sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2014 Nu avem muzica: continuati va rugam
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 28, 2014 Avem asa. Banane+ praz. Mici + bere+ bere la pet ( 2 baxuri sunt numai pt Pisicuts) + popcorn + coliva. John, mai poftesti ceva? Fratilor, mai lipseste ceva ? E destul pt o intoxicatie ( in masa ) ? )Flori !!! 2
the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 28, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Februarie 28, 2014
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 28, 2014 Votati Oly !
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2014 Postat Februarie 28, 2014 De ce vă tot certaţi, ce miză aveţi? Dacă ne-ar ferici vreo fată cu amor gratis, aş zice că merită!
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 28, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 28, 2014 Salut.Din partea lui Ventrino, votul lui merge la sangreNu aveti niciun motiv sa nu ma credeti si niciun motiv sa nu-l luati in considerare. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2014 Salut.Din partea lui Ventrino, votul lui merge la sangreNu aveti niciun motiv sa nu ma credeti si niciun motiv sa nu-l luati in considerare. Daca te juri ca ati fost la Monica moldoveanca impreuna se ia votul in considerare.
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2014 Salut.Din partea lui Ventrino, votul lui merge la sangreNu aveti niciun motiv sa nu ma credeti si niciun motiv sa nu-l luati in considerare. Ventrino fiind "cine" ??? Spune-i ca-l pup
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 28, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 28, 2014 Daca te juri ca ati fost la Monica moldoveanca impreuna se ia votul in considerare. Jur http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/Untitled-1_zps9b0adb44.gif
inxs01 Reputație: 420 Postat Februarie 28, 2014 Telefon: inxxexcess Oras:- Telefon: inxxexcess Oras:- Postat Februarie 28, 2014 Votez pe Sangre.
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 28, 2014 'ti-ai dreaq ....am ziz,Oly....are haz,are talent,e precum o pasare Phoenix,moare,invie...invie,moare...si tot la fel il gasim, un nebun FRUMOS ) Oly e za best 1
boieru Reputație: -378 Postat Februarie 28, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 28, 2014 Bucuresti - OlyCluj - Cristi Borcea sau Dorinel18 (pe rand ambii), post mortem(virtual) - Mocu nu am citit tot dar nu va inteleg ce atata agitatie pt Asterica? nu mai aveti loc de el? va ia aerul ? cu ce va incurca pe voi ca are pct de reputatie sau cum le are...? din cauza asta nu puteti dormi? cand am timp o sa-i caut postarile sa ii mai dau si io cateva... 1 7
boieru Reputație: -378 Postat Februarie 28, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 28, 2014 Eu,sincer, l-as "vota" pe @alexandru96 (nu pentru contributia adusa forumului) ,mai mult pentru placerea afisata de-a se lua cu mare placere gura-n pula cu oricine poate. Nu se mai compenseaza sedativele sau si-a rupt camasa (de forta)?....nu stiupe Alex asta io il vad ca pe un copil problematic care cand ii iei jucaria din mana se agita mai ceva ca o maimuta in calduri...
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 28, 2014 Bucuresti - OlyCluj - Cristi Borcea sau Dorinel18 (pe rand ambii), post mortem(virtual) - Mocu nu am citit tot dar nu va inteleg ce atata agitatie pt Asterica? nu mai aveti loc de el? va ia aerul ? cu ce va incurca pe voi ca are pct de reputatie sau cum le are...? din cauza asta nu puteti dormi? cand am timp o sa-i caut postarile sa ii mai dau si io cateva...Boierule,sa-ti mananc coaili (nu in sensul gay),ca bine zici ) da-i si din partea mea niste puncte )
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2014 Hai k mai e putin si se duce luna Februarie si aflam Utilizatorul Lunii
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2014 Hai k mai e putin si se duce luna Februarie si aflam Utilizatorul LuniiHai cu Asterica
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 1, 2014 Felicitari Asterica http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/07/heh_thumbs_up_nph.gif
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2014 Deocamdata mai usor cu felicitarile...Sa nu avem parte de Geoana 2... cel cu MihaIela, dragostea mea...) 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2014 Scuzele mele. Se pare ca Geoana a castigat. Felicitari Pisicuts, nicio cuvantare/manea?Uff, in sfarsit a trecut si cea mai lunga si neagra luna februarie de 28 de zile....
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 1, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Martie 1, 2014 Felicitari Asterica!
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 1, 2014 Buna dimineata,Am vazut hotararea Pisicului, in urma propunerilor si dezbaterilor de pe acest topic, privind utilizatorul lunii.Am sa fiu sincer.Sunt aici ( si consider ca toti suntem aici ) pentru ca ne simtim bine.Cu tot ce inseamna asta: recenzii, experienta colegilor privind domeniul, inclusiv cu tot ce inseamna distractie, informatii, stiri, glume, ...chiar si certuri - in definitiv toti suntem oameni, cu bune si rele... Pentru faptul ca am fost ales Utilizatorul Lunii, multumesc in mod deosebit:- colegilor si prietenilor ce m-au propus si sustinut !!!- colegilor ce nu s-au exprimat pe acest topic dar stiu ca au fost alaturi de mine- respect colegilor ce au avut alte viziuni asupra Utilizatorului - este normal sa existe o multitudine de idei.- au fost si vreo doua voci ce au fost contra intr-un mod agresiv, vehement si lipst de bunacuviinta - imi pastrez dreptul sa nu ii respect si sa ii ignor... Eu consider ca sunt multi utilizatori ce puteau sa beneficieze de acest premiu, colegi ce au un aport deosebit pe acest forum : Cool, Gabriel, Sangre, Shiva, Shark, Joseph, Marius, Patrick. Picon.....si nu in ultimul rand o Doamna: Cassy. Lista poate fi mai lunga si imi cer scuze daca am uitat pe cineva. Faptul ca sunt multi utilizatori ce merita acest premiu; arata ca sunt multi oameni de calitate aici. Sunt deasemeni multi colegi ce nu ies in evidenta in mod deosebit dar ei sunt cei ce tin forumul in viata prin aportul lor. Ei sunt marea majoritate. Respect. :hihat Si flori 4
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 1, 2014 Felicitari Asterica! Sa traiesti, prietene !Multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum