joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Aprilie 15, 2014 si asta nu e tot! Am pregatit: 7 nominalizari pentru luna iunie (vestitorii verii) 6 pentru luna iulie (luna cuptorului cu microunde) 5 pentru luna august (vestitorii toamnei) 4 pentru luna septembrie (numaram bobocii) 3 pentru luna octombrie (castigatorul/castigatoarea va primi o surpriza din partea mea, chiar de ziua mea de nastere) 2 pentru luna noiembrie (cu ei vom intra in postul Craciunului ) 1 pentru luna decembrie (el va da de baut si de Mos Nicolae, si de Mos-Craciun, si de Anul Nou )
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 18, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 18, 2014 Mi l-as dori pe XOXO ca utilizatorul lunii!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Aprilie 19, 2014 Mi l-as dori pe XOXO ca utilizatorul lunii!
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 19, 2014 Chiar daca va fi ales/numit...ce sa utilizeze XOXO ? ))))
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Asta sa fie problema: ii va arata sangre cum se utilizeaza aceasta "functie" in beneficiul sau Dialogul ar putea incepe asa:"-Buna! Stii cine sunt eu?!? Sunt utilizatorul lunii!"....mai departe scrie-n carte ..... 1
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 19, 2014 E bine ca nu ati exclus ideea totusi. P.S Oly...in sfarsit albastru!
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 19, 2014 Mi l-as dori pe XOXO ca utilizatorul lunii! 2
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Daca in locul pulii de 2 metri va aparea Xoxo atunci votez si eu,cu o mare bucurie in suflet ,PENTRU! Te pup Xoxo si sper sa fim prieteni,candva...
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Te pup Xoxo si sper sa fim prieteni,candva... Vaaai, ce romantic
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Postat Aprilie 19, 2014 Daca in locul pulii de 2 metri va aparea Xoxo atunci votez si eu,cu o mare bucurie in suflet ,PENTRU!Te pup Xoxo si sper sa fim prieteni,candva... Ia reciteste ce ai scris si vezi cum se pupa prima afirmatie cu cea de-a doua.Vrei ca xoxo sa apara in locul pulii si apoi il pupi?Asta da umor involuntar... 'ai de pula noastra!
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 19, 2014 Magic..parca erai un gentilom 1
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Postat Aprilie 19, 2014 Magic..parca erai un gentilom M-a stricat anturaju', baga-mi-as!
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=oKJFn6FGr88&list=TLnDRbMEaZnciZIvoSRZ5kqFIEggwt0cyw
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Ia reciteste ce ai scris si vezi cum se pupa prima afirmatie cu cea de-a doua.Vrei ca xoxo sa apara in locul pulii si apoi il pupi? Asta da umor involuntar... 'ai de pula noastra! magie albastra...observ ca esti un tip extrem de eficac ,sa nu-mi scrii ca vrei sa fim prieteni...sau vrei?App :ce semnifica medalia de la gatul tau?
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Postat Aprilie 19, 2014 magie albastra...observ ca esti un tip extrem de eficac ,sa nu-mi scrii ca vrei sa fim prieteni...sau vrei?App :ce semnifica medalia de la gatul tau? Daca vreau sa fim prieteni? Lasa-ma sa ma mai gandesc, inca nu sunt sigur daca esti genul care isi ajuta prietenii cand au o nevoie.Medalia... chiar nu stiu ce semnifica, m-am trezit cu ea fara sa o cer. Am zis sa fie primita, ca da bine pe monitor.
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 19, 2014 undei domnu sangre? poti sa ma faci si pe mine albastru te rog?
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Te pot ajuta nespus de mult...nu ma fut in cur,sper sa nu fie un impediment. ..pentru tine!...stiu insa ca Xoxo va fi mereu acolo,tot pentru tine deci...ai varianta! Sunt sigur ca ai cautat sa vezi ce semnifica acea medalie...dar te prefaci ca nu iti pasa!
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Postat Aprilie 19, 2014 Te pot ajuta nespus de mult...nu ma fut in cur,sper sa nu fie un impediment. ..pentru tine!...stiu insa ca Xoxo va fi mereu acolo,tot pentru tine deci...ai varianta! Sunt sigur ca ai cautat sa vezi ce semnifica acea medalie...dar te prefaci ca nu iti pasa! E bine ca (tu) nu te futi in cur. Daca nu-ti doresti nici sa te futa altii, e cu atat mai bine.Nu am cautat sa vad ce semnifica, dar o s-o fac acum, daca tot mi-ai sugerat-o.
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 19, 2014 tot timpul vorbiti asa urit?
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Postat Aprilie 19, 2014 Mda... m-am uitat. Cica medalia e "pentru sprijin si suport"... Nu stiu cu ce i-am sprijinit, dar de suportat, sigur i-am suportat.
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Aprilie 19, 2014 @why not, sper ca nu e poza ta, cea care apare la profil.
gyorgye69 Reputație: 4002 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Nu frate, uneori folosim "fund" in loc de "cur"...
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Postat Aprilie 19, 2014 tot timpul vorbiti asa urit?Nu... stai linistit! De regula vorbim mai urat, azi ne-ai prins intr-o zi proasta.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Magic, uite pentru ce este medalia ta " Există trei lucruri pe care, pare-se, nu le pot realiza după maniera omului ideal: virtutea fără incertitudine, înţelepciunea fără îndoieli şi curajul lipsit de teamă."
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 19, 2014 @why not, sper ca nu e poza ta, cea care apare la profil. carei problema cu poza mea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum