extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 31, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 31, 2014 intrecerea este intre siana si randunicaIn cazul asta e nevoie de-un examen toxicologic pt Siana, respectiv semnaturile vecinilor (sus, jos si lateral) pt Randunica.
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 31, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 31, 2014 ma gandeam sa ma propun eu la utilizatorul lunii, pacat ca nu sunt din bucuresti sa pot avea mai multa activitate profesionala Pt tine, desi nu e de ajuns, o sa fac o rubrica noua: Prostu' lunii* Legenda* : unde "n" se poate inlocui cu "m" 2
xo xo Reputație: 123 Postat August 31, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 31, 2014 intrecerea este intre siana si randunica esti bulangiu! am zis
Azareth Reputație: 450 Postat August 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 31, 2014 Pt tine, desi nu e de ajuns, o sa fac o rubrica noua: Prostu' lunii* Legenda* : unde "n" se poate inlocui cu "m" mai, eu stiu ca sunt prost, da' cand ma uit la tine, parca prind curaj
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 31, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 31, 2014 Prinzi pula, da' n-ai coaie, omule dă afaceri obosit ce esti! 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 31, 2014 Prinzi pula, da' n-ai coaie, omule dă afaceri obosit ce esti! lasa, sa fii tu pierde-vara odihnit, daca sunt calm si nu ma iau la cearta cu toti dambovitenii nu inseamna ca n-am coaie, inseamna ca am bun simt 1
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 31, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 31, 2014 lasa, sa fii tu pierde-vara odihnit, daca sunt calm si nu ma iau la cearta cu toti dambovitenii nu inseamna ca n-am coaie, inseamna ca am bun simtVezi ca e dovedit ca cei mai mari nebuni sunt calmi.Eu am bun simt unde trebuie si conteaza. Tu ai bun simt ca vrei sa dai o limba si sa primesti cu 10% mai mult GFE p'acilea. 2
Azareth Reputație: 450 Postat August 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 31, 2014 Vezi ca e dovedit ca cei mai mari nebuni sunt calmi.Eu am bun simt unde trebuie si conteaza. Tu ai bun simt ca vrei sa dai o limba si sa primesti cu 10% mai mult GFE p'acilea. treaba ta, crezi ce vrei, eu asa stiu sa fiu, cu bun simt si chiar daca as avea un interes, in mod sigur ar fi mai de apreciat decat o caterinca vesnica, o marlaneala si o atitudine de mucia-man
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 31, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 31, 2014 In legatura cu caterinca vesnica, ai si tu o data dreptate. Bravo, mă. Merci ca imi dai, tu, dar si altii, material de caterinca.Un om fara umor e un om mort. Sau fara umor e o potaie care latra, vrea sa muste, dar nu poate, si asteapta sa i se arunce un os.App, dă, bă, țărane basca jos de pe cap! Aici esti intr-o casa. Numai aia prosti crescuti si aia care zambesc dintr o poză de pe o cruce zambesc cu palaria pe cap! 2
Azareth Reputație: 450 Postat August 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 31, 2014 In legatura cu caterinca vesnica, ai si tu o data dreptate. Bravo, mă. Merci ca imi dai, tu, dar si altii, material de caterinca.Un om fara umor e un om mort. Sau fara umor e o potaie care latra, vrea sa muste, dar nu poate, si asteapta sa i se arunce un os.App, dă, bă, țărane basca jos de pe cap! Aici esti intr-o casa. Numai aia prosti crescuti si aia care zambesc dintr o poză de pe o cruce zambesc cu palaria pe cap! si ce ? ai prefera sa sar sa te musc de jugulara ? ... cred ca nu .... sau cand v-am dat ocazia de amuzament cu incidentul flamanda / finlanda ... nu a fost bine, v-ati distrat o ora intreaga :laugh2 voua nicicum nu va e bine
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 31, 2014 intrecerea este intre siana si randunica Vrabia. Am zis! Niciuna nu se fute. Forumul este pe drumul cel bun. Dar ne fut noua creierii in fiecare zi. Pana la urma tot despre futut e vorba. 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 31, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 31, 2014 Luna asta sa fie desemnat cel cu cele mai multe recenzii, trollii pot primi un UL separat: TL - trollul lunii...
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 31, 2014 Luna asta sa fie desemnat cel cu cele mai multe recenzii, trollii pot primi un UL separat: TL - trollul lunii... Oare cine o fi facut mai multe recenzii Vrabia sau Siana ?
amada® Reputație: 1902 Postat August 31, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 31, 2014 Oare cine o fi facut mai multe recenzii Vrabia sau Siana ? Zapacitule, sa atragem si oameni seriosi, pusi pe recenzii...Doar o parere. 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2014 Randunica nici nu mai e activa...poate fi UL un membru retras?? Cat despre Siana, ea e hiperactiva:))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 31, 2014 I-am atras, dar sint prea seriosi si se supara repede. Apoi fug dincolo si pe aici se ocupa doar cu troleala.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 31, 2014 Randunica nici nu mai e activa...poate fi UL un membru retras?? Cat despre Siana, ea e hiperactiva:)))) Are cine sa o instiinteze si se reactiveaza iar.
cassy Reputație: 16361 Postat August 31, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 31, 2014 Randunica nici nu mai e activa...poate fi UL un membru retras?? Cat despre Siana, ea e hiperactiva:))))Pana la urma a fost si un membru banat UL mai mult de jumatate de luna
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 31, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat August 31, 2014 Eu il propun ca UL pe moderator1 2 5
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2014 Mda... asa e, draga Cassy, deja ne-am obisnuit cu "arogantele" stapanirii:))))) mai sunt cateva ore si sunt convins ca ne va surprinde din nou:)))
fanebabane Reputație: -446 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 http://s1.postimg.org/7p5em0c4v/giphy_12.gif http://s1.postimg.org/v23g4is8f/AGDUt3_Q_1.gifhttp://s1.postimg.org/tj81zjlnz/lol_gif_36.gif Felicitari Siana! Felicitari Pisic! Sa fie trafic! 1 8
extrovertitu' Reputație: 270 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat Septembrie 1, 2014 Bravo, fă! 1
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 1, 2014 Felicitari Siana, acum sigur iti vor creste numarul recenziile cu cel putin 100%.
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 iata cum ridicam bascalia la rang de arta, oricum Siana se pricepe bine la versuri, propun sa-i tiparesc un volum de poezie
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Asta da arogantza ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum