Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iulie 30, 2014 Hmmmm... Ciocan era mai impaciuitor. Daca era prafuit, era jale mare... Barbugiu ar fi avut 3 postari si nu aproape 1000 ( si una ar fi fost cea de pe topicul cu useri noi-aparuti) iar g2br13l ar fi avut 100 si nu peste 11.000Tot respectul pentru Ciocan Aha,inca putin si ma fac albastru....toate punctele de reputatie le arunc pe matale Ambii au rezistat atunci ca și acum. .... ))Highlanderi,ce pulili noastre Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 30, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 30, 2014 Ambii au rezistat atunci ca și acum. .... )) Te inseli... Barbugiu nu avea cont in acea vreme. Iar g2br13l era pe atunci invatacel, nu era asa de prezent pe forum. Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iulie 30, 2014 Căutătorule mai caută bre în arhivă....Gabriel a fost coleg cu ciocan la modelare. ....)) 1 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 30, 2014 In general sint de acord cu tine. Acum insa, am sa te contrazic. Eram si atunci prezent destul de des pe forum, insa regulamentul nu ne lasa pe noi, cei noi, sa zicem mai nimic. Si-acum mi-aduc aminte de primul punct cu minus pe care mi l-a dat Ciocan ( deh... impaciuitorul ) Sa-ti spun de ce ? C-am indraznit sa-l contrazic pe Dromaderu. Dar nu vreau sa intru mai mult in detalii , pentru ca nu vreau sa dezlantuim urgiile pe aici. Tu primul meu prieten de pe forum stii foarte bine ca o afirmatie privata de a ta a generat razboi teribil acum un an si-un pic. 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 30, 2014 Căutătorule mai caută bre în arhivă....Gabriel a fost coleg cu ciocan la modelare. .... )) am fost roz simultan. Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 30, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 30, 2014 Căutătorule mai caută bre în arhivă....Gabriel a fost coleg cu ciocan la modelare. .... )) Eu am facut referire la perioada cand era prafuit moderator. Nici cu apuci nu i-a fost usor lui g2br13l. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 30, 2014 Eu am facut referire la perioada cand era prafuit moderator. Nici cu apuci nu i-a fost usor lui g2br13l. Apuci , ca si tine ati fost impartiali. Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iulie 30, 2014 da...da roz ca fanta...)) 2 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iulie 30, 2014 Te inseli... Barbugiu nu avea cont in acea vreme.Asta a fost maxima Maine daca am timp iti trimit PM cu link-urile unde am avut 'nspe mii de 'divergente' constructive cu Ciocanelu' Inca odata zic,tot respectul pt Ciocan Daca te referi la perioada Prafuit,si aici te inseli,dar mai putin Respect,nene Cautatorule 1 Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 31, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 31, 2014 ... Ciocan era mai impaciuitor. Daca era prafuit, era jale mare... Barbugiu ar fi avut 3 postari si nu aproape 1000 ( si una ar fi fost cea de pe topicul cu useri noi-aparuti) iar g2br13l ar fi avut 100 si nu peste 11.000 Te inseli... Barbugiu nu avea cont in acea vreme. Iar g2br13l era pe atunci invatacel, nu era asa de prezent pe forum. Eu am facut referire la perioada cand era prafuit moderator. Nici cu apuci nu i-a fost usor lui g2br13l. Asta a fost maxima Maine daca am timp iti trimit PM cu link-urile unde am avut 'nspe mii de 'divergente' constructive cu Ciocanelu' Inca odata zic,tot respectul pt Ciocan Daca te referi la perioada Prafuit,si aici te inseli,dar mai putin Respect,nene Cautatorule Eu zic ca este destul de clar la ce vremuri am facut referire. Nu-l tin minte pe cactusjack sa fi avut postari in perioada cu prafuit moderator (pana in iunie 2012), posibil sa fi avut in sectorul recenzii, pe atunci se banau "parazitii" . Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Iulie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2014 Colegilor, pana la urma propunem un UL in 2014 nu 2012... deci, xoxo, fii pe faza: ori sampanie, ori "mihaela dragostea mea":)))) 1 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 31, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iulie 31, 2014 Din discutiile de aici mi-am facut o idee despre cine va iesi presedinte in toamna asta.Pe de alta parte, multi nostalgici.... Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 31, 2014 pisicuts, analizează cu atenție activitatea lui palosulgros. Dacă valoarea a mai rămas un criteriu de desemnare a UL, acest user se califică, deci susțin poziția Casnicei, cea care l-a propus. Link spre comentariu
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Iulie 31, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 31, 2014 eu il propun pe @borcea la (non)utilizatorul lunii.al anului.al secolului..el e ahtiat dupa atentie.va rog eu luati-l in calcul!e eroul principal intr-un film de Oscar! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat August 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 1, 2014 Multumim tuturor pentru sugestii si comentariiMembrul lunii a fost ales advanced pentru intreaga activitate de luna aceasta! 5 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 1, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 1, 2014 Multumim tuturor pentru sugestii si comentariiMembrul lunii a fost ales advanced pentru intreaga activitate de luna aceasta! Uraaaa!!!!!!!!!!!!Alex, felicitari! Crede-ma, acum am motiv sa-ti dau cadoul pe care-l am deja pregatit pt tine. Cu prima ocazie al tau e! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 1, 2014 Si mana grebla se facu )))) Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat August 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2014 Felicitari, Advanced!!Xoxo, ne pregatim putin mai bine pentru alegerile urmatoare:)) 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 1, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2014 Foarte tare! Felicitari! Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 1, 2014 felicitari Advanced, las ca la uirmatoarea campanie, candidezsi eu Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2014 Felicitari Advanced ! Acum ar trebui sa pui mana de la mana si sa o reactivezi pe Amelia. 1 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 1, 2014 Felicitari Advanced ! Acum ar trebui sa pui mana de la mana si sa o reactivezi pe Amelia. adica sa o bage in priza sau sa apese pe turn on ? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2014 Stie el ce are de facut. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 1, 2014 ce tristi sunteti ba 1 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 1, 2014 eu sunt racit cobza ..... dar nu cred ca pe topic-ul asta trebuia sa ma exprim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum