Sari la conținut

PASTE FERICIT

Postări Recomandate

Postat

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschidă inimile spre iubire, credinta, iertare. Să fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

post-59399-0-94347800-1364712437_thumb.jpg

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Paste fericit,celor ce au primit lumina invierii!

Baba Novac, e totusi o zi sfanta pentru unii dintre cei ce populeaza acest forum. Gluma ta, nu-si are rostul si e de un gust indoielnic.

• Like 1
  • Oras:insulele virgine
Postat

Sar`na nea Picoane.....ca intotdeauna,MARE BOIER,MARE CARACTER :bow

PASTE FERICIT!

Postat

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschidă inimile spre iubire, credinta, iertare. Să fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

Bravo alex pentru initiativa, eu sunt de aocrd cu tine si cu urarile tale, doar ca este un pic cam devreme..............., eu unul peste ceva timp voi intra in post...........,Paste fericit alaturi de cei dragi

• Telefon: sofisticatu73
Postat

Legolas era urarea pentru pastele catolic care este in desfasurare acum

Gabriele......io mi-am ciocnit OO-le,tu mai ai de asteptat........fii sincer,te oftici??? :laugh2

Postat

norocosii pi_dii.........pe vremurili astea doua cheltuieli pt aceeasi treaba......io mi-s pe minus bre deja :laugh2 cu OO-le DA,imi convine...le-as ciocni fara numar :laugh2

si nu mai imi spune sofi...spune-mi sofis...te roooooooog :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Bine nenea (S) OF (IS) TICATU` :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

vorbeste ma frumos :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ma domnule. :laugh2 :laugh2  Fi elitist cum te-am invatat manelistule :laugh2 :laugh2 :laugh2

Salaaaaaaaaam,reghetooooon...........manele pe sistemu` de elita nu iegzista??? :laugh2

bai nene...ca sa indepartam orice dubiu...uite cu ce se relaxeaza fratili tau...

asta-i muzica ce-mi place :snap
Postat

Salaaaaaaaaam,reghetooooon...........manele pe sistemu` de elita nu iegzista??? :laugh2

bai nene...ca sa indepartam orice dubiu...uite cu ce se relaxeaza fratili tau...

asta-i muzica ce-mi place :snap

Ptiu bagabontule. :laugh2 :laugh2 Asta e olandez :laugh2 :laugh2  Sa i se schimbe numele in Lalelistu` :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Ptiu bagabontule. :laugh2 :laugh2 Asta e olandez :laugh2 :laugh2  Sa i se schimbe numele in Lalelistu` :laugh2 :laugh2 :laugh2

Hmmmmmmm..e belgian....unde nu stii intreaba-ma pe mine...nu-i nicio rusine :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

mucles ca te dau lu` asta sa te sufle :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Legolas era urarea pentru pastele catolic care este in desfasurare acum

Sorry gabriel, uitasem.........., eu fiind ortodox nu m-am gandit la alte religii.........., sorry, imi cer scuze si le urez si eu pe aceasta cale Paste fericit, cu multa liniste in suflet

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Apropo de pasti.. ajunge sa ne urati Paste fericit, noi avem obiceiuri diferite, nu ne salutam de pasti cu Hristos a inviat, asa salutam doar la biserica..

Multumesc asa , ulterior initiatorului pentru gest. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...