tendoi Reputație: -550 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 9, 2014 Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat August 9, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 9, 2014 Urat fac barbatii la andropauza... 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 9, 2014 De ce Clontosule, te-a pocnit andropauza? Sau ebola? Deh Amada, asta e! Trebuie sa te obisnuiesti si cu asta, ca prea te-ai invatat sa bestelesti pe toata lumea. Nu e bine nu? Era bine cand te ignoram sau cand raspundeam decent si tu jigneai tot timpul, stiu. Acum faci apel la "gentelmanie" . Doar atata poti? Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat August 9, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 9, 2014 Nu despre mine umbla vorba ca nu mai pot. Cand te vei barbieri, vei vedea si persoana la care fac referire. Pe intelesul tau: J. J. este unul din amicii mei si cred ca-ti amintesti faptul ca nu reactionez cand sunt atacat dar sunt extrem de virulent cand cineva se leaga de prieteni. Spre deosebire de tine, l-am cunoscut intr-o situatie reala de viata, nu fabulez ca sa ma dau doct in descifrarea caracterului uman, mai ales dupa ce ingurgitez cantitati mari de alcool. 3 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Mai Picoane, am inteles te certai cu taka, deep, amada si altii...dar de ce plm cu name-dropuri de mine? Ti-e dor sa-ti bag floreta pe gat nitel? Ai futut-o pe "laulici"? Sau inca mai atarni la o reducere? ps: pisicuts..esti genial! Dar nu cred ca picon a fugit cu amalia ci maxx. Asta sa clarificam lucrurile. Picon nu poate fugi...el se scurge sau taraie, dupa caz. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 9, 2014 Doar atata poti mon cher? Te stiam mai inteligent, dar se pare ca a fost alarma falsa. . Umbla multe vorbe, printre care si aceea ca esti cam urat mirositor (la propriu, ca la figurat e clar). Sa le credem? Io nu le cred. Da' tu mai poti? Ca nu prea se vede, doar troleala ieftina si mistouri rasuflate.O zi buna sa ai! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 9, 2014 Shaworma, uiti ca te tot iei de viata mea fara sa-ti fac nimic? Uite, sa vezi si tu cum e! Ce tie nu-ti place, altuia nu-I face. Simplu. Cat despre floreta...vezi sa nu te ineci. Cat despre Laulica ... pur si simplu nu ma atrage. Am altele la care astept reduceri Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 9, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 9, 2014 Stimabile J.J. , ca de obicei, intelegi aiurea si interpretezi dupa mintea ta cea intortocheata. Am spus ca nu-i rasul tau, pentru ca e un ras fals, nicidecum ca o amenintare. N-am spus nimanui nimic referitor la disputa noastra. Acuma, ca ai inteles tu gresit si grabindu-te sa mi-o iei inainte ca vezi Doamne sa nu cumva sa dau din casa, de parca toata lumea ar face ca tine... e altceva! Ai luat teapa. . In ziua aia eram plin de spume din cauza unor lipitori ca tine si tu, cu obisnuita-ti suficienta si gamfa, la care se adauga paraponul avut pe mine din cauza disputei avute anterior pe forum, cand aberai cu mai multa sau mai putina gratie, ai facut tot posibilul sa ma sicanezi, inclusiv prin zambetul ala fals, si plin de superioritate gaunoasa, caracteristic parvenitilor. Oare de ce nu ti-a sarit nimeni in ajutor? Da, recunosc ca am fost excesiv de virulent poate si tocmai de aceea am preferat sa inchei discutia, plecand la gratar. De aceea zic: cine seamana vant, culege furtuna.Ma bucur sincer ca ai bani, dar nu esti singurul Si Jiji are. :laugh2 Btw: ai mai multi decat cand erai gigoloi? Intreb si io, nu dau cu parul. Ma bucur ca ai si timp liber mult, asa, ai ocazia sa te dai in stamba pe aici si sa contribui cu voiosie la demolarea statuii pe care cu atata ravna ti-ai ridicat-o. Vezi ca a inceput sa se crape soclul! Eu zic ca e mai bine sa incerci sa te linistesti atunci cand esti beat. "Lipitoare", "parvenit"... Iti dai seama cat esti de penibil spunand asa ceva despre un om pe care nu-l cunosti? Astea unde s-ar incadra? Nu cumva la calomnie? Hai sa-ti reamintesc cum au stat lucrurile in seara aceea: "Irina", pe care o evitasem toata seara (deh, nu-mi plac pestii si nici femeile cu comportament de mahala), s-a trezit sa imi ceara socoteala pentru ca-i spusesem in urma cu vreun an si ceva pe forum ceva legat de cum nu poti invata folosind Google. As fi continuat dialogul cu ea si i-as fi aratat de ce cred asta, numai ca tu, neintrebat, ai inceput sa ma admonestezi pentru chestiuni imaginare legate de consultanti, proiectanti, fonduri europene. Te-am lasat sa-ti faci numarul si apoi te-am intrebat ce legatura are tot delirul acela al tau cu mine. N-ai zis nimic, te-ai ridicat si ai plecat. Si te provocasem cu ce? Cu faptul ca vreo cateva minute te-am luat la misto impreuna cu Deeana pentru ca la fiecare doua vorbe rostite mai bagai cate-un organ? Penibil! Tu, care militezi pentru civilitate, erai mereu cu organul in gura si doi tineri cuminti au ras un pic de tine pe tema asta. Halal provocare!De ce nu mi-a sarit nimeni in ajutor? Picon, chiar nu ma intereseaza alegerile altora. Nu eram intr-o situatie in care viata imi era amenintata. Sa ma ajute sa ce? Sa iti inchid gura? Eu n-am prea vazut sa fie vreun succes atunci cand se discuta cu oameni beti. Ti-ai facut numarul si-ai plecat. Felicitari! Ai avut curajul sa-mi spui ce? Ceva ce nu poti proba? Iti acorzi o importanta mult prea mare socotind ca m-ar interesa sa am ceva cu tine. Daca am ceva, am cu ideile tale, nu cu tine. Daca ai inteles ca ma intereseaza sa bravez cu starea mea materiala, pe care o consider un rezultat al providentei, nu al vreunui merit, te inseli. N-am facut altceva decat sa citez din tirada-ti deliranta. Statuie? Pe un forum? Doamne, tine-ma! Urat fac barbatii la andropauza... Andropauza + alcool drumul sigur spre formol. 2 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 O vorba care mi-a placut: "Te mananca-n cur ca pe Zambilica". Imi ascuteam floreta pt o mai buna alunecare pe gatul uscat si harsait al mosului dar vad ca nu e necesar...e coada mare si nu-mi place sa stau la rand, dar nici sa ma bag in fata. Alunecare usoara! Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 9, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Shaworma, uiti ca te tot iei de viata mea fara sa-ti fac nimic? Uite, sa vezi si tu cum e! Ce tie nu-ti place, altuia nu-I face. Simplu. Cat despre floreta...vezi sa nu te ineci. Cat despre Laulica ... pur si simplu nu ma atrage. Am altele la care astept reduceri Si Laura de ce trebuia insultata tataie? Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Coane Picoane,nu am sa ma alatur celor care cu mai multa sau mai putina eleganta te ating acum.Nu-mi face placere sa vad cand un om este incoltit si hartuit chiar daca o merita cu prisosinta.Doar te rog ceva:opreste-te.Nu ai absolut deloc dreptate,deja te iei de oameni totalmente aiurea.De Deep,fara ca macar sa cunosc situatia ,sint convins ca te agati dintr-un singur motiv:invidia.Nu e foarte grav,am vazut parinti invidiosi pe copii lor,ce faci tu se incadreaza in normalitate insa vorbele adresate Amadei te descalifita totalmente.Este jenant si umilitor pt. cel ce poate vorbi asa cu o femeie mai ales public.Sa stii ca mai sint domni de varsta ta sau poate chiar mai avansati insa nu am vazut pe vreunul sa aiba aceste manifestari de Don Juan fasneata,chiar sint domni respectabili demn de respect.Ti-am mai spus,desi mai tanar Afriq este un om de la care ai avea multe de invatat,fa-o.Deci,OPRESTE-TE ,te faci de rahat rau,cu tot respectul ti-o spun si aminteste-ti, si mie mi-ai varsat multe laturi in cap si m-ai mai si barfit la multi dar mai ales la cea la care chiar nu trebuia.Domnilor,Picon in momentul de fata cred ca traverseaza un moment mai prost.Fiti gentelmani,lasati-l.Amada,desteapta esti,fii o doamna 1 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Domnilor,Picon in momentul de fata cred ca traverseaza un moment mai prost.Fiti gentelmani,lasati-l.Daca e vorba de ultimul drum, trebuie sa fim langa el indiferent de ce se face sau nu vinovat...nu-i frumos sa-l lasam singur. Eu ma incadrez la aia eleganti? Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Bah, ce plm aveti??? Ieri threadul asta era un fel de "Iarta-ma", acum a devenit iar un fel de "tradati in dragoste"... Cred ca maine nu ma mai uit deloc:(((Si eu care credeam ca faceti lobby pentru Xoxo Presedinte!!! Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 9, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 2x2,Eu nu am raspuns de data asta cu aceeasi moneda, nu am din astea ruginite... L-am lasat sa se ingroape singur, sa-si arate si cealalta fata, dincolo de aparente...Cred ca nu avea de ce sa ti se faca mila atata timp cat el a cerut-o de la toti implicati in discutie...In orice caz, ca sa nu continui cu zgariatul retinei, eu nu mai spun nimic, sa vedem daca se opreste si "eroul" nostru. 1 Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Daca e vorba de ultimul drum, trebuie sa fim langa el indiferent de ce se face sau nu vinovat...nu-i frumos sa-l lasam singur. Eu ma incadrez la aia eleganti?Tu esti specie aparte,tu esti cu "de toate".Simpatic,cel putin mie chiar daca uneori ai fost mult prea "picant" si te-am "digerat" mai greu.Oricum insa ,nu te-as vrea linga mine pe ultimul drum,s-ar putea sa te indragesc si sa sufar dupa aceea .Iar joist oricum esti,de fiecare data avem un scaun pe care asezam o "Shaworma cu de toate".Amada aici nu e vorba de mila,e vorba de autorespect.Daca altele erau personajele nici nu ma bagam insa cand vad ce oameni sint implicati parca imi pare rau. 2 Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 A ,si uitasemXOXO PRESEDINTE 2 Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 9, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 9, 2014 2x2, iti inteleg demersul. Am insa o dilema ce e perfect ilustrata de Solomon: "Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu te asemeni şi tu cu el. Răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept în ochii lui." Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Deep ,nu sint nici pe departe citit precum esti tu astfel ca-ti voi raspunde cu propriile-mi cuvinte:ai dreptate insa este suficient-enoug is enough. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 9, 2014 Amada,desteapta esti,fii o doamna as completa doar : Amada, destepta esti, curva...nu mai esti, fii o Doamna ! PS- am citit tot ce s-a scris si nu sunt de acord cu niciunul dintre cei implicati, cu toate ca ii cunosc , dar asta-i viata, trebuie sa ne asumam si victorii si infrangeri. Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 9, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 9, 2014 OK, 2x2. I get it. Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 oly nu cred ca mai exista cineva care sa se indoiasca de neutralitatea ta... Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 9, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 9, 2014 Oly: Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 9, 2014 ba, nu va potoliti ? 1 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Picoane ce-ti mai face floreta? Ai ramas iar cu manerul in mana si sabia-ti ruginta forjata la foc de gratar e boanta... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 9, 2014 "Homo homini lupus" ... atac in haita .Deepule, ca de obicei, o dai cotita. Tu aveai parapon pe mine, repet. de cand cu diferendul de pe forum, cand in lipsa de argumente viabile, ai inceput sa umbli la cutiuta cu mistouri ieftine, cu iz de jignire. Ai prins momentul atunci, ca aveai public care sa te aplaude. Dar cand am reactionat in sfarsit, te-ai ofuscat si ai continuat cu aceeasi aroganta . Daca eram asa de deplasat cum sustii, imi spunea cineva sa stau dracu' in banca mea. Dar ... In fond ai deschis scorul, am egalat si m-am retras la gratar s-o ajut pe Deeana. N-am spus ca bravezi cu starea ta materiala, aici, pe forum, tu ai spus ca ai bani, cam ca manelistii sau Jiji, draga J.J. Singurul lucru pe care mi-l reprosez in raport cu tine este doar virulenta, nu fondul. Doixdoi, dragul meu "dubla transmisie" dintre cei cu care sunt acum in conflict, tu esti singurul la care chiar am tinut, sentiment care nu a disparut de tot. Daca esti onest si stiu ca esti in principiu, in sinea ta poti sa recunosti ca tu m-ai provocat atunci, n-am facut decat sa ma apar. In cazul tau, chiar regret duritatea limbajului, dar cand esti acuzat aiurea, gratuit, te cuprinde revolta. Schaworma, era un cantec : " cand ti-e-n gat floret mea,/ poti sa-nghiti pe langa ea?" Amada, am spus de Laura ca nu ma atrage, unde e jignirea? Esti in continuu delir paranoic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum