azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 1, 2015 În fiecare dimineață cafeaua plus apa plată mă costă 50 dă RON....nu mă plâng, da' vreau să zic peseu pt cârcotaşi: sunt crescut în hoccident O fi apa sfintita,numa' aia costa atata
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 adicatelea Pisicu consimte sa ne batem pula de el in continuare, d-aia si l-a pus in frunde pe vladzi .. asta ...ca un sagetator tipic gafezi formidabil, si eu am fost UL
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 1, 2015 ca un sagetator tipic gafezi formidabil, si eu am fost UL cu si de tine ne puteam amuza frumos, dar de vladzi asta ... si pasiunile sale ascunse pe care ni le expune pe forum de parca ne-ar interesa simtamintele lui ..... asculta la mine o zicala - stiu ca ti-e greu, dar lumea nu se va opri in loc pentru tine ... 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 1, 2015 cu si de tine ne puteam amuza frumos, dar de vladzi asta ... si pasiunile sale ascunse pe care ni le expune pe forum de parca ne-ar interesa simtamintele lui ..... asculta la mine o zicala - stiu ca ti-e greu, dar lumea nu se va opri in loc pentru tine ...La toti ni-i greu ! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 cu si de tine ne puteam amuza frumos, dar de vladzi asta ... si pasiunile sale ascunse pe care ni le expune pe forum de parca ne-ar interesa simtamintele lui ..... asculta la mine o zicala - stiu ca ti-e greu, dar lumea nu se va opri in loc pentru tine ...amuzament sa fie nu mi-e greu deloc lool s-ar opri lumea daca as fi indispensabila familiei mele. pe voi nu va cunosc, cine sunteti ? ))
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 1, 2015 La toti ni-i greu ! tăţi* 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 1, 2015 tăţi* Ma cam abtin sa scriu, asa interesant, in principiu daca am scris ceva gresit, este din cauza grabei, a neatentiei sau a lacunelor si imi asum greselile !
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 1, 2015 Labinson, cum e, mă, să fii prostul lunii? Felicitări!!! 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2015 Felicitări ...Pisicuts! Trăiască traficul! 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 Ne-am jucat ), dar exclus din partea mea blesteme. Am sa-l rog pe Morris sa te bage la portbagaj si sa te duca la Amada sa te cuminteasca. Cum ma??? Sa murdaresc eu frumusete de masina cu rapanosul asta? No wayMaxim am zis 2
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2015 Numai fiț carcotasi! Vladutz UL, Coryna castigatoare la poze...eu zic ca e bine...Dar ca sa fie treaba treaba, ar trebui sa-i dea si Rozicai o distinctie, ceva...ce plm...ea latra mult, prost si fara rost p-aici degeaba? =)) 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 Rozica nu latra, ea macane:)
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 Vladut,acum ca esti cotobarnita lunii,vreau sa fuck si eu o poza cu tine ) P.S. : pisicut,asta trebuia pus USERUL LUMII 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 sa-l futa cainii pa prostanu' (by dolores) lunii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 nu ai loc de mine latura, latri tu fraiere ca eu nu m-am bagat cu tine in seama ca ultima jarteluta. vezi-ti de treaba ta ca ia loc sa te droghezi de mine latrel. chiar imi place de Sorina si nu am chef de mutra ta sparta, dar daca continui asa voi raspunde. taran obosit data viitoare fute mai tare cu palma aia in cap la tine nu se cunoste indobitocirea Numai fiț carcotasi! Vladutz UL, Coryna castigatoare la poze...eu zic ca e bine...Dar ca sa fie treaba treaba, ar trebui sa-i dea si Rozicai o distinctie, ceva...ce plm...ea latra mult, prost si fara rost p-aici degeaba? =))
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 Pisicuts, felicitari! Vlad, bravo. Nu stiu de unde ai aparut, dar esti number one. Discursul? Unde e discursul? Baga si ceva pentru dujmani + poza, sa vedem cum sarbatoresti. Morris, recunoaste-te invins. Roz, deci n-ai zis nasoale de Roberto? Asa crezi tu?) Nici nu vreau sa ma gandesc cum il afurisesti. 6
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Sv7DqhjKueI 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2015 Speeech! C'mon Retardel! 3 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 Pisicuts, felicitari! Vlad, bravo. Nu stiu de unde ai aparut, dar esti number one. Discursul? Unde e discursul? Baga si ceva pentru dujmani + poza, sa vedem cum sarbatoresti. Morris, recunoaste-te invins. Roz, deci n-ai zis nasoale de Roberto? Asa crezi tu? ) Nici nu vreau sa ma gandesc cum il afurisesti.) Asta a fost doar drept la replica, daca se potoleste nu am treaba cu dumnealui
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 @sesarulDa,cu profund regret,ma declar invins. Nu e altul mai retardat si gasca buna de jumulit ca el,acum e si mascota lunii...Tre' sa ma mai nasc de 2 ori sa ajung ca el.
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 Baaaaaaa,ia stati asaaaaaaa!!!Adica noi,zilnic,timp de o luna,ii vedem muia aia trista de onanist,de cate ori intram pe forum? Pe bune???
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 1, 2015 vezi ma c-ai acolo in dreapta un butonel. il apesi si dispare vladimir 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 vezi ma c-ai acolo in dreapta un butonel. il apesi si dispare vladimirBravo Bombardiere, soluţia pentru toţi cei care nu au loc de ceilalţi
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 vezi ma c-ai acolo in dreapta un butonel. il apesi si dispare vladimirCred ca o luna trag pe dreapta )
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 Mai astept pana dimineata, sa tin un discurs, sa nu patesc ca Geoana Maria-Ta, nu suntem vrednici sa ni te adresezi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum