picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2017 Mersi BOSS, acum poti sa ma banezi linistit. Sper ca in rationamentul care te-a facut sa ma asociezi aceastei faimoase liste, m-ai inclus la 'nebuni' furnizori de oarece trafic si nu la codosi furnizori de gaini, sarmale si malai. Totusi puteai sa ma intrebi si pe mine daca-mi doresc aceasta nominalizare/'distinctie', sa stii ca nu, pentru ca nu-mi place sa fiu asociat cu marea majoritate UL-lilor asupra carora planeaza suspiciunea de complicitate la proxenetism si prostitutie organizata cat si promovarea acestora, in mintea oricarui om sanatos la cap care poate citi printre randuri si a intelege ceea ce se petrece cu adevarat aici. Jelibonul pe care l-am mancat aici in ultimii ani, nu a avut ca scop cautarea aprecierii, ci a fost doar un prilej de a-mi pierde timpul prin exprimarea unor opinii proprii si personale despre subiectele, fenomenele si faptele petrecute si dezbatute aici. Mersi frumos si celor care mi-au 'urat de bine' si probabil imi vor mai ura la modul sincer, chiar si celor care au facut-o doar de complezenta si ipocrit, care ar fi preferat o linie peste nick si nu o confirmare, se stiu ei care. Totusi, tara arde la propriu si baba se piaptana, voua arzandu-va de premii, unde plm sunt deep river-ul si celelalte vuvuzele diversioniste sustinatori ai ciumei rosii, ca o sa ajungem cat de curand TOTI sa sugem pula 'si cu curul si cu gura', MOCA, daca nu chiar violati, si nu doar amaratele prezente sau nu, aici, care macar o fac pentru bani. Sincer, fara niciun spirit de gluma sau de ironie donez premiul, piconului, poate inca unul ii va mai tempera din avantul hiperactiv de flamer si scandalagiu no1 al comunitatii, intelegand si el poate in al 12-lea ceas, ca nu este normal ceea ce face si cum se comporta pe acest forum. Doamne ajuta, JOS GUVERNUL si ALEGERI ANTICIPATE, cu sanctionarea drastica a PSD-ALDE, ca altfel va fi drama nationala. Ți-a placut mă,jelibonu'? Că tot spui tu că îl mănânci de ani de zile pe aici! Hai, stai cumințel pe pătuț, ia bulinele și fă nani! Și visează! Visează că ai 100 de euroi și fuți și tu in sfârșit. Toată noaptea... 3 22
quasim Reputație: 2451 Postat Februarie 1, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Februarie 1, 2017 Dupa ordonante, si asta... Nu credeam ca se poate ceva mai rau, dar... 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 1, 2017 Sunt curios daca iti va multumi (si cum) pentru felicitarile sincere... Este optional , nu tin mortis . Si nu sunt atat de dusmanos precum las uneori sa se intrevada ... nu-mi sta in caracter .Ti-am explicat ca ma detasez destul de usor de site-ul acesta , mai cu seama de anumite "stari de bine" pe care acesta le creeaza uneori quote ...macar imi dau seama la timp cand faci referirea la mine
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 1, 2017 Felicitari Marinello
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Marinare...tu ești Băsescu în persoană...și la discurs politic... e doar o maimuta coborata din copac
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2017 Dupa ordonante, si asta... Nu credeam ca se poate ceva mai rau, dar... Întotdeauna se găsește ceva mai rău. 1 22
relaxed Reputație: 5230 Postat Februarie 1, 2017 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Februarie 1, 2017 Este singurul meu cont aici, dobi, si-asa o sa ramana. 11
xoxo00 Reputație: 516 Postat Februarie 2, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Februarie 2, 2017 fute-v-ar canguru 1
de de pof Reputație: -65 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Bine ma, m-ai prins, eu sunt... ala. 1
de de pof Reputație: -65 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Da' sa-mi spui si mie cine e ala... macar. 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2017 ... marea majoritate UL-lilor asupra carora planeaza suspiciunea de complicitate la proxenetism si prostitutie organizata cat si promovarea acestora... Felicitari, marinare! Ai intrat in "LUMEA BUNA!!!" 2
tulda Reputație: 3736 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 18, 2017 la apă, pe punte sau sub cală 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 18, 2017 Sper ca tot el sa fie si UL-ul lunii urmatoare. Este asa o liniste... 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Luna asta avem si noi un ardelean ,U.L?
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 18, 2017 Luna asta avem si noi un ardelean ,U.L? Poate luna viitoare.Și ar fi bine să fie o doamnă / domnișoarăAi vreo propunere ? 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Poate luna viitoare.Și ar fi bine să fie o doamnă / domnișoarăAi vreo propunere ?Gaby 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 19, 2017 Gaby Nu e rea ideea.Parcă a mai fost.Și, poate, va mai fi... 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Nu e rea ideea.Parcă a mai fost.Și, poate, va mai fi...Eu stiu ca nu a fost
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Eu stiu ca nu a fost A mai fost, dar n-aveai de unde sa stii. Cand a mai fost aleasa UL, tu inca nu erai inscrisa pe forum !!!
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Luna asta avem si noi un ardelean ,U.L? Un ardelean zici ca ti-ai dori ?! Dar un international ce zici dac-ar iesi UL ?!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Un ardelean zici ca ti-ai dori ?! Dar un international ce zici dac-ar iesi UL ?! Sa fie
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 A mai fost, dar n-aveai de unde sa stii. Cand a mai fost aleasa UL, tu inca nu erai inscrisa pe forum !!! Gaby( JustLove) nu a mai fost U.L Niciodata sa nu va mai contraziceți cu mine Uite aici lista cu U.L 2
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 Luna asta adminu' nu mai alege nici un UL 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 19, 2017 Niciodata sa nu va mai contraziceți cu mine Scuze. Credeam că a (mai) fost.Nu te știam așa (bine) documentată :bye 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum