Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Eu sper ca nu pula ta sa te faca celebru,ci atitudinea. Daca dam crezare femeilor,dimensiunea cica nu conteaza. In caz contrar,esti double famous bradns;)

Te felicit in mod pisicesc 

http://www.youtube.com/watch?v=bw_u_ATKPrQ

P.S. Daca tre sa ajunga premiul pana cand se intoarce miruitul,pot sa-l gazduiesc cu placere.

Link spre comentariu
  • Oras:earth
  • Oras:earth

Eu sper ... 

P.S. Daca tre sa ajunga premiul pana cand se intoarce miruitul,pot sa-l gazduiesc cu placere.

Amu nu vreau sa stric placerea lui nelu, asa ca il las pe el sa ne spuna, dar frate skydiver ... esti sigur de ceea ce afirmi mai sus, adica cu gazduitul ? Adica surprize surprize si nu cu tanti aia Andrea, adica surprize placute nene.  :hi3  ... and  :icecream  :baby2

Succes!

P.S. Afriq, felicitari nene ... daca mai este cazul si :hihat  

Link spre comentariu

Amu nu vreau sa stric placerea lui nelu, asa ca il las pe el sa ne spuna, dar frate skydiver ... esti sigur de ceea ce afirmi mai sus, adica cu gazduitul ? Adica surprize surprize si nu cu tanti aia Andrea, adica surprize placute nene.  :hi3  ... and  :icecream  :baby2

Succes!

P.S. Afriq, felicitari nene ... daca mai este cazul si :hihat  

Nellu76 re mesageri interesanti. Daca o cunsteam  in alta conjunctura  ma tenta cu certitudine. Asa ca gazduiesc doar insigna;) 

Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Felicitari nene Afriq! O decernare ... incununare a activitatii de pe aici! Pana de curand erai roz, deci ... neeligibil. Acuma ca esti mov, ai luat-o fix in ....piept! Insigna:)))

Brava, and keep up the good work!

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Scratone a dat ceva din casa, dar nu tot. Asadar, vin la voi cu o rugaminte. Cum insigna trebuia sa ajunga in Capitala la noul premiant, se punea problema cum sa o trimit. Urma sa iau legatura cu Afriq sa imi dea datele unde sa i-o trimit, insa inainte de asta primesc un telefon de la cineva drag mie (si nu numai), care ma anunta ca sambata va ajunge in Bucuresti si ca poate sa faca pe "curierul". Va dati seama ca m-am bucurat ca m-a scapat de umblat pe la posta sau pe la alte firme de curierat. Problema a aparut in momentul in care Afriq a anuntat ca pleaca din Capitala in seara asta si se intoarce abia in 12. De aceea, rugamintea mea care e: imi face cineva un pustiu de bine sa se intalneasca sambata sau duminica, virgula, cu mesagerul meu pentru a lua insigna si a o tine la el (ea) pana se intoarce Afriq? Si acum sa va spun si cine e mesagerul: e danutza, care va sta doua sau trei zile in Bucuresti. Va multumesc anticipat!

P.S. Platesc eu un rand de ce o fi pentru cel (cea) care se va intalni cu danutza pentru a prelua insigna. Oricum, ea (insigna) a fost data pe semnatura, cu contract facut la notar, toate cele. 

Link spre comentariu

Nellu76 re mesageri interesanti. Daca o cunsteam  in alta conjunctura  ma tenta cu certitudine. Asa ca gazduiesc doar insigna;) 

Frate skydiver, cum imi place diversitatea, am schimbat mesagerii :laugh2. Dar am luat act de cele spuse de tine. Primul mesager foarte probabil se va intoarce in Bucuresti in toamna. O sa-i dau numarul tau (daca nu-l mai are) sa te caute. Poate mai ai sa-i spui (dai) ceva :laugh2. Ce zici?

Link spre comentariu

Scratone a dat ceva din casa, dar nu tot. Asadar, vin la voi cu o rugaminte. Cum insigna trebuia sa ajunga in Capitala la noul premiant, se punea problema cum sa o trimit. Urma sa iau legatura cu Afriq sa imi dea datele unde sa i-o trimit, insa inainte de asta primesc un telefon de la cineva drag mie (si nu numai), care ma anunta ca sambata va ajunge in Bucuresti si ca poate sa faca pe "curierul". Va dati seama ca m-am bucurat ca m-a scapat de umblat pe la posta sau pe la alte firme de curierat. Problema a aparut in momentul in care Afriq a anuntat ca pleaca din Capitala in seara asta si se intoarce abia in 12. De aceea, rugamintea mea care e: imi face cineva un pustiu de bine sa se intalneasca sambata sau duminica, virgula, cu mesagerul meu pentru a lua insigna si a o tine la el (ea) pana se intoarce Afriq? Si acum sa va spun si cine e mesagerul: e danutza, care va sta doua sau trei zile in Bucuresti. Va multumesc anticipat!

P.S. Platesc eu un rand de ce o fi pentru cel (cea) care se va intalni cu danutza pentru a prelua insigna. Oricum, ea (insigna) a fost data pe semnatura, cu contract facut la notar, toate cele. 

AAAAAAAAAAA! Poi daca ai schimbat mesagerul pe care il stiam eu si e colega @Danutza........o gazduiesc si pe ea si premiul;)

Vorbesc foarte serios. Poti sa ma suni azi Nellu sa stabilim returul insignei si cazarea Danutzei in caz ca vrea. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu stiu daca am inteles bine, dar daca e wee asta care vine sau celalat (pana duminica), pot si eu s-o cazez, ca am chiar 2 apartamente, casa zen de locuit si fostul servici. Daca vrea sa stea cu o semi fata :)

Link spre comentariu

AAAAAAAAAAA! Poi daca ai schimbat mesagerul pe care il stiam eu si e colega @Danutza........o gazduiesc si pe ea si premiul;)

Pai am si io ..cazare gratuita. Ca doar mi-s proaspat burlac. :))))

Nu stiu daca am inteles bine, dar daca e wee asta care vine sau celalat (pana duminica), pot si eu s-o cazez, ca am chiar 2 apartamente, casa zen de locuit si fostul servici. Daca vrea sa stea cu o semi fata :)

Nu stiu fratilor sau surorile mele, va intelegeti cu danutza. Eu doar insigna i-am dat-o pe samnatura. Pentru ea nu raspund. Rugamintea mea e: sa nu o tineti prea mult la Bucuresti si sa ne privati pe noi de ea. Nu de alta, dar iesirile la bere au inceput sa fie foarte interesante. Vezi Discutii-Chat-Offtopic Thread-uri Timisoara. Si nu as vrea sa pierd runda urmatoare.

P.S. Sophie, nu inteleg faza cu semi fata. Cand de fapt tu esti o superbitate de fata.

Link spre comentariu

Nelutule, nu stiu zau daca-ai facut bine s-o trimiti pe Danutza ca mesager. " Bagabontii " astia ar putea s-o convinga sa ramana acolo  :slap2

Am vorbit in dimineata asta cu ea. Si mi-a promis ca pana joi cel tarziu se intoarce. Ca doar avem intalnire.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Multumesc tuturor celor care s-au oferit sa ma gazduiasca. Se vede treaba ca ospitalitatea este la ea acasa. Am notat acest aspect si anunt pe aceasta cale ca pot oferi si eu cazare domnilor sau domnisoarelor care tranziteaza frumosul nostru oras si nu au solutii pentru cazare.

Eu in Bucuresti am asigurata cazarea asa ca nu va fi nevoie sa deranjez pe nimeni.

Inca o data multumesc din suflet pentru bunele intentii.

Va pupa

Dana.

Link spre comentariu

Anunt comunitatea ca "trofeul" a fost predat personal si in conditii de maxima securitate. Deoarece titularul de drept lipseste predarea s-a facut unui intermediar de incredere.

Pacat ca nu a fost prezent titularul ca astfel putea sa-si revendice si recompensa. In conditiile date intermediarul a "ridicat" si recompensa.

Va pupa Dana.

Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Anunt comunitatea ca "trofeul" a fost predat personal si in conditii de maxima securitate. Deoarece titularul de drept lipseste predarea s-a facut unui intermediar de incredere.

Pacat ca nu a fost prezent titularul ca astfel putea sa-si revendice si recompensa. In conditiile date intermediarul a "ridicat" si recompensa.

Va pupa Dana.

Si recenzia?  :laugh2

Link spre comentariu

@Chris73, ai retinut eronat. Te rog sa mai citesti inca o data TOT anuntul nu numai ceea ce te intereseaza. Analul de vis era premiul de luna trecuta. Luna viitoare cred ca voi vrea sa merg la o partida de pescuit.... :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...