Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Dudesti

Hmmmm... Ciocan era mai impaciuitor. Daca era prafuit, era jale mare... Barbugiu ar fi avut 3 postari si nu aproape 1000 ( si una ar fi fost cea de pe topicul cu useri noi-aparuti) iar g2br13l ar fi avut 100 si nu peste 11.000

Tot respectul pentru Ciocan :hihat

Aha,inca putin si ma fac albastru....toate punctele de reputatie le arunc pe matale =))

Ambii au rezistat atunci ca și acum. .... :)))

Highlanderi,ce pulili noastre =))

Link spre comentariu

In general sint de acord cu tine. Acum insa, am sa te contrazic. Eram si atunci prezent destul de des pe forum, insa regulamentul nu ne lasa pe noi, cei noi, sa zicem mai nimic. Si-acum mi-aduc aminte de primul punct cu minus pe care mi l-a dat Ciocan ( deh... impaciuitorul :D ) Sa-ti spun de ce ? C-am indraznit sa-l contrazic pe Dromaderu. Dar nu vreau sa intru mai mult in detalii , pentru ca nu vreau sa dezlantuim urgiile pe aici. Tu primul meu prieten de pe forum stii foarte bine ca o afirmatie privata de a ta a generat razboi teribil acum un an si-un pic.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Căutătorule mai caută bre în arhivă....Gabriel a fost coleg cu ciocan la modelare. .... :)))

Eu am facut referire la perioada cand era prafuit moderator. Nici cu apuci nu i-a fost usor lui g2br13l.

Link spre comentariu

Te inseli... Barbugiu nu avea cont in acea vreme.

Asta a fost maxima =))

Maine daca am timp iti trimit PM cu link-urile unde am avut 'nspe mii de 'divergente' constructive cu Ciocanelu' ;)

Inca odata zic,tot respectul pt Ciocan :hihat

Daca te referi la perioada Prafuit,si aici te inseli,dar mai putin =))

Respect,nene Cautatorule :hihat

• Like 1
Link spre comentariu

... Ciocan era mai impaciuitor. Daca era prafuit, era jale mare... Barbugiu ar fi avut 3 postari si nu aproape 1000 ( si una ar fi fost cea de pe topicul cu useri noi-aparuti) iar g2br13l ar fi avut 100 si nu peste 11.000

Te inseli... Barbugiu nu avea cont in acea vreme. Iar g2br13l era pe atunci invatacel, nu era asa de prezent pe forum.

Eu am facut referire la perioada cand era prafuit moderator. Nici cu apuci nu i-a fost usor lui g2br13l.

Asta a fost maxima =))

Maine daca am timp iti trimit PM cu link-urile unde am avut 'nspe mii de 'divergente' constructive cu Ciocanelu' ;)

Inca odata zic,tot respectul pt Ciocan :hihat

Daca te referi la perioada Prafuit,si aici te inseli,dar mai putin =))

Respect,nene Cautatorule :hihat

Eu zic ca este destul de clar la ce vremuri am facut referire. Nu-l tin minte pe cactusjack sa fi avut postari in perioada cu prafuit moderator (pana in iunie 2012), posibil sa fi avut in sectorul recenzii, pe atunci se banau "parazitii" .

Link spre comentariu
  • Oras:B.
  • Oras:B.

Multumim tuturor pentru sugestii si comentarii

Membrul lunii a fost ales advanced pentru intreaga activitate de luna aceasta!

Uraaaa!!!!!!!!!!!!

Alex, felicitari! :)

Crede-ma, acum am motiv sa-ti dau cadoul pe care-l am deja pregatit pt tine. Cu prima ocazie al tau e! :)

Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

Felicitari Advanced !  :hooray

Acum ar trebui sa pui mana de la mana si sa o reactivezi pe Amelia.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

adica sa o bage in priza sau sa apese pe turn on ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...