Sari la conținut

TOP:0754939841 Hey

emamasaj

Postări Recomandate

Salutare,

Trebuie să recunosc că nu prea am postat desi sunt un membru vechi si am uzat de informațiile postate de voi.

Eu sunt un client care utilizeaza cu preponderenta serviciile de masaj ( NP.Orange si Călărași) dar de vreun an sunt intr o continua cautare si rar mai gasesc ceva ce sa imi ascuta simturile.

Ema este o companie placuta ( un pic cam distanta desi nu se vede zidul subțire care il așează intre ea si client). Din discuții am inteles de ce

Un alt minus este programul haotic pe care il are. Am inteles si lucrul asta.

Si acum notele ( sa respectăm formatul).

Masaj 9 stie sa atingă zonele sensibile ( se vede ca are experinta).

OP: 8.5 corect executat si cu atentie prin împrejurimi.

NP: 9. Mi as fi dorit sa fie mai flexibila desi a reușit să ma obosească bine de tot.

FK: nu il pot nota ca nu a existat, dar cred ca pe masura ce te cunoaste poate iesi ceva fain.

Anal. Nu am întrebat desi fundul ala este destul de apetisant. Eu am fost refuzat de multe ori asa ca am renuntat sa mai intreb.

Per total, merita sa ramana la top.

G.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:New York

Buna seara!Luni la ora 9 dimineata voi ajunge in locatie.Sper ca toata lumea este bine.Un weekend placut va doresc!Pentru programari puteti lasa si sms in caz ca nu raspund la telefon.Pupici!

Poate faci si un update la servicii/preturi dupa starea asta de urgenta :)

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi

Buna, mai este valabil numarul de telefon din titlul anuntului sau nu? Multumesc

Buna,este valabil,astazi a fost o problema la ap cu centrala si am decis sa nu mai incurc pe nimeni pana se rezolva.😘
Link spre comentariu

Buna seara!Maine voi fi in locatie de la ora 10.Daca doriti programare si nu raspund la telefon lasati sms daca pot reveni eu cu apel.Nu va pot suna sau lasa sms daca vad apelul tarziu.🤗😘

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua,

Am sunat, dat mesaj...nici un raspuns...probabil agenta domnitei este plina si nu mai are nevoie de clienti...

Recenziile ei pozitive si faptul ca este in top m-au facut sa incerc, dar probabil o sa ma las pagubas...(probabil un discount m-ar face iarasi interesat sa vad ce am ratat)...

Link spre comentariu

Buna ziua,

Am sunat, dat mesaj...nici un raspuns...probabil agenta domnitei este plina si nu mai are nevoie de clienti...

Recenziile ei pozitive si faptul ca este in top m-au facut sa incerc, dar probabil o sa ma las pagubas...(probabil un discount m-ar face iarasi interesat sa vad ce am ratat)...

In primul rand nu stiu cand ati sunat dvs sau ati dat sms,puteti sa verificati nr de telefon mai bine.In al doilea rand,verificati putin cand am anuntat eu ca sunt in locatie ultima oara,am spus cumva ca sunt sambata sau duminica?Si in al treilea rand,daca ar fi sa fac discount,de el ar beneficia doar clientii fideli.O zi buna!
Link spre comentariu

In primul rand nu stiu cand ati sunat dvs sau ati dat sms,puteti sa verificati nr de telefon mai bine.In al doilea rand,verificati putin cand am anuntat eu ca sunt in locatie ultima oara,am spus cumva ca sunt sambata sau duminica?Si in al treilea rand,daca ar fi sa fac discount,de el ar beneficia doar clientii fideli.O zi buna!

Buna,

Am sunat si dat sms in ziua cand era anuntata prezenta in locatie.Am postat duminica dar mesajul a fost pe 9..iar cu fidelitatea e greu cat timp la tel si mesaje nu se raspunde....in fine nu are rost pentru o polemica, se pare ca astrele nu se vor alinia pentru noi. Prezenta in top nu este doar un beneficiu(posibil binemeritat pe baza recenziilor si serviciilor oferite) , uneori "obliga"  la o anumita conduita...

Pentru alte chesii putem discuta pe pm sa nu poluam topicul.

O zi frumoasa si tie!

Link spre comentariu

Clar ca individa, chiar daca e la top, este foarte neserioasa in legatura cu apelurile.

Fiind la top, m-as astepta la o mai buna organizare din partea ei, sa aiba macar decenta de a te informa in timp util. Am sunt si eu de multe, multe ori, fara niciun raspuns din partea ei. Urat tare...

Mai are situpeul sa informeze pe nimfomane cand si cum e la "birou". O nesimtitaparerea mea!

Link spre comentariu

Pt cine e topul ala...nu ma tenteaza nici una de acolo.

Nu vad una de "top"....ca si dovada, nimfele astea presteaza in dorul lelii...Ar trebuie sa dispara topul si sa se lupte pt promovare iar..ca observ ca inca exista botisti care cred in "top"...

Clar ca individa, chiar daca e la top, este foarte neserioasa in legatura cu apelurile.

Fiind la top, m-as astepta la o mai buna organizare din partea ei, sa aiba macar decenta de a te informa in timp util. Am sunt si eu de multe, multe ori, fara niciun raspuns din partea ei. Urat tare...

Mai are situpeul sa informeze pe nimfomane cand si cum e la "birou". O nesimtitaparerea mea!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...