advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 31, 2014 Nu cobori, nu urca, stai acolo unde esti. Noi asa te apreciem tampitule. Ce-ar fi forumul asta fara voi indubitabilii?la multi ani si tie, nebunule!!! http://1.1.1.1/bmi/i.guim.co.uk/static/w-620/h--/q-95/sys-images/Books/Pix/pictures/2009/2/6/1233928741886/One-Flew-Over-the-Cuckoos-001.jpgCare voi mah, ai senzația ca ... ești mai multi? Păcat, ceea ce ai tu este foarte grav! Milog=cerșetor= instabil psihic=ddpof. Frumoasa matematica asta nene nebunule!
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 31, 2014 Care voi mah, ai senzația ca ... ești mai multi? Păcat, ceea ce ai tu este foarte grav! Milog=cerșetor= instabil psihic=ddpof. Frumoasa matematica asta nene nebunule!Noi, prietenii tai imaginari.
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 31, 2014 Noi, prietenii tai imaginari. Este grav ceea ce ai tu saracie! Nu mai am timp de tine, deja este prea târziu dar daca ma rogi frumos, dau un telefon sa îți administreze cineva un sedativ si sa îți strângă mai bine cămașa de forță.
L u b r i c Reputație: 234 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 31, 2014 Da da. Am auzit din surse sigure ca face bairam mare Cam ai dreptate, doar ca la chef nu primim pusti. Va fi un chef interzis persoanelor sub 18 ani. Adrian10 presedinte! Pardon, U.L., U.L.!!! 2
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 31, 2014 Cam ai dreptate, doar ca la chef nu primim pusti. Va fi un chef interzis persoanelor sub 18 ani. :pAdrian10 presedinte! Pardon, U.L., U.L.!!!La multi ani lubricele! Sa ti se îndeplinească toate dorintele, din păcate asta din urma nu cred ca ai șanse. Sanatate maxima Lubric si sa ne revedem sănătoși!
L u b r i c Reputație: 234 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 31, 2014 Asemenea si tie, Alex! La multi ani cu sanatate! Sa dea Domnu' sa ne revedem pe plaja, la Constangeles.
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2014 Postat Decembrie 31, 2014 Cam ai dreptate, doar ca la chef nu primim pusti. Va fi un chef interzis persoanelor sub 18 ani. Adrian10 presedinte! Pardon, U.L., U.L.!!!De ce? Sunt doar un pusti )
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 31, 2014 Sincer, mi-aș dori să fie unul din prietenii noștrii de la Oradea... 5 2
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani montane si așteptam surpriza! Ori e bal ori e ... spital da' nu raspunde la provocări si presiuni! In rest, sa dea Doamne, Doamne numai bine tuturor!
drradu Reputație: 199 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Decembrie 31, 2014 Tu cine mai esti?
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 1, 2015 multumim tuturor pentru sugestii si ... felicitari andreea_good ! 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2015 Congratuleișăn andreea_good și la mulți ani!!! 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 1, 2015 Mulțumesc tuturor pentru acest titlu onorific! E o surpriză frumoasă, deodată cu intrarea în noul an. Sunt sigur că alți membri s-ar fi bucurat mult mai mult decât mine de alegere dar și eu sunt fericit că am avut susținători înfocați în frunte cu advanced și galeria de fete care m-au propus lună de lună. Cele mai bestiale .Vă ador. Adrian10 se pare că a fost cealaltă alegere. Admir comunitatea orădeană, care este de departe cea mai unită de pe forum. Îi doresc lui Adrian cât mai multe fete frumoase... să le ademenească pe plaiuri ardelene!Haha, picon nu a mai avut aceeași susținere ca luna trecută. Nu-i nimic!! Mai bagi o șarlotă, de necaz Dorințe pentru forum, de noul an:- Să se dea de gol picpoc și să aflăm cine e!- Să-l mătrășească Arnold pe inginer. Poate scăpăm de el într-o zi, prin selecție naturală.- Să se scrie recenzii cât mai frumoase! Credeți că petrecerea de anul nou se termină aici?? Greșit! Jos din pat, leneșilor și 18
playgirl Reputație: 5737 Postat Ianuarie 1, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 1, 2015 Felicitari @andreea_good si ''la multi ani'' !
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 1, 2015 Cum o fi ca o luna intreaga sa fie toti cu ochii pe tine ))) ps- toate dorintele iti vor fi indeplinite
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 1, 2015 felicitari ,artistule.
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2015 Felicitari Poetului!! Felicitari si Motanului: in sfarsit o alegere pe placul meu!!La multi ani tuturor curvarilor! Si nu in ultimul rand, La multi ani tuturor fetelor care ne ofera, contra cost, ceea ce nu are pret!! 2
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 1, 2015 Hehehe, felicitari andreea-good,minunat discurs
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2015 Postat Ianuarie 1, 2015 Felicitari Andreea_good pt.desemnare de UL si vreau sa citesc cu la fel de mare interes rezumatele tale si nu numai.La multi ani! 2 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 1, 2015 Sincere felicitări Deea...și ține-o tot așa 4 2
L u b r i c Reputație: 234 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 1, 2015 Fetito, felicitari si la multi ani!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2015 Felicitari Andreea_good! Plm...o sa ma ingras de la atata sarlota 6 1
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 1, 2015 Felicitări andreea good! Meriti titlul de UL pentru ca prin talentul tau, prin felul tau de a fii, ne-ai adus zambetul pe fata. Nu ne-am cunoscut personal dar sunt convins ca ești un om ok. La multi ani si tie si forumului si motanului si colegilor, nu in ultimul rand si frumoaselor fete care ne fac viață mai frumoasa!P.S. Picoane, șarlotă nu te îngrășa bre, scoate "untul" din tine si îți da vigoare. La multi ani si tie prietene! 3 2
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Postat Ianuarie 1, 2015 La multi ani doamnelor si domnisoarelor, nimfomanilor si felinei cu coada ridicata! O prima dorinta pe 2015 mi-a fost indeplinita. Andreea, dupa parerea mea, este cea mai good alegere pentru acest inceput de an. E greu dar nu este imposibil sa ai un asemenea talent si inspiratie! Deci, cand bem o bere ? Trebuie sa mai fur si eu ceva idei literare din tolba matale pentru viitoarele recenzii Sa aveti un an plin de realizari, bucurii si caldura alaturi de cei dragi! ... si in primul rand, sanatate!! 1
john gotti Reputație: 2 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:New York Oras:New York Postat Ianuarie 1, 2015 felicitari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum