Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vlade,da-te-n sange,3 zile nu ne mai certam,doliu national.

Intra la noapte sa-si ia portia de muie zilnica

Acum apare nebunu in plm

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Dacă nu beau cafea în trei culori dă la Starbucks, d-aia în trei culori şi la 15 ron, nu mi se scoală poola....nu E fițe, E creştere aleasă....chestii, socoteli :)

Postat

Dacă nu beau cafea în trei culori dă la Starbucks, d-aia în trei culori şi la 15 ron, nu mi se scoală poola....nu E fițe, E creştere aleasă....chestii, socoteli :)

Esti bine vere?

• Oras:București
Postat

Pai crestere aleasa , vărușca , nu ca Vlădu , d-aia in 3 secunde , la un leu cincizeci =))

Postat

Să-i trag caimacu-n poolă =))

Sa bei cafea de la tonomatul de unde bea si Vlădu,asta inseamna sa fii mafiot!!!

Postat

N-am ţinut legătura cu bărbosul ăla de sus da' pentru tine o să încerc.

Înger îngeraşul meu,

Ce mi te-a dat dumnezeu

Eu sunt mic, tu fă-mă mare.

Eu sunt slab, şi n-am valoare.

Fă-mă smardoi neînfricat

Cum e vlad ochi de câcat.

Fă-mă aprig şi voinic

Braţe dă fer oţelit

Dă-mi valoare d-aia mare

Să nu mă mai piş pe picioare.

Şi mai vreau când trec pe stradă

Morris să nu mă mai vadă

Că e rău şi-mi dă scuipat

În cafea la tonomat.

Să cunosc limba engleză

În muie să-mi pun proteză,

Şi mai dă-mi când vei avea

Şi o pizdă-n pula mea.

Că m-am săturat de labă

Nici limba nu se mai scoală.

De eşti rău şi nu îmi dai

Aripile o să-ţi tai

Şi rămâi mic-necăjit

Cum e vlad cel pricăjit.

Mă troleu, io m-am rugat. Acu' tu aşteaptă

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai crestere aleasa , vărușca , nu ca Vlădu , d-aia in 3 secunde , la un leu cincizeci =))

doi  :laugh2 

• Oras:UK
Postat

Ce tot sugeti atat, ratatilor? Banuiesc ca voi sunteti d`aia de va scade rangul daca nu dati 15 lei pe o cafea. Mie nu`mi sta in gat. N`am Starbucks langa scara. Doar dozatoare. Nu ma duc eu la prima ora, cand ma trezesc, pana la Mega Mall, doar pentru a`mi lua o cafea. Ai draq parveniti. E buna si aia la 2 lei. 

Postat

Zi sa te intorci in timp si sa arzi de viu in Colectiv. De parca Tiriac are Starbucks la scara. Ia zi. La tine`n comuna, aveti macar o cafenea? Aveti o pula. Serveati cafeaua`n bodega. Noroc cu centuristele pe care`ai pus mana, si`ai ajuns si tu in capitala. 

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Io zic sa lasati injuraturile unui tata mort, dar si blestemele de genul "sa arzi de viu in Colectiv". Mai zici la nervi, dar voi nu va calmati deloc si e penibil, chiar ati facut o obsesie din asta. S-au terminat glumele? Se poate si altfel, ce draq!

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

florinel ai uitat cand il blestemai si-l amenintai pe forum cu bataia.. cu anii... pe alexandru69

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

Zi sa te intorci in timp si sa arzi de viu in Colectiv. De parca Tiriac are Starbucks la scara. Ia zi. La tine`n comuna, aveti macar o cafenea? Aveti o pula. Serveati cafeaua`n bodega. Noroc cu centuristele pe care`ai pus mana, si`ai ajuns si tu in capitala. 

Dar ibric ai in bucatarie ? Cafea de la Kaufland/Real/Carrefour ai ? Zahar ai prin casa ??? PUNE MANA SI FA-TI SI SINGUR, nu mai astepta la de-a gata !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2 :slap2 :blushing2

• Like 1
Postat

Dar ibric ai in bucatarie ? Cafea de la Kaufland/Real/Carrefour ai ? Zahar ai prin casa ??? PUNE MANA SI FA-TI SI SINGUR, nu mai astepta la de-a gata !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2 :slap2 :blushing2

Nu iese la fel... :P

Vizitator
Postat

Nu iese la fel... :P

Huh !? :shocked Mai Vlad, mai omule ? Cum Dumnezeu mai.... IESE DE 1000 de ori mai buna, daca stii cata apa/lingurite de cafea/zahar sa potrivesti ! Chiar nu te inteleg... :eek :ewpu In fine, nu e treaba mea sa te inteleg sau altele asemenea, dar macar ai incecat sa bei cafea facuta de tine ????

• Like 1
Postat

Huh !? :shocked Mai Vlad, mai omule ? Cum Dumnezeu mai.... IESE DE 1000 de ori mai buna, daca stii cata apa/lingurite de cafea/zahar sa potrivesti ! Chiar nu te inteleg... :eek :ewpu In fine, nu e treaba mea sa te inteleg sau altele asemenea, dar macar ai incecat sa bei cafea facuta de tine ????

Da. Si`am constatat ca mai bine beau de la magazin =))

Vizitator stau de sase
Postat

florinel ai uitat cand il blestemai si-l amenintai pe forum cu bataia.. cu anii... pe alexandru69

Ne-am jucat :)), dar exclus din partea mea blesteme.

Am sa-l rog pe Morris sa te bage la portbagaj si sa te duca la Amada sa te cuminteasca.

• Like 2

Postat

Vladimir,ne poti comfirma daca,cu fizicul ala,ai castigat castingul la reclama SIDA?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...