Sari la conținut

Romania spune NU homosexualilor, feministelor si transexualilor

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si cum a facut tot Bombonel cu Sidex Galati, care era numarul 2 in Europa (ca marime si ca unitati productie) si din care acum a mai ramas Otelaria si 2 furnale amarate (aproximatix 2 500 de angajati din 150 000 cati erau in 1990). A se vedea pe net dezvaluirile lui David Icke vis a vis de vanzarea Sidex si trocul facut cu Tony Blair.

https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?18055.330

Lupe, tu ești, mă?  :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Exact cum am anticipat. Sau cum o arzi tu 'telectual - Q.E.D.

Tu si ceilalti tembeli  va dati de ceasul mortii ca ar fi furat Dragnea din banii copiilor (o prostie cat casa) da' nu ziceti nimic de Basescu si ai ai lui care au furat din imprumurul de la FMI.  DNA-ul lui Kovesi n-a avut incotro, a deschis dosarul pentru ca sunt dovezi clare cu privire la lipsa unui miliard de euro. Da' n-a mai facut nimic.

Hastagrezistentii nu zic nici ei nimic. Ciolanis la fel. Procurorul general taica Lazar idem.

Mai noteaza o data bolovane - 40%.

Fă, băga-mi-aș pula-n neuronul tău obosit, vorbeam de cine e la guvernare acum, că asta doare acum: banda lui Dragnea și acoliții lui, Veorica-Vasilica -o caricatură sinistră de prim-ministru etc. 

Am spus, futu-ți dumicații tăi, că toți sunt din același aluat, inclusiv Băsescu, mânca-i-ai pula aia mare cu care a futut-o pe Udrea (care, a propos, e condamnată definitiv, nu ca pesedeii tăi, care se luptă acum să scape, dâns țara peste cap). Pesediștii au făcut cel mai mare prăpăd, pentru că au stat cel mai mult la guvernare. Ai înțeles, cretino? Ai înțeles o pulă să te fută-n gât!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Macar de-ar fi asta problema nambar oan a Romaniei.

Am mai fi bifat o treaba.

Inca o lopata de pamant pe mormantul democratiei de pe aici...

• Like 4
  • Oras:F
Postat

Mai facem un referendum sau renovam câteva spitale?

attachicon.gifFB_IMG_15389342624236574.jpg

Macar de n-am mai permite extragerea banilor (resurselor) din piata catre bugetul de stat - cand oamenii vor fi bogati, isi vor gestiona singuri vietile, afacerile si serviciile accesate, nu vor fi nevoiti sa astepte sa li se faca spitale, scolarizare etc., ci vor exista ca oferte pe o piata libera, oamenii se vor educa (sau nu...) etc. 

Libertate pentru toti! 

Statul bun este acela pe care nu-l simti ca exista. 

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Și dacă nu se făcea referendumul câte spitale se construiau? Se construiau o pula. Asa cum ii spui unui fumător ca de banii cheltuiți pe țigări și-ar fi luat un Ferrari. Și voi, nefumătorilor, unde pula mea aveți mașinile?

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Pai dacă ar rămâne tot lichelele astea la conducere, normal ca nici măcar un gard nu s-ar vopsi.

Dar rezultatul de azi arata ca lumea nu mai e chiar asa de ușor de prostit și poate pe viitor o sa avem conducătorii pe care ar trebui să-i avem, nu cei pe care ii merităm acum. :)

• Like 3
Postat

Vom avea o pula. În cur.

• Minus 1
Postat

Asa cum ii spui unui fumător ca de banii cheltuiți pe țigări și-ar fi luat un Ferrari. Și voi, nefumătorilor, unde pula mea aveți mașinile?

La prostituate, in silicoane, botox-uri... pacanelele lu' iubi, tigarile lor etc.  :laugh2

Postat

Pai dacă ar rămâne tot lichelele astea la conducere, normal ca nici măcar un gard nu s-ar vopsi.

Dar rezultatul de azi arata ca lumea nu mai e chiar asa de ușor de prostit și poate pe viitor o sa avem conducătorii pe care ar trebui să-i avem, nu cei pe care ii merităm acum. :)

Cand vom realiza ca NU TREBUIE SA AVEM CONDUCATORI, CI UN NR. MINIM DE ADMINISTRATORI/ORGANIZATORI (preferabil part-time/voluntari, nu de profesie stapani de oameni), de abia atunci o sa se intrevada un tel benefic. Bine, posibilitatea de a iesi din matricea asta este 0 . 

• Like 3
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Cand vom realiza ca NU TREBUIE SA AVEM CONDUCATORI, CI UN NR. MINIM DE ADMINISTRATORI/ORGANIZATORI (preferabil part-time/voluntari, nu de profesie stapani de oameni), de abia atunci o sa se intrevada un tel benefic. Bine, posibilitatea de a iesi din matricea asta este 0 .

Nu intelege nimeni nici macar conceptul de zero guvern. Esti mult prea avansat. Chiar si star trek avea o federatie.

• Like 4
Vizitator futbineditat
Reputație: 0
Postat

Eu cred ca Dragnea a modificat buletinele de vot, de fapt s-a votat pentru altceva. Noroc ca prezenta la vot a fost sub 20%. Pana la urma cum trebuia sa se votam daca nu suntem de acord cu homosexualii? Astazi eram la un suc, unul de partea psd zicea ca pnl-istii nu stiu face socotelii simple si ca a fost bine ca s-a dublat nr parlamentarilor. Cum de s-a ajuns la 600 cand am votat sa se reduca la 300 la referendum?? Da Veorica inseamna ca degeaba a facut scoala. O comite peste tot, ma intreb e proasta sau retardata? La noi de asta e rau, la germanii sunt intre 10 si 20 de toti. Cati bani s-ar economisi daca ar fi 100-150 parlamentari? Plus ca salariile au fost dublate tot de psd, altul cu pnl zicea sa nu mearga lumea la vot. Observ ca majoritatea sustineti homosexualitatea...

• Oras:bucuresti
Postat

Am pus și eu problema asta pe alt topic. Formularea aceea este cea din lege, e drept, dar nimic nu împiedica adăugarea unei fraze explicite care să înlăture confuziile.

Bai bolovane, ti-am mai spus o data : nu poti sa adaugi la lege.

Ce sa pricepi tu, tantalau cum esti !  :laugh2

• Like 1
Postat

Fă, băga-mi-aș pula-n neuronul tău obosit, vorbeam de cine e la guvernare acum, că asta doare acum: banda lui Dragnea și acoliții lui, Veorica-Vasilica -o caricatură sinistră de prim-ministru etc. 

Am spus, futu-ți dumicații tăi, că toți sunt din același aluat, inclusiv Băsescu, mânca-i-ai pula aia mare cu care a futut-o pe Udrea (care, a propos, e condamnată definitiv, nu ca pesedeii tăi, care se luptă acum să scape, dâns țara peste cap). Pesediștii au făcut cel mai mare prăpăd, pentru că au stat cel mai mult la guvernare. Ai înțeles, cretino? Ai înțeles o pulă să te fută-n gât!

Minti ca un bolsevic, futu-ti fasole-n gat ! PSD-ul n-a stat cel mai mult la guvernare. Ti-am mai facut o data calculul din '92 incoace si minti in continuare.

Si daca totusi au stat cel mai mult la guvernare si au facut prapad, cum se face mah, prostul pulii care esti, ca iar au fost votati si iar au castigat alegerile ? Ai mah ? Zevzecule, iti dai singur cu stangu-n dreptu'.

Mah sifonare, sa-ti intre-n dovleacu' ala prost, de cate ori a fost PSD-ul la guvernare, Romanica a avut crestere economica. Ti-am mai demonstrat o data dar din nou minti. In continuare minti. Pentru ca altceva nu stii. Cretinule, Eurostatule zice nu doar INS-ul.

Sa te futa toti cainii-n gat, mincinosul mincinosilor !

• Oras:Berlin
  • Oras:Berlin
Postat

Cea mai tare manevra asta cu democratia... ai face pe plebei sa-si consume energia certandu-se intre ei, iar boerimea isi vede linistita de business as usual :) Bai, daca vreti sa faceti politica inscrieti-va intr-un partid, luati spaga, dati spaga, pupati cururi, urcati pe scara ierarhica, si ajungeti undeva sus unde puteti sa uneltiti si voi tzara asa cum credeti ca-i mai bine. Daca nu sunteti dispusi sa faceti asta, mai bine ignorati complet subiectul ca nu faceti decat sa va consumati de pomana compet aiurea. Cine crede ca "rezolva" ceva votand sau protestand este naiv rau de tot.

• Like 1
Postat

Minti ca un bolsevic, futu-ti fasole-n gat ! PSD-ul n-a stat cel mai mult la guvernare. Ti-am mai facut o data calculul din '92 incoace si minti in continuare.

Si daca totusi au stat cel mai mult la guvernare si au facut prapad, cum se face mah, prostul pulii care esti, ca iar au fost votati si iar au castigat alegerile ? Ai mah ? Zevzecule, iti dai singur cu stangu-n dreptu'.

Mah sifonare, sa-ti intre-n dovleacu' ala prost, de cate ori a fost PSD-ul la guvernare, Romanica a avut crestere economica. Ti-am mai demonstrat o data dar din nou minti. In continuare minti. Pentru ca altceva nu stii. Cretinule, Eurostatule zice nu doar INS-ul.

Ești spălată pe rămåșița aia de creieraș, oligofreno!
  • Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Chiar a fost cel mai mult, 15 ani dacă pui şi conducerea actuală. Pe un distant loc 2 e PDL cu 4 ani şi 6 luni. Restul au 4 ani sau mai puţin. Apropo PDL (ăia care au tăiat salarii) au avut susţinere PSD din parlament.

Lumea îi votează pentru că are infleunţă, este cel mai mare partid, şi creşterea economică nu conteză dacă se trăieşte mai prost.

• Like 2
Postat

Nu intelege nimeni nici macar conceptul de zero guvern. Esti mult prea avansat. Chiar si star trek avea o federatie.

Bine, si Imperiul avea o "Stea a Mortii"...  :laugh2 Iar Primul Ordin avea si el ceva asemanator. De remarcat ca toti potentatii lor aveau toti dintii  :thinking :

Postat

creşterea economică nu conteză dacă se trăieşte mai prost.

Cresterea economica este bazat pe traiul prost al populatiei. 

URSS-ul avea o crestere economica fantastica in timp ce mureau de foame zeci de milioane de oameni in cateva luni. 

• Like 4
Vizitator the abomination
Postat

Hai sa votăm :))))

Vizitator the abomination
Postat

Bine, si Imperiul avea o "Stea a Mortii"...  :laugh2 Iar Primul Ordin avea si el ceva asemanator. De remarcat ca toti potentatii lor aveau toti dintii  :thinking :

https://www.youtube.com/watch?v=MPhHl2DpD4E

era și senatul galactic, dar Împăratul și-a băgat pula în el, îl ținea doar de formă. Toți aveau ordine precise, unde știa ca se trage mâța de coadă, nu era necesar decât să-l trimeata pe Vader acolo, înghețau ăia de frică. :)
  • Like 4
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

rumani levitand intre esecul PSD, PNL, PMP, juisul ACCEPT, vociferarile BOR, suspinul matern din coastarik si eterna durere de pl (atot-mantuitoare) de la mioritza incoace!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...