Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Exista niste criterii dupa care se alege utilizatorul lunii?Sau pur si simplu pune motanu' pe cine vrea el?

• Like 7
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mie mi-e simpatica foc fata asa de la distanta ;) nu stiu cum o fi de aproape :lol:

Felicitari Meda, te pup peste tot :*

tie iti sunt drage toate  :laugh2

• Like 12
  • Minus 1
Postat

Probabil ca Pisicul a dorit sa mai amorseze o bombita, cert e ca nu i-a iesit, totusi, caracterul Medei expus in toata "splendoarea" lui aici pe forum, nu o prea recomanda pentru aceasta numire, dar, daca non-valorile sunt ridicate la rang de modele nationale, de ce-ar face acest forum exceptie.

• Like 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Medea si emil boc - crema clujului, numarul 1 pe plan national

• Oras:Cluj
Postat

Probabil ca Pisicul a dorit sa mai amorseze o bombita, cert e ca nu i-a iesit, totusi, caracterul Medei expus in toata "splendoarea" lui aici pe forum, nu o prea recomanda pentru aceasta numire, dar, daca non-valorile sunt ridicate la rang de modele nationale, de ce-ar face acest forum exceptie.

Cica nu o prea recomand ! 

Da ai fost la mine sa sti daca ma recomanzi ori nu 

cred ca si ma-ta aia care a ramas stearpa a ramas si ea non valoare !

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

hahahahaha =)))))))) =))))))))))))))))))))

na, doftore, ce ziceam de morti si mame =)))))

• Like 1
Postat

Draga domnisoara, nu ma emotioneaza deloc injuriile adresate de un personaj virtual, pe care te asigur ca live nu voi avea curiozitatea de a-l cunoaste vreodata, insa eu ma refeream la caracterul tau (nu la abilitatile tale profesionle)  .... pe care l-ai expus aici pe forum ... ma indoiesc ca in situatii critice din real life esti altfel, omul sub protectia anonimatului isi da frau liber.

Prea usor injuri si prea usor jignesti, probabil ca in lumea ta, asa se procedeaza pentru a-ti dovedi valoarea si statutul social, eu prefer politetea si bunul simt, stiu, mare defect, mare. :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

injuraturile denota bogatia vocabularului paracultural

Postat

Draga domnisoara, nu ma emotioneaza deloc injuriile adresate de un personaj virtual, pe care te asigur ca live nu voi avea curiozitatea de a-l cunoaste vreodata, insa eu ma refeream la caracterul tau (nu la abilitatile tale profesionle)  .... pe care l-ai expus aici pe forum ... ma indoiesc ca in situatii critice din real life esti altfel, omul sub protectia anonimatului isi da frau liber.

Prea usor injuri si prea usor jignesti, probabil ca in lumea ta, asa se procedeaza pentru a-ti dovedi valoarea si statutul social, eu prefer politetea si bunul simt, stiu, mare defect, mare. :)

ȘobolanulE eu am și lumea mea

Nu ca tine

Îți dai seama ca lumea ta depinde de acest forum .

Vrei sa ne impresionezi cu atitudinea ta.

...

Poți sa scri ce vrei ca nu o sa îți raspund în realitate dacă zbiera la tine asa fugi ....

Ești o păpușica deabea te miști .

Tu nu ești bărbat ma ... ești departe de a fi bărbat ești ca un gay asta e descrierea potrivita pentru tine . Nu spun ca ești. Spun ca ești asemănător cu ei

Hai te am pupat și la revedere

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Iar legat de prestatiile mele sunt perfecte . Pentru ce suntem aici pentru a fute . Iar în realitate nu ai de unde sa sti cum sunt asa ca ciocul mic .

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vreau cu această minunată ocazie, să-l felicit pe Pisicuts pentru alegerea făcută. Fata asta, pur și simplu nu poate să posteze fără să înjure, spre gloria "bădărănizării" frumosului forum.

:hihat

• Like 10
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Iar legat de prestatiile mele sunt perfecte . Pentru ce suntem aici pentru a fute . Iar în realitate nu ai de unde sa sti cum sunt asa ca ciocul mic .

Felicitari Medea ! :)

peseu : cu ,,iii" tot asa stai ? :)

Vizitator
Postat

Vreau cu această minunată ocazie, să-l felicit pe Pisicuts pentru alegerea făcută. Fata asta, pur și simplu nu poate să posteze fără să înjure, spre gloria "bădărănizării" frumosului forum.

:hihat

facem o delegatie la Cluj :) si o vizitam cu un abecedar si codul bunelor maniere :) 

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:București
Postat

Fai scursuro,vorbește in sloboz sa te bata frumos cu lumea. Se vede ce caracter de infecta ai.
Postat

cred ca Medea face squirt mai lung decat pot sa se pise cei care o critica 

Postat

Daca ai serviciile la fel ca si caracterul tau de cacat...e clar. Ori te-a violat Gore,ori ti-a dat decat muie ;)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ȘobolanulE eu am și lumea mea

Nu ca tine

Îți dai seama ca lumea ta depinde de acest forum .

Vrei sa ne impresionezi cu atitudinea ta.

...

Poți sa scri ce vrei ca nu o sa îți raspund în realitate dacă zbiera la tine asa fugi ....

Ești o păpușica deabea te miști .

Tu nu ești bărbat ma ... ești departe de a fi bărbat ești ca un gay asta e descrierea potrivita pentru tine . Nu spun ca ești. Spun ca ești asemănător cu ei

Hai te am pupat și la revedere

Hai Meda frumoaso ca uneori mai si exagerezi. Daca ar fi asa cum zici tu n-ar mai sta Sexything cu el, nu crezi? Poate tie iti plac tipii mai duri dar sa stii ca in pat si unii domni stiu sa te faca sa te sui pe pereti uda fleașcă :)

Daca treci prin Bucuresti sa ma anunti :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...