Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

Ca utilizator al acestui forum iti spun ... Nu ai meritat si nu ai sa meriti niciodata aceasta distinctie. In rest, ma retrag, nu intru in polemici cu tine swu sustinatorii tai. Ma bucur cq multa lume este pe aceiasi lungime de unda cu mine si sincer, or sa te cunoasca multi cine esti cu adevarat. Tot binele din lume si simte ... gustul amar al unei victorii rusinoase!

Multumesc!

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Ca utilizator al acestui forum iti spun ... Nu ai meritat si nu ai sa meriti niciodata aceasta distinctie. In rest, ma retrag, nu intru in polemici cu tine swu sustinatorii tai. Ma bucur cq multa lume este pe aceiasi lungime de unda cu mine si sincer, or sa te cunoasca multi cine esti cu adevarat. Tot binele din lume si simte ... gustul amar al unei victorii rusinoase!

Cand e vorba de Amelia vad ca folosesti tastatura veche...

• Like 2
Postat

Sa-i ia cineva rosiile lu' Alex!

• Like 1
  • Minus 8
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1391346897__51840-rvue.gif

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

felicitari amelia..........inca nu am apucat sa te felicit aici :D

Multumesc Robert :D

:slap2 Ohhh,nu din nou!

http://media.giphy.com/media/BQLqLHrVWLH8s/giphy.gif

Felicitari ,din nou,Amelia! :ellao  :ellao  :ellao

Multumesc Basz

• Oras:Bucuresti
Postat

O singura concluzie pot trage de aici:constantenii merg pina in pinzele albe pentru a dovedi cat sint de gentelmani.Felicitari dragilor,ma bucur ca vara petrec mult timp in compania voastra.

Aleeeeeeeeeex,taci in pula mea din... tastatura.

Gabriel,felicitari

PS  :laugh2 auziti,nevasta-mea ma intreaba daca am voie sa folosesc pula.Daca e folosita necorespunzator va rog sa o ...stergeti :laugh2

• Like 3
Postat

O singura concluzie pot trage de aici:constantenii merg pina in pinzele albe pentru a dovedi cat sint de gentelmani.Felicitari dragilor,ma bucur ca vara petrec mult timp in compania voastra.

Aleeeeeeeeeex,taci in pula mea din... tastatura.

Gabriel,felicitari

PS  :laugh2 auziti,nevasta-mea ma intreaba daca am voie sa folosesc pula.Daca e folosita necorespunzator va rog sa o ...stergeti :laugh2

Dragule eu treaba mi-am facut-o. Ai 801 de topice pe care sa iti faci de cap la vara si vreo 60 de handralai sa-ti tina de urat.  :laugh2  :laugh2  Dar grija mare ca unii pot fi cam perversi si tu inca esti regele cururilor  :laugh2  :laugh2  Deci asa cum spune sotioara la vara sa folosesti pula cu succes si corespunzator. :laugh2

P.S. Retrag ai doar 800 de topice ca unul e pentru limbi si dupa cum se stie tu nu ai voie  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Cand a fost propusa Ancuta (Sexything) pentru utilizatorul lunii au sarit toti de cur in sus(si ea chiar merita distinctia asta, nu mai argumentez de ce pentru ca se stie)... acum cand a fost propusa Amelia vad ca va convine si nu va mai atacati...

• Like 3
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

post-105104-0-32760100-1391364763_thumb.jpg

Felicitari Amelia. Esti cea mai buna luna asta !   :*

MK...nu te mai ambala.Cand a fost propusa cassy si ancuta...utilizatorul luni in mintea noastra insemna altceva

.Stii bine ca am stat o luna pe margine din cauza asta.Acum nu pot decat sa felicit pe utilizatorul lunii.

PS. In doua, cinci, sapte luni...utilizatorul lunii va fi...nimic.Nu va mai baga nimeni de seama nici macar ca se mai acorda acest titlu.De ce ?Aveti raspunsuri chia in discutiile purtate aici pe topic.

• Like 2
Postat

Cand a fost propusa Ancuta (Sexything) pentru utilizatorul lunii au sarit toti de cur in sus(si ea chiar merita distinctia asta, nu mai argumentez de ce pentru ca se stie)... acum cand a fost propusa Amelia vad ca va convine si nu va mai atacati...

cand a fost propusa ancuta, daca as fi avut dreptul sa argumentez ptr ca din cate am inteles eu votarea apartine celor care au detinut in trecut titlul, as fi votat pentru ea 100%. consider ca o alternanta fete/baieti este benefica. titlul este de "utilizatorul lunii" si nu distinge intre sexe! te asigur ca amelia nu a convenit si chiar au fost suficienti cei care s-au atacat! incep sa cred ca poate este de preferat sa nu mai existe acest titlu onorific ptr ca nu este decat un alt prilej ptr a ne manifesta animozitatile! nu stiu daca sunt intru totul de acord cu oly, cumva argumentul lui imi spune ca in trecut acest titlu a reprezentat ceva si nu se mai regaseste. aici am eu o mica problema care vine impotriva ideii generalizate de cei ce au plecat, sau au fost banati, ca totul va fi praf si pulbere dupa ei. iata ca nimic nu este praf si pulbere, ba chiar acest forum creste! nu mai este ce a fost candva, dar nici noi nu mai suntem ce am fost candva!!!

• Like 2
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

.Stii bine ca am stat o luna pe margine din cauza asta.Acum nu pot decat sa felicit pe utilizatorul lunii.

Ma bucur ca nu ai intrat in greva... desi mi-a trecut prin minte: of, Oly iar se retrage :(

Postat

Ma bucur ca nu ai itnrat in greva... desi mi-a trecut prin minte: of, Oly iar se retrage :(

Multe s-au schimbat de atunci.Atunci vedeam altfel forumul.

De exemplu il vedeam ca pe un magazin de specialitate.

Acum il vad ca pe un magazin universal.Nu stiu daca intelegi ce vreau sa explic...

PS. sa fii convinsa ca o sa mai ma retrag de vreo cateva ori  :))) 

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

...

Gabriel,felicitari

...

Pst pst... nu pe Amelia trebuia s-o feliciti? 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Multumesc Oly ( ghindele alea imi par cunoscute) :D

Uhuuu! Si mie! Noi le zicem alune :D

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Multumesc Oly ( ghindele alea imi par cunoscute) :D

Sunt alune...doar ti-am spus. Daca vrei, o poti sparge sa o papi si sa te si convingi, dar vreau cojile inapoi:))))

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Oly, offtopicul impingea de la spate pe toate fronturile, lumea dorea comunicarea asta.

Tu cand te asezi la masa cu amicii subiectele nu sunt variate? Fiecare doreste sa spuna cate ceva, nu? Ca se mai intampla sa se mai imbete cate unul asta e.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...