Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Dudesti

Barbugiule, chiar ma roade, sunt plin de pizma! Te fute Consu de-ti sar ochii din cap:))

E artista, frate... (cel putin asa era acum ceva vreme cand am fost ultima data la ea:)

Să mă fută,fute-o-ar dracii =))

Acum vreo trei ani presta pe langa tribunalul mare....toti 'betivii' de centru' vechi apelau la ea...bună,dă-o dreaq =))

On topic:

Votati Siana :)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Cine e pentru Siana ?? :350x

Dacă bine am înțeles eu (sper să nu mă înșel și sper ca această spusă să nu-l jignească pe advanced), actuala desemnare a fost un fel de glumă, o ghidușie, nu?

În acest context, presupun că întrebarea Pisicului denotă o intenție de perpetuare a năzdrăvăniei.

Ca atare, aș ruga să fim informați când se revine la principiul numirii utilizatorului pe bază de merite, căci doar atunci consider că e cazul să mă mai exprim.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dacă bine am înțeles eu (sper să nu mă înșel și sper ca această spusă să nu-l jignească pe advanced), actuala desemnare a fost un fel de glumă, o ghidușie, nu?

În acest context, presupun că întrebarea Pisicului denotă o intenție de perpetuare a năzdrăvăniei.

Ca atare, aș ruga să fim informați când se revine la principiul numirii utilizatorului pe bază de merite, căci doar atunci consider că e cazul să mă mai exprim.

Tanchistule,ce a fost n-o sa mai fie in vecii vecilor.....acum totul e pe baza de can-can :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...