talibanu Reputație: 9724 Postat Iunie 24, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 24, 2013 Colegilor, eu il propun pe colegul awzse00 ... pentru motivul ca este printre cei mai vechi pe acest forum si doar acum ne-a blagoslovit cu o recenzie, dupa aproape 3 ani. El chiar merita acest titlu, utilizatorul lunii/anului.Sorry ... SOFISTICATULE ! Postarea lui ... aici : https://nimfomane.com/forum/topic/12713-ati-fost-in-saloanele-hotangels/ ultimul post din thread. Si raspunsul meu pe urmatoarea pagina.Total de acord!! si eu il votez pe acest awzse00.
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Iunie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Iunie 25, 2013 Scuze de off-topic:a vazut seria noua din Dallas...nu toti sunt `batrani` ca tine Off, te-ai prins....Betiva de Sue Ellen de pe vremuri e femeie de succes acum. Bine ca n-am copii fara scrupule ca fi-su. M-am uitat la 2 episoade. Mai e inca in vigoare serialul sau l-au taiat din program?? Te pupez, frate Euflo.
stalingrad Reputație: 44 Postat Iunie 25, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 25, 2013 În rarele momente de furie împotriva mea, mama îmi mai şoptea aiurită: eu te-am făcut, eu te omor...Aceste vorbe îmi vin acum în minte când văd panta pe care a apucat topicul de faţă, copilul meu, înţesat săracu' de limbariţă precum stupul de albine.Să încercăm deci a aprinde un felinar în peşteră. Actualul utilizator al lunii a scris testamentul său: moştenitorii sunt clar indicaţi - Cassy şi, în subsidiar, oly.Foştii utilizatori, cu drept de părere, au indicat şi alte nume - GT007 ne şopti că fie dorinel18, fie apuci, iar fratele meu drag magic blue o pomeni pe maseuza_ramona.În ce mă priveşte, având în vedere că n-am primit un răspuns de la împărăţie la petiţia de aici: https://nimfomane.com/forum/topic/11762-care-i-treaba-cu-utilizatorul-lunii/ - nu cred că, în nominalizări, suntem chemaţi a ne orienta după criterii discriminatorii, ci doar după merit (care nu cunoaşte graniţa sexului, trecând adesea şi la femei) şi după bunul nostru simţ.Raportat la aceste aspecte, Cassy este o foarte nimerită opţiune: graţia ei literară nu este întrecută decât de pertinenţa opiniilor sale. Femeia asta depăşeşte hotarul unei curve, trecând în ţara curtezanelor. Puterea ei de a lectura, forţa opiniilor, toate îmbinate cu o formă tipică de eleganţă a stilului o recomandă cu vârf şi îndesat la titlul acesta.Evident, şi celelalte propuneri se recomandă prin oamenii din spatele nick-urilor; mai bine îi cunosc pe cei nominalizaţi de Tirbuşon: energia neabătută a lui Dorinel mă uimeşte de fiecare dată, iar apuci, ungurul meu drag, este dovada ce mi-am produs-o mie însumi că pot adera sufleteşte la acest popor ce ne fu duşman o mie de ani... Moderatori şi mărite Motan, aveţi cuvântul!
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2013 Nenea Stalingrad... Am mai postat o data parerea mea referitor la utilizatorul lunii. Pozitia ta este corecta cel putin din punctul meu de vedere... Discutam aici de membri care contribuie la dezvoltarea si stabilitatea forumului. https://nimfomane.com/forum/topic/12201-desemnare-succesor-utilizatorul-lunii/?p=150747 care facea referire la: https://nimfomane.com/forum/topic/12201-desemnare-succesor-utilizatorul-lunii/?p=150687 Cel mai bine ar fi de dezvoltat cutuma care a fost deja initiata: utilizatorii anteriori sa se puna cap la cap, sa ia in calcul propunerile confratilor si sa propuna noul utilizator al lunii. Noi vom analiza si utilizatorul lunii va fi desemnat. Dupa cum ati vazut si pana acum, nu am avut nici un reject, deci propunerile de aici nu numai ca au fost de bun simt ci si pertinente. Ar fi frumos pentru toti cei care citesc dezbaterile pentru desemnare ca propunerile sa fie si argumentate, avand in vedere ca este un element de respect fata de unii membri si, de asemenea, de respect reciproc. Succes la dezbateri!
skydiver Reputație: 611 Postat Iunie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2013 Oameni ca @Stalingrad ma fac sa-mi para rau ca plec dintre randurile voastre. Marele meu noroc este ca nu-s multi ca el;)Pe cale de consecinta si regretele vor fi mici la incheierea acestui capitol nuit maniacinimfo.
dorinel18 Reputație: 672 Postat Iunie 25, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Iunie 25, 2013 Toata stima celor care s-a gandit la mine si m-au nominalizat (iarasi) utilizatorul lunii. Sunt mandru pentru asta, VA MULTUMESC... probabil sunt cel mai nominalizat E si asta un premiu, un merit. Insa tin sa va anunt ca nu pentru asta ma aflu aici, printre voi, nici vorba. Orice interventie a mea aici am gandit-o a fi utila, a aduce un plus-valoare comunitatii, a ajuta fie si macar unui singur user. Daca ea a ajutat mai multi useri deja a fost o bucurie pentru mine, o satisfactie.Bineinteles am avut si cateva (destule) postari care au deranjat, dar e minunat ca nu au facut-o intr-atat de tare incat sa fiu iarasi banat. Mi-ar parea rau sa plec dintre voi. In ceea ce priveste opinia mea legata de utilizatorul lunii, mi-am expus-o ceva mai devreme (pe acest topic), raman consecvent primelor optiuni. Toate bune.
awzse00 Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2013 Postat Iunie 28, 2013 Multumesc frumos pentru desemnare si ma simt onorat. Nu prea am inteles eu de ce e toata lumea uimita de vechimea mea. Am gasit site-ul pe google si mi-a facut cont. Nu pot sa zic ca am beneficiat prea mult de informatiile dupa el, dar de cand am revenit in tara o ma stradui mai mult.
skydiver Reputație: 611 Postat Iunie 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2013 4 calfe mari,maestri si curvari,la bere venira si se sfatuira,intr-o zi pe inserat,la crasma s-au adunat si au convenit,ca @Nellu76 sa fie urmatoru' Daca si diriguitorii vor,Timisoara sa fie.
gt007 Reputație: 1014 Postat Iunie 29, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 29, 2013 Confirm spusele maestrului Skydiver! Io fusei unul sau una (cum o fi corect , ca nu prea imi vine sa zic una) dintre ...calfe. Deci nellu76 e ...pe tzeava! Asteptam ....confirmarea oficiala!Alooooo Timisoara, se aude?
magic blue Reputație: -409 Postat Iunie 29, 2013 Postat Iunie 29, 2013 Nellu76 are si sustinerea mea.Am avut in vedere faptul ca el este sufletul sectiunii Timisoara, are multe recenzii, manuieste cu pricepere tastatura, are reputatie buna, este activ si la discutii generale, e inteligent, e haios si, din cate am auzit, are o nevasta beton.Asteptam decizia stapanirii.
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2013 Mi se pare o alegere inteleapta. Am pus propunerea la sectiunea moderatorilor
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 29, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 29, 2013 @nellule de la horoscop ti se trage...) bafta in continuare !!!
skydiver Reputație: 611 Postat Iunie 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2013 In caz ca se confirma numirea susnumitului:)) astept datele pentru expedierea printr-o firma de cur ierat. Pana la Timisoara nu ma duc nici daca ma asteapta cu cele mai tari fete,cazare si masa incluse.
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iunie 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Iunie 29, 2013 felicitari nelule chiar meriti si tu aceasta distinctie. desi consider in continuare ca si confratele dorinel18 merita cu prisosinta acest lucru. cine stie poate luna viitoare
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 Tinand cont de semnificatia distinctiei primite, nu o sa pot sa multumesc asa cum se face la Oscar de exemplu: sotiei (nu de alta, dar as ramane holtei), familiei (m-ar renega cu siguranta), prietenilor apropiati (m-ar face curvar-desi aici nu ar gresi foarte tare), echipei din jurul meu (nu e cazul, fac totul in anonimat, doar eu si fata sau fetele), divinitatii (cred ca Dumnezeu are probleme mult mai importante), etc. Cateva mutumiri o sa adresez totusi. In primul rand, le multumesc celor care s-au gandit sa imi acorde aceasta distinctie: membrilor staffului, fostilor "premianti", lui dorinel18 care m-a propus si nu in ultimul rand, ba chiar in primul rand, fetelor. Nu de alta, dar fara ele nu as fi avut despre ce scrie. Sincer, nu pot decat sa ma bucur ca "munca" mea aici a fost apreciata. Sunt convins ca poate involuntar am mai gresit uneori, insa niciodata nu am facut-o cu intentie sau cu interes. Om sunt si nimic din ce este omenesc nu imi este strain. Inclusiv greselile. Inchei spunandu-va ca am cunoscut prin intermediul acestui forum niste oameni extraordinari, mult diferiti de cei din viata mea cotidiana. Pe unii ii cunosc personal, pe altii doar virtual, insa cu totii sunt in opinia mea niste persoane deosebite. Sincer, daca as putea mi-as schimba mare parte din cercul actual de prieteni cu cativa oameni pe care i-am intalnit pe acest forum sau prin intermediul lui. Inca o data multumiri tuturor si sper sa pot ramane cat mai mult alaturi de voi. Nu de alta, dar chiar imi place aici. Si sper ca medalia sa nu atarne mult prea greu de gatul meu.P.S. Nu in ultimul rand le multumesc celor care m-au felicitat.P.S.1 Sper sa nu ma fi grabit cu multumirile. Nu de alta, dar nu vreau sa patesc ca Geoana, seara sa fiu presedinte iar dimineata doar sotul Mihaelei .Nellu76
gt007 Reputație: 1014 Postat Iunie 29, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 29, 2013 Bravo Nelule! Hai ca a fost dragutza asta cu ...Geoana! Sa porti insigna cu .... spor la fete!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 Bravo Nelule! Hai ca a fost dragutza asta cu ...Geoana! Sa porti insigna cu .... spor la fete!Multumesc Gogule! Insa sa asteptam anuntarea rezultatului. Stii cum se spune: nu conteaza cine voteaza, nici macar cine numara voturile, conteaza cine anunta rezultatul.
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 29, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iunie 29, 2013 conteaza cine anunta rezultatul.Eu unul sper sa-l anunte bronx.............. Felicitari Nellutzule,tine-o tot asa...si stii tu....sentimentul e reciproc
Clontosul Reputație: 535 Postat Iunie 29, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 29, 2013 Nellu, eu as zice sa te relaxezi dupa ce ai luat premiul asa ca astept uramatoarea ta recenzie la Jessica...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 Clontosule, chiar asteptam mesajul tau. Nu stiu daca urmatoarea recenzie va fi la Jessica, dar la Tanja sigur va fi. Asa ca, stai pe faza. Numai sa vina Tanja in tara. O sa iti trimit recenzia in P.M. sa fiu sigur ca o citesti.
Clontosul Reputație: 535 Postat Iunie 29, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 29, 2013 Prefer pe forum, nu am PM... Cat de curand voi posta si fotografii de la nunta ta, dupa ce le-am postat de la nunta Sarlotei cu Chris73..
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 Care nunta frate, cea cu Anda? Pai nici nu avu' loc. Dar oricum, le astept cu nerabdare.
stalingrad Reputație: 44 Postat Iunie 29, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 29, 2013 Clontosule, chiar asteptam mesajul tau. Nu stiu daca urmatoarea recenzie va fi la Jessica, dar la Tanja sigur va fi. Asa ca, stai pe faza. Numai sa vina Tanja in tara. O sa iti trimit recenzia in P.M. sa fiu sigur ca o citesti. De asta sunt şi eu interesat, aşa că ţine-mă la curent pe subiect.În altă ordine de idei, vreau să felicit şi eu nu nick-ul nellu76, scriere banală, ci omul din spatele lui, om viu şi fascinant, unul din regretele mele că nu sunt neaoş în capitala Banatului! Meriţi cu prisosinţă acest titlu, de ţi se va acorda.Mulţumesc şi foştilor utilizatori, că mi-au cerut părerea (am dat un răspuns colectiv, sper că a ajuns la toţi)! N-am avut nici o ezitare în a confirma sugestia.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 29, 2013 De asta sunt şi eu interesat, aşa că ţine-mă la curent pe subiect.În altă ordine de idei, vreau să felicit şi eu nu nick-ul nellu76, scriere banală, ci omul din spatele lui, om viu şi fascinant, unul din regretele mele că nu sunt neaoş în capitala Banatului! Meriţi cu prisosinţă acest titlu, de ţi se va acorda.Mulţumesc şi foştilor utilizatori, că mi-au cerut părerea (am dat un răspuns colectiv, sper că a ajuns la toţi)! N-am avut nici o ezitare în a confirma sugestia.Multumesc pentru cuvintele frumoase @Stalingrad. Momentan Tanja e in Düsseldorf dupa care se duce in Hamburg. Cand vine insa in tara, nu o sa o ratez. Cum nu am ratat-o nici pana acum. Nu de alta, dar vreau sa ii fac in ciuda clontosului .P.S. Nu te plange, ca nici cu capitala Ardealului nu mi-e rusine. Cele bune.
oly123 Reputație: 178 Postat Iunie 29, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2013 nelule...daca se confirma si vei fi numit seful nostru pentru urmatoarea luna...fratele nostru,iti platin noi(sper sa fie de acord si prietenii elefanti-nu am vb cu niciunul ) avionul pana la Bucuresti...vino sa iei insigna,ar fi frumos din partea ta,serios vorbesc.Eu am vazut o...este frumoasa rau ...poate data viitoare,ma klasa si pe mine skidiver sa o ating macar ))PS-felicitari anticipate!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum