Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

si tu ai mancat ciuperci ?

chiar ar merge unele umplute la cina cu ceva curcan . multam pt idee

Vizitator
Reputație: 0
Postat

si pe tine te-a ars ?

el nu , i-a pus p'ailalti :)

Postat

sa trecem on topic deci Vladi ca a facut surf pa forum si imi mentin propunerile pt thecat si Godfather si Justlove la fete , staudesase a devenit chiar simpatic daca o tyine asa il propun pt mister december

• Like 1
  • Oras:UK
Postat

nu injur si nu imi place deloc sa injur , tre sa ma freci cateva zile la rand fara pauza sa insisti ca sa scoti injuratura. nu ma am aruncat un ochi acol l-am vazut pe Aza l-am salutat si repede mi-a facut el topic direct ca eu habar nu aveam cine e dansul se pare ca el ma stia. rozkendra femme fatale sau gen . si avea un umor de ala boring tare si de toparlan si cand i-am raspuns nu i-a convenit :)))) eu sunt fairplay sa stii cum imi vorbesti asa iti raspund 

Vrajeala! Mie nu mi`ai raspuns cum ti`am vorbit :P

Postat

Vrajeala! Mie nu mi`ai raspuns cum ti`am vorbit :P

pai eu nu lingusesc niciodata pe nimeni, si tu numa din astea faci cu mine. stai cuminte ca imi retrag propunerea de UL si te si plesnesc apoi :))

Postat

pai eu nu lingusesc niciodata pe nimeni, si tu numa din astea faci cu mine. stai cuminte ca imi retrag propunerea de UL si te si plesnesc apoi :))

Cand o sa fie unul ca mine UL, o sa ma uit pe geam sa vad porcii pe cer :D

Cat despre plesnit... Palmele se dau din dragoste :P

Postat

1. Cand o sa fie unul ca mine UL, o sa ma uit pe geam sa vad porcii pe cer :D

2. Cat despre plesnit... Palmele se dau din dragoste :P

1. ce atitudine de div ai da-te-ncolo parca vad ca pe data de 1 cand ii spun felicitari roseste si spune vai fata nu ma asteptam :)))) tempula de nebun :))

2. eu ti-am mai spus tie odata ca natura ta este suta la suta submisiva :)

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

.................................

Bai mos scleroza-chilotzi umezi, cand plm ti-am dat eu vreun sfat ce sa faci cu viata ta, cum sa-ti futi baba(asta daca mai poti), cand ti-am zis eu sa nu mai manaci atata fasole ca te caci pe tine toata ziua, sau cand ti-am zis eu pe ce sa-ti cheltui banii ? 
 Ce am cu tine, este faptul ca esti un micinos pervers damblagit de acool, care se ia gura-n pula cu mine, si ca in timp ce eu sunt impotriva muistilor de barbati care profita de femei prin teroare psihica(nu mai este cazul de cea fizica), in acelasi timp tu le sugi pulile proxenetilor si aici si pe unde va boschetariti voi la baute in viata reala, ca sa-ti mai scape si tie sa lingi cate o pizda mai ieftin.
 Atat ma deranjeaza la tine, ca in rest, poti sa-ti bagi pula in viata ta si nici ca ma intereseaza ce faci cu ea.
  O zi placuta sa ai, in plm.  :hihat

Iar ai scăpat de balamuc, este?  :laugh2

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

1. ce atitudine de div ai da-te-ncolo parca vad ca pe data de 1 cand ii spun felicitari roseste si spune vai fata nu ma asteptam :)))) tempula de nebun :))

Pe bune, cat ai procent de la Liberace pentru convertire ? :256

Postat

2. Eu am fost cel ce`a afirmat ca`ntr`o relatie sunt submisiv...  :rax2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Masturbelu' zicea că e submisiv într-o relație, adică un fel de iobag, de șerb ... de sclav- mă rog, termenii sunt un pic exagerați... Într-o relație nu trebuie să fie cineva supus și cineva dictator, ci trebuie să fie o cât-de-câtă egalitate. Nu perfectă, că nu se poate, întotdeauna este unul mai puternic decât celălalt. Nu confunda Rozico cu submisivii ăia ai tăi, ăia sunt defecți, cum e și Retardelu' nostru! 

Postat

Piconash un submisiv nu e un sclav, rautate ce esti

El nu stie asta. Cunostintele lui se rezuma la ce`a citit pe aici pe forum, in topicele "dominelor"(care, din ce`am observat, habar n`au cu ce se mananca serviciile oferite). 

Vizitator sarlatanu
Postat

Susțin Vlad președinte !

Postat

Susțin Vlad președinte !

iesi afar ca nu mai imi esti fan, esti iuda imi vine sa te scuip cand tu vrei sa imi pupi obrazu' uooo ptui lol

Postat

Masturbelu' zicea că e submisiv într-o relație, adică un fel de iobag, de șerb ... de sclav- mă rog, termenii sunt un pic exagerați... Într-o relație nu trebuie să fie cineva supus și cineva dictator, ci trebuie să fie o cât-de-câtă egalitate. Nu perfectă, că nu se poate, întotdeauna este unul mai puternic decât celălalt. Nu confunda Rozico cu submisivii ăia ai tăi, ăia sunt defecți, cum e și Retardelu' nostru! 

Bai, fasole. Eu inteleg ca tu esti mai mitocan asa, de fel, din discutia care`am vazut`o cu amada sau cum ii spune, referitor la cum ai tratat`o cand a stat la tine. Dar asta nu inseamna ca cei care n`au atitudinea ta, sunt sclavi. Tu esti un misogin, oricat ai incerca sa maschezi acest lucru.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

amada, picon s-a facut iar obraznic de nu s-a pomenit

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Bai, fasole. Eu inteleg ca tu esti mai mitocan asa, de fel, din discutia care`am vazut`o cu amada sau cum ii spune, referitor la cum ai tratat`o cand a stat la tine. Dar asta nu inseamna ca cei care n`au atitudinea ta, sunt sclavi. Tu esti un misogin, oricat ai incerca sa maschezi acest lucru.

cum ma sa fie misogin daca le gateste fasole? esti nebun!?

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

e un dobitoc , un bivol prost , taticu` mincinosilor , sefu` labarilor  si frate cu advanced daca asta iti spune ceva. un ratat flescait care ar putea sa-i fie bunic lu` picon.Mai pe scurt un cacat bolnav  :laugh2 , nu-i mai raspunde si muia ramane la el

Cum Sa ramana muia la el ma zdreanta cand tu Ai gura plina de sloboz?

• Minus 3
Postat

Băi handicapatule, habar nu ai despre ce e vorba!  Cei mai vechi pe aici știu și cum sunt eu și cum e ea. Când se întâmpla asta, tu nici pizda nu știai cum arată!  :laugh2  Și oare de ce nu mă miră că iată, tocmai tu, îi dai credit ei? Cum vă găsiți voi!  :slap2

Btw ... dacă tot spui că ești submisiv, vezi că ea în ultima vreme s-a făcut domina. :laugh2   Cuplul perfect, să mor! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

Absolut :)))

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Băi handicapatule, habar nu ai despre ce e vorba!  Cei mai vechi pe aici știu și cum sunt eu și cum e ea. Când se întâmpla asta, tu nici pizda nu știai cum arată!  :laugh2  Și oare de ce nu mă miră că iată, tocmai tu, îi dai credit ei? Cum vă găsiți voi!  :slap2

Btw ... dacă tot spui că ești submisiv, vezi că ea în ultima vreme s-a făcut domina. :laugh2   Cuplul perfect, să mor! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu ma intereseaza. Am vazut afirmatiile atat ale ei cat si ale tale, ca replica la ale ei. E destul de limpede. Vezi ca primul meu contact vizual cu "pizda", l`am avut la gradinita. I give credit, where credit is due. And you`re a worthless piece of shit, misogynistic asshole. 

Btw... Daca tot spun eu ca sunt submisiv, pune mana si intereseaza la ce se refera acest termen, cand vine vorba de`o relatie normala. Sa nu mori prost, nu de alta, ca si`asa mai ai putin si crapi de cauze naturale.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...