Sari la conținut

TOP:Ada bruneta 0731196224

ada_bruneta

Postări Recomandate

• Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor eu am revenit va astept cu drag😘😠Va pregatesc o surpriza dar voi scrie la noapte despre ea.

Dragilor am promis ca voi scrie de seara dar am adormit involuntar 😅v-am promis ca va voi face o surpriză mai mult un cadou .

Anul acesta m-am gândit că e frumos sa si dai si sa recompensez frumos pacienții cu cont pe nimfomane pentru contribuire,activitate si vizitele recente .

M-am decis ca pana in 19 decembrie sa fac un bol cu biletele pe care fiecare pacient cu cont sa se noteze cu username-ul , in 19 decembrie eu voi alege un bilet si voi scrie username-ul aici si voi oferi o ora Cadou . 😘😘in semn de recunoștință. 

Am avut o perioadă în care nu m-am simțit tocmai safe si am ales sa locuiesc cu o colega  noua in sibiu pentru 1-2saptamani pana prind iar curaj 😅

Asigur aceași discreție nu vor fi niciodată 2 pacienți în casa.

Cadoul ramane acelasi doar programarile facute dupa ora 22:00 se vor taxa ca "ore suplimentare ".

Va pup si va îmbrățișez.  🤗😘🤗😘

Postat

Dragilor am promis ca voi scrie de seara dar am adormit involuntar 😅v-am promis ca va voi face o surpriză mai mult un cadou .

Anul acesta m-am gândit că e frumos sa si dai si sa recompensez frumos pacienții cu cont pe nimfomane pentru contribuire,activitate si vizitele recente .

M-am decis ca pana in 19 decembrie sa fac un bol cu biletele pe care fiecare pacient cu cont sa se noteze cu username-ul , in 19 decembrie eu voi alege un bilet si voi scrie username-ul aici si voi oferi o ora Cadou . 😘😘in semn de recunoștință.

Am avut o perioadă în care nu m-am simțit tocmai safe si am ales sa locuiesc cu o colega noua in sibiu pentru 1-2saptamani pana prind iar curaj 😅

Cadoul ramane acelasi doar programarile facute dupa ora 22:00 se vor taxa ca "ore suplimentare ".

Va pup si va îmbrățișez. 🤗😘🤗😘

Ar trebui sa te gandesti sa faci treaba asta cat se poate de transparent, caci altfel nu stiu cat de credibila vei fi ca ai tras din prima biletelul "x" si nu a fost ceva "regizat". Poate te ajuta pisicut cu o treaba de genul asta dupa ce-ti transmiti tu username-urile. Dar este foarte buna ideea ;). Felicitari!! 😘😘🤗🤗

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Dragilor am promis ca voi scrie de seara dar am adormit involuntar v-am promis ca va voi face o surpriză mai mult un cadou .

M-am decis ca pana in 19 decembrie sa fac un bol cu biletele pe care fiecare pacient cu cont sa se noteze cu username-ul , in 19 decembrie eu voi alege un bilet si voi scrie username-ul aici si voi oferi o ora Cadou . in semn de recunoștință. 

Am avut o perioadă în care nu m-am simțit tocmai safe si am ales sa locuiesc cu o colega  noua in sibiu pentru 1-2saptamani pana prind iar curaj

Va pup si va îmbrățișez. 

Hmmmmm vreau sa particip :)))) te pup
  • Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:medias
Postat

Pe colega o ti doar pentru tine sau ne-o prezinti si noua?

Eventual deschidei topic la intrebari si raspunsuri sau daca nu un link de pe publi.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ar trebui sa te gandesti sa faci treaba asta cat se poate de transparent, caci altfel nu stiu cat de credibila vei fi ca ai tras din prima biletelul "x" si nu a fost ceva "regizat". Poate te ajuta pisicut cu o treaba de genul asta dupa ce-ti transmiti tu username-urile. Dar este foarte buna ideea ;). Felicitari!! 😘😘🤗🤗

Multumesc robi pentru idee asa voi face 😙😙😙

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna Ada! Astazi esti disponibila? Pana la ce ora?

Hei sunt disponibilă zilnic 10:00-22:00

Sau ore suplimentare😙😙

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pe colega o ti doar pentru tine sau ne-o prezinti si noua?

Eventual deschidei topic la intrebari si raspunsuri sau daca nu un link de pe publi.

Momentan eu nu garantez pentru serviciile colegei si nu doresc asociere pe nimfomane pana nu inspecteze amănunțit persoana 😙😙

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Deci vrei sa o probezi tu prima data.

Proba practica si orala sau si alte probe? :laugh2

• Like 2
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent
Postat

Dupa ce de luni bune n-am mai vazut-o pe Ada, in sfarsit ne-am sincronizat iar. Vorbit de ieri pt astazi via sms, toate bune, incat azi la ora staabilita am fost la ea. Aceeasi Ada ca mai demult...aceeasi locatie.

Ceva poveste...mai multa...la o tigara si o cafea, si dupa lungi dezbateri ajungem si la treburi serioase.

ON: 10 Are stilul ei, incet dar pune presiune si se simte foarte bine.

NP: 10 Schimbat ceva pozitii la care incerca mereu sa faca si ea ceva, nu doar sa stea, deci plus de profesionalism. A terminat si ea de cateva ori, terminat si eu. Si dusi inapoi la poveste.

Atitudine: 10+ De data asta a avut o atituidine mult mai faina decat la vizitele trecute.

Door-to-door, a fost o vizita de cam o ora si ceva. Nemaivazandu-ne de mult si-a facut ceva mai mult loc ca sa avem timp de toate cele. Fara nicio presiune pe timp sau graba, am plecat din proprie initiativa, era cam cazul sa nu sar calul, desi stiam ca nu incurc nicio programare. 

Merci de vizita! Sa ne revedem cu bine! ;)

• Like 6
  • Oras:CENTRAL
  • Oras:CENTRAL
Postat

Dragilor am promis ca voi scrie de seara dar am adormit involuntar v-am promis ca va voi face o surpriză mai mult un cadou .

M-am decis ca pana in 19 decembrie sa fac un bol cu biletele pe care fiecare pacient cu cont sa se noteze cu username-ul , in 19 decembrie eu voi alege un bilet si voi scrie username-ul aici si voi oferi o ora Cadou . in semn de recunoștință. 

Am avut o perioadă în care nu m-am simțit tocmai safe si am ales sa locuiesc cu o colega  noua in sibiu pentru 1-2saptamani pana prind iar curaj

Va pup si va îmbrățișez. 

Daca e mocca mi-o bag si eu in bilețel :)

• Like 1
  • Oras:Sibiu
Postat

Am avut o perioadă în care nu m-am simțit tocmai safe si am ales sa locuiesc cu o colega noua in sibiu pentru 1-2saptamani pana prind iar curaj 😅

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salutare,

Datorita programului, ultimul răsfăț sexual al acestui an a fost șa fie la Sibiu, si nu putea fi decat in compania Adei. Restul e secretul nostru.

La multi ani! Sa fii fericita si un an nou plin de bucurii.

Sporuri maxime sa aveți.

• Like 1
Postat

Ma bag !! 💋
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor după cum am promis azi este in 19 🤗😠Așa că sunt nerăbdătoare să aflu cu cine îmi voi petrece puțin timp cadou dar mai aștept până la ora 20:00.

😘😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dupa ce de luni bune n-am mai vazut-o pe Ada, in sfarsit ne-am sincronizat iar. Vorbit de ieri pt astazi via sms, toate bune, incat azi la ora staabilita am fost la ea. Aceeasi Ada ca mai demult...aceeasi locatie.

Ceva poveste...mai multa...la o tigara si o cafea, si dupa lungi dezbateri ajungem si la treburi serioase.

ON: 10 Are stilul ei, incet dar pune presiune si se simte foarte bine.

NP: 10 Schimbat ceva pozitii la care incerca mereu sa faca si ea ceva, nu doar sa stea, deci plus de profesionalism. A terminat si ea de cateva ori, terminat si eu. Si dusi inapoi la poveste.

Atitudine: 10+ De data asta a avut o atituidine mult mai faina decat la vizitele trecute.

Door-to-door, a fost o vizita de cam o ora si ceva. Nemaivazandu-ne de mult si-a facut ceva mai mult loc ca sa avem timp de toate cele. Fara nicio presiune pe timp sau graba, am plecat din proprie initiativa, era cam cazul sa nu sar calul, desi stiam ca nu incurc nicio programare.

Merci de vizita! Sa ne revedem cu bine! ;)

ÃŽți mulțumesc mult,și tu ai fost altfel fata de vizitele trecute mai "happy " și m-ai binedispus cu prezenta că de fiecare data 🤗ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salutare,

Datorita programului, ultimul răsfăț sexual al acestui an a fost șa fie la Sibiu, si nu putea fi decat in compania Adei. Restul e secretul nostru.

Sporuri maxime sa aveți.

🤗😘😘😘 ÃŽți mulțumesc mult că păstrezi "secret " ,te aștept de fiecare data în căsuța mea din Avantgarden 🥰🤗
  • Oras:ETIOPIA
  • Oras:ETIOPIA
Postat

Salutare,

Sporuri maxime sa aveți.

..am si eu un mic secret cu printesa...

Sper ca nu este acelasi ca si in cazul tau...

Daca este acelasi secret...nu e bine deloc

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața , aseară am ales câștigătorul tombolei cu ajutorul unei aplicații de pe google și acesta este userul "visitor1". Te rog să mă contactezi in privat deoarece am schimbat telefonul și nu mai am numerele . Sunt in Sibiu până pe 26. Pentru programări a rămas același număr! Vă aștept cu drag! :*

• Like 2

Postat

..am si eu un mic secret cu printesa...

Sper ca nu este acelasi ca si in cazul tau...

Daca este acelasi secret...nu e bine deloc

e clar... o ardeti neprotejat :) trist

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...