alexxx23yo Reputație: 1 Postat Martie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2013 Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschidă inimile spre iubire, credinta, iertare. Să fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
Baba-Novac Reputație: 19 Postat Martie 31, 2013 Oras:Pe ÅŸaua bidiviului Oras:Pe ÅŸaua bidiviului Postat Martie 31, 2013 Yeah, right! http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2012/086/9/e/no_fucking_easter_rabbits_by_kaito_len-d4u5ogy.jpg
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2013 Paste fericit,celor ce au primit lumina invierii!Baba Novac, e totusi o zi sfanta pentru unii dintre cei ce populeaza acest forum. Gluma ta, nu-si are rostul si e de un gust indoielnic. 1
SOFISTICATU Reputație: 0 Postat Martie 31, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Martie 31, 2013 Sar`na nea Picoane.....ca intotdeauna,MARE BOIER,MARE CARACTER PASTE FERICIT!
Baba-Novac Reputație: 19 Postat Martie 31, 2013 Oras:Pe ÅŸaua bidiviului Oras:Pe ÅŸaua bidiviului Postat Martie 31, 2013 Hai jupâne Picoane, dă-l în ghioga mea de Paște că suntem la ceas de taine pe forum de preacurvie, nu de preasfinte! Și nu era glumă.. în rest paște fericit: http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/numai-boul-paste-fericit-75683.html
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Aprilie 1, 2013 Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschidă inimile spre iubire, credinta, iertare. Să fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi.Bravo alex pentru initiativa, eu sunt de aocrd cu tine si cu urarile tale, doar ca este un pic cam devreme..............., eu unul peste ceva timp voi intra in post...........,Paste fericit alaturi de cei dragi
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Legolas era urarea pentru pastele catolic care este in desfasurare acum
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 1, 2013 Legolas era urarea pentru pastele catolic care este in desfasurare acumGabriele......io mi-am ciocnit OO-le,tu mai ai de asteptat........fii sincer,te oftici???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Bre Sofi (ah ce feminin suna) am ciocnot si io oo-le dar inca mai astept cu recenzia :laugh2 Le ciocnii si pe celelalte ca nevasta e catolica. Asa e unii mai norocosi in viata :laugh2 , ciocneste de doua ori pe an :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 1, 2013 norocosii pi_dii.........pe vremurili astea doua cheltuieli pt aceeasi treaba......io mi-s pe minus bre deja cu OO-le DA,imi convine...le-as ciocni fara numar si nu mai imi spune sofi...spune-mi sofis...te roooooooog
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Bine nenea (S) OF (IS) TICATU` :laugh2 :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 1, 2013 Bine nenea (S) OF (IS) TICATU` :laugh2 :laugh2vorbeste ma frumos
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Ma domnule. :laugh2 Fi elitist cum te-am invatat manelistule :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 1, 2013 Ma domnule. :laugh2 Fi elitist cum te-am invatat manelistule :laugh2 Salaaaaaaaaam,reghetooooon...........manele pe sistemu` de elita nu iegzista??? bai nene...ca sa indepartam orice dubiu...uite cu ce se relaxeaza fratili tau... asta-i muzica ce-mi place
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Salaaaaaaaaam,reghetooooon...........manele pe sistemu` de elita nu iegzista??? bai nene...ca sa indepartam orice dubiu...uite cu ce se relaxeaza fratili tau... asta-i muzica ce-mi place Ptiu bagabontule. :laugh2 Asta e olandez :laugh2 Sa i se schimbe numele in Lalelistu` :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 1, 2013 Ptiu bagabontule. :laugh2 Asta e olandez :laugh2 Sa i se schimbe numele in Lalelistu` :laugh2 Hmmmmmmm..e belgian....unde nu stii intreaba-ma pe mine...nu-i nicio rusine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Bueyyyyy!! Asta e olandez = TU :laugh2 Aceasta este melodia pe care a intrat nationala Olandei in meciul cu Romania. :laugh2 Lalelistuleeeeeeeee :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 1, 2013 mucles ca te dau lu` asta sa te sufle
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Bueyyy daca a invatat de la clinton e periculos de tot :laugh2
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Aprilie 1, 2013 Legolas era urarea pentru pastele catolic care este in desfasurare acumSorry gabriel, uitasem.........., eu fiind ortodox nu m-am gandit la alte religii.........., sorry, imi cer scuze si le urez si eu pe aceasta cale Paste fericit, cu multa liniste in suflet
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 2, 2013 Nu trebuie sa iti ceri scuze. Pana la urma nu toata lumea poate sa tina contul tuturor sarbatorilor religioase a diferitelor culte. Nici eu nu as fi stiut daca nu as fi avut tangente cu aceasta sarbatoare.
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 3, 2013 Apropo de pasti.. ajunge sa ne urati Paste fericit, noi avem obiceiuri diferite, nu ne salutam de pasti cu Hristos a inviat, asa salutam doar la biserica..Multumesc asa , ulterior initiatorului pentru gest.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum