Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

Inca o vorba sa ti mai spun: n ai nici un motiv de online bullying, daca tu ai cojones in pantaloni, esti super bine financiar, prezentabil, bun la pat, si in general bun la toate, si nu in ultimul rand, normal la cap.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

Inca o vorba sa ti mai spun: n ai nici un motiv de online bullying, daca tu ai cojones in pantaloni, esti super bine financiar, prezentabil, bun la pat, si in general bun la toate, si nu in ultimul rand, normal la cap.

...pysy-pyzda, nu-i niciun bullying, esti o mare nesimtzita si tupeist-fomista, cu ceva papagal si minte in cap care te ajuta sa prostesti prostii, cat timp nu platizi nimic(taxe si impozite) din pulile pe care le frecatzi cu vaselina, le sujetzi si proteinele din coaie pe care le inghitzitzi, asta asa, ca niste femei indepedente de barbatzi care suntezi voi....in rest, suntezi penali cu totzii, si voi zdrentzele si muistii care va vand/promoveaza/regenzeaza, e al dreaq de simplu si pe legislatia asta de cacat mioritica facuta de hotzi pentru hotzi, se numeste proxenetism organizat, si doar norocul/faptul ca nu vine un procuror sau o mie din europa, ca sa aplice legea asta si asa stramba cum este, tot v-atzi duce cu totzii si cu toatele la parnaie. :D

Tocmai d-aia o repet ca un papagal, dar pentru cei vreo 10-15 milioane de imbecili si imbecile, fomisto-retardatzi, mitomano-cleptomani, nu bunastarea mea ma deranjeaza, ci mizeria umana mental-spirituala si sufleteasca care ma/ne inconjoara, si asta in general, despre o multitudine de lucruri, idei si fapte reprobabile, fara nicio conotatie/referire expresa la nenorocitzii aia de popki, biserica si religiile pulii mele...putand sa fim corectzi si ok, ca asa trebuie sa fim... nu ca zice in plm barbosu si tovarasul lui de futut in cur/in ceruri, saint pedro, nu ca zic violatorii de baietzei cu barbitze si futitze negre, ci ca este LEGE, ca asa este moral si corect, asa ca nu te duci in mortzii ma-tii la biserica ca sa te rogi si sa te ajute pula mea si doamne-doamne ca sa furi mai mult sa nu te prinda, ori sa castigi la pacanele, sau sa nu te prinda barba-su lu vecina careia ii rupi pizda cand prostu e la munca .

Dar imbecili/e fomisti ca tine, voi curvele si putorile ordinar-penale mai istetze care profitatzi de barbarzi, sau infractori-bosketari la orice nivel care profita de foamea femeilor, care se apuca de pula doar din foamea de cat mai multzi bani, daca ai mai gasi un strop de empatie emotionala, de umanitate, de onestitate si bun simtz in tine, si nu ma refer ca cacatu mancat in spris de 99% dintre muisti si muiste doar pentru opinia publica si a da bine de okii lumii, ai intelege ca suntem destui de multi, care chiar daca avem de toate, financiar/material, ne sufoca si ne deprima foamea si lipsa de scrupule unor maimutze si giboni ca voi, ca noi astia putini, implinitzi si satisfacutzi cu ceea ce avem dpdv material/financiar, nu traim pe luna, marte, insule virgine sau prin paduri in creierii muntzilor, suntem inconjuratzi si ne lovim zilnic de animale neneorcite ca voi cu fatza umana, care ar fi dispuse la orice nenorocire si compromis spiritual, moral, uman, pentru o pungutza cu 2 bani, sau o muie branzita de bosketar, shofer, puscarias, gabor bubos, pentru o shawarma, mare cu da toate. :(
  D-aia o sa va tot fut in gura pe tozi si pe toate, pentru ca sunt constient ca majoriatatea dintre voi suntetzi niste lichele, lepre si lepadaturi, cu sau fara vina vostra, educate de niste familii de cacat, anturaje si bula sociala in care v-atzi (ne)dezvoltat, d-aia, cat ma mai tin scarba viscerala si ficatul, am sa continui sa vorbesc singur ca papagalu, nu doar aici, ci peste tot, si nu pentru voi astia pe putzin 10 milioane de muisti si muiste distrusi/e iremediabil, dar mai exista tineretul, fara nicio conotatie sexuala, tineret care inca mai reprezinta unica sperantza si o sansa la un viitor mai bun in tara asta, care daca va continua sa traiasca in cultura si mentalitatea vostra de animale nenorocite, mai nenorocite si mai salbatice, mai turbate, chiar si decat alea din junglele virgine, chiar ca nu mai exista niciun viitor in tara asta. :(
  Nu v-a mai fi oja, rujuri, parfumuri, haudiuri si bemeveuri, coafor si pula mea, va fi africa, sau mai rau rusia, exclusiv vodca si droguri ieftine, populatzie de sclavi si zombi umili, sau daca nu, glontzul in cap.
  Dar cum sa-i spui/explici prostului/imbecilului ca daca azi este lasat sa fure un carnat, shaiba, shurub, caramida, chifla sau proastei ca azi este lasata si poate sa suga pula fara taxe si fara consecintze, ca copiii lor vor ajunge niste imbecili fix si exact ca ei, si vor muri cu totzii in chinuri pe strazi in frig si de foame inainte de vreme, neavand niciun viitor ???

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Tocmai d-aia o repet ca un papagal, dar pentru cei vreo 10-15 milioane de imbecili si imbecile, fomisto-retardatzi, mitomano-cleptomani, nu bunastarea mea ma deranjeaza, ci mizeria umana mental-spirituala si sufleteasca care ma/ne inconjoara, si asta in general, despre o multitudine de lucruri, idei si fapte reprobabile, fara nicio conotatie/referire expresa la nenorocitzii aia de popki, biserica si religiile pulii mele...putand sa fim corectzi si ok, ca asa trebuie sa fim... nu ca zice in plm barbosu si tovarasul lui de futut in cur/in ceruri, saint pedro, nu ca zic violatorii de baietzei cu barbitze si futitze negre, ci ca este LEGE, ca asa este moral si corect, asa ca nu te duci in mortzii ma-tii la biserica ca sa te rogi si sa te ajute pula mea si doamne-doamne ca sa furi mai mult sa nu te prinda, ori sa castigi la pacanele, sau sa nu te prinda barba-su lu vecina careia ii rupi pizda cand prostu e la munca .

Dar imbecili/e fomisti ca tine, voi curvele si putorile ordinar-penale mai istetze care profitatzi de barbarzi, sau infractori-bosketari la orice nivel care profita de foamea femeilor, care se apuca de pula doar din foamea de cat mai multzi bani, daca ai mai gasi un strop de empatie emotionala, de umanitate, de onestitate si bun simtz in tine, si nu ma refer ca cacatu mancat in spris de 99% dintre muisti si muiste doar pentru opinia publica si a da bine de okii lumii, ai intelege ca suntem destui de multi, care chiar daca avem de toate, financiar/material, ne sufoca si ne deprima foamea si lipsa de scrupule unor maimutze si giboni ca voi, ca noi astia putini, implinitzi si satisfacutzi cu ceea ce avem dpdv material/financiar, nu traim pe luna, marte, insule virgine sau prin paduri in creierii muntzilor, suntem inconjuratzi si ne lovim zilnic de animale neneorcite ca voi cu fatza umana, care ar fi dispuse la orice nenorocire si compromis spiritual, moral, uman, pentru o pungutza cu 2 bani, sau o muie branzita de bosketar, shofer, puscarias, gabor bubos, pentru o shawarma, mare cu da toate. :(

D-aia o sa va tot fut in gura pe tozi si pe toate, pentru ca sunt constient ca majoriatatea dintre voi suntetzi niste lichele, lepre si lepadaturi, cu sau fara vina vostra, educate de niste familii de cacat, anturaje si bula sociala in care v-atzi (ne)dezvoltat, d-aia, cat ma mai tin scarba viscerala si ficatul, am sa continui sa vorbesc singur ca papagalu, nu doar aici, ci peste tot, si nu pentru voi astia pe putzin 10 milioane de muisti si muiste distrusi/e iremediabil, dar mai exista tineretul, fara nicio conotatie sexuala, tineret care inca mai reprezinta unica sperantza si o sansa la un viitor mai bun in tara asta, care daca va continua sa traiasca in cultura si mentalitatea vostra de animale nenorocite, mai nenorocite si mai salbatice, mai turbate, chiar si decat alea din junglele virgine, chiar ca nu mai exista niciun viitor in tara asta. :(

Nu v-a mai fi oja, rujuri, parfumuri, haudiuri si bemeveuri, coafor si pula mea, va fi africa, sau mai rau rusia, exclusiv vodca si droguri ieftine, populatzie de sclavi si zombi umili, sau daca nu, glontzul in cap.

Dar cum sa-i spui/explici prostului/imbecilului ca daca azi este lasat sa fure un carnat, shaiba, shurub, caramida, chifla sau proastei ca azi este lasata si poate sa suga pula fara taxe si fara consecintze, ca copiii lor vor ajunge niste imbecili fix si exact ca ei, si vor muri cu totzii in chinuri pe strazi in frig si de foame inainte de vreme, neavand niciun viitor ???

https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc

Sugi pula!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

La o pauza si-o cafea de seara (mda, uneori mai "comit" si cate una de-asta, cand am mult de lucru), am avut o curiozitate morbida pentru putina statistica.

Nu garantez ca am numarat 100% corect, dar in principiu, incepand de ieri intr-o vreme (deci in mai putin de 48 de ore), Ines a facut referire de 33 (treizecisitrei) de ori la notiunea de "poze/texte false / fake / inselatorie" care nu o deranjeaza cu absolut nimic, n-o preocupa, doar a vrut sa constate.

In acelasi interval de timp, a mai precizat de 11 (unsprezece) ori ca "gata, de acum renunta / n-o mai intereseaza / a incheiat discutia / case closed / la revedere" etc.

Eu propun, pt simplificare, sa incuviintam. Da, dom'le, asa e, bravo, ai dreptate, ai deconspirat La Piovra de pe forum si ne-ai aratat lumina Adevarului. Asa e cum zici tu, fata vrea sa insele, de aia pune pozele respective, huoo Georgiana, bravo Ines. Da-ne pace noua, astora care am incercat sa-ti explicam altceva, suntem tampiti. Baga niste poze cu citate motivationale subliniate in carti (preferabil Osho). A, si te imploram in genunchi (tot forumul in cor) sa nu mai pui si tu poze cu vedete pe threadul tau (n-am avut curiozitatea sa ma uit, da' vad ca zici ca asa faci mai nou), ci sa revii asupra deciziei si sa ne incanti in continuare cu pozele tale reale si divine.

Sa speram ca, astfel, macar o calmam pe Ines si-om avea si noi liniste.

In ce o priveste pe Georgiana... well, cine vrea / are in plan sa o viziteze (cazu' meu, de exemplu), oricum o va face mai devreme sau mai tarziu, indiferent ce scrie aici.

Pentru cine a vizitat-o deja... nu mai conteaza ce scrie, s-a lamurit prin experienta directa.

Iar cei ce nu erau hotarati daca sa o caute sau nu... sunt sanse mari s-o fi trecut pe lista "de vizitat", daca nu de altceva, macar sa vada de ce atata tam-tam pe threadul asta :)Asadar, aparent, nimeni nu pierde. Nici macar Motanul, in ce priveste nevoia de scandal pt trafic, caci cu siguranta se va gasi imediat un alt "bai", ca sa continue paruiala... ;) Scuzati "nuvela". Stiu ca scriu mult, de ani de zile incerc sa lucrez la treaba asta... :blushing2

Asa este, Ines, esti mult mai frumoasa si mult mai inteligenta decat Georgiana, care vrea sa ne insele cu poze si texte false - precum singura ai remarcat de 2 ori pe aceasta pagina si (as of this moment) de 35 (treizecisicinci) de ori in ultimele 48 de ore... desi stim ca nu te deranjeaza lucrul asta, numa' zici.

Frumusetea naturala ti se vede din pozele pe care, spre vesnica noastra durere, te-ai decis sa nu le mai postezi (speram din suflet sa te razgandesti).

Inteligenta ta razbate din modul cum scrii. La fiecare postare de-a ta, ne minunam toti, ce izvor de intelepciune avem printre noi.

Toti te sustinem si-ti dam dreptate, toti credem in recenziile tale, toate 100% reale si facute de membri credibili.

Acestea fiind zise, te rugam... nu zici a 12-a (doisprezecea) oara in 2 zile, "case closed" si ca-ti bagi picioarele in noi, dandu-ne (odata, in pwla lu' Aladdin) pace??

Misss-kineee, lua-ti-as borderou', ruju de la gura pa pula, shervetu de pa mana, papionu si ghiridonu in carici, si baga-mi-as/slobozi-mi-as pula in/pe farfuriile si in paharele tale, iar dormi cu vreo pula de philipak in tine, ori esti javra/catzelu de paza al haznalei asteia sau nu, tot io sa-tzi arat, io-te la the(ca)cat familistu si muncitoru, ocupatu si plm, de vreo saptamana ii numara/contorizeaza, nu postarile ci cuvintele din postari si de cate ori le-a folosit, lu travestitu ala aurolac-psihopato-taliban de inesis/isis, nepoata lu nutzi ceasca si verishoara lu nutzi udrea, umlute de sperma carata de vreo musca de prin afganistan din polutiile lu bin laden d-acu treijjj da ani, o kiomaplie, de plastic si tot stamba, cu 3 clase de scoala facuta la faurei/plescoi, de dooj, 30-50 de cuvinte repetate, pai cioara aia oligofren-taximetrista de garide wannabe de oly care imi numara cuvintele din postari cu word-corectoru'/indexu', ca altfel 99% dintre imbeciilii prezenti aici nu-s in stare sa scrie, era mic copil, pai atunci pot sa-mi bag pula in sufletu, viatza, mortzii, ranitzii vii si copiii lui de familist, care zice ca mai arunca si el un oki shasiu asa din an in paste, cand nenorocitu, a ajuns deja sa numere si sa indexeze, nu postari intregi, ci cuvintele din zeci de postari ???

Link spre comentariu
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö

Misss-kineee, lua-ti-as borderou', ruju de la gura pa pula, shervetu de pa mana, papionu si ghiridonu in carici, si baga-mi-as/slobozi-mi-as pula in/pe farfuriile si in paharele tale, iar dormi cu vreo pula de philipak in tine, ori esti javra/catzelu de paza al haznalei asteia sau nu, tot io sa-tzi arat, io-te la the(ca)cat familistu si muncitoru, ocupatu si plm, de vreo saptamana ii numara/contorizeaza, nu postarile ci cuvintele din postari si de cate ori le-a folosit, lu travestitu ala aurolac-psihopato-taliban de inesis/isis, nepoata lu nutzi ceasca si verishoara lu nutzi udrea, umlute de sperma carata de vreo musca de prin afganistan din polutiile lu bin laden d-acu treijjj da ani, o kiomaplie, de plastic si tot stamba, cu 3 clase de scoala facuta la faurei/plescoi, de dooj, 30-50 de cuvinte repetate, pai cioara aia oligofren-taximetrista de garide wannabe de oly care imi numara cuvintele din postari cu word-corectoru'/indexu', ca altfel 99% dintre imbeciilii prezenti aici nu-s in stare sa scrie, era mic copil, pai atunci pot sa-mi bag pula in sufletu, viatza, mortzii, ranitzii vii si copiii lui de familist, care zice ca mai arunca si el un oki shasiu asa din an in paste, cand nenorocitu, a ajuns deja sa numere si sa indexeze, nu postari intregi, ci cuvintele din zeci de postari ???

https://www.youtube.com/watch?v=jjvC-MyCvoE

Asa e, Vasile.

Link spre comentariu

Spre deosebire de tine , eu citesc studii si cărți de psihologie pentru că vreau să înțeleg fiecare latură a naturii umane !

Nu sunt nici traumatizată ,nici frustrată si nici consumatoare de nimic așa că nu știu care dintre noi are probleme !

Ce faci fah, bulanjiule, faptul ca potzi sa debitetzi 3 cacatzi din taste si 2 din creere, crezi ca te face fiintza rationala, ca sa si intelegi ceea ce citesti, ca sa discerni cacatu si zacusca literara, de realitate si ratzional ???

99% din populația lumii e bisexuala ,dar majoritatea își reprima dorințele din ,,n" motive : familie, prieteni ,frustrare , societatea în care trăim , etc...

Zii sa moara ma-ta, maimutza aia baragladina ciokista, cioara de coviltir, carutza, cort si de centura pe unde o fi  facut ma-ta luna de miere cu tac-tu, alt ciokist/(il faceam/numeam muist, dar nu merge, ca ciorile au cioc, deci sunt ciokisti), tiristii si taximetristii, care te-a avortat/abandonat la tomberon, asta dupa ce ti-o fi dat tac-tu o muie la maxim 4-5 ore de cand te-a cacat ma-ta pe pizda,dar iar is in dubii, ca ciorile ca voi se nasc din oo, nu fatate pe pizda ci cacate/ouate pa cur, plm sa ma exprim totusi civilizat, de la nastere, ca daca nu va taiau/inchideau doctorii meghele cordonul/carnatu ombilical rapid, va futea bosketaru ala de tac-tu si in matz/caltabosh pe amandoo.
   Sa avem incredere in ce zice/mamanca cacat acilea mama omida cu doo clase, si 5 mii de kilometri da belita luata prin toate gaurile si porii corpului, de foca esuata/maimutza imbecil-salbatica, ca toti suntem bulanjii si lesbiene, numa ca nu recunostem, aaaa, pai baga-mi-as pula in morzii vostri de aratari/animale cu fatza umana, ca ajung din cauza voastra dupa 40 de ani sa fut in cur, popki si pula mea politzisti/militzieni= gabori infectzi, doar da ciuda, de draci si plus ca sunt mai ieftini, ca zdrentzele/ebola cu pizda, de o 100 de coco futzi o zdreantza cu kasketa sau un **spam editat** cu barbitza si fusta neagra, o saptamana intreaga, nu o ora sau o noapte, cunoscatorii-obsedatzii de mine si psihopatzii stiu despre ce vorbesc. :D

• Like 1
Link spre comentariu

Ce faci fah, bulanjiule, faptul ca potzi sa debitetzi 3 cacatzi din taste si 2 din creere, crezi ca te face fiintza rationala, ca sa si intelegi ceea ce citesti, ca sa discerni cacatu si zacusca literara, de realitate si ratzional ???

Zii sa moara ma-ta, maimutza aia baragladina ciokista, cioara de coviltir, carutza, cort si de centura pe unde o fi  facut ma-ta luna de miere cu tac-tu, alt ciokist/(il faceam/numeam muist, dar nu merge, ca ciorile au cioc, deci sunt ciokisti), tiristii si taximetristii, care te-a avortat/abandonat la tomberon, asta dupa ce ti-o fi dat tac-tu o muie la maxim 4-5 ore de cand te-a cacat ma-ta pe pizda,dar iar is in dubii, ca ciorile ca voi se nasc din oo, nu fatate pe pizda ci cacate/ouate pa cur, plm sa ma exprim totusi civilizat, de la nastere, ca daca nu va taiau/inchideau doctorii meghele cordonul/carnatu ombilical rapid, va futea bosketaru ala de tac-tu si in matz/caltabosh pe amandoo.

Sa avem incredere in ce zice/mamanca cacat acilea mama omida cu doo clase, si 5 mii de kilometri da belita luata prin toate gaurile si porii corpului, de foca esuata/maimutza imbecil-salbatica, ca toti suntem bulanjii si lesbiene, numa ca nu recunostem, aaaa, pai baga-mi-as pula in morzii vostri de aratari/animale cu fatza umana, ca ajung din cauza voastra dupa 40 de ani sa fut in cur, popki si pula mea politzisti/militzieni= gabori infectzi, doar da ciuda, de draci si plus ca sunt mai ieftini, ca zdrentzele/ebola cu pizda, de o 100 de coco futzi o zdreantza cu kasketa sau un **spam editat** cu barbitza si fusta neagra, o saptamana intreaga, nu o ora sau o noapte, cunoscatorii-obsedatzii de mine si psihopatzii stiu despre ce vorbesc. :D

https://www.youtube.com/watch?v=xtvZnteTTFM

Azi pe ce ești? Pe cocaină murată, sau oe praf de copt?
  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

boss, am zis eu ca nu votez? NU! am zis eu ca votez anti-ue? NU! atunci de unde plm razmerita asta a ta cu mine in vant? evident ca, prin comparatie, teoretic ne e mai bine in Europa occidentala decat in partea ailalta,doar ca eu m-am referit la altceva si detaliez.sa nu uitam problema noastra, cea eterna: am fost, suntem si vom fi o tara mica! cu capul plecat in fata celor care ne conduc, indiferent care-s aia si aservita occidentului. de ce? fiindca n-am avut niciodata oua si ne nastem fara oua!  

paradoxal, ne uneste ura, misto-ul, hahaiala si finalmente indiferenta! atat fata de semenul nostru cat si fata de tara in care traim! trasaturi pe care le speculeaza atat astia de la guvernare cat si ceilalti din exterior! avem vocatia looser-ului, care se distreaza permanent si-l doare-n pl pe marginea apocalipsei, iar sfarsitul, nu ca e iminent, it's happening before our very eyes...n-avem, decat pe hartie, doctrina de stanga sau de dreapta! curvisme care suporta reglaje in functie de timpuri, cu spoiala de stanga, centru dreapta, draci-laci....niste unii care au mai fost, care-s aceleasi figuri sau clone ale lor, penali, semi-penali, cu potentiali de penali, cu fix aceleasi interese, previzibile. iar cine are alte idei, nu e lasat sa traiasca politic sau marginalizat, fiindca asta e climatul si astea sunt apele!

in esenta, nimeni (de 30 de ani si-au tot mutat curu!) nu vrea echilibru politic, economic, social, sanatate, educational! adica aspectele care pot contribui, concret, la binele cetateanului de rand! si al tarii, in esenta! starea de confuzie generalizata, pe toate palierele, ii avantajeaza atat pe cei care ne conduc, cat si pe cei din afara care ne pot manipula si mai bine! respectiv sa "cumpere" tot ce se mai poate si in esenta sa ne aserveasca si indatoreze si mai mult decat in momentul de fata!

so, avand in vedere ultimele 3 decenii si ce dracu se intampla acum in Romania, ce argumente as avea sa cred ca urmatorii alesi vor fi mai buni? hmmm? sa le dam o sansa, nu? sa credem ca poate va fi mai bine, nu? ca daca e sa ne ardem, macar sa ne ardem cu unii care "pun la dedicatii" piesa pro-ue, nu ailalta, nu? ca asa, poate, teapa va fi mai suportabila la o adica, nu? si constiinta ne va dormi mai bine? poate ca da! poate ca da...in dulcele stil mazochist!

politica e o curva, doar ca-s curve si curve, nu-i asa? unele mai ieftine, mai tepare si altele mai RAFINATE! u know what i mean? hai s-o recunoastem: in ultimii 30 de ani am luat o muie cam ieftina, chiar daca printre degetele le-au mai scapat niste firimituri care ne-au bucurat, sporadic, papilele gustative...

asa ca, iarta-ma, dragul meu, dar nu am motive sa cred ca urmatorii vor fi mai buni, decat printr-o minune, dar ce pacat e ca sunt sceptic! :)so, nu am motive sa cred ca voi vedea cu ochii mei "schimbarea profunda" in tara mea! si asta si din cauza mea, a ta, a noastra, a tuturor! poate ca atat meritam! vb aia, poporul isi merita conducatorii! 

peace my friend...

Tu a cui clona bolsevic comunista, mai esti si tu, ma parlitule muisto-diversionist, aduci a curistii aia securisti din garda veke de deeper, picon, lopix, the(ca)cat,bolovani, katrani, deceiver, stalingrad si restul mortzilor lor/vostri de paduki, viermi si parazitzi parlitzi demagogi, care doar de cacat divesionist sunt pun, in rest-pula, tot cu diversiuni d-astea de 2 bani umblatzi, ma muistilor nenorocitzi ???
  Cum mortzii vostri putetzi spune ca sculametul pro european ie totuna cu sida, canceru, buba neagra/ciuma rosie pro sovietic-africana si restul dictaturilor bananiere ??? ...tari unde daca visezi la democratzie, demnitate umana, libertatea cuvantului, ai noroc daca putrezesti in puscarie si nu mai rapid cu un glontz in cap ???
  Chiar daca totzi gaozarii, parazitzii, leprele si likelele, mananca cacat despre faptul ca politica este o curva, o diversiune de cacat, ca sa arunce cu cacat in totzi, sa omogenizeze, generalizeze si sa aplatizeze cacatul, doar imbecil, infractor sau rau intentionat trebuie sa fii, ca sa potzi gasi termen de comparatzie in politica cu viermii si sobolanii aia rosii din partidul bubei negre, aka psd, aka usd, aka pdsr, aka fsn, aka mortzii lor de cate ori shi-au skimbat doar paru/blana in ultimii 3 decenii, dar nu si naravul, o asociatie de infractori dedicatzi, grupare infractional-organizata in care singurele atribute/calitatzi de aderare la haznaua aia de partid au fost mitomania, cleptomania si talharirea bunului/avutului public, unde totzi sculer matritzerii, lautarii, shoferii, leprele, likelele, infractorii si recidivistii analfabetzi, cu shagune si haretzi facute la ff si la batranetze, au aderat.

...manca-v-ar viermii de infractori, viermi si imbecili fomisti, de putori ordinare care atzi, votatzi si vetzi vota cu buba neagra/ciuma rosie...cu ce plm de parazitzi bolshevico-diversionisti si mizerii/fecaloame umane, imi stric io fenshuiu de weekend.

Hai Simooo ! :D
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru
Reputație: 0

Marinare, salutare! ...Iarta-ma ca intervin! ...Cu tot respectul! Sa traiesti!

Ce parere ai despre faptul ca vreau sa ma pis pe nasul tau?

Te rog mult, cu spatii intre fraze.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Ard de nerabdare! Simt ca deja a incins marinaru' Notepad-ul si s-au scris, fara word-warp, primele 5-6 mii de cuvinte.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator jack k

Parcă numai aici sunt hoți, sunt și acolo, la UE. S-au făcut niște verificări, doar "niște", și s-au speriat, la cât se fură și acolo. Doar nu degeaba țin rapoartele alea, de două mandate, sub cheie.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus

Parcă numai aici sunt hoți, sunt și acolo, la UE. S-au făcut niște verificări, doar "niște", și s-au speriat, la cât se fură și acolo. Doar nu degeaba țin rapoartele alea, de două mandate, sub cheie.

Furăciunea este tipica umanoizilor, si nu unei anumite nații. 

Dar asta nu înseamnă ca trebuie sa încetăm s-o condamnam. 

:snap

Link spre comentariu
Reputație: 1093
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu stiu ce dracu' fumeaza marinarul tembel, da' e incins rau ! Saracu' ... inca ma distreaza cu urletele lui , da' uneori asa-mi vine sa-i bag pula pe gat !!! 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica

Stai linistit, nu cred ca esti pe lista scurta, iar cei care sunt stiu ce-i acolo

Apropo, ce faci Joia?

Sorry va bagam la loc de frunte, acolo unde va este locul, la panoul de onoare, merituosi si mandrie, pa topicul cu ciorile, plus ala de la sect 3 alba...neagra(mai mult neagra), circu globus cu ciori, scatii si sticletzi stricatzi, numa' ca sekestratul ala in portagaz rozbombon(usturandu-l curul de la directivele shafilor/securistilor) mi-a inchis aproape toate topicele, asta scapand, pana maine. din tot kilometru ala din titlul topicului, voi astia nascuti pa cur in craca in copac, maxim puteti fi incadrati la sifonari si muisti, plm, india, si catzi rusi, kazaci si tatari v-au mai futut /violat ca sa fim mai precsi, in cur, pa drumul ala prin stepa rusa de .5 mii de km, de atzi ajuns atat de sonatzi aici de terorizati toata europa cu salbaticia voastra :D 
   Ciorex/bic.c/day.wc/walker, de ce nu ma invitati si pe mine joi, nu conteaza unde, 'misencarland', vin si la voi la palat/hazna la glina, plus ca vin si cu cado, cusca/plasa de prins grauri, cum e stavridu' marinat la borcan, asa si cu graurii in tigaie/ciulama, te lingi pa cosor si adiacente, bine acum in cazu' vostru doar pa pene/ciocuri, ca adiacente-pula :D, so, cine plm nu stie ca ciulamaua de grauri e moartea/maestria gastronomiei. :D
   O sa facem o petrecere de... Vis. :D
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...