Sari la conținut

EVELINE AM REVENIT 0722692215

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

te pup iubi , nu ma deranjeaza ca na.... eu lucrez cu drag si imi doresc din suflet sa fiu pe placul multor oamenii, e normal sa fie decizia ta si sa spui ... apreciez sinceritatea si in cazul tau :* acum sincer nu vreau sa-i iau apararea insa iti multumesc ca mi-ai adus la cunostiinta chestia asta ca pe viitor sa stiu si eu cu cine mai lucrez :)

te pupacesc

Eu zic sa o lasi in camera cand esti cu clientul, sa vada cum faci si sa invete meserie....sau macar sa se uite pe gaura cheii...😂😂😂

De fapt...fututul nu prea se invata...ori o simti, ori nu o simti...fata poate nu e facuta pentru domeniul asta.

😊

• Like 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Actualizare nr de tel  0765662467

whatssapp ramane cel din titlu ! va pup astazi sunt disponibila

Vizitator
Postat

BUNA DRAGILOR ASTAZI SUNT DISPONIBILA PANA TARZIU  

tNR CONTACT  = 0765662467 

SAU WHATSAP = 0722692215

Vizitator carladristor
Postat

Astazi va posta cu siguranta

Vizitator carladristor
Postat

De când mă știu eu e minciuna asta. A trecut „Astazi” care s-a făcut ieri.

Auzi ba baiatule nu crezi ca distrugi topicele ? pe Maria la fel ai facut , dupa ce a postat poze te-ai gandit tu ca nu sunt pozele ei , mai termina si lasale in pace , sunt colegele mele si sunt si poze reale in caz ca vrei sa sti . asta ca spune lumea care intra la mine in casa si spun si eu . mergi coaie si lasa fetele in pace 

• Oras:Bucharest
Postat

Un set de poze ar fi de ajutor :) hurry up ca sa ne gandim daca te vizitam sau nu :*

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost astăzi la Maria si cât s-a dus Să facă un dus am mai stat de vorba de Eveline. Deși a fost cam timida data trecută (mi-a explicat ca a lucrat doar 3 zile in domeniu, in fine) acum a parut mai ok, asa ca ii voi face o vizita zilele acestea Să văd ce e de ea. Poate are potențial pentru acest job, poate nu rămâne de văzut, pana nu i văd in acțiune nu pot Să ma pronunț. Am inteles ca fetele lucrează de la 8 la 8 si sunt toate trei, asa ca trebuie Să imi fac timp Să ajung si la Eve zilele astea.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aiurea te-ai gasit tu sa vorbesti acum de iubi , nu are iubi draga ! cum apare ceva nou cum sariti de p.la in sus sa o judecati voi !

Bre, dar dacă ai sta tu pe topicul tău și nu te-ai băga pe topicele altor fete (chiar dacă îți sunt prietene), nu ar fi mai bine?

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator carladristor
Postat

Am sunat și telefonul este închis :(

Mai incearca , probabil semnalul 

Vizitator carladristor
Postat

0765662467   noul numar

Postat

Se pare ca e chiar greu sa faci 3-4 poze si sa le postezi. Eu unul voi zice pas petru ca nu vreau sa imi pierd timpul ...

Vizitator carladristor
Postat

pentru ca sunt pozele ei , si le-a adaugat imparior 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...