dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 1, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 1, 2016 plm... eu sunt mai familist de fel
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 1, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 1, 2016 daca e mica mananca mai putin 1
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 1, 2016 Exista niste criterii dupa care se alege utilizatorul lunii?Sau pur si simplu pune motanu' pe cine vrea el? 7 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2016 Exista niste criterii dupa care se alege utilizatorul lunii?Sau pur si simplu pune motanu' pe cine vrea el?Face doar cum vrea pula lui ) 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Mie mi-e simpatica foc fata asa de la distanta nu stiu cum o fi de aproape Felicitari Meda, te pup peste tot tie iti sunt drage toate 12 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Februarie 1, 2016 Oras:- Oras:- Postat Februarie 1, 2016 Meda are puncte de reputatie cu minus. It doesn't matter daca e tanara, sexy si rea. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 1, 2016 Probabil ca Pisicul a dorit sa mai amorseze o bombita, cert e ca nu i-a iesit, totusi, caracterul Medei expus in toata "splendoarea" lui aici pe forum, nu o prea recomanda pentru aceasta numire, dar, daca non-valorile sunt ridicate la rang de modele nationale, de ce-ar face acest forum exceptie. 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Medea si emil boc - crema clujului, numarul 1 pe plan national
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 2, 2016 Probabil ca Pisicul a dorit sa mai amorseze o bombita, cert e ca nu i-a iesit, totusi, caracterul Medei expus in toata "splendoarea" lui aici pe forum, nu o prea recomanda pentru aceasta numire, dar, daca non-valorile sunt ridicate la rang de modele nationale, de ce-ar face acest forum exceptie.Cica nu o prea recomand ! Da ai fost la mine sa sti daca ma recomanzi ori nu cred ca si ma-ta aia care a ramas stearpa a ramas si ea non valoare ! 1 6
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 2, 2016 cred ca si ma-ta aia care a ramas stearpa a ramas si ea non valoare !hahahahaha )))))) ))))))))))))))))))na, doftore, ce ziceam de morti si mame ))) 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 Cica nu o prea recomand ! Da ai fost la mine sa sti daca ma recomanzi ori nu cred ca si ma-ta aia care a ramas stearpa a ramas si ea non valoare ! Draga domnisoara, nu ma emotioneaza deloc injuriile adresate de un personaj virtual, pe care te asigur ca live nu voi avea curiozitatea de a-l cunoaste vreodata, insa eu ma refeream la caracterul tau (nu la abilitatile tale profesionle) .... pe care l-ai expus aici pe forum ... ma indoiesc ca in situatii critice din real life esti altfel, omul sub protectia anonimatului isi da frau liber. Prea usor injuri si prea usor jignesti, probabil ca in lumea ta, asa se procedeaza pentru a-ti dovedi valoarea si statutul social, eu prefer politetea si bunul simt, stiu, mare defect, mare. 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2016 hahahahaha )))))) ))))))))))))))))))na, doftore, ce ziceam de morti si mame )))Astea-l excită, doar e un domn...în poola ta 4
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 injuraturile denota bogatia vocabularului paracultural
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 2, 2016 Draga domnisoara, nu ma emotioneaza deloc injuriile adresate de un personaj virtual, pe care te asigur ca live nu voi avea curiozitatea de a-l cunoaste vreodata, insa eu ma refeream la caracterul tau (nu la abilitatile tale profesionle) .... pe care l-ai expus aici pe forum ... ma indoiesc ca in situatii critice din real life esti altfel, omul sub protectia anonimatului isi da frau liber. Prea usor injuri si prea usor jignesti, probabil ca in lumea ta, asa se procedeaza pentru a-ti dovedi valoarea si statutul social, eu prefer politetea si bunul simt, stiu, mare defect, mare. ȘobolanulE eu am și lumea mea Nu ca tine Îți dai seama ca lumea ta depinde de acest forum .Vrei sa ne impresionezi cu atitudinea ta.... Poți sa scri ce vrei ca nu o sa îți raspund în realitate dacă zbiera la tine asa fugi ....Ești o păpușica deabea te miști .Tu nu ești bărbat ma ... ești departe de a fi bărbat ești ca un gay asta e descrierea potrivita pentru tine . Nu spun ca ești. Spun ca ești asemănător cu ei Hai te am pupat și la revedere 1 6
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 2, 2016 Iar legat de prestatiile mele sunt perfecte . Pentru ce suntem aici pentru a fute . Iar în realitate nu ai de unde sa sti cum sunt asa ca ciocul mic . 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2016 Vreau cu această minunată ocazie, să-l felicit pe Pisicuts pentru alegerea făcută. Fata asta, pur și simplu nu poate să posteze fără să înjure, spre gloria "bădărănizării" frumosului forum. 10 8
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 Concluziune ...barbatul care-i barbat e mitocan si agramat , cel putin in conceptia Medei. Daca suntem aici pentru a fute, de ce sa nu fim si marlani, asa-i ? In rest ii multumesc la fel Medei pentru toate apelativele adresate
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Iar legat de prestatiile mele sunt perfecte . Pentru ce suntem aici pentru a fute . Iar în realitate nu ai de unde sa sti cum sunt asa ca ciocul mic .Felicitari Medea ! peseu : cu ,,iii" tot asa stai ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Vreau cu această minunată ocazie, să-l felicit pe Pisicuts pentru alegerea făcută. Fata asta, pur și simplu nu poate să posteze fără să înjure, spre gloria "bădărănizării" frumosului forum. facem o delegatie la Cluj si o vizitam cu un abecedar si codul bunelor maniere 6 5
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 2, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2, 2016 Cica nu o prea recomand ! Da ai fost la mine sa sti daca ma recomanzi ori nu cred ca si ma-ta aia care a ramas stearpa a ramas si ea non valoare !Fai scursuro,vorbește in sloboz sa te bata frumos cu lumea. Se vede ce caracter de infecta ai.
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 cred ca Medea face squirt mai lung decat pot sa se pise cei care o critica
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 2, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2, 2016 Daca ai serviciile la fel ca si caracterul tau de cacat...e clar. Ori te-a violat Gore,ori ti-a dat decat muie
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 Daca Meda ar avea si lumea ei nu ar mai pune atata venin in disputele de pe forum, constienta fiind ca aici e doar distractie.
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2016 ȘobolanulE eu am și lumea mea Nu ca tine Îți dai seama ca lumea ta depinde de acest forum .Vrei sa ne impresionezi cu atitudinea ta.... Poți sa scri ce vrei ca nu o sa îți raspund în realitate dacă zbiera la tine asa fugi ....Ești o păpușica deabea te miști .Tu nu ești bărbat ma ... ești departe de a fi bărbat ești ca un gay asta e descrierea potrivita pentru tine . Nu spun ca ești. Spun ca ești asemănător cu ei Hai te am pupat și la revedereHai Meda frumoaso ca uneori mai si exagerezi. Daca ar fi asa cum zici tu n-ar mai sta Sexything cu el, nu crezi? Poate tie iti plac tipii mai duri dar sa stii ca in pat si unii domni stiu sa te faca sa te sui pe pereti uda fleașcă Daca treci prin Bucuresti sa ma anunti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum