Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Cu riscul sa-l supar pe colegul de ce, eu raman la propunerea lui advanced. Oricare dintre el! :)

Ce-ți place aşa de mult la acest user?...

• Oras:aicisha
Postat

Ce-ți place aşa de mult la acest user?...

Ufff, pai imi place cel mai mult supriza din el. Nu stii niciodata care dintre el posteaza si fiecare e special in felul lui. Imi place ca-i reprosa unei curve ca el i-a trimis credit pe telefon si-a salvat-o de prin strainezia pt ca mai apoi zdreanta sa-l insele cu dusmanul maxx. Imi place ca unul dintre ei s-a certat cu calu negru intr-un exces de bovinism de garsoniera cf3 intampinat de un discurs legislativ din partea colegului advanced.

Sunt atat de multe motive...nush, ma pui intr-o situatie foarte dificila sa incerc sa rezum intr-un singur post. Mi-ar trebui ani de scris si studiu (medical) pt a putea sa-i racai suprafata.

advanced e ca o ceapa...cu fiecare strat dai de altcineva si incepi sa plangi.

• Like 4
Postat

Ufff, pai imi place cel mai mult supriza din el. Nu stii niciodata care dintre el posteaza si fiecare e special in felul lui. Imi place ca-i reprosa unei curve ca el i-a trimis credit pe telefon si-a salvat-o de prin strainezia pt ca mai apoi zdreanta sa-l insele cu dusmanul maxx. Imi place ca unul dintre ei s-a certat cu calu negru intr-un exces de bovinism de garsoniera cf3 intampinat de un discurs legislativ din partea colegului advanced.

Sunt atat de multe motive...nush, ma pui intr-o situatie foarte dificila sa incerc sa rezum intr-un singur post. Mi-ar trebui ani de scris si studiu (medical) pt a putea sa-i racai suprafata.

advanced e ca o ceapa...cu fiecare strat dai de altcineva si incepi sa plangi.

Interesanta viziune........ :)

Eu dau mereu de 'ala din el',care nu ştie niciodata daca-i against the law,sau nu, sa traiască viață! :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Sa stii ca-ti poti face multi prieteni dintre el. Musai sa-ti alegi momentele.

LE: am dat si eu de ala, dar ii spun "Cel despre care nu vorbim"

• Like 1
Postat

Sa stii ca-ti poti face multi prieteni dintre el. Musai sa-ti alegi momentele.

LE: am dat si eu de ala, dar ii spun "Cel despre care nu vorbim"

:)

Mi-as fi dorit sa pot scrie in chinezeste,dar nu ştiu...iar google translate nu este atat de accurate.

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Gata, s-a terminat cu  jmekeria. Terminati cu voturile si cu traficul de influenta. Luna asta iese ala care da mai mult!

Daca-i pe valoare, atunci e luna Amadei.

• Like 1
Vizitator
Postat

Amada ce parere are ?...........

Felicitari goLana :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Esteeeeeee......bravo Pisicuts, bravo!!!!!  :pompomgirl:

Felicitari frumoasa Lana!  :hug1

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Felicitări Lana!  :hihat

Vizitator
Postat

Nu m-a pus?Jocuri de culise......

E pa mana cu..................

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Nu m-a pus?Jocuri de culise......

Atata iarba ai tras pe nas încât credeai ca ai loc in primele rânduri!? Vezi mah imitatie de ... ce oi fii tu, rasule! Felicitari Lana!

• Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
  • Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
Postat

Congrats Lana!

Postat

felicitari Lana!

In primul rand imi cer scuze ca postez aici, dar am o problema legata de plata pentru upgrade-ul contului. Nu am acces la mesagerie si nici nu pot deschide vreun topic pe vreo sectiune. As avea nevoie de putin ajutor.

Postat

Atata iarba ai tras pe nas încât credeai ca ai loc in primele rânduri!? Vezi mah imitatie de ... ce oi fii tu, rasule! Felicitari Lana!

Uat?!?! Ai invetat vreo modalitate de a trage iarba pe nas?!? Ai patentat-o?! Cum e cu consumul, tot 0,2 se pune sau e mai rentabil asa?!?! Pe care nara se trage?!? Cu paiul sau cu "pipa"?!?!

:slap2

Vizitator FLQ
Postat

Cum e cu consumul, tot 0,2 se pune sau e mai rentabil asa?!?!

expica-te, pliz (cu doi de 'e').

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...