asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Scuzele mele. Se pare ca Geoana a castigat. Felicitari Pisicuts, nicio cuvantare/manea?Uff, in sfarsit a trecut si cea mai lunga si neagra luna februarie de 28 de zile.... Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari Asterica http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/07/heh_thumbs_up_nph.gifSa traiesti, prietene !Multumesc Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari omule! Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari omule! Sa traiesti, prietene !Multumesc Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3988 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari Maestre! De 6-8 ori pe luna la fete???? Esti idolul meu! ))) Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari Asterica! Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari Asterica! Sa traiesti, prietene Cool !Multumesc Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari ploiesteanule! Jos reactiunea! Traiasca Republica! Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat Martie 1, 2014 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat Martie 1, 2014 Buna dimineata,Am vazut hotararea Pisicului, in urma propunerilor si dezbaterilor de pe acest topic, privind utilizatorul lunii.Am sa fiu sincer.Sunt aici ( si consider ca toti suntem aici ) pentru ca ne simtim bine.Cu tot ce inseamna asta: recenzii, experienta colegilor privind domeniul, inclusiv cu tot ce inseamna distractie, informatii, stiri, glume, ...chiar si certuri - in definitiv toti suntem oameni, cu bune si rele... Pentru faptul ca am fost ales Utilizatorul Lunii, multumesc in mod deosebit:- colegilor si prietenilor ce m-au propus si sustinut !!!- colegilor ce nu s-au exprimat pe acest topic dar stiu ca au fost alaturi de mine- respect colegilor ce au avut alte viziuni asupra Utilizatorului - este normal sa existe o multitudine de idei.- au fost si vreo doua voci ce au fost contra intr-un mod agresiv, vehement si lipst de bunacuviinta - imi pastrez dreptul sa nu ii respect si sa ii ignor... Eu consider ca sunt multi utilizatori ce puteau sa beneficieze de acest premiu, colegi ce au un aport deosebit pe acest forum : Cool, Gabriel, Sangre, Shiva, Shark, Joseph, Marius, Patrick. Picon.....si nu in ultimul rand o Doamna: Cassy. Lista poate fi mai lunga si imi cer scuze daca am uitat pe cineva. Faptul ca sunt multi utilizatori ce merita acest premiu; arata ca sunt multi oameni de calitate aici. :hihat Si flori Sincere felicitari Asterica :clappCassy a fost utilizatorul lunii Septembrie.Stiu ca toti cei care au detinut acesta distinctie se pot vedea in arhiva...insa ar fi interesant daca toti utilizatorii, s-ar regasi in tag-ul topicului!! Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Sincere felicitari Asterica :clappCassy a fost utilizatorul lunii Septembrie.Stiu ca toti cei care au detinut acesta distinctie se pot vedea in arhiva...insa ar fi interesant daca toti utilizatorii, s-ar regasi in tag-ul topicului!!Sa traiesti, prietene g12 !MultumescStiu ca a mai fost, dar Cassy ar merita permanent acest premiu. Numai pentru munca ei de furnicuta zi de zi si tot inseamna suficient pt asta... Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari ploiesteanule! Jos reactiunea! Traiasca Republica! Sa traiesti, prietene Chris!Viva la Republica ! Viva la Revolucion !Multumesc 4 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 Curat Revolucion coane Asterica! Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 sincer, iti transmit felicitari bre! Ai insa grija cu limbajul. Sa fi sanatos si la ... pizda sa ai spor! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 dragul meu asterica, am urmarit cu atentie evolutia ta pe acest forum si printre noi. am apreciat spiritul revolutionar si verticalitatea. am sesizat in primul rand intelectul care te-a indrumat usor spre adaptarea atat de necesara de mai nou aici. de regula schimbam greu cate ceva la noi! ptr cei mai multi dintre noi este pur si simplu o imposibiliatate! ca atare, cautam si recunoastem usor spirite care ni se aseamana! ma bucur ca te-am recunoscut, ma bucur ca te-am cunoscut! simpaticul gheorghe balici as spus in felul urmator: "vazand eforturi calculate,convinsu-m-am ca-n alte dati,ca-n luptele pentru dreptate,se fac iar alte nedreptati!!!" este nedreptate pura modul in care dezbatem aceste nominalizari. este nedrept ptr cei implicati si ptr cei obligati oarecum sa asiste! in analiza ai zice ca premiul consta in cine stie ce remunerari?! se invoca atatea principii, se irosesc atatea energii! rezulta logic intrebarea: pentru ce? nu stiu sa va dau un raspuns pertinent, dar stiu ptr ce o fac eu: pentru dreptate! tu, mai mult decat noi toti ceilalati enumerati sau nu, acum si aici, esti cel mai meritoriu pentru aceasta evidentiere! doar tu esti "utilizatorul lunii martie 2014" si asa va ramane in anale! Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Martie 1, 2014 felicitari jupane asterica Link spre comentariu
pandora13 Reputație: 911 Postat Martie 1, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari colegu' asterica ! Ploiestiul e alaturi de tine, esti number one . 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Martie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 1, 2014 felicitari asterica pentru titlul lunii ! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Martie 1, 2014 felicitari Asterica!! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 Asterica felicitarile mele. Cu toate discutiile in contradictoriu care au aparut la nominalizarea ta, eu zic ca meriti acest titlu. P.S. Pisicule poate te gandesti ca cei care au fost utilizatorii lunii sa aiba la profil ceva distinct, pentru ca odata cu trecerea timpului se cam uita care sint acestia si se incurca la votare. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 dragul meu asterica, am urmarit cu atentie evolutia ta pe acest forum si printre noi. am apreciat spiritul revolutionar si verticalitatea. am sesizat in primul rand intelectul care te-a indrumat usor spre adaptarea atat de necesara de mai nou aici. de regula schimbam greu cate ceva la noi! ptr cei mai multi dintre noi este pur si simplu o imposibiliatate! ca atare, cautam si recunoastem usor spirite care ni se aseamana! ma bucur ca te-am recunoscut, ma bucur ca te-am cunoscut! simpaticul gheorghe balici as spus in felul urmator: "vazand eforturi calculate,convinsu-m-am ca-n alte dati,ca-n luptele pentru dreptate,se fac iar alte nedreptati!!!" este nedreptate pura modul in care dezbatem aceste nominalizari. este nedrept ptr cei implicati si ptr cei obligati oarecum sa asiste! in analiza ai zice ca premiul consta in cine stie ce remunerari?! se invoca atatea principii, se irosesc atatea energii! rezulta logic intrebarea: pentru ce? nu stiu sa va dau un raspuns pertinent, dar stiu ptr ce o fac eu: pentru dreptate! tu, mai mult decat noi toti ceilalati enumerati sau nu, acum si aici, esti cel mai meritoriu pentru aceasta evidentiere! doar tu esti "utilizatorul lunii martie 2014" si asa va ramane in anale!JH prietene,Imi dau seama ca felicitarile tale sunt sincere - ai toata stima si consideratia mea.Voi ati reusit sa faceti din Constanta, pe acest forum, ceva deosebit.Voi ati fost pt mine un exemplu pozitiv; de aceea am incercat sa incep si eu la Ploiesti impreuna cu colegii de aici, o constructie asemanatoare. Si, imi pare bine ca incep sa se vada rezultatele la Ploiesti...Respect Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 felicitari jupane astericaO parere obiectiva de la un om obiectiv....pt mine inseamna ceva.Respect Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Felicitari colegu' asterica ! Ploiestiul e alaturi de tine, esti number one .Sa traiesti, prietene Pandora!Multumesc multO buna parte din activitatea mea a fost alaturi de voi, suntem impreuna. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 felicitari asterica pentru titlul lunii ! Multumesc Pisic !!Cu stima https://www.youtube.com/watch?v=B0q8qAKIipU Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 felicitari Asterica!! Sa traiesti Pep,Multumesc mult :hihat Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2014 Asterica felicitarile mele. Cu toate discutiile in contradictoriu care au aparut la nominalizarea ta, eu zic ca meriti acest titlu. P.S. Pisicule poate te gandesti ca cei care au fost utilizatorii lunii sa aiba la profil ceva distinct, pentru ca odata cu trecerea timpului se cam uita care sint acestia si se incurca la votare.Multumesc mult Gabriel,Stima si respect :hihat 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum