Sari la conținut

inca o runda de promovari

Postări Recomandate

pai in primul rand esti unul dintre cei mai vechi membri ai forumului, ai f multe  puncte de reputatie pe care le-ai luat pe merit cred si nu pentru ca esti tu DINOZAUR, si apoi sunt alti membrii platium care nu au contributia ta pe forum.

poti sa fi convins ca a fost sincera

Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri

Baieti, va multumesc sincer, mai ales acum cand azi era sa dau coltul pe o targa in Spitalul Universitar, de pe malul frumoasei noastre Dambovite si sa nu mai apuc sa va scriu nici macar un ADIO, mult iubiti si stimati confrati si fete (atat cei/cele care ma plac cat si cei/cele care nu ma au la inimia, ca din cauza ei (a inimii, era sa dau astazi coltul) . :hihat

Al vostru confrate Dino (FOSILA cu NEVOI, acum mai MULTE). :hihat

Link spre comentariu

@SexyQueen si @boierule, tocmai de aceea imi parea rau dupa cum ii spusesem intr-un PM lui SexyQueen, ca abea astept sa imi incalzesc un pic urechile intre pulpele ei (cu toate ca acum e vara si e cald nu iarna si frig) cand va ajunge pe la noi prin Satul cu Ministri. :laugh2

Fac si eu haz de necaz.

Iti mutumesc si tie mare motan @pisicuts. :hihat

Sper si imi  doresc din toata inima (care mi-a mai ramas) sa nu dau coltul atat de curand. :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Cand esti pe-acolo pe targi, parca realizezi ce-i cu adevarat important si vezi la adevarata "valoare" toate incrancenarile astea micute, de zi cu zi.

Sa ai multa sanatate! (nu degeaba zice romanu' ca-i mai buna decat toate...)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Stati bre linistiti ca nu da fosila coltu' ! A rezistat el din mezozoic nu o sa piara acu. cand vine sexoasa!

Sanatate bre si pune-ti pitpalacu' la punct, ca mai multe de tras pe cosor si motorasul e essential!

Sa te faci bine si...

SA FUTI  BINE!

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Urmatorii utilizatori au fost promovati la rang superior datorita contributiei aduse:

robert2280 promovat la VIP
dinozauru promovat la Platinum
ravsolo promovat la VIP
Rider promovat la VIP
elGringo promovat la VIP
raull promovat la VIP
Ronin1976 promovat la Platinum
bambuchaa promovat la VIP
fisherman promovat la VIP

O sa mai fie o tura zilele urmatoare
:Wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

BIG CAT, m-ai avansat POST MORTEM?! nu am dat coltul inca!

Dar cu asa premiu de mai jos sigur imi dau obstescul sfarsit! :laugh2

Asa ca mercic mumos doar de avansare, premiul ti-l/o las tie si astora mai tineri si in puteri, nu cu inima in pioneze ca mine. :laugh2

Ca si asa ma gandesc cu teama sa nu dau coltul cand oi da ochii cu mult asteptata SexyQueen. :laugh2

Link spre comentariu

Salut,

pisicare eu cum imi platesc contul daca nu merge serviciul cu astia de la portocala (orange)?Nu as plati cu cardul pentru ca radarul meu in ultima vreme  a inceput sa ma monitorizeze cu atentie martita.Pe cand am inceput sa ma obisnuiesc si eu peaici brusc m-am trezit ca nu mai pot folosi nimic (chat,prieteni,pm)Da-mi un timp estimativ cam pe cand sar putea remedia situatia,pana atunci va doresc bafta tuturor.

.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare. Eu propun promovarea lui calunegru la rangul de SC din moment ce i-a expirat contul verde si intruneste si toate conditiile pentru promovare, respectiv suficiente recenzii si puncte de reputatie.   :beex2  

O a doua propunere ar fi Tanarul cu Multe Nevoi. Daca ar fi sa ne luam dupa numarul de recenzii si de puncte pe care le detine ar putea fi promovat direct la Platinum, dar avand in vedere ca nu are asa multa vechime, il propun macar ca VIP.

Link spre comentariu

Vizitator Fater
Reputație: 0

Salutare. Eu propun promovarea lui calunegru la rangul de SC din moment ce i-a expirat contul verde si intruneste si toate conditiile pentru promovare, respectiv suficiente recenzii si puncte de reputatie.

N-am nimic impitriva promovarii confratelui nostru, chiar mas bucura sa-l vad mai colorat.

@MK23, cand am vazut postarea confratelui calunegru, cam aceeasi lucru am vrut sa scriu ca si dumneata mai sus, numa ca inainte sa scriu am verificat si am observat ca nu indeplineste toate conditiile pentru promovare. Regulamentul cere minim 5 recenzii pt rangul de SC, si nu 3 cat are scris confratele Maramuresean.

Dar cum ce scrie in regulament nu mai e luat in considerare la promovari (dovedit) , il felicit (anticipat) pe colegul nostru. :)

PS: no offens! Numa ma bate la ochi cand cineva face referire gresita la regulament.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...