reemy79 Reputație: 561 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 7, 2021 Acum 15 ore, CharonIV a spus: Pai a luat el vreun minus? :)))))) ,a fost singurul sarit din conflictul pe care l-am avut pe sibiu El s-a făcut copil' cuminte acum pentru că așteaptă ca în sacul de la Moș Crăciun să găsească și alte jucărioare să ducă acasă la..Nu doar mumu de la care a dat în bulimie 😂😂😂 1 1 1
Tol_Zero Reputație: 1 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Metaverse Oras:Metaverse Postat Decembrie 7, 2021 13 hours ago, pandele firea said: @CharonIV te tii de magarii cu IP-uri ? le vinzi pe OLX? Singurul care facea din astea era zero_toleranta, unul din prietenii al lui picon Bă zdreanță multiclonată, să ți-o trag pricuriciule la muzicuță, ție şi restului haitei clonelor lui Pizdăseara-Eaprofesoara ! Nici în somn să nu mai pronunți numele meu!! Din mai de când l-a bannat animalul de rasă inferioară aka sarmalagiul total habarnist de IT pe Yok_Tolerans, scriindu-mi la motivul dungii ceva gen "nu mai deschide alte topice" (de parcă aş fi deschis vreun topic în ultimul an), nu s-a mai înscris niciodată pe haznaua nimfo subsemnatul, până astăzi. Un om cu şcoală ar fi văzut din start că eu nu dau rateuri la capitolul scris în limba română, dar aici nu cazul ptr că e locul unde primatele sifilitice au hegemonie, sunteți 90% croiți după chipul şi asemănarea cretinului îmbârligător ce scrie cu nick Pisicuts, labradorul ce bagă bățul prin gard şi fute destabilizator meciul de pe diverse clone ale lui, un gunoi de om la limita analfabetismului ce nu conduce cerebral şi echidistant cloaca nimfo, în schimb tot ce debitează e marcă proprie, blazon de micocefal scandalagiu râcâind în rahat pe topice de muieri retrase din prostituție şi pe care cioroteiul le ține UP, topice pe care ar fi trebuit demult să le înzestreze cu lacăt... Overigens, e mare lucru să ai onoare şi demnitate şi ce spui să fie corect şi cinstit şi să te reprezinte, să nu cazi în derizoriu şi să nu te abați de la principii, în caz că ai aşa ceva. Iar despre uncheşul Picoño şi Sfinția Sa Pipilică numai de bine, am avut interpelări hilare în numele amuzamentului serilor după 2-3 duble de Jack D, atât şi nimic mai mult. Cheers 👍🏻🌽🍻 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Deci eu nu ma mai mărit bahhhh , in pula mea , vin sărbătorile , fiți mai buni , pe ce plm va certați ? Zici ca sunteți țațe zici ca faceți afaceri împreuna și “ v-ați ars” între voi …. Oare o sa înceteze prostia asta vreodată ?
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 5 minute, Bruneta168 a spus: Deci eu nu ma mai mărit bahhhh , in pula mea , vin sărbătorile , fiți mai buni , pe ce plm va certați ? Zici ca sunteți țațe zici ca faceți afaceri împreuna și “ v-ați ars” între voi …. Oare o sa înceteze prostia asta vreodată ? Bruneto te mariti cu mine? 🥰🥰🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 3 minutes ago, ionut_rs said: Bruneto te mariti cu mine? 🥰🥰🥰 Nuuu, aparțin lui @22leon … nu trădez de fel, ne știm de prea mulți ani
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Nuuu, aparțin lui @22leon … nu trădez de fel, ne știm de prea mulți ani Poate reusesc eu, o data si o data sa te cuceresc🤣🤣🤣
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 17 minute, Bruneta168 a spus: zici ca faceți afaceri împreuna și “ v-ați ars” între voi …. Brunetico.... 🙈👍👍👍👍👍, de unde ai scos-o....este..FABULOASA!!!!😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 23 minutes ago, scorpion1970 said: Brunetico.... 🙈👍👍👍👍👍, de unde ai scos-o....este..FABULOASA!!!!😁 Stai ca mai scot , dar îmi fura astia ideile 🤣🤣🤣
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Stai ca mai scot , dar îmi fura astia ideile 🤣🤣🤣 Bagale la OSIM🤣🤣🤣🤣
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: Stai ca mai scot , dar îmi fura astia ideile 🤣🤣🤣 Nu mai am ❤️ ❤️ ❤️, dar ai fost "criminala" 😀
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 52 minute, Bruneta168 a spus: Deci eu nu ma mai mărit bahhhh , in pula mea , vin sărbătorile , fiți mai buni , pe ce plm va certați ? Zici ca sunteți țațe zici ca faceți afaceri împreuna și “ v-ați ars” între voi …. Oare o sa înceteze prostia asta vreodată ? Bine zis bruneto😋 fi-ti si voi mai solidari intre voi, ca vorba aia vine craciunul si sa avem o admosfera de pace si bucurie! ding dong ding
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Lasa-ti rautatile luna asta, tre sa fim mai buni unii cu alti e loc pt toata lumea, nu-si au rostul injuraturile si jicnirile gratuite, ca sunt sigur ca daca ne vedem fizic bem pana la ziua toata bautura din carciuma🤣😉, imi cer scuze daca am scris ceva gresit.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 29 minutes ago, ionut_rs said: Poate reusesc eu, o data si o data sa te cuceresc🤣🤣🤣 Nup…. 🥰
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 7, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Nup…. 🥰 Nu zi nu niciodata… cand vine Cupidon si îti înfige săgeata, gata esti, nu o sa mai ai scăpare 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 1 minute ago, extraterestru78 said: Nu zi nu niciodata… cand vine Cupidon si îti înfige săgeata, gata esti, nu o sa mai ai scăpare 😂 A venit și ce mi-a făcut ?
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: A venit și ce mi-a făcut ? Pai aia tu stii ce ti-a facut…
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 11 minute, Bruneta168 a spus: A venit și ce mi-a făcut ? Nu a infipt sageata bine si a cazut🤣🤣🤣
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 oră, Bruneta168 a spus: Deci eu nu ma mai mărit bahhhh , in pula mea , vin sărbătorile , fiți mai buni , pe ce plm va certați ? Zici ca sunteți țațe zici ca faceți afaceri împreuna și “ v-ați ars” între voi …. Oare o sa înceteze prostia asta vreodată ? ce sa facem ana si noi sunt multi dusmani pe forum n-avem ce sa facem 2
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 3 minute, pisicuts a spus: ce sa facem ana si noi sunt multi dusmani pe forum n-avem ce sa facem Iubiti pe vrasmasii vostri…
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 22 minutes ago, pisicuts said: ce sa facem ana si noi sunt multi dusmani pe forum n-avem ce sa facem Pai tu ești de vina , iubire ….
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 7, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 7, 2021 Just now, Bruneta168 said: Pai tu ești de vina , iubire …. Aoleu acum îl vrei pe @pisicuts îl lași pe @22leon? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 43 minutes ago, extraterestru78 said: Pai aia tu stii ce ti-a facut… Nu m-a f…. T cum trebuie , eu l-am supt , dar el ….:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Just now, Sofia91 said: Aoleu acum îl vrei pe @pisicuts îl lași pe @22leon? Niciodata nasa, :))
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 7, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 7, 2021 Just now, Bruneta168 said: Niciodata nasa, :)) Ma fină tu bati în liga grea,treaba ta 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Just now, Sofia91 said: Ma fină tu bati în liga grea,treaba ta 🤣🤣 Pe @22leon e la ❤️ Mea , de obicei , nu trădez 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum