Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu scrie nicaieri Vasile, asa e, dar trebuie sa scrie in bunul simt si in nas...in lungul nasului...daca nu ai inteles despre ce este vorba, mai bine stai un pic pe margine.

• Like 1
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Nu scrie nicaieri Vasile, asa e, dar trebuie sa scrie in bunul simt si in nas...in lungul nasului...daca nu ai inteles despre ce este vorba, mai bine stai un pic pe margine.

era doar o propunere  :rax2

dupa ce am reusit si eu sa citesc cazul "george" votez si eu cu el pt luna asta.

pentru luna viitoare il propun pe fater 

Postat

Ok, e bine sa citesti mai atent, prietene si sa nu te grabesti sa postezi. Ma bucur ca ai inteles despre ce este vorba in "cazul George".

Propunerile pt, luna viitoare se fac atunci si se fac jn primul rand de cei ce au fost deja Utilizatori ai lunii.

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Vasile... te-as fi luat in serios dar esti carne de mici, te-ai scobit tu dar ti-a iesit urat, un fel de politete cu niste gunoi (sa nu mai faci, ca iese penibil :laugh2 ). Eu te-am inghitit de mult, digestia deja s-a realizat, ma intelegi? Nu suntem in fata blocului, Vasile, ai ca eu ma duc sa mai citesc (niste almanahe?), poate si cresc... tine-mi pumnii ca drumul nostru este cu sens unic aici. Cum ti s-a mai zis, incearca sa te rezumi la cat poti domnu... Vasile, inca o data ma intelegi?

PS: Data viitoare incearca sa comprimi, nu e bine, crede-ma.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Indubitabil: George

:clapp Felicitari celor care au fost langa el si au facut posibila "misiunea" lui. :hihat

Postat

Vasile... te-as fi luat in serios dar esti carne de mici, te-ai scobit tu dar ti-a iesit urat, un fel de politete cu niste gunoi (sa nu mai faci, ca iese penibil :laugh2 ). Eu te-am inghitit de mult, digestia deja s-a realizat, ma intelegi? Nu suntem in fata blocului, Vasile, ai ca eu ma duc sa mai citesc (niste almanahe?), poate si cresc... tine-mi pumnii ca drumul nostru este cu sens unic aici. Cum ti s-a mai zis, incearca sa te rezumi la cat poti domnu... Vasile, inca o data ma intelegi?

PS: Data viitoare incearca sa comprimi, nu e bine, crede-ma.

Te pupa fratele ;) ai spus tot. Nu mai are rost, e foarte clar.

Cu drag "pestisorul de aur"

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca NU va fi ales GEORGE  ca si   (F)utilizatorul lunii  va anunt ca ma retrag pentru inca o luna :))))

AM ZIS !

Subscriu

Postat

A venit printre noi cu o poveste impresionanta. Unii l-au privit cu neincredere, altii cu mila. El si-a dorit ceva, a zis ca o va face si a mers pana la capat.

Randurile scrise de acest om sunt tulburatoare atat prin sinceritatea dezarmanta cu care ne infatiseaza chiar si detaliile cele mai stanjenitoare, cat si prin firescul cu care reuseste sa descrie bucuria trairii primei lui experiente erotice, fara nicio tenta de romantare ori de vulgarizare. 

Am citit multe recenzii frumoase, unele adevarate capodopere stilistice, insa niciuna nu m-a miscat atat de tare precum aceasta poveste de un realism cutremurator.

Felicitari, George!

Sper ca sunt in asentimentul confratilor invitandu-te sa ne fii oaspete de onoare joia viitoare pentru a-ti transmite decoratia.

• Oras:West City Limits
  • Oras:West City Limits
Postat

Consider ca George merita acest titlu ... sunt in asentimentul colegilor !

Succes George !!!

Postat

Am si eu o propunere: Fater

:slap2  @dorinel18' vezi sa nu fii propus aici :laugh2

Ontopic, felicitari pentru George si pentru cei care-l sustin.

• Telefon: Gi4444
  • Telefon: Gi4444
Postat

si eu sustin propunerea George

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Eu votez cu George. Am citit topicul lui ca pe o carte.... si ma bucur ca toate au iesit cum trebuie!!

Nu cunosc regulile, daca nu ot vota imi cer scuze.

Stima!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am o masina de 7 locuri si propun sa mergem  la Zimnicea sa-i dam medalia baiatului.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am o masina de 7 locuri si propun sa mergem  la Zimnicea sa-i dam medalia baiatului.

Asta da gest frumos, jos palaria!

Nu este nevoie. Vine el   !

V-am zis, George e un mare curvar :)

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Se pare ca momentul in care trebuie sa predau insigna si sa fac nominalizarea/ile a sosit. Cuvintele uneori sunt de prisos si chiar nu isi au rostul, prin urmare cel mai potrivit pentru acest titlu onorific este nimeni altul decat :

George.f

Aşteptam propunerea actualului utilizator ca să-mi dau şi eu cu părerea.

Ei bine, de data asta, nu voi ieşi din rândurile părerii majorităţii, oricât aş urî eu masele în încercarea disperată de a mă sustrage banalităţii condiţiei lor.

Prin urmare, sunt de acord şi susţin această nominalizare.

Cât despre userul vizat, fratele meu Magic Blue a spus tot ce era de spus; orice adăugire aş face m-ar transforma doar într-un biet epigon.

Voi cita deci rândurile sale:

A venit printre noi cu o poveste impresionanta. Unii l-au privit cu neincredere, altii cu mila. El si-a dorit ceva, a zis ca o va face si a mers pana la capat.

Randurile scrise de acest om sunt tulburatoare atat prin sinceritatea dezarmanta cu care ne infatiseaza chiar si detaliile cele mai stanjenitoare, cat si prin firescul cu care reuseste sa descrie bucuria trairii primei lui experiente erotice, fara nicio tenta de romantare ori de vulgarizare. 

Am citit multe recenzii frumoase, unele adevarate capodopere stilistice, insa niciuna nu m-a miscat atat de tare precum aceasta poveste de un realism cutremurator.

Felicitari, George!

Sper ca sunt in asentimentul confratilor invitandu-te sa ne fii oaspete de onoare joia viitoare pentru a-ti transmite decoratia.

În faţa unui om ca George îţi pierzi nu doar lacrimile prelinse pe obraji, ci şi toate hainele făţărniciei cu care viaţa te îmbracă în fiecare zi.

Pisicuts, să nu ai nici o ezitare în a-l premia!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...