Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Iar puneti botul la orice vrajeala.Glumeste omul cu voi si gata va agitati.Cum spanac sa credeti ca va ajunge Randunica utilizatorul lunii? Moderator isi bate pula de voi. Tu chiar esti SIGUR de asta? Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Nu, dar cred ca e o ironie replica lui Moderator....nu are cum sa fie favorita. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 29, 2014 george,-daca deschide kuzakelu un topic ..orice...cate reply crezi ca face?- daca deschide randunica un topic...balarii...cate reply crezi ca face ? Morala- pe cine pune Pisicu ca si utilizatorul lunii mai ?)) Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Pai pe logica asta, merita Sorina pentru aprilie.O bate la cur pe Randunica. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Crezi ca pe pisic il mai doare la basca cine fute mai mult ? ))) Asta era odata, ca niciodata.... Oricum, eu as paria prima data pe xoxo, locul doi randunica dupa care sorina si pe patru Inna Unul din cei patru va iesi, pariu pe o apa ? Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Avocatule pariază pe Rândunica şi lasă vrăjeala. Vrei să-ţi superi şefa? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Bine, ramane randunica...pe o apa plata ? Tu alege alti 10 membri. PS- nu vrei sa-mi ignori posturile )) Link spre comentariu
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Gabitu.Este mult mai activ fata de luna trecuta. Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Eu pariez impotriva Randuncii.Dau cota 5 la apa aia plata. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 29, 2014 accept Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Pisicut, fa-l pe moderator1 sau pe bronx AM ZIS!!! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 29, 2014 fac urgie Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 29, 2014 se zice orgie , ma, nimic nu stii ) Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Ieri mâncam shaworma azi suntem majori.Nu mai merg cu pizde la motel,merg la Hilton Hotel Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 29, 2014 fac o(u)rgie Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Avocatule esti confuz, eu am propus-o pe Randunica, cum sa aleg alti membrii? Nu exista alti membri. E toata in ea... increderea mea Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Nu am timp dă ursării, că prea trag multe beții și prea fac multe orgii. #Ceviațădeluxpotsăam Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 29, 2014 eu o propun pe Laura, utilizatorul lunii mai! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 30, 2014 eu o propun pe Laura, utilizatorul lunii mai! Ba...ai innebunit ?Lumea se zbate pentru tine si tu ce faci ?Sau este doar strategie?Aha, ai invatat ceva de la randunica )) S-o pupi la pasarica atunci Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Pai pe logica asta, merita Sorina pentru aprilie.O bate la cur pe Randunica. Nu ma intereseaza acest titlu...pentru ca, in opinia mea, are o istorie de cacat (me refer strict la ultima luna), a fost un premiu ce probabil ca la un moment dat, insemna ceva...pentru mine, dupa luna asta, nu mai inseamna nimic... Deci daca ar vrea sa ma faca Pisicu fericita ar putea inventa o medalie, un premiu, doar pentru mine, si sa mi-l dea pe ala ...."hutilizatorul lunii" nu vreau sa aiba vreo legatura cu numele meu... "Pe masura ce crestem, descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil (eu as modifica si as spune "cu siguranta") o va face..." Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Kuzakelu si -Marius- ar fii alesii mei, dar cum trebuie sa iasa doar unu , il propun pe kuza. 7 12 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Kuzakelu nu e cumva vechiul si celebrul Nicu Cuza? Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Dupa mine, Kuzakelu merita sa fie ales utilizatorul lunii nu o luna, ci vreo 3-4 luni la rind.Omul asta recenzeaza la greu, adauga poze nou aparute pe topicele fetelor, si foarte important, nu participa la circoteca cu injuraturi de la DG!Intr-un cuvint, Kuzakelu aduce multa informatie pe forum, si pentru asta toti ar trebui sa-i fim recunosca tori. Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Intru-un cuvant,chelu Kuza promoveaza prostitutia!mare caracter! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Are si caracter...si are ceva ce foarte multi nu au: s-t-i-l Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum