vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 1, 2015 Acum ca nu mai am soarta lu` Geoana... Oh WoW! Unde sa incep? As dori sa multumesc tuturor celor care au crezut in mine... Celor ce m`au votat... Celor ce m`au numit... Familiei... Domnisoarei Corina, pentru ca`mi este alaturi la bine si la greu... Domnisoarei RK, ca`mi face ziua mai frumoasa prin postarile ei... Dar in special, as vrea sa multumesc celor ca di_ana centurista, p_morris mormolocul, picon bosorogul, phoenix prapaditul, marean care este, si multi altii... Fara voi nu as fi putut ajunge aici YOU made this possible... 3 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 Deci,recunosti ca tu esti un zero barat,iar noi iti dam valoare. Atat am vrut sa citimTre' sa facem si saracii sa se bucure )Acum sa nu-ti iei lumea-n cap si sa schimbi cafeaua. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 Acum ca nu mai am soarta lu` Geoana... Oh WoW! Unde sa incep? As dori sa multumesc tuturor celor care au crezut in mine... Celor ce m`au votat... Celor ce m`au numit... Familiei... Domnisoarei Corina, pentru ca`mi este alaturi la bine si la greu... Domnisoarei RK, ca`mi face ziua mai frumoasa prin postarile ei... Dar in special, as vrea sa multumesc celor ca di_ana centurista, p_morris mormolocul, picon bosorogul, phoenix prapaditul, marean care este, si multi altii... Fara voi nu as fi putut ajunge aici YOU made this possible... Să creşti mare, însă dacă experienţa personală m-a învăţat ceva este că numărul "fanilor gentili" se va tripla odată ajuns UL şi agresivitatea deja se trasformă in venin. Pă urmă se mai domolesc
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 1, 2015 nah ma, v-a mancat in cur.
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 nah ma, v-a mancat in cur. Lăsaț săracii să facă ce voooor )
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 1, 2015 Să creşti mare, însă dacă experienţa personală m-a învăţat ceva este că numărul "fanilor gentili" se va tripla odată ajuns UL şi agresivitatea deja se trasformă in venin. Pă urmă se mai domolesc 1 3
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2015 A-nviat mortu' lunii? 1 4
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 1, 2015 A-nviat mortu' lunii? se bucura de numire. sa-i spuna cineva ca e precedat de varu sandel de constanta, de inginerul, de roz.poate ii mai ia din elan 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=92GYpLl-drY
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2015 Acum ca nu mai am soarta lu` Geoana... Oh WoW! Unde sa incep? As dori sa multumesc tuturor celor care au crezut in mine... Celor ce m`au votat... Celor ce m`au numit... Familiei... Domnisoarei Corina, pentru ca`mi este alaturi la bine si la greu... Domnisoarei RK, ca`mi face ziua mai frumoasa prin postarile ei... Dar in special, as vrea sa multumesc celor ca di_ana centurista, p_morris mormolocul, picon bosorogul, phoenix prapaditul, marean care este, si multi altii... Fara voi nu as fi putut ajunge aici YOU made this possible... ALUPIGUS! 4 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 se bucura de numire. sa-i spuna cineva ca e precedat de varu sandel de constanta, de inginerul, de roz.poate ii mai ia din elanyooolo şi tu mă cu bârfa?
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 1, 2015 se bucura de numire. sa-i spuna cineva ca e precedat de varu sandel de constanta, de inginerul, de roz.poate ii mai ia din elan RK... Corina... Numai nume mari au fost UL, inaintea mea Pe amandoua le iubesc 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 RK... Corina... Numai nume mari au fost UL, inaintea mea Pe amandoua le iubesc şi Diva Anita, mooooorrrr
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 Dar ibric ai in bucatarie ? Cafea de la Kaufland/Real/Carrefour ai ? Zahar ai prin casa ??? PUNE MANA SI FA-TI SI SINGUR, nu mai astepta la de-a gata !!! :laugh2 :slap2 Nu iese la fel... sun-o pe corina sa se pishe`n ea sa vezi ce-ti mai place 1 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 @ULSi noi te iubim pe tine,mult,muuuult de tot!! Ca pe curve.Doar in gura )
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 1, 2015 şi Diva Anita, mooooorrrr P`aia n`o stiu. Cum e pe forum?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 1, 2015 P`aia n`o stiu. Cum e pe forum?aici e curvulişcahttps://nimfomane.com/forum/topic/46121-diva-anita-0736899044/
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 P`aia n`o stiu. Cum e pe forum? da` reparatie kapitala care plm e ? RK ...? 2 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 1, 2015 da` reparatie kapitala care plm e ? RK ...? RozKendra, cea mai gingasa domnisoara 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum