p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Vlade,da-te-n sange,3 zile nu ne mai certam,doliu national.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 Vlade,da-te-n sange,3 zile nu ne mai certam,doliu national.Intra la noapte sa-si ia portia de muie zilnicaAcum apare nebunu in plm
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 31, 2015 Dacă nu beau cafea în trei culori dă la Starbucks, d-aia în trei culori şi la 15 ron, nu mi se scoală poola....nu E fițe, E creştere aleasă....chestii, socoteli
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 Dacă nu beau cafea în trei culori dă la Starbucks, d-aia în trei culori şi la 15 ron, nu mi se scoală poola....nu E fițe, E creştere aleasă....chestii, socoteli Esti bine vere?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Dacă nu beau cafea în trei culori dă la Starbucks, d-aia în trei culori şi la 15 ron, nu mi se scoală poola....nu E fițe, E creştere aleasă....chestii, socoteli Pai crestere aleasa , vărușca , nu ca Vlădu , d-aia in 3 secunde , la un leu cincizeci
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 31, 2015 Pai crestere aleasa , vărușca , nu ca Vlădu , d-aia in 3 secunde , la un leu cincizeci Să-i trag caimacu-n poolă
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 ) sa fie in gura lui
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Să-i trag caimacu-n poolă Sa bei cafea de la tonomatul de unde bea si Vlădu,asta inseamna sa fii mafiot!!!
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 N-am ţinut legătura cu bărbosul ăla de sus da' pentru tine o să încerc.Înger îngeraşul meu,Ce mi te-a dat dumnezeuEu sunt mic, tu fă-mă mare.Eu sunt slab, şi n-am valoare.Fă-mă smardoi neînfricatCum e vlad ochi de câcat.Fă-mă aprig şi voinicBraţe dă fer oţelitDă-mi valoare d-aia mareSă nu mă mai piş pe picioare.Şi mai vreau când trec pe stradăMorris să nu mă mai vadăCă e rău şi-mi dă scuipatÎn cafea la tonomat.Să cunosc limba englezăÎn muie să-mi pun proteză,Şi mai dă-mi când vei aveaŞi o pizdă-n pula mea.Că m-am săturat de labăNici limba nu se mai scoală.De eşti rău şi nu îmi daiAripile o să-ţi taiŞi rămâi mic-necăjitCum e vlad cel pricăjit.Mă troleu, io m-am rugat. Acu' tu aşteaptă
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 31, 2015 Pai crestere aleasa , vărușca , nu ca Vlădu , d-aia in 3 secunde , la un leu cincizeci doi
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 31, 2015 doi asta-i mai avut ca dobre.ala bea la plastic asta la carton
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Ce tot sugeti atat, ratatilor? Banuiesc ca voi sunteti d`aia de va scade rangul daca nu dati 15 lei pe o cafea. Mie nu`mi sta in gat. N`am Starbucks langa scara. Doar dozatoare. Nu ma duc eu la prima ora, cand ma trezesc, pana la Mega Mall, doar pentru a`mi lua o cafea. Ai draq parveniti. E buna si aia la 2 lei.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Pai tu n-ai ) ca vindeai ziare la 14 ani,desi erai copil de bani gata. 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Zi sa te intorci in timp si sa arzi de viu in Colectiv. De parca Tiriac are Starbucks la scara. Ia zi. La tine`n comuna, aveti macar o cafenea? Aveti o pula. Serveati cafeaua`n bodega. Noroc cu centuristele pe care`ai pus mana, si`ai ajuns si tu in capitala.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 ) 'uiliuuuu prost mai esti. Si sarac pe deasupra.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 Io zic sa lasati injuraturile unui tata mort, dar si blestemele de genul "sa arzi de viu in Colectiv". Mai zici la nervi, dar voi nu va calmati deloc si e penibil, chiar ati facut o obsesie din asta. S-au terminat glumele? Se poate si altfel, ce draq! 2
Administrator pisicuts Reputație: 114373 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 31, 2015 florinel ai uitat cand il blestemai si-l amenintai pe forum cu bataia.. cu anii... pe alexandru69 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 Zi sa te intorci in timp si sa arzi de viu in Colectiv. De parca Tiriac are Starbucks la scara. Ia zi. La tine`n comuna, aveti macar o cafenea? Aveti o pula. Serveati cafeaua`n bodega. Noroc cu centuristele pe care`ai pus mana, si`ai ajuns si tu in capitala. Dar ibric ai in bucatarie ? Cafea de la Kaufland/Real/Carrefour ai ? Zahar ai prin casa ??? PUNE MANA SI FA-TI SI SINGUR, nu mai astepta la de-a gata !!! :laugh2 :slap2 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Dar ibric ai in bucatarie ? Cafea de la Kaufland/Real/Carrefour ai ? Zahar ai prin casa ??? PUNE MANA SI FA-TI SI SINGUR, nu mai astepta la de-a gata !!! :laugh2 :slap2 Nu iese la fel...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 Nu iese la fel... Huh !? Mai Vlad, mai omule ? Cum Dumnezeu mai.... IESE DE 1000 de ori mai buna, daca stii cata apa/lingurite de cafea/zahar sa potrivesti ! Chiar nu te inteleg... In fine, nu e treaba mea sa te inteleg sau altele asemenea, dar macar ai incecat sa bei cafea facuta de tine ???? 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Huh !? Mai Vlad, mai omule ? Cum Dumnezeu mai.... IESE DE 1000 de ori mai buna, daca stii cata apa/lingurite de cafea/zahar sa potrivesti ! Chiar nu te inteleg... In fine, nu e treaba mea sa te inteleg sau altele asemenea, dar macar ai incecat sa bei cafea facuta de tine ???? Da. Si`am constatat ca mai bine beau de la magazin
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 florinel ai uitat cand il blestemai si-l amenintai pe forum cu bataia.. cu anii... pe alexandru69Ne-am jucat ), dar exclus din partea mea blesteme. Am sa-l rog pe Morris sa te bage la portbagaj si sa te duca la Amada sa te cuminteasca. 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Cum ma??? Sa murdaresc eu frumusete de masina cu rapanosul asta? No way
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Vladimir,ne poti comfirma daca,cu fizicul ala,ai castigat castingul la reclama SIDA?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum