Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2013 Multumesc lui Nellu76 si celor care au fost pana acum utilizatorii lunii pentru nominalizare si tuturor pentru cuvintele frumoase... ma simt flatat si am cam ramas fara cuvinte... sper ca nu pentru mult timp Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 30, 2013 Afriq e meritul tau Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 30, 2013 Nenea Afriq, cred ca te putem felicita deja. Asteapta ... decernarea oficiala! O meriti. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 30, 2013 Si eu astept un raspuns din partea pisicului. Il astept de trei zile. Sper sa-l dea cel tarziu maine. Aici sau in P.M. Din partea mea si a celorlalti insa, totul e cat se poate de clar. FELICITARI AFRICANE! O meriti din plin. Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 30, 2013 Si eu astept un raspuns din partea pisicului. Il astept de trei zile. Sper sa-l dea cel tarziu maine. Aici sau in P.M. Din partea mea si a celorlalti insa, totul e cat se poate de clar. FELICITARI AFRICANE! O meriti din plin.Afriq va fi o sa vezinu mai fi stresat ma tata!!!!!! Afriq Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2013 Cinstit sa fiu... ma bucura mult aprecierile voastre... restul nu mai contează. .. Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 30, 2013 sa nu.... afriqane stii ca io te iubesc bre si cu medalie si fara?!? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 30, 2013 sa nu.... afriqane stii ca io te iubesc bre si cu medalie si fara?!? Altceva mai bun n-ai gasit si tu. Te-ai molipsit de la pisicu? Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 30, 2013 Cinstit sa fiu... ma bucura mult aprecierile voastre... restul nu mai contează. ..Sunt sincere din inima !!!! Afriq UTILIZATORUL LUNII Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 30, 2013 Boala grea!Doar ca Afriq nu e Geoana! Am zis! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 30, 2013 Afriq-presedinte! 1 Link spre comentariu
skydiver Reputație: 611 Postat Iulie 31, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2013 Ora 12 a venit, omu' negru n-a sosit! Poate ca nu e cu intentie dar sigur are directie........ Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2013 Il sustin si eu din toata inima pe Afriq! Merita din plin desemnarea ca utilizator al lunii! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat August 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 1, 2013 salut tuturor,In urma verificarilor , voturilor si sugestiilor venite astazi am decis cine sa fie utilizatorul lunii.E vorba de Afriq si de intreaga lui activitate! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat August 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=f3vGvg6lmhk Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 felicitari Afriq-anului!! Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......AFRIQ PRESEDINTEEEEEEEEEEE FELICITARI NENE AFRIQ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat August 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 1, 2013 Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat August 1, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 1, 2013 salut tuturor,In urma verificarilor , voturilor si sugestiilor venite astazi am decis cine sa fie utilizatorul lunii.E vorba de Afriq si de intreaga lui activitate! pisicuts, îţi mulţumim foarte mult că ai plecat din nou urechea la propunerea noastră!Asta demonstrează că şi noi suntem capabili să indicăm persoana potrivită, şi tu eşti suficient de maleabil să asculţi glasul nostru. Afriq, îmi menţin opinia că meriţi cu adevărat acest trofeu, fie el unul virtual. Sunt convins că te bucură aprecierea noastră; stă în firea omului să se... încălzească când numele-i vehiculat pe buzele tuturor.Indiferent în ce nuanţe se scaldă trecutul, doar viitorul posedă o realitate. Iar viitorul acestui forum eu nu-l concep fără tine, moşule cu pula de legendă... Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat August 1, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat August 1, 2013 Afriq, moşul cu pula de legendă... Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 salut tuturor,In urma verificarilor , voturilor si sugestiilor venite astazi am decis cine sa fie utilizatorul lunii.E vorba de Afriq si de intreaga lui activitate! Pisicule, nu pot decat sa-ti multumesc pentru ca ai fost de acord cu propunerea noastra (mea in prima faza). Si o spun fara niciun fel de rezerve. Cum spunea si confratele stalingrad, maleabilitatea de care ai dat dovada ma face sa cred ca de fapt, ASTA ESTI TU (cel din postarea citata). Despre Afriq nu vreau sa mai spun prea multe. Au facut-o altii mult mai bine inaintea mea. Daca as fi putin egoist (si sunt de data asta), as spune doar ca ma bucur pentru inspiratia pe care am avut-o in momentul in care am facut nominalizarea. Nominalizare care era mai mult decat fireasca tinand cont de ce insemna Afriq pentru siteul nimfomane. Inca o data, felicitari "semicentenaristule". Urmatorul premiu, in 2063 .P.S. Africane, sambata, duminica, virgula, cel mai tarziu o sa intri si in posesia mult ravnitei insigne. S-ar putea sa ai o surpiza legata de cine ti-o va inmana. Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2013 Ouch... cred ca cel mai bine ar fi dupa 12 august... ca pana atunci nu sunt in Bucuresti Maine dupa masa deja is plecat... Multumesc tuturor pentru aprecieri si cuvintele frumoase... Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat August 1, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat August 1, 2013 Felicitari nenea! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 1, 2013 Ouch... cred ca cel mai bine ar fi dupa 12 august... ca pana atunci nu sunt in Bucuresti Maine dupa masa deja is plecat... Multumesc tuturor pentru aprecieri si cuvintele frumoase...O sa vorbesc cu, virgula, "curierul" sa o lase unui confrate sau "con-sora". Sa se bucure si el (ea) de insigna pana la revenirea ta. Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat August 1, 2013 felicitari afriq-ane meritai cu varf si indesat acest premiu. ba mai mult cred ca tu alaturi de GOGU, STALINGRAD, NELLU , DORINEL18 si mi sunt cativa ar trebui sa faceti parte dintr-o categorie superioara. poate se va gandi pisicut sa faca un rang genul MEMBRU DE ONOARE salutare si spor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum