Sari la conținut

7 octombrie - referendum

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Romania este printre putinele state in care nu exista o recunoastere legala a parteneriatelor civile. Chiar daca nu ar fi fost organizat referendumul sau chiar daca referendumul nu trece, legea tot va fi adoptata. Te cam obliga UE. Oricum, in paranteza fie spus, pana si in Grecia casatoriile LGBT sunt legale, cam de 1 an, iar din mai a.c. s-a mai votat o lege prin care  cuplurile care se află în parteneriate civile pot deveni tutorii copiilor orfani. Asa ca....

Link spre comentariu
Vizitator romuzica
Reputație: 0

Să vedeți ce nebunie e pe feisbuc. :)

Pe FB s-au destramat prietenii de 30-40 de ani datorita temei asteia cu Referendumul. Nu am vazut niciodata atat de multe prietenii rupte si familii destramate in Romania in doua saptamani cat am vazut acum de cand s-a aprobat organizarea Referendum-ului, acum 2 saptamani. E destul de jalnic si trist (si penibil, in acelasi timp).

Link spre comentariu
Vizitator romuzica

Romania este printre putinele state in care nu exista o recunoastere legala a parteneriatelor civile. Chiar daca nu ar fi fost organizat referendumul sau chiar daca referendumul nu trece, legea tot va fi adoptata. Te cam obliga UE. Oricum, in paranteza fie spus, pana si in Grecia casatoriile LGBT sunt legale, cam de 1 an, iar din mai a.c. s-a mai votat o lege prin care  cuplurile care se află în parteneriate civile pot deveni tutorii copiilor orfani. Asa ca....

Dar daca trece, va fi ceva mai greu.

Nu am nimic cu **spam editat**itatile LGBT, dar e mult, muullttt mai bine sa fie un principiu statuat in Constitutie decat in Codul Civil. Asta nu inseamna ca **spam editat**itatile nu au nevoie de drepturi, dar - daca va trece Referendumul - vor fi in plan secund, nu vor acapara prim-planul vietii de familie, ca sa zic asa.

Acum, pe de alta parte, este adevarat ca si biserica a cam festelit-o, chiar rau de tot, pentru ca nu era necesara o asemenea promovare agresiva si lipsita de tact din partea lor, tinand cont de cate uscaturi au si ei in randurile lor. Ma intreb ce s-ar intampla in ipoteza in care NU trece Referendumul, cred ca va fi cutremur mare in interiorul bisericii...

Link spre comentariu
Vizitator the abomination

Mă întreb și eu, dacă trece referendumul, mai poți zice "ceartă, la etajul 5, între soți" sau "s-au cazat aseară soții Ionescu" :))))

Link spre comentariu

Pe FB s-au destramat prietenii de 30-40 de ani datorita temei asteia cu Referendumul. Nu am vazut niciodata atat de multe prietenii rupte si familii destramate in Romania in doua saptamani cat am vazut acum de cand s-a aprobat organizarea Referendum-ului, acum 2 saptamani. E destul de jalnic si trist (si penibil, in acelasi timp).

era așa, o liniște.... :)

Subiectele astea, prea sunt scoase "la timp", aș zice. :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

La partea cu adoptia pe opun! De ce? Pentru ca un copil este imatur si poate fi influentat usor.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Pentru cei care susțin ca referendumul este ideea PSDului... mai documentați-vă.

Dragnea și ai lui doar încearcă sa - și recastige din electoratul pierdut. Asta nu înseamnă că cei care vor merge la vot sunt și PSD-iști.

https://www.juridice.ro/603045/legea-de-revizuire-a-constitutiei.html

Pentru doua cuvinte introduse în text s-au dezlănțuit istericalele. Pe de o parte subvenționatii LGBT, pe de alta așa-zișii "progresisti"

Da, sunt tradiționalist și voi merge la vot.

post-70730-0-45714200-1538539698_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pentru cei care susțin ca referendumul este ideea PSDului... mai documentați-vă.

Dragnea și ai lui doar încearcă sa - și recastige din electoratul pierdut. Asta nu înseamnă că cei care vor merge la vot sunt și PSD-iști.

https://www.juridice.ro/603045/legea-de-revizuire-a-constitutiei.html

Pentru doua cuvinte introduse în text s-au dezlănțuit istericalele. Pe de o parte subvenționatii LGBT, pe de alta așa-zișii "progresisti"

Da, sunt tradiționalist și voi merge la vot.

Eu am "votat" de mult, când m-am însurat. :)
Link spre comentariu
Vizitator

si influenta asta (sau mimetismul - pentru cei care se tem de el) functioneaza de minune ... de-aia toti cei cu ate optiuni sexuale s-au nascut si au crescut in familii traditionale..

Ce ironic esti, Gogule.

Link spre comentariu

Am spus ce aveam de spus. Asta e opinia mea si punct.

si influenta asta (sau mimetismul - pentru cei care se tem de el) functioneaza de minune ... de-aia toti cei cu ate optiuni sexuale s-au nascut si au crescut in familii  traditionale..

Link spre comentariu
  • Oras:Middle of Nowhere

Cand a inceput tema asta ma gandeam ca a fi intolerant e de Evul Mediu si ca ar fi bine sa mergem spre Vest unde **spam editat**itatile sunt acceptate si au toate drepturile.Acum nu mai sunt asa sigur,sunt in dubii.Pe de o parte nu vreau ca sa le fie ingradite drepturile dar pe de alta parte nici propaganda LGBT nu-mi place.Adica ma tem ca odata cu acceptatea casatoriilor intre persoane de acelasi sex vor urma si alte nebunii,vor dori sa adopte copii,pe urma vor vrea ca copiii nostri sa invete in scoli despre gay,lesbiene,gender.Stiti discutiile despre gender??Apar persoane care se declara de gen neutru si ne obliga pe noi sa le spunem dupa diferite pronume pe care ei le inventeaza.Pe scurt nu vreau ca in Romania o **spam editat**itate sa ajunga sa dicteze majoritatii. 

• Like 2
Link spre comentariu

Cand a inceput tema asta ma gandeam ca a fi intolerant e de Evul Mediu si ca ar fi bine sa mergem spre Vest unde **spam editat**itatile sunt acceptate si au toate drepturile.Acum nu mai sunt asa sigur,sunt in dubii.Pe de o parte nu vreau ca sa le fie ingradite drepturile dar pe de alta parte nici propaganda LGBT nu-mi place.Adica ma tem ca odata cu acceptatea casatoriilor intre persoane de acelasi sex vor urma si alte nebunii,vor dori sa adopte copii,pe urma vor vrea ca copiii nostri sa invete in scoli despre gay,lesbiene,gender.Stiti discutiile despre gender??Apar persoane care se declara de gen neutru si ne obliga pe noi sa le spunem dupa diferite pronume pe care ei le inventeaza.Pe scurt nu vreau ca in Romania o **spam editat**itate sa ajunga sa dicteze majoritatii.

Ce zici tu? :)

Deja se întâmplă. Se ridică steaguri, se învață limba română predata în și de maghiari, etc etc.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:nesemnificativ
  • Oras:nesemnificativ

este o sansa unica sa intarim casatoria ,doar mergand la vot

degeaba vrem familie si casatorie intre un barbat si o femeie,daca nu ne mobilizam sa votam masiv DA!

MERGETI LA VOT FRATILOR,DOAR ASA NU SE IMPUNE DICTATURA **spam editat**ITATILOR!

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Acest referendum e o fumigenă. Este un fel de de popularitate a PSD, de validare. O vor lua în mână, pentru că prezența va fi scăzută ( mai puțin poate pe la sate, unde popii vor face campanie). Aici, nu este vorba atât de subiectul referendumului, ci mai ales, o chestiune politică. Indiferent ce opinie aveți, nu vă prezentați la referendum, dacă vreți ca PSD să nu aibă argumentul susținerii poporului în ciulamaua asta politică!

P.S, Muie PSD! 

... și Marta să se uite! :lol:

https://www.facebook.com/baricada.tv/videos/245536522872927/UzpfSTEwMDAwMDU3NDM0Njk2OToyMjkyNDY5NDY0MTE1NTA5/

Link spre comentariu

Ce zici tu? :)

Deja se întâmplă. Se ridică steaguri, se învață limba română predata în și de maghiari, etc etc.

Da dar deocamdata n-am vazut drapelul LGBT arborat in Romania.Mi-e ca se vor inmulti curcubeele daca incepi sa le dai drepturi.

• Like 1
Link spre comentariu

Da dar deocamdata n-am vazut drapelul LGBT arborat in Romania.Mi-e ca se vor inmulti curcubeele daca incepi sa le dai drepturi.

..... Dacă unii dintre voi, aveți impresia că dacă s-ar legaliza gay/lesbi de mâine, de poimaine ne invadează ăștia ca extratereștrii în Independence Day 1,ne aleargă pe stradă să ne futa în cur/sa ne lingă femeile la pizdă, vă înșelați amarnic.

Aia (lgbt) tac, pentru ca știu ca n-au sorți de izbândă, în țara asta multilateral-dezvoltata în jos, asa că, ce rost are sa se bage într-o treabă care, atenție, nu are nicio treabă cu referendumul.

Cine a băgat gay/lesbi, salvați copii, pula mea, ăla /ăia au avut ca scop scandalul, au văzut că prinde la fraeri.

Link spre comentariu

..... Dacă unii dintre voi, aveți impresia că dacă s-ar legaliza gay/lesbi de mâine, de poimaine ne invadează ăștia ca extratereștrii în Independence Day 1,ne aleargă pe stradă să ne futa în cur/sa ne lingă femeile la pizdă, vă înșelați amarnic.

Aia (lgbt) tac, pentru ca știu ca n-au sorți de izbândă, în țara asta multilateral-dezvoltata în jos, asa că, ce rost are sa se bage într-o treabă care, atenție, nu are nicio treabă cu referendumul.

Cine a băgat gay/lesbi, salvați copii, pula mea, ăla /ăia au avut ca scop scandalul, au văzut că prinde la fraeri.

Clar asta se va intampla,nu deodata ci asa treptat vor impune o agenda in care pas cu pas vor ajunge sa dicteze majoritatii.E suficient sa te uiti la ce se intampla in America.Acolo daca il intrebi pe un progresist de asta liberal daca e ok sa te insori cu un creion?Iti va spune cu o fata tampa ''yes,as long as it makes you happy''.True story,am trait acolo si stiu ce le poate mintea la astia si nu vreau sa intre in Romania curente si idei de astea care ar dauna societatii.Mai bine sa fim mai conservatori pe subiectul asta.

Link spre comentariu

cam asta e cu utilitatea referendumului... cineva s-a gandit sa-l schematizeze pe intelesul oricui:

https://image.prntscr.com/image/PyJz5rZRQyKqpt2jl-dJgA.png

Minciună. Judecătorii Curţii Constituţionale n-au precizat asa ceva. Fraza se regăseşte în Opinia Separată exprimată de un judecător al Curţii - Daniel Morar, fost procuror şef al DNA. Adică un alt nenorocit. Opinia separată se referă la Decizia nr.539/2018 prin care Curtea Constituţională a constatat că Legea de revizuire a Constituției României respectă dispozițiile constituționale referitoare la revizuire.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Muie psd ,cu atentie mare la zonele adiacente si perianal, cu CIM, ce familie traditionala? Insasi din titulatura se incearca inducerea raspunsului spre DA. 21,5 mil Euro cheltuiti prosteste pt a distrage atentia de la situatia de kkt pe care o are tara, cat si pentru a si face campanie pentru viitoarele alegeri. Aici este vorba despre drepturile unei **spam editat**itati, pe care nicio lege nu ar trebui sa le ingradeasca. Dragnea se fute cu una de 25 ani ,ceva mai tanara decat sotia lu' fi su,, cati deputati si parlamentari sunt single? Deci despre ce familie traditionala vorbim? Iar sugatorii aia de plua, bor cu popii lor **spam editat**i, i a vazut vazut cineva implicandu se in statea de haos si totalitarism din Rom?Au donat ceva bani sau au contribuit serios la costruirea vreunui spitala???vezi marie curie care se costruiieste cu bani stransi de fundatii, prin donatii??? dar la cacatul ala maret de catedrala mantuirii pluii, stiu sa aiba pretentii de rectificari bugete de la bugetul local,guvern, care la final va costa peste 200 milioane euro. Referendum era cazul sa fie facut cand s a instalat scutul de la Deveselu, pentru Americani care se pisa pe noi ,unde este visa waiver ?referendum era cazul sa fie facut in momentul in care au 8nceput sa schimbe legile j6stitiei, atunci cand si au marit salariile si pensiile, cand au cesionat drepturi de exploatare la zacamine si petrol....etc,dar plua, chestiile serioase nu sunt pentru "prostime"...hai la referendum

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Minciună. Judecătorii Curţii Constituţionale n-au precizat asa ceva. Fraza se regăseşte în Opinia Separată exprimată de un judecător al Curţii - Daniel Morar, fost procuror şef al DNA. Adică un alt nenorocit. Opinia separată se referă la Decizia nr.539/2018 prin care Curtea Constituţională a constatat că Legea de revizuire a Constituției României respectă dispozițiile constituționale referitoare la revizuire.

Marș, fă, otreapă comunistă!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...