Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:B.
Postat

intrecerea este intre siana si randunica

In cazul asta e nevoie de-un examen toxicologic pt Siana, respectiv semnaturile vecinilor (sus, jos si lateral) pt Randunica.

Postat

ma gandeam sa ma propun eu la utilizatorul lunii, pacat ca nu sunt din bucuresti sa pot avea mai multa activitate profesionala :laugh2

Pt tine, desi nu e de ajuns, o sa fac o rubrica noua: Prostu' lunii*

Legenda* : unde "n" se poate inlocui cu "m"

• Like 2
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

intrecerea este intre siana si randunica

esti bulangiu! am zis

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Pt tine, desi nu e de ajuns, o sa fac o rubrica noua: Prostu' lunii*

Legenda* : unde "n" se poate inlocui cu "m"

mai, eu stiu ca sunt prost, da' cand ma uit la tine, parca prind curaj

Postat

Prinzi pula, da' n-ai coaie, omule dă afaceri obosit ce esti!

lasa, sa fii tu pierde-vara odihnit, daca sunt calm si nu ma iau  la cearta cu toti dambovitenii nu inseamna ca n-am coaie, inseamna ca am bun simt

• Like 1
Postat

lasa, sa fii tu pierde-vara odihnit, daca sunt calm si nu ma iau  la cearta cu toti dambovitenii nu inseamna ca n-am coaie, inseamna ca am bun simt

Vezi ca e dovedit ca cei mai mari nebuni sunt calmi.

Eu am bun simt unde trebuie si conteaza. Tu ai bun simt ca vrei sa dai o limba si sa primesti cu 10% mai mult GFE p'acilea.

• Like 2
Postat

Vezi ca e dovedit ca cei mai mari nebuni sunt calmi.

Eu am bun simt unde trebuie si conteaza. Tu ai bun simt ca vrei sa dai o limba si sa primesti cu 10% mai mult GFE p'acilea.

treaba ta, crezi ce vrei, eu asa stiu sa fiu, cu bun simt si chiar daca as avea un interes, in mod sigur ar fi mai de apreciat decat o caterinca vesnica, o marlaneala si o atitudine de mucia-man

Postat

In legatura cu caterinca vesnica, ai si tu o data dreptate. Bravo, mă. Merci ca imi dai, tu, dar si altii, material de caterinca.

Un om fara umor e un om mort. Sau fara umor e o potaie care latra, vrea sa muste, dar nu poate, si asteapta sa i se arunce un os.

App, dă, bă, țărane basca jos de pe cap! Aici esti intr-o casa. Numai aia prosti crescuti si aia care zambesc dintr o poză de pe o cruce zambesc cu palaria pe cap!

• Like 2
Postat

In legatura cu caterinca vesnica, ai si tu o data dreptate. Bravo, mă. Merci ca imi dai, tu, dar si altii, material de caterinca.

Un om fara umor e un om mort. Sau fara umor e o potaie care latra, vrea sa muste, dar nu poate, si asteapta sa i se arunce un os.

App, dă, bă, țărane basca jos de pe cap! Aici esti intr-o casa. Numai aia prosti crescuti si aia care zambesc dintr o poză de pe o cruce zambesc cu palaria pe cap!

si ce ? ai prefera sa sar sa te musc de jugulara ? ... cred ca nu .... sau cand v-am dat ocazia de amuzament cu incidentul flamanda / finlanda ... nu a fost bine, v-ati distrat o ora intreaga :laugh2 :laugh2 :laugh2  voua nicicum nu va e bine

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Luna asta sa fie desemnat cel cu cele mai multe recenzii, trollii pot primi un UL separat: TL - trollul lunii...

:hug1

Postat

Oare cine o fi facut mai multe recenzii Vrabia sau Siana ? :D

Zapacitule, sa atragem si oameni seriosi, pusi pe recenzii...

Doar o parere.

:hug1

• Like 1
Postat

Randunica nici nu mai e activa...poate fi UL un membru retras?? Cat despre Siana, ea e hiperactiva:))))

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Randunica nici nu mai e activa...poate fi UL un membru retras?? Cat despre Siana, ea e hiperactiva:))))

Pana la urma a fost si un membru banat UL mai mult de jumatate de luna :)

Postat

Mda... asa e, draga Cassy, deja ne-am obisnuit cu "arogantele" stapanirii:))))) mai sunt cateva ore si sunt convins ca ne va surprinde din nou:)))

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Felicitari Siana, acum sigur iti vor creste numarul recenziile cu cel putin 100%.

Postat

iata cum ridicam bascalia la rang de arta, oricum Siana se pricepe bine la versuri, propun sa-i tiparesc un volum de poezie :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...