Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 8, 2021 4 minutes ago, _sahy_ said: n-am fugit nicaieri... stau in bar si beau.. 🤪dar ma gandeam ca domnita renata, are vreo pastila ceva sa-mi revin 🙃 Stai sa ajung la SM sa vedem dacă mai aj curaj să ceri ajutor din partea altor fete 😈
reemy79 Reputație: 561 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 8, 2021 Acum 1 oră, 22leon a spus: Noi eram aici de ceva timp 😂 Adică am ajuns sa fim considerați nebuni ptr.ca preferăm distracția în locul certurilor ? 🤔 Vai și amar 😈 Era la figurat asta in cazul în care nu ai realizat! 😁 2 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 24 minute, _sahy_ a spus: am vazut.. 🤔. cat eu te caut prin vise, tu-ti imparti prazu, p-aci cu rechinu..😢😢....lasa-ma ..inca sufar..😝 domnita @RenataR ai vreun leac pentru inimi ranite? 🤒 A Mea e distrusa :)) prajituri 😁😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 13 minute, Sofia91 a spus: Stai sa ajung la SM sa vedem dacă mai aj curaj să ceri ajutor din partea altor fete 😈 am.. ca am baut! 🤭... Acum 8 minute, RenataR a spus: A Mea e distrusa :)) prajituri 😁😁😁 din doua praf, facem una buna? 😜...ne vedem la un platou de prajituri?.. 😋
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 8, 2021 5 minutes ago, _sahy_ said: am.. ca am baut! 🤭... din doua praf, facem una buna? 😜...ne vedem la un platou de prajituri?.. 😋 De la @_sahy_ pentru gagicile lui 😂
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 13 minutes ago, RenataR said: A Mea e distrusa :)) prajituri 😁😁😁 2 minutes ago, _sahy_ said: am.. ca am baut! 🤭... din doua praf, facem una buna? 😜...ne vedem la un platou de prajituri?.. 😋 Cu o asemenea prajitura cuceresti orice fata/femeie ! 😉 https://thebakingexplorer.com/wp-content/uploads/2020/01/IMG_6441-Copy-scaled.jpg
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Salutare si bine v-am regasit😉
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 1 oră în urmă, CharonIV a spus: Vorbea @_amarok_ care e certat cu tot forumul🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Eram să mă piș pă mine ( de râs) . De femei știi ceva? Continuați vă rog!
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Nu e bine cu voi ca a doua zi la munca esti besmetic de somn🤣🤣🤣, la 2 m-am bagat la somn si la 6:30 m-am trezit🤣🤣🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 2 minutes ago, _amarok_ said: Eram să mă piș pă mine ( de râs) . De femei știi ceva? Continuați vă rog! Vad ca și tu ești cam rotunjor la puncte ,o mai iei la gingie faraoane?
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: Vad ca și tu ești cam rotunjor la puncte ,o mai iei la gingie faraoane? Cine și când vreodată in viața ta ai auzit tu că folosesc puncte de aici pe aici. E corect că folosesc puncte dar la reduceri pentru electrocasnice. Dacă ar fi să merg cu puncte (și acasă) mă fugărește pe ușă.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Just now, _amarok_ said: Cine și când vreodată in viața ta ai auzit tu că folosesc puncte de aici pe aici. E corect că folosesc puncte dar la reduceri pentru electrocasnice. Dacă ar fi să merg cu puncte (și acasă) mă fugărește pe ușă. Ce conspiratie ,a iesit Muzicutza si ai intrat tu ,aveti o sincronziare pe voi ceva ,ceva ,zici ca sunteti aceeasi persoana ,eu zic sa lasi in pula mea teatrul si sa sa te opresti din dat cu limba peste cur , am inteles , ai probleme cu capul ,esti posesiv etc.... da lasa-ne pe noi astia care nu suntem nebuni de legat sa traim in pace:) ma doare in pula daca continui sa ma minusezi si sa ma urmaresti peste tot ,asta doar arata frustrare din partea ta
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 17 minute, CharonIV a spus: Era să vărs bunătate o ciorbă (de burtă) pe mine. Termin-o glumețule!
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 2 minutes ago, _amarok_ said: Era să vărs bunătate o ciorbă (de burtă) pe mine. Termin-o glumețule! Doar 3 conturi au plusuri de la @ThePunisher. @Liviu555 @Muzicutza si cu tine . E ireleveant care ce clona are ,tu esti @ThePunisher.
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: E ireleveant care ce clona are ,tu esti @ThePunisher. Am să încerc să te fac să îți spun/scriu că greșești. Mă confunzi grav, mi-s Moș Nicolae. La Crăciun, cred că @Sofia91 o să îmi ia locul. Aș vrea să o văd sub bradul meu.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 3 minutes ago, _amarok_ said: Am să încerc să te fac să îți spun/scriu că greșești. Mă confunzi grav, mi-s Moș Nicolae. La Crăciun, cred că @Sofia91 o să îmi ia locul. Aș vrea să o văd sub bradul meu. wtf ,nu mai continui ,zici ca am ajuns dracu la socola, @Sofia91 eu il stiu doar pe topicul de la sibiu pe @_amarok_ ,habar n-am cine e ,dar el e singurul care a scapat neminusat si am auzit ca a avut conflicte mari cu membrii de pe forum
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 8, 2021 1 minute ago, _amarok_ said: Am să încerc să te fac să îți spun/scriu că greșești. Mă confunzi grav, mi-s Moș Nicolae. La Crăciun, cred că @Sofia91 o să îmi ia locul. Aș vrea să o văd sub bradul meu. Ce treabă am eu în cearta voastră?🧐 sa îți iau locul la ce ? 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Guys, girls, nu e frumos sa va certati ! Ia sa mai incingem noi atmosfera putin ! 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 1 minute ago, horny_gooner said: Guys, girls, nu e frumos sa va certati ! Ia sa mai incingem noi atmosfera putin ! Mersi boss ,ma simt mai calm acum ca am vazut niste buci P.S: nu mai am emotes
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Acum 4 minute, Sofia91 a spus: Ce treabă am eu în cearta voastră?🧐 sa îți iau locul la ce ? Ca în orice căsnicie, mai sunt și "certuri", cred ca tu ești pe post de... "psihoterapeut relational" 😀
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 8, 2021 Va pup și am ieșit! Mie nu îmi plac certurile le evit. O zi bună! Btw va faceți de cacat unii, viata mea nu este pe forum. Get a fucking life! Nu o sa primiți nici un premiu în bani nici unul stați liniștiți dacă va certați 🤣. 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 10 minutes ago, Sofia91 said: Va pup și am ieșit! Mie nu îmi plac certurile le evit. O zi bună! Btw va faceți de cacat unii, viata mea nu este pe forum. Get a fucking life! Nu o sa primiți nici un premiu în bani nici unul stați liniștiți dacă va certați 🤣. Usor de zis cand n-ai un @Muzicutza dupa curul tau la fiecare postare 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 (eu intre 2 sticle)..zic si io... charon.. nu mai bine faci un topicut al tau, si rezolva-ti baiurile?.. ca peste tot unde vii .. iese ca pwla.. fara suparare.. de vreme ce stii cine-i amarok.. inseamna ca nu esti nici tu asa strain de forum... in 2 luni nu prea ai timp sa cunosti geneza unor conturi... frate zici ca nu va mai ajunge putza...🤦♂️
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 3 minutes ago, _sahy_ said: (eu intre 2 sticle)..zic si io... charon.. nu mai bine faci un topicut al tau, si rezolva-ti baiurile?.. ca peste tot unde vii .. iese ca pwla.. fara suparare.. de vreme ce stii cine-i amarok.. inseamna ca nu esti nici tu asa strain de forum... in 2 luni nu prea ai timp sa cunosti geneza unor conturi... frate zici ca nu va mai ajunge putza...🤦♂️ N-am ce sa rezolv , asta o sa se tina dupa capul meu , ce zic eu ce intelegi tu ,nu stiu cine e amarok ,doar am auzit de la alti membri de pe forum , m-am prins repede cine e cine ,sunt mai evidenti decat par , eu am zis ca renunt sa le mai raspund..... nu-l vrei tu ,ti-l dau pe gratis ? 😉
rechinii77 Reputație: 50431 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 8, 2021 Acum 3 ore, _sahy_ a spus: mda..🥺..e frumos? am plecat si mi-ati suflat mireasa.. 🦈💔 lasa soare, ca acu ciu-ciu inel.. 🙈...l-am amanetat..si beu banii...😳... poate ne mai vedem, daca ma trezesc..🍷🍷 Frate Sahy....nu fii trist ca nu ai dc😁 Prazul ala ii de vina🤣🤣🤣 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum