538377bb3644abcaaf3db701&oe=5C1E2A5E
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2018 Postat Septembrie 29, 2018 am urmarit emisiune lu nea Barbu pe la B1tv...tipu e dus ,saracu de aceea ,eu zic ,DA la referendum familia trebuie sa fie legal constituita din barbat si femeie.PUNCT restu,ca avem si pe invers ,nu ne intereseaza,e problema loreu ti-as taia accesul la internet 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 29, 2018 eu ti-as taia accesul la internetMai bine i-ai tăia cablul TV :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2018 Postat Septembrie 29, 2018 Mai bine i-ai tăia cablul TV :laugh2lasa-l ca se mai uita pe antena 3
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 29, 2018 Teoretic, s-ar interzice explicit casatoriile intre persoane de acelasi sex (evident, nu si relatiile dintre acestea).Eu cred ca o sa ma duc pana la urma, chiar daca referendumul a fost ideea lui Dragnea si oarecum anapoda pentru ca ar fi trebuit comasat cu alegerile parlamentare de la anul. Dar sunt de parere ca trebuie scosi in afara legii homalaii si lesbienele jegurile societatii.
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 29, 2018 Ești bine? Tot cu droguri proaste, ratatule?Ieși, bă, mațe-fripte! Ba tataie ce tot strigi periodic dupa mine pe aici. ? Du-te in plm si stabileste de-o **spam editat** cu o nepoata si nu mai face pe recalcitrantul cu toti Mi-e mila uneori de tine in ce hal ai ajuns la varsta pe care o ai :no2
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 29, 2018 Bineinteles ca nu le interzice nimeni sa se futa in cur si sa se linga in pizda pana le vine rau.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2018 Ba tataie ce tot strigi periodic dupa mine pe aici. ? Du-te in plm si stabileste de-o **spam editat** cu o nepoata si nu mai face pe recalcitrantul cu toti Mi-e mila uneori de tine in ce hal ai ajuns la varsta pe care o ai :no2Tâmpitule, nu vorbeam cu tine! Ce p.m. ai mâncat, ciuperci "nebune"? :lol:aidepulamea! 2 6
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 29, 2018 Eu cred ca o sa ma duc pana la urma, chiar daca referendumul a fost ideea lui Dragnea si oarecum anapoda pentru ca ar fi trebuit comasat cu alegerile parlamentare de la anul. Dar sunt de parere ca trebuie scosi in afara legii homalaii si lesbienele jegurile societatii.Iti dai seama ce bazaconie spui ? Bai omule, sa nu cumva sa spui o asemenea enormitate pe unde umbli tu. Te faci de bacanie rau de tot.Bai, de ce nu cititi ? Serios acum, de ce nu va documentati ? Si mai si vorbiti.Bre, referendumul era obligatoriu pentru ca asa prevede Constitutia. N-are cum sa fie ideea cuiva. Pricepi ?
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 29, 2018 codul civil e o lege organica, a carei schimbare presupune o procedura mai stricta.Dar PSD-ul vrea altceva...Si, mai ales, are nevoie de sprijinul popimii pentru viitoarele campanii erectorale.Asa ca las-o mai moale cu vointa boborului!Ce procedura mai stricta ? Este necesarã întrunirea votului majoritãtii membrilor Camerei în care este discutatã respectiva lege. Atat.Da' mai stii cum a fost adoptat Codul penal si Codul de procedura penala pe vremea lui Basescu si Boc ?Si ce altceva vrea PSD-ul ? Cum adica ?
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 1, 2018 din ciclul "ba, ejt' nebun?!" ... am gasit asta pe FB si am crezut ca e banc... https://image.prntscr.com/image/YFDEHcf3So6hjEzl5Zvjng.png ... ei bine, nu e banc!!! :o https://www.petitieonline.com/vrem_interzicerea_rock-ului_in_romania 2
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 din ciclul "ba, ejt' nebun?!" ... am gasit asta pe FB si am crezut ca e banc... https://image.prntscr.com/image/YFDEHcf3So6hjEzl5Zvjng.png ... ei bine, nu e banc!!! :o https://www.petitieonline.com/vrem_interzicerea_rock-ului_in_romaniae de mult. Imediat după colectiv, câțiva d-ăștia au apărut cu asa ceva, muzic rock,sataniști,alea-alea
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 1, 2018 Weekend-ul asta am gasit in posta chestia urmatoare; din cate-am vazut, s-au cam bagat prin cutiile postale din tot cartierul.Calitatea si conditia grafica sunt bune, hartia e de calitate rezonabila, nu pare a fi ceva facut "in bucatarie pe genunchi" sau cu buget restrans.(Deocamdata...) nu comentez altceva.
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Weekend-ul asta am gasit in posta chestia urmatoare; din cate-am vazut, s-au cam bagat prin cutiile postale din tot cartierul.Calitatea si conditia grafica sunt bune, hartia e de calitate rezonabila, nu pare a fi ceva facut "in bucatarie pe genunchi" sau cu buget restrans.(Deocamdata...) nu comentez altceva.e o porcărie.Drepturile nu se discută, se respectă. Am mai auzit-o eu p-aia că n-o să se mai facă copii. Ce să mai comentezi.In ce privește infierea, le spui - bă, n-avem încredere în voi. Vă dăm, dar stăm cu ochii pe voi ca pe butelie.
daniel2012 Reputație: 612 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Octombrie 1, 2018 Eu nu inteleg de ce asa mare oftica pentru cuplurile gay / lesby ca nu se pot casatori.
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Eu nu inteleg de ce asa mare oftica pentru cuplurile gay / lesby ca nu se pot casatori.E vorba despre îngrădirea drepturilor.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 1, 2018 e de mult. Imediat după colectiv, câțiva d-ăștia au apărut cu asa ceva, muzic rock,sataniști,alea-alea habar n-am avut, mie azi mi-a aparut in fata... si chiar am crezut ca e la misto, pana am vazut ca petitia chiar exista :slap2
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 habar n-am avut, mie azi mi-a aparut in fata... si chiar am crezut ca e la misto, pana am vazut ca petitia chiar exista :slap2s-au spălat de mult, cât i-am înjurat.
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 1, 2018 Weekend-ul asta am gasit in posta chestia urmatoare; din cate-am vazut, s-au cam bagat prin cutiile postale din tot cartierul.Calitatea si conditia grafica sunt bune, hartia e de calitate rezonabila, nu pare a fi ceva facut "in bucatarie pe genunchi" sau cu buget restrans.(Deocamdata...) nu comentez altceva.Se toaca o gramada de malai, asta fiind principalul scop al acestei mizerii.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2018 Bulanii ie buni, hetero ie răi. Nu năpăstuiți bulanjii! 1 5
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 Deocamdata nu e vorba de adoptia de copii de catre cuplurile gay, ci de casatoria lor. Oricum Daddy si Manechinul Repetent au declarat ca dupa referendum le vor da Legea Parteneriatului Civil. Deci curistii si lindic-limbistele vor iesi relativ castigati. 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Să vedeți ce nebunie e pe feisbuc. :)
celibi Reputație: 764 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 2, 2018 Bulanii ie buni, hetero ie răi.Nu năpăstuiți bulanjii!Cred ca sunt multi bulani si aici pe forum de aia sar in sus ca arsi. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum