Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2022 Postat Iunie 22, 2022 Disponibilă in bucale❤️❤️ Dacă găsesc cazare bună in Constanța am să revin❤️
rohard1978 Reputație: 62 Postat Iunie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2022 Ți-am urmărit profilul de ceva timp , ești una din tipele TS faine , o sa te vizitez in următoarea perioadă . Kiss.
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Disponibilă în București ❤️ Prețuri 250 fin 500 ora❤️ Locația zepter Zonă liniștită, locuri de parcări ! Ps: răcoare în appartament ❤️❤️ Alte detalii doar contact telefonic \ whatsaap!
ionelafa Reputație: 17 Postat Iunie 30, 2022 Postat Iunie 30, 2022 Asta anunțul tău? Sau doar îți folosește pozele? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-ingrid-roscata-siliconata-confirmare-whapp/89372d231fdi7h0g1i58160eg1ihe72e.html
ionelafa Reputație: 17 Postat Iunie 30, 2022 Postat Iunie 30, 2022 18 minutes ago, tsafrodita said: Eu sunt ❤️ Ooo, n-ai somn🤭 Te-ai hotărât? Pe cand Constanța?
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Disponibilă în București ❤️❤️❤️
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 Disponibilă în București ❤️
David100 Reputație: -21 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 12 ore, tsafrodita a spus: Disponibilă în București ❤️ Și când sun nu raspunzi 1
putzache Reputație: 1141 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 ore, David100 a spus: Și când sun nu raspunzi Scriei pe whatsapp ca-ti raspunde.
zabielo Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2022 Da, si eu am mai incercat sa dau de ea in repetate randuri si sunat si pe whatsap si niciun raspuns. Poate nu isi mai da asa mult interesul din ce observ si probabil pentru ca are si un iubit din ce am inteles. 🤷😊
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 17, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 17, 2022 Acum 2 ore, zabielo a spus: Da, si eu am mai incercat sa dau de ea in repetate randuri si sunat si pe whatsap si niciun raspuns. Poate nu isi mai da asa mult interesul din ce observ si probabil pentru ca are si un iubit din ce am inteles. 🤷😊 E soț nu iubit … ai grija la afirmații domnișoara ingrid este o fata teribil de apriga și ii place sa aibe topicul fain zzz probabil e in concediu tânăra zeita , sau luna de miere …
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2022 Postat Iulie 18, 2022 Acum 19 ore, zabielo a spus: Da, si eu am mai incercat sa dau de ea in repetate randuri si sunat si pe whatsap si niciun raspuns. Poate nu isi mai da asa mult interesul din ce observ si probabil pentru ca are si un iubit din ce am inteles. 🤷😊 Hello posibil să fii fost pe afară sau ocupată sau adormită :)) am fost plecata o săptămână dar m-am reîntors:)** Acum 17 ore, zerrcore a spus: E soț nu iubit … ai grija la afirmații domnișoara ingrid este o fata teribil de apriga și ii place sa aibe topicul fain zzz probabil e in concediu tânăra zeita , sau luna de miere … :)) un amant mai lipseste este🤣?
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 18, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 18, 2022 Acum 1 minut, tsafrodita a spus: Hello posibil să fii fost pe afară sau ocupată sau adormită :)) am fost plecata o săptămână dar m-am reîntors:)** :)) un amant mai lipseste este🤣? Sigur faci fata și la 2 amanți 🤣🤣🤣🥂 deci nu mi fac griji , cum stam cu operația de transformare ? Hai ca văd ca vi cu burta la gura la nunta … și nu știu ce nume ii punem la băiat sau o ieși fata ? Soțul ce și dorește fetița ? 3
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 18, 2022 Acum 4 ore, zerrcore a spus: Sigur faci fata și la 2 amanți 🤣🤣🤣🥂 deci nu mi fac griji , cum stam cu operația de transformare ? Hai ca văd ca vi cu burta la gura la nunta … și nu știu ce nume ii punem la băiat sau o ieși fata ? Soțul ce și dorește fetița ? Dacă nu este lobotomizat își dorește femeia cu care este acum 😉. Lăsați fără burtă că nu ar vrea nimeni să se nască și să i se pună viața în cârcă în lumea asta distrusă.
adrianats Reputație: 1471 Postat Iulie 18, 2022 Postat Iulie 18, 2022 Acum 4 ore, zerrcore a spus: Sigur faci fata și la 2 amanți 🤣🤣🤣🥂 deci nu mi fac griji , cum stam cu operația de transformare ? Hai ca văd ca vi cu burta la gura la nunta … și nu știu ce nume ii punem la băiat sau o ieși fata ? Soțul ce și dorește fetița ? Ce-o fi sa se mărite cu Irinel 😂 Copilul își va alege singur identitatea de gen 😂😂😂 2
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2022 Postat Iulie 18, 2022 🤣🤣 vreau să am gemeni Operația vine și ea soțu nu dorește copii deci cel mai probabil amantu m-il va face Acum 4 ore, zerrcore a spus: Sigur faci fata și la 2 amanți 🤣🤣🤣🥂 deci nu mi fac griji , cum stam cu operația de transformare ? Hai ca văd ca vi cu burta la gura la nunta … și nu știu ce nume ii punem la băiat sau o ieși fata ? Soțul ce și dorește fetița ?
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 18, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 18, 2022 Acum 2 ore, tsafrodita a spus: 🤣🤣 vreau să am gemeni Operația vine și ea soțu nu dorește copii deci cel mai probabil amantu m-il va face Bai “veata” ce facem ma pui și nas ma pui și donator ce naiba acu sa fiu și tata pfff am dat de dracu 🤣🤣🤣😎🌏🌏🌏👰🏼♀️ 1
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 La 18.07.2022 la 18:55, zerrcore a spus: Bai “veata” ce facem ma pui și nas ma pui și donator ce naiba acu sa fiu și tata pfff am dat de dracu 🤣🤣🤣😎🌏🌏🌏👰🏼♀️ 🤣🤣🤣🤣🤣 ai dat de dracu că dai după 2 alocații una pentru mine și una pentru copil 🤣 Și un bonus de merit 🤣
madaraslice Reputație: 15 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Haide in constanta ca mi-e dor sa te suuuuuug ❤️❤️❤️ 2
ionelafa Reputație: 17 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 On 7/21/2022 at 3:10 PM, madaraslice said: Haide in constanta ca mi-e dor sa te suuuuuug ❤️❤️❤️ Sustin! Constanta cand? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 La 18.07.2022 la 16:15, tsafrodita a spus: 🤣🤣 vreau să am gemeni Operația vine și ea Oare o sa mai activezi si dupa operatie? Pentru mine ar fi ceva de vis. Mi-as face si abonament 😂
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Disponibilă în București ❤️
Vizitator curioushusband Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 On 7/26/2022 at 1:29 PM, tsafrodita said: Disponibilă în București ❤️ Buna! Ajungi cumva- candva si in Miercurea Ciuc? Zsolt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum