trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 1, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Iulie 1, 2014 Intreaba-l pe Sangre, el o cauta ultimul :laugh2 S-o fi indragostit unul de ea si nu vrea s-o imparta cu nimeni.Cin' sa fie? @Guy fawkes :bye
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 1, 2014 Postat Iulie 1, 2014 pisicuts, on 01 Jul 2014 - 12:14, said:ai gresit versurile, sunt de la alta melodie, nu a lui florin salam Am vrut sa-ti testez vigilenta.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 1, 2014 Cum intra in posesia medaliei? Kuza a apucat sa puna mana pe ea? Medalia inca este in Constanta....dar nu e in posesia mea. Nici eu n-am vazut-o. 1
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 1, 2014 Mie mi-e frica sa-l felicit. Daca il pierdem si pe asta, ramanem in curu gol ) 1
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 1, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Iulie 1, 2014 Medalia inca este in Constanta....dar nu e in posesia mea. Nici eu n-am vazut-o.Stiam ca sunt baieti salon pe acolo, sper ca nu i-ati imprumutat-o lui Sofi...
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iulie 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iulie 1, 2014 Congrats Guy Fawkes!! Great job with your activity here. Let's drink a beer!! http://1.bp.blogspot.com/-XKf27Z7Ff2c/T4K9hI6kd4I/AAAAAAAACB4/INbAFQDKH8g/s400/beer_girls.jpg I choose the blonde girl from the right side. But Laura Popescu (the little firefly) still remains one of the sweetest girls that I've met in my life!!
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 1, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 1, 2014 Congrats,Guy Fawkes!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2014 Congrats Guy!
afriq reloaded Reputație: 59 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Iulie 2, 2014 Kudos to you Guy! 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 congrats Big Guy!!! ptr cei care doresc sa stie, medalia e la mine!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 Stiam ca sunt baieti salon pe acolo, sper ca nu i-ati imprumutat-o lui Sofi... Cum de ai ghicit ? Ne-a spus ca are intalnire cu Picon si ne-am gandit ca in felul acesta ajunge mai repede la Bucuresti.
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 2, 2014 Felicitari...desi habar nu am cine este, de unde este si, mai ales, daca are habar cu ce se maninca limbutza asta româna...cred ca nu a intrat si nu a punctat niciodata pe sectiunea Braila sau Galati...ori la alte orase...sa aibe o activitate remarcabila pentru care sa fie desemnat utilizator al lunii...in fine...pentru ca el are alte zone de interese... 5 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2014 Hmmm…A guy speaking English gets a recognition on a Romanian site… You must have done something to earn it…Congratulations and keep it just the same!
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 2, 2014 Eu as propune Administratorului sa faca si o versiune in limba engleza, si una in limba franceza si una in limba italiana a siteului...pentru toti vorbitorii de limbi din astea ciripitoare...Eu nu am remarcat nicio recenzie pina acum de-a lu nenea asta...Guy...si nici nu m-ar fi interesat...suntem in Romania doar 4 1
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 2, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Iulie 2, 2014 ptr cei care doresc sa stie, medalia e la mine!M-am linistit. Daca nu sunt prea indiscret, ce faci cu ea? Lui g2br13l de ce nu i-o dai?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2014 Chiar si cu suparare...Traim in Romania, tara in care lumea in loc sa se bucure pentru cineva, se oftica...E ca in bancul ala cu dracul la pazit ceaunul cu smoala...Era slab si terminat cand era la jidani, aia urcau unul peste altul si trebuia sa-i bage inapoi tot timpul...La ceaunul cu romani, dracul era ca in vacanta, astia cum dadea unul sa iasa... il trageau de picioare inapoi...Traim in Romania!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 M-am linistit.Daca nu sunt prea indiscret, ce faci cu ea? Lui g2br13l de ce nu i-o dai? Sper ca despre insigna vorbeai....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 Chiar si cu suparare...Traim in Romania, tara in care lumea in loc sa se bucure pentru cineva, se oftica...E ca in bancul ala cu dracul la pazit ceaunul cu smoala...Era slab si terminat cand era la jidani, aia urcau unul peste altul si trebuia sa-i bage inapoi tot timpul...La ceaunul cu romani, dracul era ca in vacanta, astia cum dadea unul sa iasa... il trageau de picioare inapoi...Traim in Romania! La ceaunul cu moldoveni era o liniste desavarsita.... erau cu toti plecati prin alte tari 2
laura popescu Reputație: 3807 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2014 Babyyy 1
guy fawkes Reputație: 872 Postat Iulie 2, 2014 Postat Iulie 2, 2014 Te pup laura , thanks for your support !
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 2, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Iulie 2, 2014 Sper ca despre insigna vorbeai.... Bineinteles, aia cu pufuleti. @n-am.ce.face.acum, Parcă ai fi "ingineră". 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2014 La fel de dusa sau la fel de greu de inteles? Gabi, aia cu moldovenii a fost buna! La ciaunul cu masochisti au instalat cale ferata pentru ca tot cereau sa le aduca mai multe lemne de foc!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 Alaturarea " Pufuleti - Johnholmes " ma duce cu gandul la cateva luni in urma cand consumul de branza crescuse pe cap de utilizator al site-ului P.S. De aceea, recomand consumul responsabil de .... pufuleti cu branza Bineinteles, aia cu pufuleti. @n-am.ce.face.acum, Parcă ai fi "ingineră".
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 La fel de dusa sau la fel de greu de inteles? Gabi, aia cu moldovenii a fost buna! La ciaunul cu masochisti au instalat cale ferata pentru ca tot cereau sa le aduca mai multe lemne de foc! Prin asimilare , ma consider si eu moldovean.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2014 Si eu tin gestiunea la lemne de foc... Am plecat, imi pare bine ca ai ramas cu acelasi simt al umorului...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum