fakeaccount Reputație: 2185 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Octombrie 14, 2018 Se confirma. Habar n-ai, le-ncurci din necunoastere sau minti ca un activist PCR. 1. '90 - '92 nu poate fi luat in calcul. Este de-a dreptul absurd sa faci vorbire de alt partid decat FSN in perioada respectiva. Si nu-i tot un drac, cel putzin pentru motivul ca PD s-a desprins tot din FSN. 2. 2004-2012, da au dost mai multe guverne : Tariceanu, Boc 1, Boc 2, Ungureanu. PSD a fost la guvernare alaturi de PD doar 10 luni (dec.2008 - octombrie 2009), cu matrozul chior presedinte. Deci din 8 ani, PSD a fost doar 10 luni la guvernare. Adica MINTI DE RUPI. Plus ca nu a putut face nimic din programul lor cu chioru presedinte si Boc premier. 3. mai 2012 - noiembrie 2015, da, guvernele Ponta dar la guvernare a fost USL. Nu poti sa spui ca a fost doar PSD. Adica iar MINTI DE RUPI. 4. noiembrie 2015 - februarie 2017 Ciolos. 4. febr. 2017 - 2018, PSD. Si aici ai o minciunica.Recapitulare pentru repetenti : 4 ani ( '92-'96) + 4 ani (2000 - 2004) + 1 an ( 2008 - 2009) cu PD-ul + 1 an si ceva (febr.2017 - 2018) = ?Ia vezi cat e. Poate nu mai minti totusi. Nemaivorbind ca in actuala guvernare Dulapul infractor de la Cotroceni nu afacut altceva decat sa incerce sa dea jos Guvernul prin toate mijloacele, inclusiv prin fabricarea de dosare penale lui Dragnea si Tariceanu prin sluga politica DNA-ul. Cu PDL-ul esti varza rau. Cu Alianta DA si apoi cu BOC si MRU, au fost prim solisti la guvernare din dec 2004 pana in mai 2012. Mah, tu zici asa : a fost 7 ani la guvernare da' de fapt a fost numai 4. Alooooo, balamucul, lua-ti-l urgent! Bai desteptule, in toata perioada Basescu a fost presedinte, acelasi Basescu fost presedinte al PD. Ce-ai mah nene ? Si inca ceva, nestiutorule. Pai normal ca PSD s-a aflat cel mai mult la guvernare. Da' stii de ce ? Pentru ca au castigat alegerile, gugustiucule. Da' stii de ce au castigat alegerile de-atatea ori ? Uite de-aia, ca-i prost electoratul :laugh2 :laugh2Bolovanilor, am mai scris de ce. Pentru ca de cate ori s-a aflat la guvernare si a putut sa-si realizeze programul de guvernare, Romanica a avut crestere economica si veniturile romanasilor au crescut. De-aia zevzecilor ! Si mereu a trebuit sa repare dezastrul facut de idiotii de dinainte. In rest, spui prostii. Vezi ce zic chiar institutiile europene.Mah, sa tii minte - 40%. Clar, ești spălat și apretat pe creier.Păi zi-mi și mie care este diferența dintre FSN și FDSN/PDSR? Cu excepția faptului că a plecat Roman (PD) și aripa lui sunt aceiași oameni. Plus că cine a fost președinte între 1990 și 1996 (măi animalule)?In perioada 2004-2012 nu am pus deloc guvernarea PSD, după cum ai zis tu, au fost puțin și în **spam editat**itate.În USL, PSD reprezintă 75% și aveau pact de coabitare cu Băse, degeaba te plângi tu, acolo PSD a condus. Nu știu dacă mai ții minte dar liberalii se plângeau tot timpul că PSD ia decizii fără ei, de aceia s-au și retras.Când am zis 2016 mă refeream la prima propunere de premier a lui Dragnea, care a fost în dec 2016 și a respins-o Iohanis, nu mă refeream la tot anul. Practic a fost ianuarie 2017- prezent: tot PSDNu știu de ce zici tu că a fost Ciolos până în februarie, Grindeanu a fost investit în Ianuarie 2017, te gândești la OUG 13?Da, ca să fiu exact, PSD a condus cam 14 ani jumate, 15 era o aproximare. Totuși asta nu schimbă legat de cine a fost cel mai mult la guvernare.Intre 2004 și 2008 Tăriceanu s-a ocupat de guvernare, dacă era Băse la butoane de ce s-ar mai fi certat și de ce și-ar fi pus premier al lui? Dar mă rog, dacă vrei să spui că au fost 7 ani de guvernare PDL, nu am nimic împotrivă. De asemenea, nu apăr PDL-ul, au fost la fel de panarame ca PSD. Au furat de au rupt. PSD a câștigat alegeri pentru că are o bază de votanți de cca 3 milioane constantă, și la prezență mică, aia câștigă alegeri. Practic singura înfrângere electorală a fost în 1996 (și atunci tot aproape de 3 milioane de voturi au avut, mai exact 2,836,011). Iar după alegeri au sabotat guvernul CDR cât de des au putut. Veniturile au crescut și în timpul lui Tăriceanu (până la criză) și a lui Cioloș. Nu se poate lăuda PSD că are monopol pe asta. Plus că ai evitat o întrebare, îți place de Dragnea&co. și supușii lor? 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 14, 2018 Clar, ești spălat și apretat pe creier. Păi zi-mi și mie care este diferența dintre FSN și FDSN/PDSR? Cu excepția faptului că a plecat Roman (PD) și aripa lui sunt aceiași oameni. Plus că cine a fost președinte între 1990 și 1996 (măi animalule)?In perioada 2004-2012 nu am pus deloc guvernarea PSD, după cum ai zis tu, au fost puțin și în **spam editat**itate.În USL, PSD reprezintă 75% și aveau pact de coabitare cu Băse, degeaba te plângi tu, acolo PSD a condus. Nu știu dacă mai ții minte dar liberalii se plângeau tot timpul că PSD ia decizii fără ei, de aceia s-au și retras.Când am zis 2016 mă refeream la prima propunere de premier a lui Dragnea, care a fost în dec 2016 și a respins-o Iohanis, nu mă refeream la tot anul. Practic a fost ianuarie 2017- prezent: tot PSDNu știu de ce zici tu că a fost Ciolos până în februarie, Grindeanu a fost investit în Ianuarie 2017, te gândești la OUG 13?Da, ca să fiu exact, PSD a condus cam 14 ani jumate, 15 era o aproximare. Totuși asta nu schimbă legat de cine a fost cel mai mult la guvernare.Intre 2004 și 2008 Tăriceanu s-a ocupat de guvernare, dacă era Băse la butoane de ce s-ar mai fi certat și de ce și-ar fi pus premier al lui? Dar mă rog, dacă vrei să spui că au fost 7 ani de guvernare PDL, nu am nimic împotrivă. De asemenea, nu apăr PDL-ul, au fost la fel de panarame ca PSD. Au furat de au rupt.PSD a câștigat alegeri pentru că are o bază de votanți de cca 3 milioane constantă, și la prezență mică, aia câștigă alegeri. Practic singura înfrângere electorală a fost în 1996 (și atunci tot aproape de 3 milioane de voturi au avut, mai exact 2,836,011). Iar după alegeri au sabotat guvernul CDR cât de des au putut.Veniturile au crescut și în timpul lui Tăriceanu (până la criză) și a lui Cioloș. Nu se poate lăuda PSD că are monopol pe asta. Plus că ai evitat o întrebare, îți place de Dragnea&co. și supușii lor?Lasă-l frate, e spălat pe creierul ăla făcut din muci! Din cei 30 de ani, mai mult de jumătate au fost la guvernare, sau la butoane. Determinanți au fost primii 7 ani, când au avut și guvern sprijinit de o majoritate netă în parlament și ptesedintele. Atunci s-au pus bazele sistemului cleptocratic de la noi, atunci s-a pus economia pe butuci, atunci a început dezastrul. Ceilalți, au dus mai departe sistemul, l-au "perfecționat",ceea-ce nu-i face mai puțin vinovați, din contră! Dar, "păcatul originar" l-a comis FSN-PDSR-PSD . Ăsta e adevărul și oricine susține contrariul, ori e PSD-ist, ori spălat pe creier, ori cretin congenital. Am zis! 4 5
cerrone Reputație: -1104 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 14, 2018 Clar, ești spălat și apretat pe creier.Păi zi-mi și mie care este diferența dintre FSN și FDSN/PDSR? Cu excepția faptului că a plecat Roman (PD) și aripa lui sunt aceiași oameni. Plus că cine a fost președinte între 1990 și 1996 (măi animalule)?In perioada 2004-2012 nu am pus deloc guvernarea PSD, după cum ai zis tu, au fost puțin și în **spam editat**itate.În USL, PSD reprezintă 75% și aveau pact de coabitare cu Băse, degeaba te plângi tu, acolo PSD a condus. Nu știu dacă mai ții minte dar liberalii se plângeau tot timpul că PSD ia decizii fără ei, de aceia s-au și retras.Când am zis 2016 mă refeream la prima propunere de premier a lui Dragnea, care a fost în dec 2016 și a respins-o Iohanis, nu mă refeream la tot anul. Practic a fost ianuarie 2017- prezent: tot PSDNu știu de ce zici tu că a fost Ciolos până în februarie, Grindeanu a fost investit în Ianuarie 2017, te gândești la OUG 13?Da, ca să fiu exact, PSD a condus cam 14 ani jumate, 15 era o aproximare. Totuși asta nu schimbă legat de cine a fost cel mai mult la guvernare.Intre 2004 și 2008 Tăriceanu s-a ocupat de guvernare, dacă era Băse la butoane de ce s-ar mai fi certat și de ce și-ar fi pus premier al lui? Dar mă rog, dacă vrei să spui că au fost 7 ani de guvernare PDL, nu am nimic împotrivă. De asemenea, nu apăr PDL-ul, au fost la fel de panarame ca PSD. Au furat de au rupt. PSD a câștigat alegeri pentru că are o bază de votanți de cca 3 milioane constantă, și la prezență mică, aia câștigă alegeri. Practic singura înfrângere electorală a fost în 1996 (și atunci tot aproape de 3 milioane de voturi au avut, mai exact 2,836,011). Iar după alegeri au sabotat guvernul CDR cât de des au putut. Veniturile au crescut și în timpul lui Tăriceanu (până la criză) și a lui Cioloș. Nu se poate lăuda PSD că are monopol pe asta. Plus că ai evitat o întrebare, îți place de Dragnea&co. și supușii lor? 1. Bai, la tine e una din doua: ori esti prost ori esti idiot. Pricepe dreak o data ca intre '90 si '92 practic a existat doar FSN. Vezi rezultatele la alegerile din mai '90. La inceput, in FSN, au fost toti, inclusiv liberali. Unii mai traiesc si-acum. Chiar nu pricepi domne ? Pai cat de tampit sa fii sa spui ca nu e nicio diferenta intre FSN si PDSR ! Esti aerian rau. Total aiurea, il bagi in ciorba si pe Iliescu. Da' de ce n-ai fost mah tu presedinte, ai ? Ametitule. 2. Ai zis asa : " 2004 - 2012 au fost mai multe guverne, din care a făcut parte și PSD (Boc 1)". Esti uituc ? Pentru ca ai fost escroc, ti-am tras-o la temelie si ti-am aratat ca au fost 10 luni la guvernare. 3. De unde-oi fi scos-o p'asta cu PSD 75% in USL ? Chiar nu puteti domne fara sa mintiti ? Da' chiar nu va e jena mah ? Intr-una, intr-una sa mintiti, sunteti absolut penibil. Citeste naibii protocolul dintre PSD si PNL, incheiat la infiintarea USL-ului. 4. Mai zici insa niste aiureli care arata ca n-ai inteles nimic din ce s-a intamplat atunci. 4.1. Zici ca PNL a iesit din USL deoarece s-au suparat ca PSD-ul lua decizii fara ei. Acum, cand citesti, iti dai seama de ridicolul afirmatiei ? E clar insa ca esti departe, departe rau, n-ai priceput nimic, nimic, din ce-a fost atunci cu Crin Antonescu. Asta chiar n-o mai explic. Sa fii/fiti sanatosi. 4.2. N-ai inteles nici care a fost clou-ul disputei dintre Basescu si Tariceanu. Nici asta nu mai explic. Nu pricepeti, nu pricepeti, sa fii/fiti sanatosi. E limpede ca faci parte din categoria celor care habar n-au ce s-a intamplat cu adevarat in Romanica asta din 'decembrie '89 incoace Esti sub nivelul marii, dovada si intrebarile puerile si comice pe care le tot pui. Esti slab, mult prea slab. Nu esti singurul, e adevarat. Asa ca......vorba aia : n-ai cu cine mah, n-ai cu cine. E inutil si fara sens. Dormi in pace ! 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 14, 2018 Lasă-l frate, e spălat pe creierul ăla făcut din muci! Din cei 30 de ani, mai mult de jumătate au fost la guvernare, sau la butoane. Determinanți au fost primii 7 ani, când au avut și guvern sprijinit de o majoritate netă în parlament și ptesedintele. Atunci s-au pus bazele sistemului cleptocratic de la noi, atunci s-a pus economia pe butuci, atunci a început dezastrul. Ceilalți, au dus mai departe sistemul, l-au "perfecționat",ceea-ce nu-i face mai puțin vinovați, din contră! Dar, "păcatul originar" l-a comis FSN-PDSR-PSD . Ăsta e adevărul și oricine susține contrariul, ori e PSD-ist, ori spălat pe creier, ori cretin congenital.Am zis!Idiotule, du-te in cacat sa-ti bata nasul de prost si mincinos care esti. Tu chiar nu mai stii altceva decat sa minti, sa minti intr-una.Pai intrebare simpla bai gandacule : Daca in primii 7 ani, probabil 1990-1997 (??!!), cum zici tu FSN-PDSR-PSD a pus economia pe butuci si a inceput dezastrul, cum se face mah ca urmatoarele guvernari si urmatoarele partide ori coalitii politice nu au reusit sa ridice economia, sa scoara tzara din dezastru ? Adica Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Radu Vasile, Mugur Isarescu, Emil Boc, Traian Basescu, Klaus Iohannis si formatiunile lor - CDR, Alianta DA, PNL- au furat toti de-au rupt, si presedintii celor doua camere, si ministrii, si secretarii de stat, si prefectii, si primarii, si viceprimarii, si presedintii de consilii judetene si vicepresedintii, toti au talharit cat au putut. Nu ? Numai ca romanasii tantalai au fost multumiti de ciordelile feseniste-pedeseriste-pesediste si iar i-au vrut la butoane, asa ca, din cei 30 de ani (dupa cum zisesi), mai mult de jumatate au apartinut lor, nemuritorilor fesenisti-pedeseristi-pesedisti. Asa e, nu ? Bine. E super. Esti incredibil de cretin. 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 14, 2018 Idiotule, du-te in cacat sa-ti bata nasul de prost si mincinos care esti. Tu chiar nu mai stii altceva decat sa minti, sa minti intr-una.Pai intrebare simpla bai gandacule : Daca in primii 7 ani, probabil 1990-1997 (??!!), cum zici tu FSN-PDSR-PSD a pus economia pe butuci si a inceput dezastrul, cum se face mah ca urmatoarele guvernari si urmatoarele partide ori coalitii politice nu au reusit sa ridice economia, sa scoara tzara din dezastru ? Adica Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Radu Vasile, Mugur Isarescu, Emil Boc, Traian Basescu, Klaus Iohannis si formatiunile lor - CDR, Alianta DA, PNL- au furat toti de-au rupt, si presedintii celor doua camere, si ministrii, si secretarii de stat, si prefectii, si primarii, si viceprimarii, si presedintii de consilii judetene si vicepresedintii, toti au talharit cat au putut. Nu ? Numai ca romanasii tantalai au fost multumiti de ciordelile feseniste-pedeseriste-pesediste si iar i-au vrut la butoane, asa ca, din cei 30 de ani (dupa cum zisesi), mai mult de jumatate au apartinut lor, nemuritorilor fesenisti-pedeseristi-pesedisti. Asa e, nu ? Bine. E super. Esti incredibil de cretin. Fă, cretino, tu ai văzut ce p.m. am scris? Ceilalți, au dus mai departe sistemul, l-au "perfecționat",ceea-ce nu-i face mai puțin vinovați, din contră! Ia și citește, băga-mi-aș pula-n ochii tăi, ăia chiombi! Spre deosebire de mine și de majoritatea celor cu capul pe umeri, tu ești spălată pe creier, sau cretină congenital și nu vezi decât PSD, mânca-i-ai pula aia de țăran coclit, a lui Dragnea! 2 5
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2018 Postat Octombrie 15, 2018 Sa le tai capul pulii alora care nu ma satisfac ...Aoleu.....or sa fie multi ??? :laugh2 :laugh2
fakeaccount Reputație: 2185 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Octombrie 15, 2018 E limpede ca faci parte din categoria celor care habar n-au ce s-a intamplat cu adevarat in Romanica asta din 'decembrie '89 incoace Esti sub nivelul marii, dovada si intrebarile puerile si comice pe care le tot pui. Esti slab, mult prea slab. Nu esti singurul, e adevarat. Asa ca......vorba aia : n-ai cu cine mah, n-ai cu cine. E inutil si fara sens. Dormi in pace ! Serios acum, ești prost? Nu răspunde, e în interesul tău. 1. Ai zis așa: „La inceput, in FSN, au fost toți, inclusiv liberali.” - Păi uite aici rezultate în 1990 (https://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_general_election,_1990) PNL era separat, PNȚ-CD era separat, UDMR nu făcut parte din FSN etc, Din FSN au rezultat doar două partide PDSR (viitorul PSD) și PD (viitorul PDL), ambele partide care au distrus România. Ai putea spune că FSN este PSD+PD, dar era condus de oamenii lui Iliescu, Roman s-a rupt, nu invers. 2. Am zis că știu că au fost 10 luni în guvern, Boc(1), dar nu le pun la numărătoare. Ce nu e clar? Dacă vei să le pui tu nu ai decât, nu te ajută cu nimic, îmi întărește afirmația că PSD a condus cel mai mult. 3. Păi alege o variantă când numeri anii de guvernare - ori pui cine are puterea (premierul și voturile în parlament) ori pui simpla prezență în guvern. Nu merge să spui în Ponta (1&2) a fost USL, dar în Boc(1) a fost PSD. Dacă iei simpla prezență PSD sare lejer de 15 ani, PDL are 7, PNL care cca 6 ani, UDMR care cca 8 ani etc. Dacă iei prima variantă este ce am zis eu. Decide și mă anunți. 4. Sincer, nici nu cred că vreau să știu ce opinie contorsionată ai despre ruptura USL sau cea a D.A. dar nu e prea relevant. 5. Zici că pun „intrebarile puerile si comice”, dă câteva exemple, nu fi laș. 3
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2018
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2018 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2018 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 17, 2018 Homosexualitatea a fost de curand depenalizata pana si in India unde era interzisa, pasibila cu inchisoarea pe viata si considerata o boala mintala. Cine avea aceasta boala, facea puscarie. Cum dracului sa faci puscarie fiindca esti bolnav ? Asa, am putea extinde pedeapsa la orice boala. Ai cancer sau o simpla raceala ? Mars, la puscarie ! Ii dispretuim pe indieni, radem de ei ca sunt prosti si nespalati, dar suntem mai rau decat ei. 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 17, 2018 Aoleu.....or sa fie multi ??? :laugh2 :laugh2 Pai ... majoritatea. Trebuie sa se scoata cumva, sa isi antreneze bine limba, ca sa fie iertati.
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2018 Postat Octombrie 17, 2018 Pai ... majoritatea. Trebuie sa se scoata cumva, sa isi antreneze bine limba, ca sa fie iertati.Siana,ai mesageria plina...mai sterge din mesaje...
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Siana,ai mesageria plina...mai sterge din mesaje... Am sa incerc ... Sa vad cum, ca nu stiu ...
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 18, 2018 Am sa incerc ... Sa vad cum, ca nu stiu ...Ai-de PLM!!Aoleuuuuuu! incredibil de proasta babeta :laugh2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 20, 2018 Ii dispretuim pe indieni, radem de ei ca sunt prosti si nespalati, dar suntem mai rau decat ei.India face TATA. In Romania, face Renault Logan-uri... si le vinde mai scump unde le fabrica decat in exterior (vezi Republica Moldova), din cate stiam ultima oara cand m-am interesat. India are si arma atomica, nu? Cultura indiana a oferit multe valori veridice culturii mondiale; romanii care au putut oferi ceva sunt cei care au fugit de aici (de la Brancusi la inventatorul Piracetamului sau Aurel Vlaicu...). In ceea ce priveste igiena, nu stiu daca este o diferenta notabila: eu personal n-am avut ocazia sa miros prea multi indieni, dar "indiencele" noastre bastinase s-au dovedit mai curate decat tarancutele noastre pline de "moralitate" (inhibitii, frici irationale, orgolii absurde si ticalosie). 3
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2018
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2018
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 22, 2018 https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/44512418_1152426854906838_3725859282894192640_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=c3e223b1a1beaf1c46fa25e4bd2d5c5b&oe=5C53F2E9
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2018
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 25, 2018 Postat Octombrie 25, 2018 Romania a zis ca pleaca cateva zile in concediu. S-a saturat de prosti si de hoti 2 4
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2018 1
doar un om Reputație: 270 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Departe Oras:Departe Postat Noiembrie 4, 2018 Cel putin un gabor era tigan.
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2018 Sa intrebam pe patriarh, daca este permisa masturbarea ... Adica, nu gandesti cu pacat, cand te masturbezi ?
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2018 Pacatul este mai intai de toate in gandurile noastre. El poate fi materializat sau nu, dar vibratia lui se spune ca influenteaza oricum pe cineva si produce schimbari in univers. Cand o sa avem implantate cipuri de citire a gandurilor, probabil unele ganduri vor fi considerate tentative ale unor infractiuni si penalizate ... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum