sangre Reputație: -988 Postat August 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat August 10, 2014 Iti dau punct de reputatie Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Sangre, acum sunt la Plaza. Ai tupeu sa-i duci o sticla de vodka din partea mea? ) Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat August 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat August 10, 2014 Pai ii duc , dar cum facem pana la Muncii ? Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 10, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 10, 2014 Amada, pe cuvant de nu-mi vine sa ma invit intr-o zi la tine. 2 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Apos albastru, Invita-te, s-ar putea sa-mi placa de tine (felul de a gandi) din ce am vazut aici...Apoi cine stie... Sangre,Mi-ai dat acceptul, deci nu as face ceva cu lipsa de discretie... dar sa le expun tot ce exista in corpul tau, generatia tanara... ii deprim fara folos si nu merita asta...Daca insisti, ok, abia astept! Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Amada, pe cuvant de nu-mi vine sa ma invit intr-o zi la tine.@JJ, esti bun la bataie? Duci mult? Sau tii mult la... 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 10, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 10, 2014 mie imi place amada.are stilul ala de nebunie pe care eu nu l-am avut niciodata, dar mi-as fi dorit sa-l am, e pe stilul "all in", joaca totul pe o carte, si fie ca blufeaza sau nu, nimic nu o da de gol.amada, sunt sigur ca florin nu te uraste, din contra, sunt convins ca-i placi, pentru ca nu numai ca ti la tavaleala, dar o mai si dai inapoi.cat despre bautura, aia care te acuza sunt amuzanti, in conditiile in care unii posteaza treji mai "ambiguu" decat o faci tu teoretic machita. 4 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Pai ii duc , dar cum facem pana la Muncii ?Nu e timp, bre. Credeam ca esti pe zona. 1 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Amada e fata buna, serios. Dar o strica anturajul. Ala lipsa. Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 10, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 10, 2014 Apos albastru, Invita-te, s-ar putea sa-mi placa de tine (felul de a gandi) din ce am vazut aici...Apoi cine stie... O s-o fac. Cat de curand. @JJ, esti bun la bataie? Duci mult? Sau tii mult la... Euflo, sunt convins ca nu patesc nimic. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat August 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat August 10, 2014 Eram mai devreme, misto era dak era si ea pe zona k ii dadeam sticla pe geamul de la balcon. Ghinionul ei dak s-a mutat. Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 O s-o fac. Cat de curand. Euflo, sunt convins ca nu patesc nimic.Ca masura de precautie, eu zic sa-ti verifici horoscopul inainte sa pleci la lupta. Pana si spartanii tineau cont de el. Amada, asa-i? Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 River,Cred ca am avea ce discuta, imi pari o persoana inteligenta...Doar vorbim, la o cafea bere, ce o fi, fara vodka ca sare in sus Euflo pana da capul in tavan... nu ne batem joc! Sangre,Acum ca sa-mi bati in geam ai de urcat 6 etaje... curaj! Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 10, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 10, 2014 Ca masura de precautie, eu zic sa-ti verifici horoscopul inainte sa pleci la lupta. Pana si spartanii tineau cont de el. Amada, asa-i? Promit sa tai o capra. River,Cred ca am avea ce discuta, imi pari o persoana inteligenta...Doar vorbim, la o cafea bere, ce o fi, fara vodka ca sare in sus Euflo pana da capul in tavan... nu ne batem joc! Sigur, Amada. Vorbim si nimic mai mult. Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Si biciul? Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 10, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 10, 2014 Biciul e pentru animale, Euflo. Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Amada,mi-ar facea placere si mie sa bem o cafea,bineinteles,daca esti de acord;doar cafea 1 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Gata! Ma lansez in afaceri. Vand cafea! Amada, iti dau procent. Link spre comentariu
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Poti sa verifici daca e pechinez sau bichon daca-i belesti pula si privesti cu atentie, are tatuat pe capul pulii ce e Obraznic catel mai esti!In seara asta nu mai pupi niciun os Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Obraznic catel mai esti!In seara asta nu mai pupi niciun os Exceleaza la obedienta,este dresat desul de bine de Picon.Stie:heel,sit,down,recall(vine cu bikinii gagicilor in gura),safety distances(fuge sa nu fie lovit cu piciorul);nu stie speak,latra mult si fara noima,trebuie lucrat. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 11, 2014 Taka, ia ma de aici Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 11, 2014 Exceleaza la obedienta,este dresat desul de bine de Picon.Stie:heel,sit,down,recall(vine cu bikinii gagicilor in gura),safety distances(fuge sa nu fie lovit cu piciorul);nu stie speak,latra mult si fara noima,trebuie lucrat. Esti amuzant. Radem toti de tine. ))) Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 11, 2014 Amandinooo, vreau si eu la cafea cu tine Daca vin cu JJ ne primesti pe amandoi ? )) Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Taka, ia ma de aici Nu-s interesat de gerontofilie sa sodomizez un sextegenar alcoolic,dar oral virtual tot ti-am servit si-ti servesc.OLYta,măcar de-ai fi un prost amuzant,nu anost. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 11, 2014 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum