andreea8 Reputație: 3308 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 1, 2018 cu cati bani a plecat ? .................... ca sa stim pentru cat te-a tradat1450 lei700 lei +o chestie furata din fosta locatie(am vorbit cu proprietara)O teapa data la inca o locatie(cand aflu nr proprietarei revin cu detalii) 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Nu ii tin partea, desi se spune ca adevarul este la mijloc.Eu am avut o colega care mie mi-a furat de 2 ori bani din portofel, iar altei colege din casa i-a furat bani,tel,tableta, lant. Si nu ne stiam de 5zile, ci de 4-5 luni.Cand am relatat aici patania, am fost acuzata ca eram pestele ei si ca de fapt vreau sa ii stric imaginea, pana cand a confirmat aici un client/user cu care era in acel moment colega "usurata" de bunuri.Bine faci, rau gasesti. Aparentele pot fi inselatoare si nu poti niciodata sa cunosti un om cu adevarat, iar un om la disperare recurge la masuri "disperate".Asa ca, atentie la neatentie! 25
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Octombrie 1, 2018 Bine faci, rau gasesti. Aparentele pot fi inselatoare si nu poti niciodata sa cunosti un om cu adevarat Meriți toate punctele pt vorbele astea! 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 1, 2018 Mie mi s-au furat niste perle originale cand am venit in Romania, a fost vina mea!Nu trebuia sa le port printre atâtea fete diferite, altele noi...Dar imi plăceau foarte mult, aveau o culoare gri spre negru cu nuante de indigo!Am vrut sa le port cu riscul de a nu putea sa fiu responsabila de pastrarea lor.A fost si o maseuza care mi-a luat din lucrurile mele un încărcător portabil...la fel, a fost vina mea!Eu am plecat definitiv din salon si am lăsat lucruri acolo sa le iau altădată...Maseuza respectiva doar s-a servit si cand am iesit cu ea la o cafea...am vazut incarcatorul meu!Nu i-am zis nimic pentru ca mi-a fost mila de ea, m-am întâlnit cu niste prieteni vedete si ea s-a purtat ca taranca, complet needucata.In plus...era foarte speriată!Mi-a spus sa nu spun nimănui ca ne-am întâlnit si iubitul ei a sunat-o cu disperare pana i s-a descărcat telefonul complet.Deci...Concluzia e...Ca...Nu stim sa ajutam!Oferim totul pe tava!Nu luam in considerare faptul ca si ceilalți sunt vii si au un creier pe care il pot folosi.Sunt suficiente cateva indicatii, idei si simpla sustinere. 20 14
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 1, 2018 Acesta nu este un bine real!Vrem ca egoul nostru sa fie satisfăcut si facem lucruri pentru a obtine acest efect. 19 15
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Nu ii tin partea, desi se spune ca adevarul este la mijloc.Eu am avut o colega care mie mi-a furat de 2 ori bani din portofel, iar altei colege din casa i-a furat bani,tel,tableta, lant. Si nu ne stiam de 5zile, ci de 4-5 luni.Cand am relatat aici patania, am fost acuzata ca eram pestele ei si ca de fapt vreau sa ii stric imaginea, pana cand a confirmat aici un client/user cu care era in acel moment colega "usurata" de bunuri.Bine faci, rau gasesti. Aparentele pot fi inselatoare si nu poti niciodata sa cunosti un om cu adevarat, iar un om la disperare recurge la masuri "disperate".Asa ca, atentie la neatentie!4-5 luni e putin, foarte putin, ca si perioada de timp. Uneori, te stii cu o persoana (barbat/femeie) chiar si 10-20 de ani si cand credeai ca il stii ca pe propriul buzunar, vine si iti ofera o surpriza neplacuta, extrem de neplacuta.BUG Mafia parca avea un vers intr-o melodie (Strazile parca): "Si cum se schimba unii-n curve nici nu-ti vine sa crezi !" ...Viata e plina de surprize (mai placute, mai putin placute).Uneori, singurul prieten in care poti avea incredere esti tu inseti... 4
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Acesta nu este un bine real!Vrem ca egoul nostru sa fie satisfăcut si facem lucruri pentru a obtine acest efect.Stiu ce spui, dar nu cred ca este cazul Andreei ! Nu cred ca a facut asta pentru a-i creste cota de piata, numarul de clienti sau pentru a se da mare cu asta. Cand ajuti pe cineva ori o faci dezinteresat, ori nu o mai faci deloc...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2018 Mie mi s-au furat niste perle originale cand am venit in Romania, a fost vina mea!Nu trebuia sa le port printre atâtea fete diferite, altele noi...Dar imi plăceau foarte mult, aveau o culoare gri spre negru cu nuante de indigo!Am vrut sa le port cu riscul de a nu putea sa fiu responsabila de pastrarea lor.A fost si o maseuza care mi-a luat din lucrurile mele un încărcător portabil...la fel, a fost vina mea!Eu am plecat definitiv din salon si am lăsat lucruri acolo sa le iau altădată...Maseuza respectiva doar s-a servit si cand am iesit cu ea la o cafea...am vazut incarcatorul meu!Nu i-am zis nimic pentru ca mi-a fost mila de ea, m-am întâlnit cu niste prieteni vedete si ea s-a purtat ca taranca, complet needucata.In plus...era foarte speriată!Mi-a spus sa nu spun nimănui ca ne-am întâlnit si iubitul ei a sunat-o cu disperare pana i s-a descărcat telefonul complet.Deci...Concluzia e...Ca...Nu stim sa ajutam!Oferim totul pe tava!Nu luam in considerare faptul ca si ceilalți sunt vii si au un creier pe care il pot folosi.Sunt suficiente cateva indicatii, idei si simpla sustinere.Ce sunt alea "perle originale"?Singurele "perle" ale tale sunt astea de pe forum. Adică, aberațiile. 2 7
andreea8 Reputație: 3308 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 1, 2018 Stiu ce spui, dar nu cred ca este cazul Andreei ! Nu cred ca a facut asta pentru a-i creste cota de piata, numarul de clienti sau pentru a se da mare cu asta. Cand ajuti pe cineva ori o faci dezinteresat, ori nu o mai faci deloc...Nu am nevoie de o crestere pt ca nu fac fata cererii...Daca o faceam interesat spuneam de la inceput ca e la mine sau toata povestea care mi-a spus-o sa o primesc la mine,etc...Chiar nu am nevoie de publicitate si asta o pot confirma cei care imi trec pragul zilnic
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 1, 2018 Ce sunt alea "perle originale"?Singurele "perle" ale tale sunt astea de pe forum. Adică, aberațiile....Si Unde vezi tu perle?Eu observ ca mi le furi tu inainte ca eu sa le concep in mintea mea.Esti tot timpul pe forum intrat la pescuit... 19 15
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 1, 2018 Nu am nevoie de o crestere pt ca nu fac fata cererii...Daca o faceam interesat spuneam de la inceput ca e la mine sau toata povestea care mi-a spus-o sa o primesc la mine,etc...Chiar nu am nevoie de publicitate si asta o pot confirma cei care imi trec pragul zilnicAici e vorba de calitate. 18 15
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 1, 2018 Stiu ce spui, dar nu cred ca este cazul Andreei ! Nu cred ca a facut asta pentru a-i creste cota de piata, numarul de clienti sau pentru a se da mare cu asta. Cand ajuti pe cineva ori o faci dezinteresat, ori nu o mai faci deloc...Ego-ul e un fenomen invizibil nu ii poți pune nimic in cârca dar putem face un schimb de observatii...chiar dacă ego-ul va crea o opoziție întotdeauna pentru a isi proteja obisnuintele.Nu fac vreo referire la întreg psihic al individului...ci la negații si consecințe. 18 15
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Prea bateți apa în piua.Asta e. Andreea, ai luat-o de data asta, mai multă atenție pe viitor. 2
kkmitz Reputație: 4249 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Octombrie 1, 2018 Zilele trecute am vrut sa fac un bine ajutand o colega aflata intr-o situatie dificila si am luat-o la mine unde a stat 5 zile...Nu i-am cerut nici un leu pt cazare,mancare sau alte cheltuieli!Am decis sa ne mutam impreuna intr-o locatie mai mare si am adunat bani care au fost pititi prin casa ,,sa nu ne bagam in ei"!Astazi am lipsit cateva ore din locatie si Alice a disparut cu banii! Nu vreau sa ma plang(nu ma intelegeti gresit),vreau sa trag un semnal de alarma sa nu li se intample si altor colege acelasi lucru!Pt ca sunt sigura ca a plecat din Brasov,vreau sa atentionez fetele din alte orase!Cati bani ti-a furat ? Fa plangere la politie.... obiceiuri romanesti probabil ca fura si de la futaci..... altadata puneti banii in cont la banca.... azi a fost Alice poate miine e un client care te jefuieste.....
andreea8 Reputație: 3308 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 1, 2018 Prea bateți apa în piua.Asta e. Andreea, ai luat-o de data asta, mai multă atenție pe viitor.Exact!Am si scris la inceput ca vreau doar sa atrag atentia!Plangerea e depusa deja si astazi vor depune plangere persoanele tepuite (de unde a stat)
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2018 ...Si Unde vezi tu perle?Eu observ ca mi le furi tu inainte ca eu sa le concep in mintea mea.Esti tot timpul pe forum intrat la pescuit...Acolo unde le văd toți. Numai aberații postezi, drogato! Și ca să nu mori mai proastă decât ești, află perlele sunt de două feluri: naturale și de cultură, nu "originale" sau altcumva. Vorbesc de perle, nu de imitații. P.S. Nu-mi place pescuitul.P.P.S. nutemaidroga 2 6
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 https://nimfomane.com/forum/topic/117384-revenire-in-zona-0747406510/page-2 Asta in caz ca o omoara curiozitatea pe aceasta ,,Vistantric"...Apropo....cam multa umilinta pe topicul tau,asta dovedeste diferenta de nivel dintre noi asa ca nu voi mai continua discutia cu tineIn fine, Andreea, ti ai dat seama ce e cu Vis....e vai de capul ei, se fute pe 30 de lei la colt de strada si da lectii de economie si comportament altor fete)) 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 2, 2018 In fine, Andreea, ti ai dat seama ce e cu Vis....e vai de capul ei, se fute pe 30 de lei la colt de strada si da lectii de economie si comportament altor fete))Da :)Nu am nevoie de sfaturi din partea unei persoane atat de umilita pe acest forum
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 4, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 4, 2018 Pentru mine e clar...😅😈Mulți prosti care nu-si dau seama de ridicolul situațiilor ce le crează si-si improasca gunoaiele in jur cu obstinație ca si cum altii trebuie sa se simtă obligați cu ceva...Stupid!Păcat, suntem totusi cu toții oameni si viata e una pentru toți...chiar daca avem percepții si judecăți diferite!Atâtea complicații lipsite de utilitate... 19 14
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2018 Vis, taci! 2 5
andreea8 Reputație: 3308 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 4, 2018 Vis, taci!Hai sa nu ne pierdem timpul cu ea 😂😂😂Poate e si ea sub tratament!
oricine Reputație: 395 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 4, 2018 Am citit topicul aata si o intrebare ma macina: Vis spune-ne si noua ce plm fumezi? =)) 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 4, 2018 Pentru mine e clar...Mulți prosti care nu-si dau seama de ridicolul situațiilor ce le crează si-si improasca gunoaiele in jur cu obstinație ca si cum altii trebuie sa se simtă obligați cu ceva...Stupid!Păcat, suntem totusi cu toții oameni si viata e una pentru toți... chiar daca avem percepții si judecăți diferite! Atâtea complicații lipsite de utilitate...Quilt is an overrated concept. :girly
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 4, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 4, 2018 Quilt is an overrated concept. :girlyNu-mi pasă...dar ce ne facem cu prostia!?Toți avem o doza, însă mie imi ajunge a mea si nu umblu in limba după a altora...ma distrez cu atâta cat am si o manevrez cu discretie.Dar in fine, ofer exemplu meu fara a putea detalia mai multe unor necunoscuți si aflati in mod clar in opoziție față de orice fara nici un rost.Nu pot sa îmi explic de ce îi vad doar niste caraghioși... 18 14
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2018 Nu-mi pasă...dar ce ne facem cu prostia!?Toți avem o doza, însă mie imi ajunge a mea si nu umblu in limba după a altora...ma distrez cu atâta cat am si o manevrez cu discretie.Dar in fine, ofer exemplu meu fara a putea detalia mai multe unor necunoscuți si aflati in mod clar in opoziție față de orice fara nici un rost.Nu pot sa îmi explic de ce îi vad doar niste caraghioși...Pyssy, tu ai de unde. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum