magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 @why not, sper ca nu e poza ta, cea care apare la profil. De ce speri asta? Pentru ca nu se mai poarta freza aia? Poate e o poza mai veche, de cand era omul la liceu. 1 6 Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 am sa mio schimb daca deranjeaza Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 tu nu vezi ce poza ai? Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 19, 2014 S-ar putea sa te deranjeze pe tine. A mai fost unul care a plecat cu coada intre picioare. Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 ma-i intreb odata si aici? cu-i ma adresez pentru culoare. vreau so schimb Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Va rog frumos sa nu mai poluati topicul asta!Daca nu din alt motiv, macar din... respect pentru Sangre?Ce PLM!!! 1 6 Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 veziti tu de pozele tale,nu jucam in aceelasi film cred ca Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 carei parola la chat? nu pot intra in niciun felsint fete acolo Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Mda... m-am uitat. Cica medalia e "pentru sprijin si suport"... Nu stiu cu ce i-am sprijinit, dar de suportat, sigur i-am suportat. Nu ma consider o vaza cu flori,deci nu mai incerca sa ma suporti...pe mine zic! Vezi cu pastele asta,sa-l ai linistit! Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 19, 2014 why not, Pentru culoare trebuie sa deschizi un topic nou, nu mai polua topicul acesta, ce PLM.Pentru a intra pe chat ai nevoie de profilul de FB. Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2014 @why not: ai putea incerca cu nitel fond de ten... Sau vopsea de oo...sau sa citesti regulamentul?? Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 crezi ca nu stiu ce inseamna ce PLM? puteai sa spui si mai frumosok am inteles va place sa rideti de altino problemm nu v-a mai deranjez Nu am sa dau nici un FB,da?t-i multumesc si tie gheorghe Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2014 carei parola la chat? nu pot intra in niciun felsint fete acolo Trebuie sa-ti dea cineva parola. Nu este gratis. In functie de corectitudinea postarilor tale, costa intre 10-30euro/luna. Daca faci recenzii s-ar putea sa primesti cadou aceasta parola, dar nu inainte de a vizita minim 30domnisoare. Acum, ce sa zic, poti calcula 30 vizite x 100ron/vizita= 3000ron sau 30euro=120ron/luna x 12luni = fa si tu calculul si vezi cat iti iese..mie mi s-a stricat calculatorul Ar mai exsta si alte variante dar ar trebui sa ai pile. Aici asa merge treaba, doar cu pile. Aaaa, sau daca/cand acumulezi 300puncte de reputatie, primesti cadou prin PM cheia de la chat. Ai inteles ceva??!?! Vezi ca ti-am scris mai multe explicatii prin PM, inclusiv unde poti gasi fetele Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 am postat corct dar nu sint dispus sa dau 10-30 de euro pentru chat. spunea ca e gratis Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 astai problema la noi totul merge pe pile Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 19, 2014 am postat corct dar nu sint dispus sa dau 10-30 de euro pentru chat. spunea ca e gratis Pacat! Nu stii ce pierzi. 1 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2014 astai problema la noi totul merge pe pile unii se chinuie sa fie culti,altii se chinuie sa fie agramati!Ce lume de cacat! ...app,zi ba,esti shawormar sau shaworma? 2 Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 tia-m mai spus ca numi place saormate rog sa vorbesti frumossi ti-e i-ti place sa razi de alti? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2014 tia-m mai spus ca numi place saormate rog sa vorbesti frumossi ti-e i-ti place sa razi de alti? estiunlabagiutristcarenuedecatunlabagiutrist! Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 tia-m mai spus ca numi place saormate rog sa vorbesti frumossi ti-e i-ti place sa razi de alti?Mai vere, tocmai aici ti-ai gasit si tu sa faci pe prostul?!Ai fost neinspirat alegand forumul asta, caci vei fi sfasiat de concurenta. Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 eu am vorbit frumos da? Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 estiunlabagiutristcarenuedecatunlabagiutrist! speram sa fi-m ca frati Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2014 speram sa fi-m ca frati sieuamcrezutlafelmaialesatuncicandamvazutcaavemusernameurisimilaredarseparecatualegisabehaiprostie! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Mai vere, tocmai aici ti-ai gasit si tu sa faci pe prostul?!Ai fost neinspirat alegand forumul asta, caci vei fi sfasiat de concurenta. Nu e greu sa-ti dai seama ca e un user mai vechi care isi ocupa timpul pe aici, prostindu-se Link spre comentariu
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Aprilie 19, 2014 speram sa fi-m ca fratisa ne mincam cacatiii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum