Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Avem asa. Banane+ praz. Mici + bere+ bere la pet ( 2 baxuri sunt numai pt Pisicuts) + popcorn + coliva. John, mai poftesti ceva? Fratilor, mai lipseste ceva ? E destul pt o intoxicatie ( in masa ) ? :))

Flori !!!

:laugh2 :slap2 :laugh2

post-88772-0-40954700-1393579795_thumb.jpg

• Like 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ce vă tot certaţi, ce miză aveţi? Dacă ne-ar ferici vreo fată cu amor gratis, aş zice că merită!

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Salut.

Din partea lui Ventrino, votul lui merge la sangre

Nu aveti niciun  motiv sa nu ma credeti si niciun motiv sa nu-l luati in considerare.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut.

Din partea lui Ventrino, votul lui merge la sangre

Nu aveti niciun  motiv sa nu ma credeti si niciun motiv sa nu-l luati in considerare.

Ventrino fiind "cine" ???  :laugh2

Spune-i ca-l pup  :boob

• Oras:Troia
Postat

'ti-ai dreaq ....am ziz,Oly....are haz,are talent,e precum o pasare Phoenix,moare,invie...invie,moare...si tot la fel il gasim, un nebun FRUMOS :))

Oly e za best :)

• Like 1
  • Oras:cluj
Postat

Bucuresti - Oly

Cluj - Cristi Borcea sau Dorinel18 (pe rand ambii), post mortem(virtual) - Mocu

nu am citit tot dar nu va inteleg ce atata agitatie pt Asterica? nu mai aveti loc de el? va ia aerul ? cu ce va incurca pe voi ca are pct de reputatie sau cum le are...? din cauza asta nu puteti dormi? cand am timp o sa-i caut postarile sa ii mai dau si io cateva...

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Eu,sincer, l-as "vota" pe @alexandru96 (nu pentru contributia adusa forumului) ,mai mult pentru placerea afisata de-a se lua cu mare placere gura-n pula cu oricine poate. 

Nu se mai compenseaza sedativele sau si-a rupt camasa (de forta)?....nu stiu

pe Alex asta io il vad ca pe un copil problematic care cand ii iei jucaria din mana se agita mai ceva ca o maimuta in calduri...

Postat

Bucuresti - Oly

Cluj - Cristi Borcea sau Dorinel18 (pe rand ambii), post mortem(virtual) - Mocu

nu am citit tot dar nu va inteleg ce atata agitatie pt Asterica? nu mai aveti loc de el? va ia aerul ? cu ce va incurca pe voi ca are pct de reputatie sau cum le are...? din cauza asta nu puteti dormi? cand am timp o sa-i caut postarile sa ii mai dau si io cateva...

Boierule,sa-ti mananc coaili (nu in sensul gay),ca bine zici :)) da-i si din partea mea niste puncte :))

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Hai k mai e putin si se duce luna Februarie si aflam Utilizatorul Lunii

Hai cu Asterica

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Scuzele mele. Se pare ca Geoana a castigat. Felicitari ;)

Pisicuts, nicio cuvantare/manea?

Uff, in sfarsit a trecut si cea mai lunga si neagra luna februarie de 28 de zile....

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Felicitari Asterica! :hihat

Postat

Buna dimineata,

Am vazut hotararea Pisicului, in urma propunerilor si dezbaterilor de pe acest topic, privind utilizatorul lunii.

Am sa fiu sincer.

Sunt aici ( si consider ca toti suntem aici ) pentru ca ne simtim bine.

Cu tot ce inseamna asta: recenzii, experienta colegilor privind domeniul, inclusiv cu tot ce inseamna distractie, informatii, stiri, glume, ...chiar si certuri - in definitiv toti suntem oameni, cu bune si rele... :)

Pentru faptul ca am fost ales Utilizatorul Lunii, multumesc in mod deosebit:

- colegilor si prietenilor ce m-au propus si sustinut !!!

- colegilor ce nu s-au exprimat pe acest topic dar stiu ca au fost alaturi de mine

- respect colegilor ce au avut alte viziuni asupra Utilizatorului - este normal sa existe o multitudine de idei.

- au fost si vreo doua voci ce au fost contra intr-un mod agresiv, vehement si lipst de bunacuviinta - imi pastrez dreptul sa nu ii respect si sa ii ignor...

Eu consider ca sunt multi utilizatori ce puteau sa beneficieze de acest premiu, colegi ce au un aport deosebit pe acest forum : Cool, Gabriel, Sangre, Shiva, Shark, Joseph, Marius, Patrick. Picon.....si nu in ultimul rand o Doamna: Cassy. Lista poate fi mai lunga si imi cer scuze daca am uitat pe cineva. Faptul ca sunt multi utilizatori ce merita acest premiu; arata ca sunt multi oameni de calitate aici. Sunt deasemeni multi colegi ce nu ies in evidenta in mod deosebit dar ei sunt cei ce tin forumul in viata prin aportul lor. Ei sunt marea majoritate. Respect.

:hihat :hihat :hihat

Si flori :)

post-88772-0-36428400-1393658637_thumb.jpg

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...