Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pas.

N-am nevoie :))

Eu o propun pe RozKendra...doar daca promite ca nu mai fumeaza...

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pas.

N-am nevoie :))

Eu o propun pe RozKendra...doar daca promite ca nu mai fumeaza...

Ea a fost!,
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

:thinking As face si eu propuneri ,doar ca , nu reusesc sa imi dau seama care sunt criteriile, in unele cazuri pare sa fie tiganeala, in altele participarea efectiva cu informatii ,in altele numarul de postari, si culmea pot zice la unii carisma sau decenta, bineinteles in limitele subiectelor ce pot fi abordate pe un site de profil !  

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Ești o pwla, ești doar beata:))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:thinking As face si eu propuneri ,doar ca , nu reusesc sa imi dau seama care sunt criteriile, in unele cazuri pare sa fie tiganeala, in altele participarea efectiva cu informatii ,in altele numarul de postari, si culmea pot zice la unii carisma sau decenta, bineinteles in limitele subiectelor ce pot fi abordate pe un site de profil !

Trebe sa fie vedeta dă orice fel

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Ești o pwla, ești doar beata:))

nu-s o pl netrebnicule ca-s fetita  :girly  extra nu am consumat nimic turmentator eram joviala si zglobie,per total o prezenta incantatoare.  nu cumva  imi pui tu mie piedica daca vreau sa topai? ia mai bine propune-ma ul ca iti dau numai peste ochi 

Postat

Pisoiash s-a inteles da? sunt pregatita de al doilea mandat. Suprematia voturilor checked, cea mai vipa checked, buna in draci checked. Si o preferenta total gratioasa. E clar ca publicu ma vrea inapoi sunt cel mai bun UL dinainte de nasterea forumului. Cred ca ti-a venit ideea sa il faci special pentru mine sa fiu eu numita si votata zeita suprema luni consecutiv. Bine gandit!

• Oras:Bucuresti
Postat

Motane, fa-i forum Rozei, pls! Si inventeaza-i un titlu special: utilizatorul mileniului, sau intergalactic, ceva...

• Like 3
Postat

Motane, fa-i forum Rozei, pls! Si inventeaza-i un titlu special: utilizatorul mileniului, sau intergalactic, ceva...

imi place cum gandesti Gyorjii.  vedeti lume ca se poate. am gasit eu nume, tot eu trebuie sa le fac pe toate, m-am saturat. Kendra's Korner, eh ca e nume care suna roz?

Postat

Pai asta e si ideea: decat sa fie tot forumul fuchsiarit, mai bine sa avem doar un colt roz intens:D

• Like 1
Postat

sa dea  dracii mi-a venit un nume si mai bun, usor plagiat ce-i drept "Roz este lumea toata"

jump bitches!

Postat

Daca ar fi sa propun dupa dorinta mea, Daywalker ar fi cel mai potrivit UL, pentru ca a readus putin fun in zona DG. Daca e sa ma iau dupa logica ultimelor luni, dupa Vlad s-ar potrivi mai degraba V-Ships...

• Like 4
Postat

Luna asta as zice sa fie... daca ar conta parerea mea... Daywalker. Desi, mi-e simpatic Day, parca nu merge dupa Vlad... mai degraba s-ar potrivi Navromu', ca sa nu se rupa lantul de iubire.

Day va fi dupa al doilea mandat al meu, ca sa nu rupem lantul :)

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

RoZeta,ai tuata sustinerea mea,daca promiti ca renunti la ciuperci.

en post tre sa haleasca ciuperci ca nu are voie la carne

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

De unde stii Mah zdreanta, asta este starea ta naturala?

Ceai ma?  :))

Vizitator
Postat

Sa fie RoZeta U.L

numele prostilor pe toate gardurile

• Like 12
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...