Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

Acum ca nu mai am soarta lu` Geoana...

Oh WoW! Unde sa incep? As dori sa multumesc tuturor celor care au crezut in mine... Celor ce m`au votat... Celor ce m`au numit... Familiei... Domnisoarei Corina, pentru ca`mi este alaturi la bine si la greu... Domnisoarei RK, ca`mi face ziua mai frumoasa prin postarile ei... Dar in special, as vrea sa multumesc celor ca di_ana centurista, p_morris mormolocul, picon bosorogul, phoenix prapaditul, marean care este, si multi altii... Fara voi nu as fi putut ajunge aici ^_^ YOU made this possible...

:X  :dancing   :X  :dancing   :X  :dancing   :X  :dancing   :X  :dancing   :X

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:București
Postat

Deci,recunosti ca tu esti un zero barat,iar noi iti dam valoare. Atat am vrut sa citim

=))

Tre' sa facem si saracii sa se bucure :))

Acum sa nu-ti iei lumea-n cap si sa schimbi cafeaua.

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Bravo  vlad :)

post-171724-0-37062400-1446394718_thumb.jpgB

• Oras:worldwide
Postat

Oh WoW! Unde sa incep? As dori sa multumesc tuturor celor care au crezut in mine... Celor ce m`au votat... Celor ce m`au numit... Familiei... Domnisoarei Corina, pentru ca`mi este alaturi la bine si la greu... Domnisoarei RK, ca`mi face ziua mai frumoasa prin postarile ei... Dar in special, as vrea sa multumesc celor ca di_ana centurista, p_morris mormolocul, picon bosorogul, phoenix prapaditul, marean care este, si multi altii... Fara voi nu as fi putut ajunge aici ^_^ YOU made this possible...

Să creşti mare, însă dacă experienţa personală m-a învăţat ceva este că numărul "fanilor gentili" se va tripla odată ajuns UL şi agresivitatea deja se trasformă in venin. Pă urmă se mai domolesc 

Postat

Să creşti mare, însă dacă experienţa personală m-a învăţat ceva este că numărul "fanilor gentili" se va tripla odată ajuns UL şi agresivitatea deja se trasformă in venin. Pă urmă se mai domolesc 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

A-nviat mortu' lunii?

se bucura de numire. sa-i spuna cineva ca e precedat de varu sandel de constanta, de inginerul, de roz.

poate ii mai ia din elan

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ALUPIGUS!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Postat

se bucura de numire. sa-i spuna cineva ca e precedat de varu sandel de constanta, de inginerul, de roz.

poate ii mai ia din elan

yooolo şi tu mă cu bârfa? 

Postat

poate ii mai ia din elan

RK... Corina... Numai nume mari au fost UL, inaintea mea :D Pe amandoua le iubesc :P

• Like 1
  • Minus 3
Postat

RK... Corina... Numai nume mari au fost UL, inaintea mea :D Pe amandoua le iubesc :P

şi Diva Anita, mooooorrrr  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Dar ibric ai in bucatarie ? Cafea de la Kaufland/Real/Carrefour ai ? Zahar ai prin casa ??? PUNE MANA SI FA-TI SI SINGUR, nu mai astepta la de-a gata !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2 :slap2 :blushing2

Nu iese la fel... :P

sun-o pe corina sa se pishe`n ea sa vezi ce-ti mai place  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

@UL

Si noi te iubim pe tine,mult,muuuult de tot!!

Ca pe curve.Doar in gura :))

Vizitator
Postat

P`aia n`o stiu. Cum e pe forum?

da` reparatie kapitala care plm e ? RK ...?

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...