Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Nu cobori, nu urca, stai acolo unde esti. :) Noi asa te apreciem tampitule. Ce-ar fi forumul asta fara voi indubitabilii?la multi ani si tie, nebunule!!! http://1.1.1.1/bmi/i.guim.co.uk/static/w-620/h--/q-95/sys-images/Books/Pix/pictures/2009/2/6/1233928741886/One-Flew-Over-the-Cuckoos-001.jpg

Care voi mah, ai senzația ca ... ești mai multi? Păcat, ceea ce ai tu este foarte grav! Milog=cerșetor= instabil psihic=ddpof. Frumoasa matematica asta nene nebunule!

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Care voi mah, ai senzația ca ... ești mai multi? Păcat, ceea ce ai tu este foarte grav! Milog=cerșetor= instabil psihic=ddpof. Frumoasa matematica asta nene nebunule!

Noi, prietenii tai imaginari. :)

Postat

Noi, prietenii tai imaginari. :)

Este grav ceea ce ai tu saracie! Nu mai am timp de tine, deja este prea târziu dar daca ma rogi frumos, dau un telefon sa îți administreze cineva un sedativ si sa îți strângă mai bine cămașa de forță.

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Da da. Am auzit din surse sigure ca face bairam mare :)

Cam ai dreptate, doar ca la chef nu primim pusti. :D Va fi un chef interzis persoanelor sub 18 ani. :P

Adrian10 presedinte! Pardon, U.L., U.L.!!!

• Like 2
Postat

Cam ai dreptate, doar ca la chef nu primim pusti. :D Va fi un chef interzis persoanelor sub 18 ani. :pAdrian10 presedinte! Pardon, U.L., U.L.!!!

La multi ani lubricele! Sa ti se îndeplinească toate dorintele, din păcate asta din urma nu cred ca ai șanse. Sanatate maxima Lubric si sa ne revedem sănătoși!

Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Cam ai dreptate, doar ca la chef nu primim pusti. :D Va fi un chef interzis persoanelor sub 18 ani. :P

Adrian10 presedinte! Pardon, U.L., U.L.!!!

De ce? Sunt doar un pusti :))
Postat

La multi ani montane si așteptam surpriza! Ori e bal ori e ... spital da' nu raspunde la provocări si presiuni! In rest, sa dea Doamne, Doamne numai bine tuturor!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

multumim tuturor pentru sugestii si ... felicitari andreea_good !

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Mulțumesc tuturor pentru acest titlu onorific! E o surpriză frumoasă, deodată cu intrarea în noul an. Sunt sigur că alți membri s-ar fi bucurat mult mai mult decât mine de alegere dar și eu sunt fericit că am avut susținători înfocați =)) în frunte cu advanced  :2808.gif  și galeria de fete care m-au propus lună de lună.  :movingthem1 Cele mai bestiale :first .Vă ador.  :werinlove

Adrian10 se pare că a fost cealaltă alegere. Admir comunitatea orădeană, care este de departe cea mai unită de pe forum. Îi doresc lui Adrian cât mai multe fete frumoase... să le ademenească pe plaiuri ardelene!

Haha, picon nu a mai avut aceeași susținere ca luna trecută. Nu-i nimic!! Mai bagi o șarlotă, de necaz :D

Dorințe pentru forum, de noul an:

- Să se dea de gol picpoc și să aflăm cine e!

- Să-l mătrășească Arnold pe inginer. Poate scăpăm de el într-o zi, prin selecție naturală.

- Să se scrie recenzii cât mai frumoase!

Credeți că petrecerea de anul nou se termină aici?? Greșit! Jos din pat, leneșilor și  :foame  :rockettes-1  :beex2  :feet

• Like 18
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Felicitari @andreea_good si ''la multi ani'' ! 

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Cum o fi ca o luna intreaga sa fie toti cu ochii pe tine :))))

ps- toate dorintele iti vor fi indeplinite :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Felicitari Poetului!! Felicitari si Motanului: in sfarsit o alegere pe placul meu!!

La multi ani tuturor curvarilor! Si nu in ultimul rand, La multi ani tuturor fetelor care ne ofera, contra cost, ceea ce nu are pret!!

• Like 2
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Hehehe, felicitari andreea-good,minunat discurs :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Felicitari Andreea_good pt.desemnare de UL si vreau sa citesc cu la fel de mare interes rezumatele tale si nu numai.La multi ani!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Felicitari Andreea_good!  Plm...o sa ma ingras de la atata sarlota  :laugh2

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Felicitări andreea good! Meriti titlul de UL pentru ca prin talentul tau, prin felul tau de a fii, ne-ai adus zambetul pe fata. Nu ne-am cunoscut personal dar sunt convins ca ești un om ok. La multi ani si tie si forumului si motanului si colegilor, nu in ultimul rand si frumoaselor fete care ne fac viață mai frumoasa!

P.S. Picoane, șarlotă nu te îngrășa bre, scoate "untul" din tine si îți da vigoare. La multi ani si tie prietene!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

La multi ani doamnelor si domnisoarelor, nimfomanilor si felinei cu coada ridicata!  :hug1

O prima dorinta pe 2015 mi-a fost indeplinita. Andreea, dupa parerea mea, este cea mai good alegere pentru acest inceput de an. E greu dar nu este imposibil sa ai un asemenea talent si inspiratie! Deci, cand bem o bere ? Trebuie sa mai fur si eu ceva idei literare din tolba matale pentru viitoarele recenzii :P  :bow

Sa aveti un an plin de realizari, bucurii si caldura alaturi de cei dragi! ... si in primul rand, sanatate!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...