ffsdnd Reputație: 7399 Postat Octombrie 31, 2021 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 31, 2021 1 oră în urmă, altadata a spus: Corect!👍😁 Intre timp, Motanul s-a plictisit sa mai caute, asa ca acum asteapta propuneri!😁😁😁 Motanul s-a plictisit rau de tot de forum..... 😅 3 1 1
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 31, 2021 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2021 O fi Motanul ăla pe care îl știu eu?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Vreau sa fiu primul care felicita UL de luna aceasta! Felicitari @renesmee 😁
tendoi Reputație: 298 Postat Noiembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Noiembrie 1, 2021 Nu avem UL ? Rau am ajuns. Se duce pe topogan si nimfomane. 😀
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Chiar acum, tendoi a spus: Nu avem UL ? Rau am ajuns. Se duce pe topogan si nimfomane. 😀 Asteapta ca nu s-a trezit inca pisicuts! Eu am felicitat deja!
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 1, 2021 felicitari @renesmee 4 1 1
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Noiembrie 1, 2021 Felicitari @renesmee 🥰 3 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 31 minutes ago, pisicuts said: felicitari @renesmee Multumeeeescc💞💞💞
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 23 minutes ago, ffsdnd said: Felicitari @renesmee 🥰 Multumesc💞💞
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 4 hours ago, nicieu said: Vreau sa fiu primul care felicita UL de luna aceasta! Felicitari @renesmee 😁 Multumescc💞
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 La 28.10.2021 la 7:03, marcus6 a spus: @renesmeemerită ul luna aceasta. Felicitări @renesmeedai un vin cînd ne vedem😝
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 8 minutes ago, marcus6 said: Felicitări @renesmeedai un vin cînd ne vedem😝 Multumesc , sigur 😘😘😘
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 1 oră în urmă, renesmee a spus: Multumescc💞 Trebuia sa pun la pariuri pe tine 😁
altadata Reputație: 4456 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 1, 2021 Felicitari! 😁 @renesmee Acum, in calitate de UL, trebuie sa-mi arati cum o faci singura.😁😁😁 Daca nu, nu vei castiga concursul!😁😁😁😁 1 1 1
ionica 73 Reputație: 894 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Felicitari Alexandra , ai deja 2 cupe, una pe Sarlotica, una pe Renesmee. Asta inseamna sa fii mafeoata 😁 5 3 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 22 hours ago, renesmee said: Multumeeeescc💞💞💞 Bravo Ale, ma bucur ca ai castigat acest premiu senzational a doua oara conform si lui muion de la raion, acuma cu contul @ionica 73, care datorita lui cand a simpuit-o pe raluka7755 in 2018 la votari acuma trebuie sa mai fac 100 de postari ca sa te pot vota si pe tine la concurs pana in decembrie adica intr-o luna lol Ce sa mai zic, o femeie pe cat de frumoasa pe atat de inteligenta si vicleana uneori, stii tu de ce 😏 care putea fii usor nevasta de trofeu a unui milionar sau poate chiar este si face meseria asta din placere (cu mine clar a fost din placere, pe langa partea financiara :)) ) Da ce sa mai zic, o sa ma bag in seama cu ala care se da femeie @Christinne95 sa fac restul de postari poate apuc pana la sfarsitul lunii, am scos la pensie unicornul pentru ca inca mai sper ca o sa iasa ceva cu tipa aia de care ti-am scris de pe numarul acuma dezactiv de whapp :)) 2
rechinii77 Reputație: 50118 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 2, 2021 Felicitari @renesmee,te pwp 7 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 2 minutes ago, rechinii77 said: Felicitari @renesmee,te pwp Multumesc ,pupici😘
ionica 73 Reputație: 894 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 9 hours ago, alexazerty said: Bravo Ale, ma bucur ca ai castigat acest premiu senzational a doua oara conform si lui muion de la raion, acuma cu contul @ionica 73, care datorita lui cand a simpuit-o pe raluka7755 in 2018 la votari acuma trebuie sa mai fac 100 de postari ca sa te pot vota si pe tine la concurs pana in decembrie adica intr-o luna lol Ce sa mai zic, o femeie pe cat de frumoasa pe atat de inteligenta si vicleana uneori, stii tu de ce 😏 care putea fii usor nevasta de trofeu a unui milionar sau poate chiar este si face meseria asta din placere (cu mine clar a fost din placere, pe langa partea financiara :)) ) Da ce sa mai zic, o sa ma bag in seama cu ala care se da femeie @Christinne95 sa fac restul de postari poate apuc pana la sfarsitul lunii, am scos la pensie unicornul pentru ca inca mai sper ca o sa iasa ceva cu tipa aia de care ti-am scris de pe numarul acuma dezactiv de whapp :)) Salut Alexei, Ma confuzi cu altcineva si mersi ca imi dai dreptate, stiu ce zic si nu vorbesc prostii. Erau cativa idioti pe topic, bogati ca patronul mikududzta, care latrau la luna pe premiza ca au mai fost premiati unii pe aici, un premiu lipsit de valoare materiala si sentimentala. Acum tace malc ca a murit ca scroafa in cotet, mai ales ca va castiga detasat la saracul anului, saracul de el. Mi se parea normal si elegant sa castige @loriii536 premiul, chiar merita! 6 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 1 hour ago, ionica 73 said: Salut Alexei, Ma confuzi cu altcineva si mersi ca imi dai dreptate, stiu ce zic si nu vorbesc prostii. Erau cativa idioti pe topic, bogati ca patronul mikududzta, care latrau la luna pe premiza ca au mai fost premiati unii pe aici, un premiu lipsit de valoare materiala si sentimentala. Acum tace malc ca a murit ca scroafa in cotet, mai ales ca va castiga detasat la saracul anului, saracul de el. Mi se parea normal si elegant sa castige @loriii536 premiul, chiar merita! Mmmhmm... cum zici tu tu, oricum nu ai tzatze si pizda asa ca nu ma poti fraieri, mai catzel pizdel icx icx el ratoane 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 Pardon, sfantul pishulica care ma anjura pa blogul interzis, peseu anca mai ma crezi xoxo si dolores? 🥰 Ce bine ca a reparat forumul pisic mic, ca asa am vazut lantul de like-uri de pe conturile tale :)) ce combo misto ti-ai facut
pandele firea Reputație: 2090 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:Voluntari Oras:Voluntari Postat Noiembrie 2, 2021 Qwerty ai ajuns sa vorbesti cu umbrele 3 1 1
Noway Reputație: 1 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Noiembrie 8, 2021 La 02.11.2021 la 21:16, pandele firea a spus: Qwerty ai ajuns sa vorbesti cu umbrele Ce te miri ca si tu faci la fel, de pe multiple clone
pandele firea Reputație: 2090 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Voluntari Oras:Voluntari Postat Noiembrie 8, 2021 16 hours ago, Noway said: Ce te miri ca si tu faci la fel, de pe multiple clone ce fumezi cois? tot de termopane? 3 1
alexazerty Reputație: 241 Postat Noiembrie 10, 2021 Postat Noiembrie 10, 2021 On 11/2/2021 at 9:16 PM, pandele firea said: Qwerty ai ajuns sa vorbesti cu umbrele Ia zi papusel ce cacaturi mai vorbesti cu crstinuka despre mine?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum